The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A The Black Mirror alapsztoriját (a játék kezdetéig!!!) el tudná valaki mesélni?? Mert nem igazán értettem az elejét.<#help>

nagykispeter
Köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

kirol
Post Mortem -ben tudna valaki segíteni az illetékes topikban???

LezLee
Hú már nagyon régen nyomtam végig, de úgy emlékszem, hogy a fiók kulcsa, amiben a fényképezõgép van a bejárati ajtó fölött van elrejtve Samuel szobájában. A fényképezõ amúgy arra kell, hogy megörökítsd a furcsa jelt a falon, ahol leesett a nagyapja.
kirol
Már nekem is megvan!!!<#taps><#taps>
Csak most még be szeretném fejezni a Post Mortem -et.
De elakadtam!!<#help><#help><#help><#help>

kirol
Hamarosan, ha minden jól megy még a héten nekem is meglesz. <#taps>

nagykispeter
Mi a fenét kell csinálni a fényképezõvel mert Robert nem adja ide a kulcsot ki se nyitja már az ajtót a fényképezõt sem tudom felvenni!Viktoriához a játék eleje óta nem tudok bemenni már jártam a padláson is,a deszkákat is levertem a kalapáccsal de semmi!!

nagykispeter
Meglett a tárgy 1 kicsit bénáztam az elején!Röviden mi a tõrténete a játéknak?

nagykispeter
Ház ahogy nézem ezt angol nélkül nemigen lehet végigvinni.Az elsõ chaterba hol van az a furcsa tárgy a kerítés mellett?

pnorbee
üdv mindenkinek!
kérdezni szeretnék. már biztos volt róla szó, de nem szeretném végigolvasni a hozzászólásokat, mert úgy már nem lenne kihívás a játék további része. szóval, II. rész, épp leértem a templom alatti kriptába, és hogy kijussak meg kell fejtenem 4db papírtekercs mondanivalóját, amit ki kell rakni 4 forgatható kõoszlopon /remélem érthetõ :) /. kettõ már megvan: MAP (ez adott volt) és a COAL, ami nem volt nehéz, de a másik kettõ nem nagyon megy. szóval ebben kérem a segítségeteket. elõre is kösz

üdv

kirol
****meg te. Én meg akarom szerezni! Lassan járj, tovább élsz! Már 60 % !(De csak a jövõ héten lesz folytatás! :( )

Neked már megvan © nagykispeter ?

nagykispeter
Bazdmeg még mindig<#zavart2>Szerintem meg se akarod szerezni.(amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra)<#nyes>

Solid Snake
Én tudom :)
kirol
Bárcsak nekem is ilyen problémám lenne, akkor az azt jelentené, hogy nekem is megvan a játék. <#nemtudom>

Esrohnoil
Nemtom mi a gond, úgy emlékszem lazán lehet menteni. 12 v. 24 mentési hely van.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok vki árulja már el léccí hogyan kell ebbe a já-tékban menteni,mert megõrülök,!!!!!!
kirol
Mi lép ki a windows -ba?

nagykispeter
Most olvastam hogy kilép a win-be 1 idõ után és azt is hogy a crack-t kell átírni hozzá.Ez mûködik vagy van normálisabb crack hozzá?

nagykispeter
Nem akarom kihagyni csak mint írtam nem tudok angolul,nem tudom mennyire fog gátolni.Jelenleg a Return To Mysterious Island -al játszok csak az is így 1 kicsit zavaros egyébként mostanába inkább kalandozok mert a lövõldözõssek egyre hitványabbak ezek pedig inkább meggondolkodtatnak.Itt van pl. a Driv3r egy ekkora hitvány szart még nem láttam pedig nagyon vártam.Képtelen vagyok benne már az elsõ küld-nél a kocsit irányítani.

kirol
Hú ,akkor jó!

LezLee
Nem, a beszéd csak a demóból maradt ki.
kirol
Nekem még nincs meg sajnos, így én nem tudok véleményt mondani. A demójával játszottam csak. De abban az volt a furcs, hogy amikor beszéltek nem volt hangjuk csak a felirat ment.

Ez a némaság a teljesben is így van??

