The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JustIce
Ja en mashol talaltam borsodi soros cimket😊 masik winyon van a kep majd belinkelem😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

LezLee
Játszottam. Bár sajnos nem tudtam végignyomni, mert valami bug lépett fel nálam. Egy idõ után a játék átment 16 színûbe, és így élvezhetetlen volt. De az 1. pályát megcsináltam. Nagyon elmebeteg játék, megfelelõ hangulat kell hozzá, de teccett, nagyon teccett.
Esrohnoil
Sanitariummal is játszottatok?
Hasonló játék, bár sokkal régebbi, viszont a hangulata ott van. 😊 Mellesleg 3 cd-s, szal sok benne az átvezetõ animáció.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

LezLee
nekem szintén 😊)
óóó a black mirror, szép órákat szerzett nekem anno...

LezLee
Ha elakadsz (el fogsz 😊)), szólj bátran, hátha még emléxek rá 😊
LezLee
Sikerült kirakni a fényképet? Ennek a képnek késõbb még nagy jelentõsége lesz 😊)))
Örülök, hogy nekikezdtél, nekem ez az egyik kedvenc kalandom, nálam nagyon a toppon van, hihetetlen ötletesek a feladványok, és mellesleg még a történetbe is illeszkednek. Szerintem etalon.
zaki
csak sikerült kiraknom, vagy háromnegyed órát szenvedtem vele

zaki
bazzeg, mire kirakom ezt az összetépett képet, kihullik a hajam

zaki
jó a game, most próbáltam ki
épp most jutottam fel a padlásra, szétbaltáztam a torony ajtaját, most keresem a kulcsot. a konyhában az ajtó mellett, ott van 1 kulcs. ott volt a padlás kulcsa is. de a másik kulcsot azt nem tudom felvenni. gondolom máshol kell keresni. fasza a game, szép a grakifája, történet is ott van. csak az a gáz, ogy 800X600-on megy a game. különben minden fasza

Ti észrevettétek ezt a játékban?

Borsodi világos sör?
Judit
Éppenhogy túl vagyok a lent említett fájlátnevezésen...hogy ne dobjon ki a játékból a chapter II elején. Lent a pincében tekergetem a kerekeket, de most meguntam. Majd holnap, friss energiával talán jobban megy.

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Lehet,hogy majd szavadon foglak 😉Pl. a szobá(m)ban az alsó fiók kulcsát igencsak véletlenül találtam meg (össze-vissza kattintgattam már türelmemben 😊)De jó pofa, majdnem visszaadja (vagy legalábbis próbálja) a valós élet keresgéléseit, már háromszor megnéztem ugyanott, de csak ötödszörre találom meg ...
Nagyon tetszik, csak hiányoznak a BS I kedves poénjai, igaz ez más mûfaj.Nem tudok teljesen azonosulni a S.G.-nal, túl kimért.Ezzel az enyhén skizofrén hatással átadom magamat a mindent körülvevõ rejtelmes feszültségnek...

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Hol tartasz? Merre jársz? Nálam a fiú épp most törte be az ablakot ( chapiter I ).

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Judit
Nagyon szívesen...máskor is. Ha tudok segítek, bár most lehet, hogy nekem lesznek gondjaim a játékkal. Biztosan elakadok majd valahol...de eddig minden simán ment és nagyon tetszik!!!! Lehet nekem is a kedvenceim közt lesz.

LezLee
Ha elakadnál, szólj bátran, remélem még tudok segíteni 😊
LezLee
Na végre egy jó hír 😊))
Kíváncsi leszek a játékkal kapcsolatban a véleményedre, nekem mindenesetre nagyon bejött, azóta is az egyik kedvenc, ha nem a legnagyobb 😊)
Kedves Judit,köszönöm a segítséget! Az a helyzet,hogy tavaly már feladtam, de idén újból megkívántam, s csodák csodája most mûködik.Így most ezzel játszom.

Judit
Átírtad mejerk.chr-t majerk.chr-re...és még így sem megy?
Én is kínlódtam,mert nem ment, de nekem aztán sikerült. Újra felülírtam a crack-kel, aztán azt írtam át. Így sikerült.

Hálásan köszönöm a hozzászólást. Sajnos még így se megy.

Hátha segít nekem se ment a játék EZÉRT:
1.TELEPÍT
2.EGÉSZ KÖNYVTÁR kijelöl /egér jobbg./
3.Tulajdonságok opció
4.KIVENNI ÍRÁSVÉDETTSÉGBÕL!
5.ARHÍVÁLANDÓ KI majd BE
6.ALKALMAZ és OK !
nekem így indult /ugyanis a fájlokba nem tudott írni a game
az írásv.miatt
Ha így se megy I don't know!
üdv mindenkinek!!
LezLee
Én meg csak várok, várok és várok... 😊)
LezLee
Köszönöm. De úgy látszik rajtad kívül nem olvassa más azt a topicot 😞((
LezLee
Milyen codec van fönnt? Ha ace mega, akkor szedd le, és tedd fel a k-lite-ot. Azzal nekem nem volt gond. Esetleg még graf kártya drivercsere jöhet szóba.
tier
Minden codecet leszedni és menni fog.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

LezLee
Húú, vagy codec gond, vagy töltsd le a patchet hozzá. Ha jól emléxem megjelent hozzá egy patch, ha nem csal az emlékezetem. Keress rá google-n.
Jogos! 😊)))
LezLee
Majd akkor szóljál, ha a magyarosítás készült el 😊
Sziasztok. Elkészült a magyar nyelvû végigjátszás. Olvasható, illetve letölthetõ az SGM-en. http://sajatgep.uw.hu Sok sikert!
Mail ment.. Remélem még aktuális 😊

SecMan
A revolverben amikor találtad csak 2db töltény volt, így az ajtót 1 lövésbõl kell szétlõni, amit úgy tudsz ha jobb klikkelsz az ajtóra még lövés elõtt. Ha az ajtóra kétszer lõttél és utána mentettél akkor baxhatod. Sajnos ez van.
És egyátalán nincs szó lenyakazásról, legalább fennmarad a topik 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sziasztok!

