875
-
#795 Helló!
Nem tudod hogyan tudnám megszerezni a The Black Mirror című játékot?
Néztem netes boltokban is de nincsen sehol. Gondolom mert 2003 -as a játék.
Tudna valaki segíteni??
A Nibiru -ról tud valaki valamit?
A német verzió már megjelent március közepén. A HC Gamer egyik tagja szerint magyarországon nem is for megjelenni, mivel itteni terjesztőjük nincs.
Én hiába irok a Nibiru topicba, nem jár oda senki. :( :( -
#794 Heló! Új játék jelenik meg hamarosan, akik a Black mirrort készítették.Nibiru a címe. Van új topikja, majd ott találkozunk. Gyertek! -
mixk #793 Help -
mixk #792 Volna egy kérdésem én most kezdtem játszani vele a láda kulcsát,hogy kapom meg Robert-tol mert már mindenkivel beszéltem és nem hajlando odadni valaki tud segiteni esetleg magyar leirás is jó lenne előre is köszönöm. -
hella #791 köszi, sajna ezt már nem, de egy másik keresett játékot itt megleltem (Journey to the...)köszi a tippet! -
freelancer #790 Probald meg warezcenteren: (2003.10.18)http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php -
#789 El kell, hogy szomorítsalak, de dc-n kívül sehol sem fogsz rálelni, fizetős oldalakon már nincs fönn, mivel már elég régi, így marad a dc++. -
hella #788 sziasztok! tudna vki segíteni honnan juthatnék a játékhoz? (DC-n kívül) az sem baj ha fizetős... köszi! -
Songi #787 Köszi, igen, ez az újságcikk kimaradt... -
#786 olvasd el a hazban asszem a szekreny ajtajara ragasztott ujsaglapokat. Majd beszelj Richard-al a verrol, s o mondja neked, hogy a fagyasztoben van. Nyisd ki s tied a ver. -
Songi #785 Na végigfutottam a fórumot, találtam angol leírás és ott meg tudtam nézni a megoldást, viszont itt a topicban véletlenül megláttam, mi a vége.... :-((((((((( -
Songi #784 Hi Emberek!
Hogy lehet vérhez jutni, amit a kriptában az edénybe kell tölteni? Tudom hogy Richard hűtőjében van (viva la leírás... :-)), csak amikor rákattintok, azt írja hogy "tele van vegyszerrel", meg hogy "nem akarom kinyitni, nem raktam be e semmit..".
Már nem tudok senkivel sem beszélni, mindent tárgyat végigkattintottam (remélem legalábbis).
Pls help, ma este folytatni szeretném... :-) -
#783 Nekem a kedvenc részem a négy oszlopos, találós kérdéses feladvány volt, na meg a keresztes, gyémánt tologatós feladvány is nagyon zsír volt. Ájj, kár hogy nem készül hozzá magyarítás, pedig akkor biztos végig nyomnám mégegyszer :)) -
#782 Nekem is az a kedvenc részem...
Kár h. nem kisebb darabokra volt tépve, és h. csak 90°-os szögben lehet elforgatni a fecniket. -
#781 Elég remekre sikeredett játék...de rakosgatnám újra azt a képet!!! -
#780 nincs mit -
#779 zsír, köszi -
#778 Nesztek:
-
#777 Én azzal a lovas, sakkos feladvánnyal szenvedtem sokat. Kb. fél órába tellett kirakni. Amikor csak lólépésekkel lehetett lépni a figurákkal. -
#776 ne mar:) en 5 perc alatt kiraktam:) -
#775 Ja en mashol talaltam borsodi soros cimket:) masik winyon van a kep majd belinkelem:) -
#774 Játszottam. Bár sajnos nem tudtam végignyomni, mert valami bug lépett fel nálam. Egy idő után a játék átment 16 színűbe, és így élvezhetetlen volt. De az 1. pályát megcsináltam. Nagyon elmebeteg játék, megfelelő hangulat kell hozzá, de teccett, nagyon teccett. -
#773 Sanitariummal is játszottatok?
