The Black Mirror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Hasonló játék, bár sokkal régebbi, viszont a hangulata ott van. 😊 Mellesleg 3 cd-s, szal sok benne az átvezetõ animáció.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Örülök, hogy nekikezdtél, nekem ez az egyik kedvenc kalandom, nálam nagyon a toppon van, hihetetlen ötletesek a feladványok, és mellesleg még a történetbe is illeszkednek. Szerintem etalon.
épp most jutottam fel a padlásra, szétbaltáztam a torony ajtaját, most keresem a kulcsot. a konyhában az ajtó mellett, ott van 1 kulcs. ott volt a padlás kulcsa is. de a másik kulcsot azt nem tudom felvenni. gondolom máshol kell keresni. fasza a game, szép a grakifája, történet is ott van. csak az a gáz, ogy 800X600-on megy a game. különben minden fasza
Borsodi világos sör?
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
Nagyon tetszik, csak hiányoznak a BS I kedves poénjai, igaz ez más mûfaj.Nem tudok teljesen azonosulni a S.G.-nal, túl kimért.Ezzel az enyhén skizofrén hatással átadom magamat a mindent körülvevõ rejtelmes feszültségnek...
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Kíváncsi leszek a játékkal kapcsolatban a véleményedre, nekem mindenesetre nagyon bejött, azóta is az egyik kedvenc, ha nem a legnagyobb 😊)

Én is kínlódtam,mert nem ment, de nekem aztán sikerült. Újra felülírtam a crack-kel, aztán azt írtam át. Így sikerült.
1.TELEPÍT
2.EGÉSZ KÖNYVTÁR kijelöl /egér jobbg./
3.Tulajdonságok opció
4.KIVENNI ÍRÁSVÉDETTSÉGBÕL!
5.ARHÍVÁLANDÓ KI majd BE
6.ALKALMAZ és OK !
nekem így indult /ugyanis a fájlokba nem tudott írni a game
az írásv.miatt
Ha így se megy I don't know!
üdv mindenkinek!!
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
És egyátalán nincs szó lenyakazásról, legalább fennmarad a topik 😊
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Gondolom le fogtok nyakazni, hogy mielõtt kérdezek, miért nem olvasom végig a topic-ot?! Nos azért, mert a Syberia után ez a legjobb játék, és egyszerûen padlón vagyok tõle. Ám mivel még csak a második chapter-ben tartok, nem szeretnék poén lelövéseket olvasni.
A gondom az, hogy a második chapter végefelé nem tudok kijönni a bányából, mert egy farkas állja az utamat. Sajnos emiatt egy végigjátszás olvasásához kényszerültem, mert bug-ra gyanakodtam, és félelmem többé-kevésbé beigazolódott, ugyanis a leírások is azt állítják, hogy a revolverrel le kell lõni az állatot. Igen ám, de én bármit is csinálok, nem lõ az a szerencsétlen. :-((((((
Aki tud, kérem segítsen, mert szétszakadok, ha nem folytathatom ezt a hangulatos remekmûvet!
Tudtommal nincs magyarítás a játékhoz, de bárcsak megcáfolna valaki 😊
hOGY LEHET MENTENI A JÁTÉKBAN MERT NEKEM NEM JÖN BE SEMMILYEN GOMBRA SEMMILYEN MENÜ, VALAMINT VAN-E MAGYAROSITÁS A JÁTÉKHOZ?
KÖSZKE
Amúgy sok sikert, én már végignyomtam jó rég, és mondhatom, hogy eddigi életem legjobb kalandjátéka volt. Azóta se játszottam jobbal. Hihetetlenül ötletes és agyat dolgoztató feladványok lesznek végig a játék során, és lesz egy pár amivel meg fogsz szenvedni, de megéri hidd el 😊)
Hurrá Köszönöm nektek a segítségeta 64. válaszban megtaláltam mit kellene csinálni, s be jött !!!
Thank's !
Az elsõ gyilkosság után II Rész !! eleje " a kertész a medencébe úszik mint holtan " s engem egy felügyelõ kihalgat s mikor kimegyek a szabadba akkor éppen esik az essõ s a következõ pillantaban meg kilép a játék s a rendszer visszajön. "Windows Xp Profession Magyar Sp1"

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pedig próbáltam mindenhova vinni a nyilamat, de arra úgy látszik nem. Nem is tudom milenne nélkületek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Megtudod melyik lámpáknak kell égnie.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit