The Black Mirror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Visszagörgettem 9 oldalt, de lehet, hogy nem alaposan olvastam el. Eleonorral beszéltem, kertész a csengõt csinálja.
Forr a vizem a teáskannában, üvegbe tinta belekeverve, lent a laborba nem beszél velem az ürge, nem találok semmit sem, csak a széfnél piros a nyilam. Most akkor mivan? Lehet, hogy számított volna egy sorrend, és azt nem csináltam jól?

Nálam közel sem volt 30 óra a játékidõ.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Eleanor házának kapujában kinlódtam a kertésszel, hogy az orrom elõtt becsukta a kaput. Na aztán én mindenáron leakartam szúrni a késemmel, aztán pénztárcával is próbáltam, egyszóval mindennel, és a fene gondolta, hogy azzal W.card-dal enged be. De köszi nektek a válaszokat, sztem még jelentkezem.

Sajna nagyon kevesen ismerik még (remélem ez változni fog) ezt a remek játékot...
Egyébként van ehhez a játékhoz már magyarosítás? Mert kerestem, de nem találok.
A fényképet már összeraktam.
Persze az is közrejátszhat a dologban, hogy nem tudok angolul, s ez nekem igen nagy problémát jelent ennél a játéknál.
Sikerült a templomba a puzzle, igaz a fejemhez kaptam, mert rájöttem, hogy nem nyomkodni kell, hanem huzogatni a kapcsolókat.A liftes dolog is nagyon jól sikerült.
Most én is pont ott állok, mint Zygy, de én annyit tudok, hogy 1 golyóval kéne kilõni a zárat, de csak a második után találja el.(A múlthéten végig olvastam ezt a fórumot, de most nincs idõm visszatekerni.) Mi a módja, hogy megmaradjon 1 töltényem?
Már többféleképpen próbáltam odairányitani a pisztolyt, de sosem találja el elsõre.
Próbáljam így tovább?
Remélem azért segítettem, és tovább tudsz jutni. Azért nem mondok többet, mert nem akarom lelõni a poénokat, innen szerintem már te is kitalálod mit kell csinálni.
Sok szerencsét a játékhoz 😊)) (szükséged is lesz rá)
Még az elején elakadtam a játékban, kéne egy kalapács amivel Willi ajtaját ki tudnám nyitni, de sehol nem találom, a padlásszobában pedig van egy láda ami nem nyilik.
Ebben lenne a kalapács ???
De hol lehet a kulcs ???
Már körbe járok három napja, de sehogy se jutok egyrõl a kettõre.
Help !!!!!!

(Lusta voltam szótárazni)Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Asszem a Williams házában vagyok, a boncteremben, a fiókból kivettem egy plasztikot, rákattintok a boncasztalon halottra, és semmit sem lehet csinálni, ki meg nem enged, (angolul nem tudok), de biztos valamit még csinálnom kéne. Már mindent átpásztáztam a teremben, és semmi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sztem tök poén hogy meghalunk a végén. Mondjuk folytatást azért el tudnék viselni. A Traitor's Gate 2 nem tetszik, meg beakad hosszabb ideig, szal nyomtam volna még egy kicsit.
Samuel Gordon -nak meghalt a felesege. O elhatarozza hogy tobbet soha nem akar not az eletben ezert leszarmazottak sem lesznek tobbet mivel Robert mar tul oreg ahoz. Mivel Samuel az utolso a csaladfan es o neme akar tovabb szaporodni a gonosz az o lelket uti meg es ki akar kelni a pokolbol azaz abbol a rengetegbol ami a kastaly allat van. Samuelt megaszaja a gonosz es meg kell legyen az ot ember aldozat ahoz hogy vegleg kikeljen a gonosz. Ezert Samuel tudtan kivul elkezdi minden nap sorban megyilkolni az ot aldozatot. De kozben o oszeszedi az ot kulcsot. A Vegen a kaput Samuel bezarja es mivel azt akarja hogy soha a gonosz tobbet ne eledjen fel ongyilkos lesz es tobbe nem kell fel.
Kb errol szol ez a jatek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"