The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm.. Három ötletem van (egyik jobb, mint a másik 😉: 1. Feltörték az oldalt felhördült rajongók (amit megértenék, hisz kitolás a játékossal egy ilyen vég) 😊 2. Lesz folytatás és valahogy kiderül, hogy Sam nem halt meg, vagy le sem vetette magát a toronyból, csak a szokásos látomásokról volt szó. 3. Valaki rituális öngyilkosságot hajtott végre, miután végigvitte a gamet és azt szeretnék megakadályozni, hogy ezt többen is megtegyék 😉
Azt viszont nem hiszem, hogy a játék végén bug Sam öngyilkossága..

SecMan
Hát ez jó kérdés...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

LezLee
Belsõnézetes point n click kaland. Én csak a demoval játszottam, de nekem túl magas volt, mert még a demot sem vittem végig 😊))
Amúgy szerintem warezoldalakon fenn van, bár már kicsit régi. Szerintem a warezcentert próbáld meg.
Szeva! Tud valaki valamit egy Post Mortem nevû játékról? Honnan lehet megszerezni? Ha valakinek megvan, szóljon. Sztem jól járna.

SecMan
Esrohnoil: nekem sem eredeti 😞...

LezLee: tudom hogy Nibblernek is kell, de sajnos nemtok mit csinálni 😞((

LezLee
Ja vagyúúúgy?? Pedig pont föl akartam vetni ezt a postai elküldõs ötletet. 😊) Kárrr, kárrr....
Na mindegy, azért remélem majd sikerül találnunk valami megoldást erre a problémára. Azér nagyon kéne az a TLJ, és nem csak nekem 😊) (Nibbler)
Esrohnoil
Beteges,... de ha belegondolsz, a doki betegekkel foglalkozott egész életében (na meg a gyógymódon járt az agya), szal fura ha ilyesmikrõl képzelõdött? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
hmm... az én verzióm mûködik rendesen, igaz abban meg volt 1-2 anim, amit nem volt hajlandó lejátszani, csak átugrotta õket.
Eredeti verziót meg sehol sem találtam...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

SecMan
Hát az elején elég beteges a játék, fõleg azok a beteg gyerekek, meg a tökök meg ezek. #639-esre nem tudsz megoldást? Játék közben is néha elszállt így, de az random volt, így ha újra elindítottam és betöltöttem akkor tudtam továbbmenni, de a video az mindig ugyanott száll el.

SecMan
Kicsit off de kéne a segítség!!!
Sanatorium a legeslegutolsó video elején hibaüzenettel elszáll(illetve annyit ír ki hogy bocsesz, de a lenemmentett cuccok elvesznek, más választásom nincs csak bezárás)! Nem tud valaki erre valami megoldást? Esetleg valamit ami lejátsza a .smk-t??

Esrohnoil
Mit értesz pontosan beteg alatt?
Az tény h. elég zavaros az eleje felé a történet...

SecMan
Nem a postával, a polísszal.

LezLee
Nagyon szépen köszönöm a segítõkészségedet. Amúgy mit értesz rossz tapasztalat alatt, mármint a postával kapcsolatban???
SecMan
Ma vagy holnap megbeszélem tesómmal hogy mit lehetne tenni ezügyben...

SecMan
De nekem megvan, csak 1. nincs annyi hely hogy 3/4 cdt most felpakoljak, de ami a fõgáz az az hogy ugyebár max 15k-val tudok feltölteni, tehát ennél többel neked se jönne, de én se tudnék netelni, szóval érted... (postán keresztül meg azért nem mert már van rossz tapasztalatunk...)

LezLee
Neked sincs meg a TLJ? Esetleg nem ismersz olyasvalakit, akinek megvan, és meg is osztaná velünk DC-n. Továbbra is várom akkor a lelkes segítõkész jelentkezõket...
Azér ennyire ne tolongjatok 😊))
gyraph
Elolvastam, válaszoltam...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph: küldtem neked magan üzit nezzd meg és válaszolj pls thx
SecMan
Itt a szívem szakad meg miattatok és nemtok mit csinálni

Én sem játszottam még, de szeretnék.. Úgyhogy szintén vevõ lennék rá 😊

LezLee
Ezek szerint már minden kalandor végigvitte a TLJ-t, csak én nem??? Valaki könyörüljön meg rajtam
gyraph
Amikor én azzal játszottam sajnos még nem volt CD-íróm , úgyhogy nincs meg már nekem...., de én is leszedném valakitõl szívesen 😊 .

