The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
SEGÍTSÉG! A kriptából kijutottam, és a bányában tudok már mászkálni, megvan a rod, a rongy és a kötél de nemtom mit kéne csinálni! Próbáltam már mindent mindennel de semmi! Ahol a rod volt ott egy kapcsolótáblát kinyitottam a kis késsel de azzal se tudok mást csinálni. Már mindent megnéztem, pls help me!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Carlos
Kérdés:
Ez lenne életem elsõ (második, mert most izélkedek a Journey to the center-el) kalandjátéka.
Tudjátok ajánlani nekem ezt, vagy ez túl kemény dió lenne nekem.
Abszolút nem játszottam még ilyenekkel (kiv a fentit, kábé 10 perce nyomom).
És ez a horror téma megragadott...Szóval, letöltsem???

Þór vígi þessi rúnar

LezLee
Köszi szépen a segítséget Nibbler. Nagyon király játék, csak kár hogy nem vagyok perfekt angol, ezért nem teljesen vágom a történetet. Na majd hátha lesz hozzá valamikor magyarítás. Rég volt ilyen jó kaland game a kezeim között. Talán a Syberia. De a képkirakós feladványok (fénykép), a kõtologatós keresztes feladvány, meg a találós kérdések Marcus kriptájában egyszerûen zseniálisak. Addig nem hagy nyugodni a játék, míg végig nem vitted. Áhh, kirááály.

LezLee
Szas: a cd crack könyvtárában a mejerk.chr-t írd át majerk.chr-re és írd felül a játék könyvtárában lévõ hasonló nevû file-lal. Akkor nem fog kilépni.
LezLee
Sziasztok! Nagyon jó játék, csak kicsit nehéz, és lenne is egy kérdésem ugyanis elakadtam. Most valami katakombában vagyok, ahova leestem miután megfejtettem a kriptában a 4 találos kérdést. Valami liftet kéne mûködésbe hozni, és van a gépteremben egy kezelõ panel, de nem tudom használni, mert azt mondja a csákó hogy nem tudja hogyan kell használni.Plz help. Itt most mit kéne csinálnom????
SecMan
Már csak 1 fejtörõ van vissza! 😊

SecMan
Na, most vagyok a kriptában, miután kiraktam azt a toligálós hülyeséget, és most meg hülye fejtörõket kell megoldanom...

SecMan
Kösz, megtörtént és mostmár megvannak a fotók.

vissza kell menni a kocsmába töbször és beszélnu a kocsmárossal
SecMan
Ha valaki nem vette a fáradtságot hogy végigolvassa akkor elárulom hogy segítség -et kértem! Szóval ha esetleg valaki tudná hogy mit nem csináltam meg, akkor az kérem vegye a bátorságot és írja le.

SecMan
Valaki? Senki?

SecMan
Na, most ott tartok hogy összeraktam a széttépett levelet, megvan a lenyomat a kulcsról amit odaadtam Marknak, visszaszereztem a tárgyat a pawn shopból és összeraktam a két darabot, de most megint nem beszél velem senki és nemtom hova tovább, mert a Mark nincs s kocsmában, a doki még nem hivatta elõ a filmet.

thx, közben már odaléptem magamtól. Egyéként game over nekem is. Jó volt nagyon, igényes darab.
megvan az öt kulcs, és most?
Ottvan az a kulcs,csak akkor keresd mikor a szimbolumra kozelitesz,ottvan tole jobbra a foldon.

SecMan
Hát én nagyon hülye vagyok ezekszerint, mert egy újabb kis apróságon akadtam el. Szóval Chapter 2 eleje: leeresztettem a kutat, de a kulcs meg most nincs ott, nade akkor hol van??

thx, szerintem az összes helyszín utolsó négyzetmiliméterét is átnéztem kivéve ezt a nyomorék csavart
Valasz:ahol kiverted a teglat van egy csavar azzal combineold.

mi a p...t kell ezzel a rohadt kerti ollóval csinálni????
VALASZ:Vagd meg magad a kessel.

SecMan
Jah, amúgy kösz mindjárt kipróbálom 😊

SecMan
Na, ez a jobb klikk meg a másik amit nem értek. Valamikor elég a bal, valamikor meg jobb klikk kell neki...

SecMan
Kérdés: William szobájában vagyok, kinyitottam az ajtót, a nagy(massive) ládát, az asztalról és a fiókból minden megvan, mindent megnéztem, de még nem akar kimenni. Gondolom a chest-et is ki kéne nyitni, de nem nyílik. Mivel lehet kinyitni?

Nem tudja valaki hogy uhs van-e hozzá? csak ezt utálom a kalandjátékokban hogy valami apróságot nem veszek észre és kész...

