875
-
#607 Hogy oldódott meg a probléma? -
#606 Koszi mar nem kell , mert kozben megoldodott a problema.... -
jenő #605 Már megvan!
Köszönöm a bíztatást. -
#604 De szerintem megéri próbálkozni, nem olyan nehéz az. Bár már sokakon kifogott az a puzzle. Meg kell hagyni nem könnyű, de nem is lehetetlen... -
jenő #603 Nagyon köszönöm, és közben nevet változtattam és bejelentkeztem. -
#602 Nézz utána interneten a sorrendnek, mert körben úgy kell elhelyezni a jeleket, hogy sorban legyenek, és középen a kis kép látszódjon. Ha végképp nem megy, szólj Nibblernek, neki van mentése közvetlenül a puzzle után. -
#600 Melyik puzzle-re gondolsz, a zodiac jelesre? (horoszkópos) -
#598 Nem kaptad meg a mailcímet??? -
#597 Elküldtem privátba! Köszi előre is! -
#596 mailcímed? -
#595 A lényeg, hogy kéne az a mentés nekem...szal ha tudod küld el légyszíves! KÖSZ! -
#594 Neeem, nekem nem az volt a bajom...Én egyébként nem úgy oldottam meg ahogy te, mert rögtön az ISO-t is felül lehet peccselni és az sokkal jobb. Nekem más bajom van....Ha figyeltél volna most tudnád :)
-
#593 Na jah,... ez a dolog mindenképp kell h. ne szakadjon meg a játék sztem azon a ponton. -
#592 Köszi a hubcímet, de még nem próbáltam ki, mert a Call of dutyt cibáltam le, ma meg dolgozok, úgyhogy holnap majd megnézem. Minden bizodalmam benne van, hátha rátalálok a TLJ-re... -
#591 Neked nem mukodott a file atirasos dolog?? Ha nem tudod mirol van szo keres visa a hozaszolasaimban megleled a megoldas a masodik fejezeti bugrol :) -
#590 Na most akkor nekem pontossan onnan kéne egy mentés, ahol tartasz :)... Kicsit lentebb már leírtam, hogy milyen gondjaim voltak a játékmenettel...szóval, ha esteleg tudnál nekem küldeni egy mentést a 2. epizód elejéről, az király lenne! Köszi! -
#589 Nah, megvagyok az első fejezettel, eddig kifejezetten tetszik, de vhogy érzem h. lesz ez még durvább is. (Meg nehezebb is biztosan.) :)
Asszem megyek aludni... ideje volna.
Tök szimpi álmai vannak a srácnak. Nekem is vannak hasonlóak... ;) -
#588 LezLee: hubcímet kipróbáltad amit adtam? -
#587 Szólj ha elakadsz benne :) -
#586 Király a gamma, elkezdtem jáccani. :)
De jó h. betegszabin vagyok...
Talán megmaradok. hehe -
mochee #585 Kösz! Király vagy! -
Nibbler #584 Elment. Sok sikert a továbbiakban :) -
#583 Hya felhivott haver lengyelorszagbol hogy magyarazzam el neki a horoszkopos puzzlet :))) kicsit nehez volt elmagyarazni az oszes jelt loooal:) -
mochee #582 Pls küld a [email protected] címre. Örök hála! -
Nibbler #581 Szerintem nekem megvan még a mentés, amit SecMan-nak küldtem, az közvetlenül a kirakás után van és már csak ki kell venni a kulcsot az oltárból. Ha gondolod elküldhetem. -
mochee #580 Ja az előző a tesóm volt, együtt szenvedünk vele. -
mochee #579 Aha, kösz. Valakinek ha van, az megírhatná ide, addig meg próbálkozom, hátha sikerül.
-
#578 Már nincs letöröltem. Amúgy Nibbler-t kértem meg... -
#576 Már végigjátszottam. Nem én raktam ki hanem megkértem itt valakit a fórumon hogy rakja ki nekem. -
#574 A horoszkópos puzzlet nem tudod kirakni? Azt én se tudtam :) -
#572 Nekem is beletelt vagy fél órába mire rájöttem, hogy mit kell csináljak a játék végén a templomban. Amúgy én sem igazán értem a sztorinak ezt a részét, meg azt sem, hogy mi szükség volt arra. Aki értette, esetleg perfekt angolból, az igazán elmagyarázhatná nekem ezt a részt, mert így elég homályos... -
#571 Melyikben? Elég sok van. :)) Walesben vagy még??? -
#569 Ehh megvan...
Baz... ha hogy lehet ilyen xszar vege egy jateknak? Semmit sem magyaraznak meg es oszinten nem is ertem hogy o akkor most mit is csinalt a ot kulcsal es mivolt az a hely?
Ohh:( Miert van veeeeegggeeee ?:((((((((((((( -
#568 Az eg aldja meg hat mijafasz kell csinalni abba a temploba? Csak az oltart lassa es ott vala egy kes! Es most micsinajak? -
#567 Nincs valakinek egy mentése közvetlenül a második rész elejéről? -
#566 Na pontossan ezért nem értem én sem, hogy mi a rákot csinál a mi Bates-ünk a konyhában....ott se kéne lennie. -
#565 Persze, hogy biztos, hogy a második epizódban vagyok :))) . -
#564 Nekem a masodik epizodban lent volt es elezte a kest. Mondjuk azt csinalta egesz nap szal :) -
#563 En alovettem a napi ujsagot es onnan szedtem a jeleket! Egyebkent nem olyan egyszeru mert a kozepen a negy kovvel felorat szivoztam :) -
#562 biztos hogy a második epizódban vagy? :)))