875
-
#167 SEGÍTSÉG! A kriptából kijutottam, és a bányában tudok már mászkálni, megvan a rod, a rongy és a kötél de nemtom mit kéne csinálni! Próbáltam már mindent mindennel de semmi! Ahol a rod volt ott egy kapcsolótáblát kinyitottam a kis késsel de azzal se tudok mást csinálni. Már mindent megnéztem, pls help me! -
#166 Kérdés:
Ez lenne életem első (második, mert most izélkedek a Journey to the center-el) kalandjátéka.
Tudjátok ajánlani nekem ezt, vagy ez túl kemény dió lenne nekem.
Abszolút nem játszottam még ilyenekkel (kiv a fentit, kábé 10 perce nyomom).
És ez a horror téma megragadott...Szóval, letöltsem??? -
#163 Köszi szépen a segítséget Nibbler. Nagyon király játék, csak kár hogy nem vagyok perfekt angol, ezért nem teljesen vágom a történetet. Na majd hátha lesz hozzá valamikor magyarítás. Rég volt ilyen jó kaland game a kezeim között. Talán a Syberia. De a képkirakós feladványok (fénykép), a kőtologatós keresztes feladvány, meg a találós kérdések Marcus kriptájában egyszerűen zseniálisak. Addig nem hagy nyugodni a játék, míg végig nem vitted. Áhh, kirááály.
-
#160 Szas: a cd crack könyvtárában a mejerk.chr-t írd át majerk.chr-re és írd felül a játék könyvtárában lévő hasonló nevű file-lal. Akkor nem fog kilépni. -
#159 Sziasztok! Nagyon jó játék, csak kicsit nehéz, és lenne is egy kérdésem ugyanis elakadtam. Most valami katakombában vagyok, ahova leestem miután megfejtettem a kriptában a 4 találos kérdést. Valami liftet kéne működésbe hozni, és van a gépteremben egy kezelő panel, de nem tudom használni, mert azt mondja a csákó hogy nem tudja hogyan kell használni.Plz help. Itt most mit kéne csinálnom???? -
#157 Már csak 1 fejtörő van vissza! :) -
#156 Na, most vagyok a kriptában, miután kiraktam azt a toligálós hülyeséget, és most meg hülye fejtörőket kell megoldanom... -
#154 Kösz, megtörtént és mostmár megvannak a fotók. -
ceas #153 vissza kell menni a kocsmába töbször és beszélnu a kocsmárossal -
#152 Ha valaki nem vette a fáradtságot hogy végigolvassa akkor elárulom hogy segítség -et kértem! Szóval ha esetleg valaki tudná hogy mit nem csináltam meg, akkor az kérem vegye a bátorságot és írja le. -
#151 Valaki? Senki? -
#150 Na, most ott tartok hogy összeraktam a széttépett levelet, megvan a lenyomat a kulcsról amit odaadtam Marknak, visszaszereztem a tárgyat a pawn shopból és összeraktam a két darabot, de most megint nem beszél velem senki és nemtom hova tovább, mert a Mark nincs s kocsmában, a doki még nem hivatta elő a filmet. -
ceas #148 thx, közben már odaléptem magamtól. Egyéként game over nekem is. Jó volt nagyon, igényes darab. -
ceas #146 megvan az öt kulcs, és most? -
fucko #145 Ottvan az a kulcs,csak akkor keresd mikor a szimbolumra kozelitesz,ottvan tole jobbra a foldon. -
#144 Hát én nagyon hülye vagyok ezekszerint, mert egy újabb kis apróságon akadtam el. Szóval Chapter 2 eleje: leeresztettem a kutat, de a kulcs meg most nincs ott, nade akkor hol van?? -
ceas #141 thx, szerintem az összes helyszín utolsó négyzetmiliméterét is átnéztem kivéve ezt a nyomorék csavart -
fucko #139 Valasz:ahol kiverted a teglat van egy csavar azzal combineold. -
ceas #138 mi a p...t kell ezzel a rohadt kerti ollóval csinálni???? -
fucko #137 VALASZ:Vagd meg magad a kessel. -
#134 Jah, amúgy kösz mindjárt kipróbálom :) -
#133 Na, ez a jobb klikk meg a másik amit nem értek. Valamikor elég a bal, valamikor meg jobb klikk kell neki... -
#131 Kérdés: William szobájában vagyok, kinyitottam az ajtót, a nagy(massive) ládát, az asztalról és a fiókból minden megvan, mindent megnéztem, de még nem akar kimenni. Gondolom a chest-et is ki kéne nyitni, de nem nyílik. Mivel lehet kinyitni?