Gondolom le fogtok nyakazni, hogy mielõtt kérdezek, miért nem olvasom végig a topic-ot?! Nos azért, mert a Syberia után ez a legjobb játék, és egyszerûen padlón vagyok tõle. Ám mivel még csak a második chapter-ben tartok, nem szeretnék poén lelövéseket olvasni.

A gondom az, hogy a második chapter végefelé nem tudok kijönni a bányából, mert egy farkas állja az utamat. Sajnos emiatt egy végigjátszás olvasásához kényszerültem, mert bug-ra gyanakodtam, és félelmem többé-kevésbé beigazolódott, ugyanis a leírások is azt állítják, hogy a revolverrel le kell lõni az állatot. Igen ám, de én bármit is csinálok, nem lõ az a szerencsétlen. :-((((((

Aki tud, kérem segítsen, mert szétszakadok, ha nem folytathatom ezt a hangulatos remekmûvet!
LezLee
Én is nagyon szomorú vagyok, hogy még egy vállalkozókedvû, magas szintû angol nyelvtudással megáldott kalandfannak sem jutott eszébe lefordítani ezt a gyöngyszemet, a Syberia óta kétségtelenül legjobb kalandot. Pedig egy magyarosítás hatására én biztos mégegyszer nekifeküdnék ennek a remek játéknak 😊)))
prédikátor
thx

Bár mostanra már talán rájöttél, a menüt el lehet érni, ha a kurzort a jobb felsõ sarokba viszed. Ott megjelenik egy kis kép, katt rá.. 😊 Bevallom nekem is tíz percbe telt mire megtaláltam 😛 De akkor még nagyon ki voltam esve a kalandjátékok hangulatából. 😊
Tudtommal nincs magyarítás a játékhoz, de bárcsak megcáfolna valaki 😊

prédikátor
hI ALL!

hOGY LEHET MENTENI A JÁTÉKBAN MERT NEKEM NEM JÖN BE SEMMILYEN GOMBRA SEMMILYEN MENÜ, VALAMINT VAN-E MAGYAROSITÁS A JÁTÉKHOZ?
KÖSZKE

LezLee
Hopsz, akkor az én válaszom is stornozva😊))
Amúgy sok sikert, én már végignyomtam jó rég, és mondhatom, hogy eddigi életem legjobb kalandjátéka volt. Azóta se játszottam jobbal. Hihetetlenül ötletes és agyat dolgoztató feladványok lesznek végig a játék során, és lesz egy pár amivel meg fogsz szenvedni, de megéri hidd el 😊)
LezLee
Nézd meg a bejárati ajtó fölötti részt egy kicsit közelebbrõl. JÉ, már meg is van, amit keresel 😊))
Szerezz egy pénzérmét a pénztárcádból és próbáld ki a vázán.. 😊

Hi !!!
Hurrá Köszönöm nektek a segítségeta 64. válaszban megtaláltam mit kellene csinálni, s be jött !!!
Thank's !
pl. #64 sz. hozzászólás, próbáltad már?

SecMan
Úgy emléxem valaki már panaszkodott hasonló problémára és rajta is csak egy emailben elküldött mentés segített, szóval sorry.

Help !!!

Az elsõ gyilkosság után II Rész !! eleje " a kertész a medencébe úszik mint holtan " s engem egy felügyelõ kihalgat s mikor kimegyek a szabadba akkor éppen esik az essõ s a következõ pillantaban meg kilép a játék s a rendszer visszajön. "Windows Xp Profession Magyar Sp1"
SecMan
Képet megnézted Robert szobájában?

bogyoka
Jó köszi megnézem, olyanokat észre sem vettem, pedig figyeltem a falakat. Eddig az átlukasztás mindig sikerült. Átszúrja a fejemet állandójan, már nem merek belenézni. De akkorákat röhögök rajta.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sephi
Ha jobban megnezed akkor az oszes luk mellet a labirintusban van egy jel. Pontosan harom luk es ketto mellet van egy minusz es csak az egyik mellet van egy plusz jel. A plusz jel melletiben van a terkep , a masik ketto atlukast😊)))_

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bogyoka
Hurrá! Köszönöm szépen mindkettõtöknek.
Pedig próbáltam mindenhova vinni a nyilamat, de arra úgy látszik nem. Nem is tudom milenne nélkületek.

Esrohnoil
A térkép a sötét, ablakszerû nyílás aljában található, pontosan ott, ahova a gömböt tetted...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

reaper4
Az egyik falvájatban van egy térkép.(mielõtt megnézed a vájatokat,ments!!!!).A térképet tartsd a gyertya elé...
Megtudod melyik lámpáknak kell égnie.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bogyoka
Segítsgég kellene. A chapter 6.-ban vagyok a labirintusban, mindent megcsináltam ami lehetséges, abiss-ba dobtam kardot, sisakot, amulettel kinyitottam egy ajtót, odatettem a gömböt, és most a lámpákat gyujtogatom, de nem történik semmi. Van az egyik falon valamilyen jelforma, ég a gyertya, ott piros a nyilam, de nem tudom mit csináljak. Ha letudnátok írni, hogy merre, hova menjek, nagyon jó lenne. Már nagyon unok ott bolyongani.