The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyraph
hullaházban még nem voltam...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
második epizód:

felügyelõt kikisértem,aztán kimentem a kúthoz...ott találtam egy lábnyomot és szemrevételeztem a szökõkútat, aztán hátramentem az üvegházba...ott kinyitottam a fiókokat és ott van a doboz, amit ugye nem tudok kinyitni...aztán beszélgettem mindenkivel-mindenrõl és most se elõre se hátra...abirtokot nem tudom elhagyni...biztos valami nagyon egyszerû dolog kerülte el a figyelmemet, de vajon mi?

Azért ez a játék szerintem elég nehéz...Eddig végigjátszottam a:
-broken sword 1-2. részét
-the longest journey-t
-sam & max-et
-syberia-t , de vhogy ezzel a gémmel szívok a legtöbbet.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

LezLee
Hullaházban voltál? Végignézted az összes helyszínt, mindent??? Akkor nincs ötletem, hogy mi hiányozhat. Ha így sem megy, akkor írd le részletesebben, hogy miket csináltál eddig.
LezLee
Beszélj meg mindent a nyanyával, utána a kertésszel, menj vissza a nyanyához, és utána mond meg a kertésznek hogy csinálja meg a csöngõt, mert xar. Ekkor elmegy megcsinálni, és ott lesz a toolbox. Utána nézz körül, majd menj vissza beszélgetni Eleonorral, és mondani fogja hogy mond meg a kertésznek hogy nyírja le a füvet. Ezután - miután elment a kertész füvet nyírni - lecsekkolhatod a toolboxot is....
gyraph
Mert ha a kis szõkõkútra gondolsz, azt már megvizsgáltam, és csak annyit mond, hogy zavarosabb a víz, mint tegnap. Ja még találtam egy lábnyomot a szökõkút szélén...ennyi.

gyraph
Mesterséges tó?....én eddig csak a kis szökõkútat találtam ebbe a gambe...nem lehet, hogy te is arról beszélsz?

gyraph
valószinnû=valószinû...

gyraph
Valószinnû ez lehet 😊...az merre van?

gyraph
Valami biztos elkerülte a figyelmemet, de vajon mi?

gyraph
Akkor most én hogy jutok tovább? Mindenkit megkérdeztem mindenrõl és semmit nem tudok csinálni....

LezLee
Az üvegházban a doboz kulcsát, Hermann doktornál, a hullaházban találod meg. Akkor tudsz majd lemenni a pincébe, (asszem ezután) amikor majd lenn lesz a Bates is...
gyraph
És hogy jutok le a pincébe? Megkérdeztem mindenkit mindenrõl, már senki nem válaszol semmire...az üvegházban a fiókban van egy doboz, amit nem tudok kinyitni...

hali
azt majd a pincébõl lehet

www.napisajto.hu

gyraph
Ma elkezdtem a második epizodot és rögtön az elején elakadtam...nem igazán jövök rá, hogyan kéne leereszteni a szökõkutat. ???

SecMan
Válasz:Asszem az a visszhang(Echo) vagy a Hole...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

LezLee
Sajnos... 😞(((
SecMan
Jah, tényleg hosszú, de ha megnézed akkor a Syberia gyakorlatilag ketté van vágva, a BM-nek meg nem valószínû hogy lenne folytatása.

LezLee
Ja és a kapu elõtt, a csöngõnél kivettél minden használhatót a tool box-ból??
LezLee
Igen kb. most tartasz a felénél. Hát elég hosszú tényleg, hál istennek. Ha a kertész már füvet nyír, akkor amikor nem figyel, dobd le a fûre a kötelet, vagy mit, erre be fog szarni a fûnyiró, ezután elmegy, és a fán lógó kabátját kutasd át. Ezután szerintem menni fog, de majd úgyis szólsz, ha elakadsz.. 😊)
Szevasztok!
Kösz joe a megoldást, minden rendben volt. Most Walesben nem tudom mit kell csinálni. Megvan a firm wire, közvetítettem a nyanya és a kertész között, de a házba meg a tombba sem tudok bejutni. Már mindent megpróbáltam (a dróttal próbálkoztam) de sehol semmi.
Megköszönném, ha valaki segítene.
Egyébként még egyszer ennyi lesz a játék? Az baromi hosszú a Syberiához képest.

Sephi
Jaja 😊)) De meg nem akarom vegig vinni majd ma este melo utan 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Semmi baj!

Meny abba a konytarba ahova telepitetted es ird at a mejerk.chr -t majerk.chr -ra 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

reaper4
ilyennel ugyan nem találkoztam, de jött hozzá ki 1 crackfix, próbáld meg, hogy felrakod.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SecMan
😊))) Elõszöris az egyik helyen van egy sisak a földön(szarvakkal, én is alig vettem észre) azt is be kell dobni a karddal együtt a lyukba. Utána pedig hogy melyik lámpát kell felkapcsolni ahhoz használd a térképet(de nem csak simán jobbklikkel😊)

Sephi
Ahm nema... szal megvan a kard de az iment beneztem egy lukba es hat 😊))

SecMan
Onnan már fél perc az egész 😊

Sephi
-- AKI MEG NEM JUTOTT EL AZ OTODIK KULCSIG NE OLVASSA --

Most mondhatok rolam barmit de nekem akkoris durvanak tudnik az a dolog hogy baaz , megyek kiasom a sirt ott van Williams holteste eleveszem a kulcsot es lelepek. De erzted a sirt nem csukna es asna visza hanem ott hagya az esoben a sajat nagyapjat baaaaaazzzz....