LezLee
Szerintem az egyik legjobb kaland, ami mostanában jött ki. Hihetetlen izgalmas, és csavaros történet, nagyon élvezetes, és sztoriba illõ, logikus, ám nem mindig könnyû feladványok, és a végén egy ütõs befejezés. Ha szereted a kalandjátékokat, semmiképp ne hagyd ki!
nagykispeter
Amúgy jó a játék?Nekem nincs meg,csak jókat írnak rolla,gondolkoztam én is rajta csak az angol tudásom az majdnem nulla de a kalandokat szeretem

nagykispeter
Nincs mit

kirol
Nagykispeter köszi szépen a tippet! :)

kirol
A Wandoo az micsoda??

nagykispeter
A Wandoo-n úgy láttam fenn van

kirol
Van itt valaki, akinek megvan a The Black Mirror???

kirol
Van itt valaki, akinem megvan a The Black Mirror???

kirol
Helló!

Nem tudod hogyan tudnám megszerezni a The Black Mirror címû játékot?
Néztem netes boltokban is de nincsen sehol. Gondolom mert 2003 -as a játék.

Tudna valaki segíteni??

A Nibiru -ról tud valaki valamit?
A német verzió már megjelent március közepén. A HC Gamer egyik tagja szerint magyarországon nem is for megjelenni, mivel itteni terjesztõjük nincs.

Én hiába irok a Nibiru topicba, nem jár oda senki. :( :(

szotyimutyi
Heló! Új játék jelenik meg hamarosan, akik a Black mirrort készítették.Nibiru a címe. Van új topikja, majd ott találkozunk. Gyertek!

Help
Volna egy kérdésem én most kezdtem játszani vele a láda kulcsát,hogy kapom meg Robert-tol mert már mindenkivel beszéltem és nem hajlando odadni valaki tud segiteni esetleg magyar leirás is jó lenne elõre is köszönöm.
köszi, sajna ezt már nem, de egy másik keresett játékot itt megleltem (Journey to the...)köszi a tippet!
Probald meg warezcenteren: (2003.10.18)http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

LezLee
El kell, hogy szomorítsalak, de dc-n kívül sehol sem fogsz rálelni, fizetõs oldalakon már nincs fönn, mivel már elég régi, így marad a dc++.
sziasztok! tudna vki segíteni honnan juthatnék a játékhoz? (DC-n kívül) az sem baj ha fizetõs... köszi!
Köszi, igen, ez az újságcikk kimaradt...

JustIce
olvasd el a hazban asszem a szekreny ajtajara ragasztott ujsaglapokat. Majd beszelj Richard-al a verrol, s o mondja neked, hogy a fagyasztoben van. Nyisd ki s tied a ver.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Na végigfutottam a fórumot, találtam angol leírás és ott meg tudtam nézni a megoldást, viszont itt a topicban véletlenül megláttam, mi a vége.... :-(((((((((

Hi Emberek!
Hogy lehet vérhez jutni, amit a kriptában az edénybe kell tölteni? Tudom hogy Richard hûtõjében van (viva la leírás... :-)), csak amikor rákattintok, azt írja hogy "tele van vegyszerrel", meg hogy "nem akarom kinyitni, nem raktam be e semmit..".
Már nem tudok senkivel sem beszélni, mindent tárgyat végigkattintottam (remélem legalábbis).

Pls help, ma este folytatni szeretném... :-)

LezLee
Nekem a kedvenc részem a négy oszlopos, találós kérdéses feladvány volt, na meg a keresztes, gyémánt tologatós feladvány is nagyon zsír volt. Ájj, kár hogy nem készül hozzá magyarítás, pedig akkor biztos végig nyomnám mégegyszer :))
Esrohnoil
Nekem is az a kedvenc részem...
Kár h. nem kisebb darabokra volt tépve, és h. csak 90°-os szögben lehet elforgatni a fecniket.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Judit
Elég remekre sikeredett játék...de rakosgatnám újra azt a képet!!!

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

hykao
nincs mit
zaki
zsír, köszi

hykao
Nesztek:
LezLee
Én azzal a lovas, sakkos feladvánnyal szenvedtem sokat. Kb. fél órába tellett kirakni. Amikor csak lólépésekkel lehetett lépni a figurákkal.
JustIce
ne mar:) en 5 perc alatt kiraktam:)

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000