875
-
#220 Ment privát. -
Nibbler #219 Lehet inkább elküldeném mailen, mert az extra elég sz*r most.. -
Nibbler #218 mentés
Szóval még a kulcsot ki kell venni az oltárból, de már nyitva van :) -
Nibbler #217 No, kész van. Egy pillanat és feltöltöm valahova. -
#216 Nálam a helyzet: újabb 5 perc hajtépés után sikerült a közepét(anégy üreset) a helyére rakni, aztán megpróbáltam sorrendbe rakni a többit és 5 perc újabb hajtépés utánfeladtam mert még nagyon káosz lett mint amikor kezdtem! -
#215 Köszii!!! -
Nibbler #214 Felrakom gyorsan újra és megpróbálom. -
#213 Illetve a MENTÉSEM!!!! -
#212 Legutolsó hozzászólásom időpontja szerint 20+ percet tököltem ezzel a szarral és már a hajam tépem tőle! Kérem valaki segítsen mert ez idegtépő! Itt van a MENTÉSEM kérem valaki rakja ki!! -
Nibbler #211 Szerintem miután megvan a sorrend már nem olyan bonyolult. Bár nekem sosem volt elég logikám ezekhez a tologatós puzzle-khöz.. Szóval nekem még ezután is 20 percig tartott ;) -
#210 Köszi, megpróbálom, remélem sikerül kirakni... -
Nibbler #209 Ha esetleg elég egy kis segítség is (mivel mentést és képet nem tudok küldeni): www.astronet.hu, ott vannak ezek a jelek, és pont ebben a sorrendben kell lenniük körbe. Remélem ez segít :) Persze, ha ezt már tudtad, akkor bocsánat :) -
#208 Negyed órát? Nekem fél óra után se jött ki semmi! Nem tudna valaki küldeni egy képet a kirakott puzzle-ról vagy egy mentést rögtön utána??? !!!FONTOS!!![/red] -
#207 Amúgy ezután lesz egy ötletes kis feladvány. Szórakoztam vele vagy negyed órát mire megcsináltam.
-
#206 Én is itt akadtam el egy picit az előbb. Van egy vizzel teli üveged.A tollból a tintát beleöntöd, és kék lesz, olyan mint az a szer, amit a kémikus fater kér tőled. Elemelsz egy törött üveget a laborjából, amire az van írva, hogy EX 52. Fel raksz vizet forrni, majd a gőzzel leszeded az üvegdarabról a címkét, és ragasztóval ráragasztod a flaskára. Ezt odaadod a kémikusnak, majd kérdezgetsz a kriptáról. Rá fogsz jönni hogy mit kell csinálni. -
#205 Sikerült Walesben bejutnom a kriptába(tomb) de itt nemtok semmitse csinálni. Vannak stone bowl-ok és egy lock és ennyi! -
#204 Próbáltam de nem csinálja, gondolom azért mert a faszi még ott nyírja a füvet!! Hogy lehet onnan elküldeni? -
#203 A sakkfigurának látszó kis bicskával vagy mivel kivághatod a kabátból a kulcsot. -
#202 hahóóó?! -
#201 Az ingjéből hogy szedted ki a kulcsot? -
#200 no comment. -
fucko #199 a gyertyabol kiszeded -
#198 Wales-ben az öngyújtóhoz hol találok madzagot? -
#197 Na most én is elakadtam. Walesben megvan a gondnok ingjéből a kripta kulcsa, bemegyek de nem tudok csinálni semmit. Szerintem valamit kihagytam. Mit kell ott csinálni???
-
#196 Szas: visszhang
-
Nibbler #194 Nekem nem gond, ha sok kérdésed van, sőt, szívesen válaszolgatok, ahogy tudok :) Úgyhogy csak nyugodtan ;) -
#193 Köszi szépen! Az igazság hogy tesóm előrébb volt és ő rontotta el a lövést, és utána megpróbáltam én és nekem meg sikerült szóval közben rájöttem hogy hol rontotta el tesóm. De tényleg köszi szépen. Van egy olyan érzésem azért hogy lesznek még kérdéseim, de remélem hogy már nem sok :) -
Nibbler #192 Le kell lőnöd. Ha nincs töltény a fegyveredben, akkor elrontottál valamit, amiben egyébként egyáltalán nincs logika.. Mielőtt lelövöd a zárat az ajtóról, rá kell kattintani a jobb gombbal és akkor elsőre eltalálja a kritikus pontot, így marad egy golyód a farkasra.. Ez iszonyatosan nagy hülyeség, de ezt kell csinálni.. -
#191 Újabb kérdés: kijövök a bányából és ott egy farkas aki lerágja a seggem ha nem csinálok gyorsan valamit, de minden tárgyat próbáltam használni rajta, de semmi! Valami elfelejtettemvolna felvenni? ha igen akkor mit és hol? -
#190 Nah, ez szép! Köszi! -
#188 Valami még mindig nem stimmel, mert lementem a csapóajtón, és a kapcsoló nemm csinál semmit. Az engine roomban lévő gépet azt mondja nem tudja hogy kell beindítani. Ahol a rúd volt azon a képen lévő kapcsolótáblával sem akar csinálni semmit, és az az előtti képen meg van egy beragadt tekerő. Hmm, most van egy ötletem, azt kipróbálom, de azért segítséget elfogadnék. -
#187 Na, most megpróbáltam megint, és most megpróbálta lelökni, azért is kérdeztem hogy mi van, mert előtte akármit nyomtam csak mondta a magáét de nem tett semmit, mostmár lementem a csapóajtón, szóval megyek is vissza játszani.És kösz a segítséget. -
#185 Hát ez érdekes mert bal/jobb klikket próbáltam a hordón és a talapzaton, plussz próbáltam a csövet a hordón(mert gondoltam hogy az kell) de nem csinált semmit. Na mind1, megyek megpróbálom megint. -
#183 Megtaláltam, de azzal se tudok mit csinálni. Pls help! -
#177 Kösz, mindjárt megnézem!!
Carlos: szerintem keressél hozzá uhs-t vagy leírást. Amúgy én se vagyok nagy kalandjátékos, de azért kezdő se vagyok. Ebben is mint ahogy látszik leginkább azért akadok el mert valamit nem veszek észre, pedig mostmár egyre figyelmesebb vagyok... -
#173 A liftakna mellett van egy olajos hordó. Azt nézd meg tüzetesebben. Találni fogsz alatta valami nagyon érdekeset. Amúgy én is itt akadtam el az előbb. Jó pixelvadászatot!
-
#172 Töltöm!!!
Amúgy a Journey to the Center-ben a legeslegelején elakadtam. Nem jól kezdődik a kalandjáték karrierem...
És rohattul nem tudok zöldágra vergődni az elakadásommal! -
#171 Hát ezt akkor tudod meg ha kipróbáltad. Másrészt meg én leginkább akkor akadtam el eddig ha valamit nem vettem észre.
Valaki segítsen!!!! #167!!!!!!!!!!! -
#169 Egy tök kezdőnek nem nagyon nehéz??? -
#168 szerintem érdemes letölteni és kipróbálni.