Hasonló játék, bár sokkal régebbi, viszont a hangulata ott van. :) Mellesleg 3 cd-s, szal sok benne az átvezető animáció. -
#772 nekem szintén :)) -
joe69 #771 óóó a black mirror, szép órákat szerzett nekem anno... -
#770 Ha elakadsz (el fogsz :))), szólj bátran, hátha még emléxek rá :) -
#769 Sikerült kirakni a fényképet? Ennek a képnek később még nagy jelentősége lesz :))))
Örülök, hogy nekikezdtél, nekem ez az egyik kedvenc kalandom, nálam nagyon a toppon van, hihetetlen ötletesek a feladványok, és mellesleg még a történetbe is illeszkednek. Szerintem etalon. -
#768 csak sikerült kiraknom, vagy háromnegyed órát szenvedtem vele -
#767 bazzeg, mire kirakom ezt az összetépett képet, kihullik a hajam -
#766 jó a game, most próbáltam ki
épp most jutottam fel a padlásra, szétbaltáztam a torony ajtaját, most keresem a kulcsot. a konyhában az ajtó mellett, ott van 1 kulcs. ott volt a padlás kulcsa is. de a másik kulcsot azt nem tudom felvenni. gondolom máshol kell keresni. fasza a game, szép a grakifája, történet is ott van. csak az a gáz, ogy 800X600-on megy a game. különben minden fasza -
sid123 #765 Ti észrevettétek ezt a játékban?
Borsodi világos sör? -
#764 Éppenhogy túl vagyok a lent említett fájlátnevezésen...hogy ne dobjon ki a játékból a chapter II elején. Lent a pincében tekergetem a kerekeket, de most meguntam. Majd holnap, friss energiával talán jobban megy. -
zoszt #763 Lehet,hogy majd szavadon foglak ;)Pl. a szobá(m)ban az alsó fiók kulcsát igencsak véletlenül találtam meg (össze-vissza kattintgattam már türelmemben :))De jó pofa, majdnem visszaadja (vagy legalábbis próbálja) a valós élet keresgéléseit, már háromszor megnéztem ugyanott, de csak ötödszörre találom meg ...
Nagyon tetszik, csak hiányoznak a BS I kedves poénjai, igaz ez más műfaj.Nem tudok teljesen azonosulni a S.G.-nal, túl kimért.Ezzel az enyhén skizofrén hatással átadom magamat a mindent körülvevő rejtelmes feszültségnek... -
zoszt #762 Hol tartasz? Merre jársz? Nálam a fiú épp most törte be az ablakot ( chapiter I ). -
#761 Nagyon szívesen...máskor is. Ha tudok segítek, bár most lehet, hogy nekem lesznek gondjaim a játékkal. Biztosan elakadok majd valahol...de eddig minden simán ment és nagyon tetszik!!!! Lehet nekem is a kedvenceim közt lesz. -
#760 Ha elakadnál, szólj bátran, remélem még tudok segíteni :) -
#759 Na végre egy jó hír :)))
Kíváncsi leszek a játékkal kapcsolatban a véleményedre, nekem mindenesetre nagyon bejött, azóta is az egyik kedvenc, ha nem a legnagyobb :)) -
zoszt #758 Kedves Judit,köszönöm a segítséget! Az a helyzet,hogy tavaly már feladtam, de idén újból megkívántam, s csodák csodája most működik.Így most ezzel játszom. -
#757 Átírtad mejerk.chr-t majerk.chr-re...és még így sem megy?
Én is kínlódtam,mert nem ment, de nekem aztán sikerült. Újra felülírtam a crack-kel, aztán azt írtam át. Így sikerült. -
zoszt #756 Hálásan köszönöm a hozzászólást. Sajnos még így se megy.