Nem tudja valaki hogy uhs van-e hozzá? csak ezt utálom a kalandjátékokban hogy valami apróságot nem veszek észre és kész... -
fucko #129 VÁlasz:a terkepet megvilagitod a gyertyanal es rajossz:)
-
fucko #127 lassu vagy öcsi
;) -
Corey #125 loool.. fucko megelőzött:P -
Corey #124 Válasz: Nibbler, látod mi van a könyvespolc fölött? Egy Római szám.. és vajon miért van az óra? hogy a római számt alkalmazd rajta:) MEGOLDÁS: MCXX vagyis 1120, vagyis 11:20.. eccerű:PP miután kinyilt a polc, azután majd fogod tudni alkalmazni az ta számot, majd meglátod.. sok szerencsét! -
fucko #123 VALASZ:bocs rosszul fogalmaztam,az oran azt az idopontot kell beallitani ami szam van a szekreny tetejen,tudod az XXCmegmittomenmi(11:20 asszem de lehet rosszul emlexem)aztan a zarkombinacio lesz a papiron levo szam. -
#121 tudom hogy a cetlire mi van írva, csak az asztalon nem találtam semmit. Amúgy meg csak nem akartam tudni hogy lesz benne lövöldözés,pisztoly vagy bármi efféle, ennyi. -
fucko #120 VALASZ:a konyvtarban az asztalon vmit aktivalni kell es kiynilik oldalt egy kisszekreny.A papiron le van irva
amit az orabol szedtel ki. -
fucko #119 Nemtom mire fe hőbörögsz,semmi spoiler nem volt benne. -
#118 Help! Megkaptam a csomagot a futártól, megvan az aranyórából a kis papírfecni, de a könyvtárban az asztalon a könyvön kívül nincs semmi. Senki nem beszél velem. Hova tovább? -
#117 Ha már így belejöttél akkor légyszi a sztory csattanóját is lődd le... -
fucko #116 Az uccso allitas teves,ebben a kalandjatekban igenis lehet lőni ;) -
#115 Van egy olyan érzésem hogy nemtod mi az a kalandjáték, különben nem kérdeznél ilyeneket. Ebben nem fejlődik a karakter és igen fix kameraállások vannak. Jah, és még csak lőni sem lehet benne. -
steweee #114 de ugyanúgy egy egy képernyőn fix kamerás, csak itt fejlődik is a kari? -
#113 Nem, mert ez kalandjáték.
Eshronoil: áhh, Longest Journey, azóta szeretem a kalandjátékokat :) -
steweee #112 olyasmi játék mint az alone of the dark volt? -
#111 Hmm... fincsi game.
Engem a Sanitarium-ra és a "The Longest Journey"-re emlékeztet. :) -
#110 ÁÁÁÁÁÁÁ! Több mint 1 órámba került mire kitaláltam hogy mi kell még a játéknak hogy továbbmehessek. Ugyanis, amikor bejutottam a padlásra, leszedtem a deszkákat, és ugye mondta hogy zárva van az ajtó, ekkor én nem klikkeltem megint az ajtóra hanem rohantam Bates-hez hogy adja oda a kulcsot, namost ő utalt arra hogy Victoria-nál van a kulcs, ám victoriahoz nem tudtam bemenni. Most körbejártam az egész házat, persze a padlást hagytam utoljára, ráklikkeltem az ajtóra és láss csodát, mostmár tudok beszélni Victoriaval! Na, az ilyenektől mászok a falra! De azért nagyon tetszik úgyhogy nyomom is tovább :)