VÁlasz:a terkepet megvilagitod a gyertyanal es rajossz😊

lassu vagy öcsi
😉

loool.. fucko megelõzött😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Válasz: Nibbler, látod mi van a könyvespolc fölött? Egy Római szám.. és vajon miért van az óra? hogy a római számt alkalmazd rajta😊 MEGOLDÁS: MCXX vagyis 1120, vagyis 11:20.. eccerû😛P miután kinyilt a polc, azután majd fogod tudni alkalmazni az ta számot, majd meglátod.. sok szerencsét!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

VALASZ:bocs rosszul fogalmaztam,az oran azt az idopontot kell beallitani ami szam van a szekreny tetejen,tudod az XXCmegmittomenmi(11:20 asszem de lehet rosszul emlexem)aztan a zarkombinacio lesz a papiron levo szam.

SecMan
tudom hogy a cetlire mi van írva, csak az asztalon nem találtam semmit. Amúgy meg csak nem akartam tudni hogy lesz benne lövöldözés,pisztoly vagy bármi efféle, ennyi.

VALASZ:a konyvtarban az asztalon vmit aktivalni kell es kiynilik oldalt egy kisszekreny.A papiron le van irva
amit az orabol szedtel ki.

Nemtom mire fe hõbörögsz,semmi spoiler nem volt benne.

SecMan
Help! Megkaptam a csomagot a futártól, megvan az aranyórából a kis papírfecni, de a könyvtárban az asztalon a könyvön kívül nincs semmi. Senki nem beszél velem. Hova tovább?

SecMan
Ha már így belejöttél akkor légyszi a sztory csattanóját is lõdd le...

Az uccso allitas teves,ebben a kalandjatekban igenis lehet lõni 😉

SecMan
Van egy olyan érzésem hogy nemtod mi az a kalandjáték, különben nem kérdeznél ilyeneket. Ebben nem fejlõdik a karakter és igen fix kameraállások vannak. Jah, és még csak lõni sem lehet benne.

de ugyanúgy egy egy képernyõn fix kamerás, csak itt fejlõdik is a kari?

SecMan
Nem, mert ez kalandjáték.

Eshronoil: áhh, Longest Journey, azóta szeretem a kalandjátékokat 😊

olyasmi játék mint az alone of the dark volt?

Esrohnoil
Hmm... fincsi game.
Engem a Sanitarium-ra és a "The Longest Journey"-re emlékeztet. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

SecMan
ÁÁÁÁÁÁÁ! Több mint 1 órámba került mire kitaláltam hogy mi kell még a játéknak hogy továbbmehessek. Ugyanis, amikor bejutottam a padlásra, leszedtem a deszkákat, és ugye mondta hogy zárva van az ajtó, ekkor én nem klikkeltem megint az ajtóra hanem rohantam Bates-hez hogy adja oda a kulcsot, namost õ utalt arra hogy Victoria-nál van a kulcs, ám victoriahoz nem tudtam bemenni. Most körbejártam az egész házat, persze a padlást hagytam utoljára, ráklikkeltem az ajtóra és láss csodát, mostmár tudok beszélni Victoriaval! Na, az ilyenektõl mászok a falra! De azért nagyon tetszik úgyhogy nyomom is tovább 😊

SecMan
Igaza van, aki kérdez az a hozzászlás elejére kitehetné hogy kérdés, aki meg válaszol az meg kitehetné hogy válasz vagy valami.

hali
akkor csa

www.napisajto.hu

Sephi
Faszomba... ide se jovok be tobbet irni. Mindegyik hozaszolas egy kerdes vagy egy megoldas! Igy nincs ertelme olvasni itt mert csak elovitek az oszes poen !

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hasznald a lampakon,de mar biztos rajottel😊

Sephi
Mindig menyel el es ahogy beszeltel valakivel kezd elorol a kort. en mindig mentem es amig mindekivel nem beszeltem meg mindetn addig nem is csinaltamsemmit. Majd lassan haladtam tovabb! Eslo jatek amit help nelkul jaccok es kurva kiraly!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SecMan
Na, összeraktam a fényképet, mindenkivel beszéltem róla akivel tudtam de még mindig nem akarja elhagyni a kastélyt...

Egy penzerme a vazaba es voaila😉

Asszem ott kell a kulcsot a gyurmaba nyomatni.A gyurma a fiokban van.Lehet vmi jobbklikkes mozdulat kell ott nemtom mar.

Sephi
Ez lesz az elso jatek amire nemfogok soha segitseget kerni (remelem) ott roskadtam felorat mig rajottem hogy menyek ki a toronyszobabol 😊))))

En szivesen elevenitem fel ennek a jateknak a reszeit szal nincsmit😉