875
-
#109 Igaza van, aki kérdez az a hozzászlás elejére kitehetné hogy kérdés, aki meg válaszol az meg kitehetné hogy válasz vagy valami. -
#108 akkor csa -
#107 Faszomba... ide se jovok be tobbet irni. Mindegyik hozaszolas egy kerdes vagy egy megoldas! Igy nincs ertelme olvasni itt mert csak elovitek az oszes poen ! -
fucko #106 Hasznald a lampakon,de mar biztos rajottel:) -
#104 Mindig menyel el es ahogy beszeltel valakivel kezd elorol a kort. en mindig mentem es amig mindekivel nem beszeltem meg mindetn addig nem is csinaltamsemmit. Majd lassan haladtam tovabb! Eslo jatek amit help nelkul jaccok es kurva kiraly! -
#103 Na, összeraktam a fényképet, mindenkivel beszéltem róla akivel tudtam de még mindig nem akarja elhagyni a kastélyt... -
fucko #99 Egy penzerme a vazaba es voaila;) -
fucko #97 Asszem ott kell a kulcsot a gyurmaba nyomatni.A gyurma a fiokban van.Lehet vmi jobbklikkes mozdulat kell ott nemtom mar. -
#93 Ez lesz az elso jatek amire nemfogok soha segitseget kerni (remelem) ott roskadtam felorat mig rajottem hogy menyek ki a toronyszobabol :))))) -
fucko #92 En szivesen elevenitem fel ennek a jateknak a reszeit szal nincsmit;) -
Corey #90 jah.. de én is honnan jöttem rá?:) Official Black Mirror site fórumja.. a legjobb helyen néztem szét;) -
Corey #89 jah fucko, iygexem, bár most ittvan H&D2, amit nyomok, meg jönjönjön SIlent Hill 3, szal nemtom mennyi időm lesz.. de ha tudok szorítani időt, csatlakozom! Amúgy én nem vagyok kalandgame fan, de ez a Black Mirror levett a lábamról tényleg, hatalmas.. a puzzle-lel kiba sokat szaroztam én is miután meglettek a zodiac jelek, így-uyg kell sorbaállitani őket, húzós.. az ezután jövő lovas puzzle sem semmi, de eccerűbb:P -
fucko #88 Pontosabban te jottel ra mer en az idegtol csak happogtam;) -
Corey #87 http://www.astrology-online.com/persn.htm -> nna idedobtam egy linket hogy ne kelljen keresgélni, Aires-től kezdve jobbra haladva kell kirakni őket, a középső 4 darabot meg úgy, hogy a középső rész látszódjon.. ha nem jövünk rá hoyg Zodiac jelek ezek, akkor végünk van:P -
fucko #86 Ha sehogysem sikerul megoldanod at tudom kuldeni a mentest ami közvetlenul azutan keszult hogy vege lett a puzzlesnek(meg Corey kuldte at nekem):D -
fucko #85 Csak a cimet nem irtam:Journey to the center of the world,bar gondolom sejtetted:) -
fucko #84 Jaja de megerte a szenvedest mer kiba jo jatek volt foleg a vegen a csattano miatt sajnalom ugy hogy mar vege:)
Egyebkent Corey ircen adventure.hu szobaban vagyunk mar netgiant-al,felkeszulunk az uj kalandgamere ami most jott ki:)En mar kiprobaltam es nagyon szep es erdekesnek is igerkezik,ha gondolod csatlakozz:) -
Corey #83 Nibbler.. mi fuckoval is szenvedtünk ezen együtt, deha megnéznéd a jeleket, ezek valós jelek.. úgy hívják őket, hoyg Zodiac, asztrológiai jelek.. amelyeket sorba kell állítani, olyan sorba, amihez a játék nem ad segítséget (nagyon kell érteni ehhez a game-hez). Azt javaslom a neten nézz utána ezeknek a ZODIAC jeleknek (www.yahoo.com), biztos találsz olyan linket, ameik ír róluk.. mi is megszenvedtünk ezzel, mi fucko?:) -
#80 Ilyet még nem tettem, mindjárt megpróbálom! Köszi! -
fucko #79 Ja lehet a kepet nem vetted ki a padlason levo kandallobol,aztan ossze kell rakni. -
fucko #78 Bocsi latom megvan a bokorbol a targy:) -
fucko #77 Secman:ahogy mar leirtam egyszer a nagyapo halalanak helyszinen van egy bokor onnan szedd ki a kovet es menni fog.