Mind1. Most vagyok a foldalatti labirintusban es eleg nehez.

SecMan
Szívesen, szerintem fogsz még párszor ide írni 😊

SecMan
Azt nemtom, bár én fejbõl csináltam meg a puzzlet😊, de szerintem két bolygót ránézésre felcseréltél, szóval szerintem amik nagyon hasonlók azokat cseréld fel.

SecMan
joe 69: a teáskannában van még víz.

horse: márpedig ezekszerint nem jól raktad rá a golyókat, mert amint jól raktad rá akkor kinyílik...

Faki
víz

gyraph
Szerintem még 3x-4x beleírhattam volna a mondatba, hogy "homályos pont" 😊...azt hiszem fáradok.

gyraph
Neked is köszi!

gyraph
Köszi kijutottam.....Érteni nagyából értem a szöveget...kb 80%-ban, de azért van pár homályos pont. A kulcsokkal és a kombináciokkal remélem nem lesz gond, amikrõl ír, de azért tényleg van egy két homályos pont.

SecMan
VÁLASZ: Nem, nem tartalmazza(de késõbbi puzzleökhöz és storyhoz nem árt ha érted), csak anélkül nem hajlandó elhagyni a szobát. A fekete bástya(sakkbábu) megvan? jobb klikkelj rá és azzal próbáld kinyitni az ajtót.

gyraph
Oké mostmár nálam van william naplója is, de ennek ellenére nem tudok kimenni a toronyból...William naplója tartalmaza a info-t? , mert akkor elkezdem komolyabban lefordítani, nem vagyok profi angolból, de azért lassacskán megértem, néhány szó teljessen ismeretlen....

SecMan
joe69: ragasztó az nem a szerszámosládában van?

gyraph: jobb klikk a draweren, ja és persze a ládát se felejtsd el átnézni.

gyraph
Visszatértem a játékhoz, és most a toronyban akadtam el...nem igazán tudok kijönni. Help!

SecMan
LezLee: tesóm azt mondta ezt próbáld ki a dc-ben: http://www.1stleg.com/PublicHublist.config

LezLee
Szerintem az az elhagyott házban van, egy fiókban, ha jól emlékszem.
LezLee
örülök neki...
amúgy néha próbálj magadtól rájönni a dolgokra, hidd el megéri, szerintem az önbecsülésnek is jót tesz, meg izgibb is úgy jóval a játék. Igaz hogy néha nagyon meg kell majd szenvedned. Csak akkor kérj segítséget, ha már végképp elakadtál, így szvsz nem sok értelme van..., de meg ne haragudj ezért.
LezLee
Asszem most kell menned a faluba. A jelet a tornyon lefényképezted???
gyraph
Segítettem volna szívesen, de látom megelõztek...

Ok, kösz az már megvolt, utána mit csináljak? Lécci szánj rám még egy üzenetet!

Ezt most természetesen nem horse-tól kérdezem, Õ nem tudhatja, LezLee nem emlékszik, ez az én mákom. Azért remélem valaki tudja a megoldást.

Csá horse!
Nyomjuk a kalandot, mi? A kandallóra jobbklikk a romos részlegben, az erkély után, ott a kép.
Én most ott akadtam el, hogy nem tudok a bányában, vagy hol lejutni a lifttel. Van egy rongyom, egy hegyes végû rudam, meg kötelem. A helyen, ahol kitotóztam a kombinációt, és bekapcsolt az áram, van egy tekerõ, amivel nem tudok mit kezdeni.
Pls! segítség! S.O.S.! Mit tegyek?

gyraph
Igen köszönöm...erre gondoltam én is, csak nem érte el...de aztán rájöttem, hogy jobb klikk kell neki és feléri. Köszi.

gyraph
Ja és a szobámban túl magas az ajtókeret, de nem tudom mit kéne csinálni...

gyraph
Hi All!
Én nemrég kezdtem a játékot és elakadtam az elsõ epizódnál a kastélyban...szóval a szobámba hogyan tudom kinyitni az alsó fiókot? Azt hiszem, ott találnék vmit, ami a tovább jutáshoz kell, mert már csináltam mindent amit lehetett, kivétel a torony alján látható titokzatos jelet, amivel még nem igazán sikerült semmit csinálni...7 órás találkozó már le van zsírozva és a képet is összetettem a furcsa tárgyat is megtaláltam a bokorban és ezekrõl beszélgettem is mindenkivel. Help!

LezLee
A nagy gép mellett van egy olajtócsa vagy mi, azon próbáld meg használni a rongyot. De lehet hogy nem ez a megoldás, már tényleg nem igazán emléxem.