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

LezLee
És nem lenne valaki oly szíves, akinek megvan a Longest Journey, hogy felrakná a gépére, és megosztaná velem dc-n, mert már lassan 4 napja folyamatosan keresem, eddig hiába. Tudom, hogy nagyon nagy kérés, de nagyon megköszönném 😊)
Elõre is köszi.
gyraph
Nem láma kérdés... 😊 Én se születem úgy, hogy tudom...
Szóval az egyiken megtalálsz:
matrix-hub.no-ip.com
koli.dyn.hu
Betettem a megosztásba.

Hali!
DC-n melyik szobába vagy?
Még DC-t egyszer használtam csak ugyhogy bocs a lámkérédsért
SecMan
---AKI NEM NYOMTA VÉGIG NE OLVASSA---

Sztory szreintem így volt: Volt a csákó aki megátkozta a Gordonokat, és mondta hogy majd visszatér annak a testében aki megpróbálja megtörni az átkot és megöl 5(vagy mennyi) ártatlant, gondolom ez az ára az átok felbontásának.

LezLee
Jaja. Nekem is tiszta homály a vége. Bár a sztori nagy része tiszta, de az utolsó pályának nem igazán értem az értelmét. Na ezt jó mögasszontam... Úgyhogy én is várom a véleményeket a sztori végével kapcsolatban.
valaki magyarázza el a végét, mert nekem ez túl .... volt. Please!
gyraph
Hoppá van egy kis gond....Nem olvastam figyelmesen...szóval nekem már nincsnek meg a tömöritett file-ok, csak a az ISO file-ok, de azt megosztom, ha kell.

gyraph
Most vagyok itt...és DC-n meg tudom osztani.

most itt vagy?
most letudnám szedni tõled?
gyraph
szívessen=szívesen...

gyraph
én szívessen megosztom a file-t...

Sziasztok!
Segitcsetek pls fontoss lenne. Letöltöttem a gamét de az cd1-bõl hibásan szedte le nekem a 52-es rar-t. Bárhogy probálom mindig hibásan jön le. Vki osza meg velem pls.
Köszi.
gyraph
Ez a kis puzzle a templomban nagyon tetszik...egy külön kis játéknak is beillik...mindenesetre nem volt túl nehéz. 😊

gyraph
Mostmár odafigyelek rá köszi!... Most raktam össze a két furcsa tárgyat és a gyémántot...irány a templom 😊

Sephi
Jah a jobbklick az az hogy megnezi a targyat es analizaja 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
Amúgy ez a jobb klikkes dolog még elõ fog jönni párszor, úgyhogy nem árt ha számítasz rá 😊)
LezLee
Hát asszem - mivel ölég hosszú a gáma - el fogsz még párszor akadni, de mi itt mindig szívesen segítünk...
Rendesen meg fogsz szenvedni a játékkal, mire végig nyomod az biztos...
gyraph
Tegnap nem is idegesítettem magam a játékkal sokáig...nem az én napom volt. Aztán ma vártam a mentésre, de nem jött....na mondom körülnézek mégegyszer mindenhol a gémben.
És valóban triviális dolog volt, ahogy gondoltam. Jobb gomb a szökõkútra kimaradt 😊 LOL. 2szer akadtam el idáig a játékban....egyszer nem tudtam kijönni a toronyból, mert nem jöttem rá, hogy jobb klikk kell a sakkfigurának...most meg ez... 😊. Ezt szerintem kicsit elcsapták a játékban , ezt a jobb klikkes dolgot, mert mondjuk elöbb utalhatna rá valahogy, hogy ezt vagy azt meg kéne nézzni- "jobb klikk"- jobban. Na mind1...nyomulok tovább.

SecMan
Hogy oldódott meg a probléma?

gyraph
Koszi mar nem kell , mert kozben megoldodott a problema....

Már megvan!
Köszönöm a bíztatást.
LezLee
De szerintem megéri próbálkozni, nem olyan nehéz az. Bár már sokakon kifogott az a puzzle. Meg kell hagyni nem könnyû, de nem is lehetetlen...
Nagyon köszönöm, és közben nevet változtattam és bejelentkeztem.
LezLee
Nézz utána interneten a sorrendnek, mert körben úgy kell elhelyezni a jeleket, hogy sorban legyenek, és középen a kis kép látszódjon. Ha végképp nem megy, szólj Nibblernek, neki van mentése közvetlenül a puzzle után.
LezLee
Melyik puzzle-re gondolsz, a zodiac jelesre? (horoszkópos)
gyraph
Nem kaptad meg a mailcímet???

gyraph
Elküldtem privátba! Köszi elõre is!

Esrohnoil
mailcímed?