875
-
#835 Hát eltartott egy darabig kiraknom. -
#834 3. fejezetben a horoszkópos tologatós játék nem volt nehéz számodra? :)
Én mondjuk 10 perc alatt kirakom már, bárhogy legyen megkeverve. -
#833 Köszi,most a tanulás miatt szünetelek, még mindig a IV. elején tartik,mivel nem tudok játszani. :( -
#832 Hol tartasz? V. már végigvitted?
Szólj ha kell segítség. -
#831 Most kezdem majd a IV. epizódot!! -
#830 Már túljutottam, most végeztem az első résszel. Nagyon jó!!! -
#829 Valamit még nem csináltál meg!Nem az időt méri! -
#828 Most elakadtam! :(
Már mindenkivel beszéltem, és el kellene hagynom a birtokot. De nem enged ki.
Este hétre megbeszéltem a találkozót a csávóval, de mikor lesz 7 óra?? -
#827 Esetleg valaki??? -
#826 Én sem -
#825 A The Black Mirror alapsztoriját (a játék kezdetéig!!!) el tudná valaki mesélni?? Mert nem igazán értettem az elejét. -
#824 Köszi! -
#823 Post Mortem -ben tudna valaki segíteni az illetékes topikban??? -
#822 Hú már nagyon régen nyomtam végig, de úgy emlékszem, hogy a fiók kulcsa, amiben a fényképezőgép van a bejárati ajtó fölött van elrejtve Samuel szobájában. A fényképező amúgy arra kell, hogy megörökítsd a furcsa jelt a falon, ahol leesett a nagyapja. -
#821 Már nekem is megvan!!!
Csak most még be szeretném fejezni a Post Mortem -et.
De elakadtam!! -
#820 Hamarosan, ha minden jól megy még a héten nekem is meglesz. -
#819 Mi a fenét kell csinálni a fényképezővel mert Robert nem adja ide a kulcsot ki se nyitja már az ajtót a fényképezőt sem tudom felvenni!Viktoriához a játék eleje óta nem tudok bemenni már jártam a padláson is,a deszkákat is levertem a kalapáccsal de semmi!! -
#818 Meglett a tárgy 1 kicsit bénáztam az elején!Röviden mi a tőrténete a játéknak? -
#817 Ház ahogy nézem ezt angol nélkül nemigen lehet végigvinni.Az első chaterba hol van az a furcsa tárgy a kerítés mellett? -
#816 üdv mindenkinek!
kérdezni szeretnék. már biztos volt róla szó, de nem szeretném végigolvasni a hozzászólásokat, mert úgy már nem lenne kihívás a játék további része. szóval, II. rész, épp leértem a templom alatti kriptába, és hogy kijussak meg kell fejtenem 4db papírtekercs mondanivalóját, amit ki kell rakni 4 forgatható kőoszlopon /remélem érthető :) /. kettő már megvan: MAP (ez adott volt) és a COAL, ami nem volt nehéz, de a másik kettő nem nagyon megy. szóval ebben kérem a segítségeteket. előre is kösz
üdv -
#815 ****meg te. Én meg akarom szerezni! Lassan járj, tovább élsz! Már 60 % !(De csak a jövő héten lesz folytatás! :( )
Neked már megvan © nagykispeter ? -
#814 Bazdmeg még mindigSzerintem meg se akarod szerezni.(amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra) -
#813 Én tudom :) -
#812 Bárcsak nekem is ilyen problémám lenne, akkor az azt jelentené, hogy nekem is megvan a játék. -
#811 Nemtom mi a gond, úgy emlékszem lazán lehet menteni. 12 v. 24 mentési hely van. -
pala17 #810 Sziasztok vki árulja már el léccí hogyan kell ebbe a já-tékban menteni,mert megőrülök,!!!!!! -
#809 Mi lép ki a windows -ba? -
#808 Most olvastam hogy kilép a win-be 1 idő után és azt is hogy a crack-t kell átírni hozzá.Ez működik vagy van normálisabb crack hozzá? -
#807 Nem akarom kihagyni csak mint írtam nem tudok angolul,nem tudom mennyire fog gátolni.Jelenleg a Return To Mysterious Island -al játszok csak az is így 1 kicsit zavaros egyébként mostanába inkább kalandozok mert a lövőldözőssek egyre hitványabbak ezek pedig inkább meggondolkodtatnak.Itt van pl. a Driv3r egy ekkora hitvány szart még nem láttam pedig nagyon vártam.Képtelen vagyok benne már az első küld-nél a kocsit irányítani. -
#806 Hú ,akkor jó! -
#805 Nem, a beszéd csak a demóból maradt ki. -
#804 Nekem még nincs meg sajnos, így én nem tudok véleményt mondani. A demójával játszottam csak. De abban az volt a furcs, hogy amikor beszéltek nem volt hangjuk csak a felirat ment.
Ez a némaság a teljesben is így van?? -
#803 Szerintem az egyik legjobb kaland, ami mostanában jött ki. Hihetetlen izgalmas, és csavaros történet, nagyon élvezetes, és sztoriba illő, logikus, ám nem mindig könnyű feladványok, és a végén egy ütős befejezés. Ha szereted a kalandjátékokat, semmiképp ne hagyd ki! -
#802 Amúgy jó a játék?Nekem nincs meg,csak jókat írnak rolla,gondolkoztam én is rajta csak az angol tudásom az majdnem nulla de a kalandokat szeretem -
#801 Nincs mit -
#800 Nagykispeter köszi szépen a tippet! :) -
#799 A Wandoo az micsoda?? -
#798 A Wandoo-n úgy láttam fenn van -
#797 Van itt valaki, akinek megvan a The Black Mirror??? -
#796 Van itt valaki, akinem megvan a The Black Mirror???