Nibbler:menj el onnan es menj vissza vagy 3szor beszelj vele vegul megmondja mi van,ez majd kesobb is elofordul mas szituacioban.
Rotkiv:Van egy hordo azt lyukaszd ki a csővel,de lehet nem is erre gondoltal:)
-
#74 Segítség!! Első chapter elején vagyok. Megvan a bokorból a tárgy, lefényképeztem a symbol-t. Már nem tudok senkivel semmiről beszélni viszont még nem tudok a városba vagy hova menni. Most akkor mit hagyhattam ki? A könyvtárban lévő azt mondja hogy holnap jöjjek vissza, a kertész meg nem találja a számlát(vagy mit) a tárgyról amit eladott. A favágót megkérdeztem a borról.Voltam a padláson, de a halott szobájába nemtok bemenni mert zárva van, de a nővel nemtudok beszélni mert magányra vágyik. Most akkor mivan? -
fucko #73 Nibbler a teaskanna gőzen hasznald a törött uveget.Andi:a cd crack konyvtaraban levo mejerk.chr-t kell atnevezni majerk.chr-re es atmasolni a jatek konyvtaraba,es nem a jatek konyvtaraban levo majerket. -
Corey #70 nem lehet kinyitni a koponya alatti ládát.. sztem ami nektek hiányzik, az az hogy a drawer-re jobb egerezni kéne, én is ott akadtam emg picit.. William naplója a jutalmatok -
#69 ez engem is érdekellne. ki nem enged és a koponya alatti ládán kívül elvileg mindent megcsináltam. -
fucko #67 A bokorban van egy kődarab,asszem azutan mar lehet menni creekbe. -
#65 Az a baj hogysokat nem is tudjak mit hagynak ki :)
Eszmeletlen a jatekmenet es mar kurva reg nem jacottam egy rendes kaland jatekot. Nagyon teccik bazz. Szerintem gyonyoruen van megcsinalva a kornyezet minden szepen ki van dolgozva es megadja a a misztikumot benne. Kicsit bena a karakterek grafikaja de ez mar igazan nem szamit.
Pl en fent a toronyban kinlodtam eddig a legtobbet amig rajottem hogy kell kinyitni az ajtot es hogy hol van a naplo :))))
Kar hogy nem csinalnak tobb ilyen jatekot! -
#64 HA A JATEK KIVAG A DESKTOPRA SIMAN EZT KELL CSINALNI!!!
IRTJATOK AT A mejerk.chr -t majerk.chr -ra :)))
Hajra!
Jah es lairom en hogycsianltam a bolygos dolgot:
1=2,2=4,3=5(fold),4=3,5=9,6=8,7=7,8=6,9=1
Ahol az elso szam a gombon levo tartocska es a masodik a legisseb bolygotol a legnagyobbig :) -
#63 Ahh megvan a megoldas :)
aki esetleg nem tudna...
-
#62 A francba!!! Chapter II snel vagyok es amiutan beszelgetek a detektivel kivag desktopra!!! Masnak is volt ilyen problemaja?!?!?! -
fucko #61 Jaja nagyon jo,sajnos mar joideje nem jatszottam ilyen jo kalandgamet. -
#60 Ket napja itt rostokol a gepemen.Most harom oraja telepitettemfel es mosatnig jaccotam :)
Kurva jo game!!! -
fucko #57 Lődd le a gecibe ;D -
Corey #52 nincs nuke-olva.. semmi baja sincsen.. valaki ha tud a Wales-i tomb puzzle-nél segitsen!!! -
Corey #50 nna fucko fentvagyok ircen, mit kell csinálni ott ahol ezelőtt te sem tudtál mit kezdeni? szal amikor a fűnyiró alá dobtuk kötelet, azután.. -
fucko #49 Mar aludtam mikor feljottel.egyebkent mar minden renben van csak van most egy puzzle amit utalok,meg nem is ertem. -
Corey #48 nna fentvagyok éppen ott is, csak nem vagy ott:P amugy most én is ugyanott tartok mint te, és halvány fákkom sincs mit kell csinálni.. aza kanna, amiben forr a víz, nekem gyanús.. de azzal sem tudok mit tenni -
fucko #47 irc.quakenet.org
gyere mondjuk #blackmirror szobaba -
Corey #46 jah jó megvan, bejutottam.. bazz iet hogy papirt ajtó alá aztán kulcsot rá.. lool.. irc cimet majd mond, hátha tudok majd én is segiteni