The Black Mirror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah már megvan a megoldás, csak a bolygók alakja valamint szinük tévesztett meg, azt tudtam hogy a Naptól vett sorrendben kell elhelyezni õket.. amugy az immersion által adott mejerk.chr-t nevezzétek át majerk.chr-re és ugy irjátok felül, most irták egy kiadott nfo-jukban
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
fucko, kösz a helpet, megtaláltam a különös tárgyat a bokorban, azt az 1et épp nem vettem észre.. és megint elakadtam😛 miután a hapi meghozta William cuccát, a feljegyzésében az áll, hogy az iróasztalán kezdõdik a kulcshoz vezetõ út.. megnyomtam az asztalon a gombot, a kinyíló titkos cabinet-bõl kivettem a dobozt,melyben bolygók vannak, és gondolom az asztal mellett lévõ kis gömbbe kell õket helyezni.. nade mi a sorrend? vagy ezekkel kell valamit csinálni?
Aztan nemsokkal utana kilep a windowszba az egesz mer el van qrva.Szal vagy vaunk patchre vagy töröljuk😞
Menj a fobejarat melle ahol a testet talaltak es a bokorban talalsz valamit,aztan kerdezgetsz arrol,aztan mar tudsz menni creekbe.(info by Hali😊
Én is megnéztem, és tetszik, hangulatos lett! Kéne egy kis segítség.. a könyvtáros csákó ígérte, hogy elküldi William cuccait az egyik küldöncével, pontosan 7 órakor a fõkapu elé kell menni.. a játék valahogy méri az idõt? Vagy addig csinálni kell valamit? Mert én már mindent próbáltam, néztem, kérdeztem mindekit, és semmit sem tudok csinálni
Na en kiprobaltam,es teccik.Erdekesen indul.Elsonek eleg konnyunek tunik a jatek ugyanis az egermutato pirosan vilagit mindennel amivel lehet vmit kezdeni,aztan mar többször nem lehet rakattolni,igy nem kell idot vesztegetni ertelmetlen combine-okra.A zene is teccik,ahogy valtakozik kulonbozo helyzeteken.
Itt van még egy pár screenshot. Lehet csekkolni!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Es telleg horror,vagy csak sima eksön?
Ize jou lesz a gama? Nem nez ki roszul de szerintem nem lehsz humoros ahogy igy elnezem 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"