875
  • Faki
    Ja, a vége engem már nem lepett meg annyira, már a doki halála után sejtettem ki lesz a gyilkos.

----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---

A legvégét nemértem, hogy ki nyitotta meg a kaput (pokol kapuja ha jóltom az nyílt meg). Azaz ki átkozta meg a családot?
  • Faki
    Nah, befejeztem. Nagyon jó kis játék volt és igazi fejtőrőkkel. Igaz az amit írtok, hogy nincs, vagy csak kevés logikátlan dolog volt. A történet szép kerek, a story nagyon faszányos és annak levezetése is profin van megoldva. Vége se semmi, de azt mindenki nézze meg és döntse el :)
  • Nibbler
    Nekem a cselekmények logikája tetszett benne a legjobban, mivel ez általában a kalandjátékokban nem található meg. Gondolok itt arra, hogy gyufából és drótból nem lesz helikoptered, ha kell valami, elkéred valakitől, megveszed, keresel egyet, de nem gyártasz egyet különböző hülyeségekből.. (na jó, egyszer előfordult) Ezt én még tényleg sehol máshol nem láttam. Persze lehet, hogy csak nem játszottam a megfelelő játékkal :)
  • Marcus_
    Köszönöm a felvilágosítást!
  • Sephi
    Olyan mint a 1-3 Monkey Island vagy a The Longest Journey ...
  • LezLee
    Ha szereted a point 'n click kalandjátékokat, akkor mindenképp szedd le. Én most nyomtam végig, és hihetetlen élményben volt részem végig a játék alatt. Az utóbbi évek magasan a legjobb kalandjátéka, úgyhogy ne késlekedj a beszerzésével.
  • Marcus_
    Skacok!

Érdemes leszedni a gammát?Mennyire nehéz és ez egy szörd perszon játék?
  • LezLee
    Na végignyomtam. Húúúúúúúú. Nem találom a szavakat. Sephi miután végignyomtad akkor osztályozd le. Nálam mivel nagyon friss az élmény, 10/10. A végén akkora poén lesz, hogy az eszem megállt. Áhhh. Nincs mit itt ragozni, életem legjobb kalandja volt, csak sajnos már vége.
  • Sephi
    Baz figyej ide mindig is mondtam hogy egy jateknak nem a grafikaja adja meg a hangulatat! Attol eltekintve hogy a szereplok animacioja nem a legjobb es a muvik benne smallrenderesek (azaz asse a legjobb minoseg) ez az utobbi eveg (tan a lucasarts kalandjatekok ota) a legjobb alkotas!

Eszmeletlen jo hogy a fejtorok egytol egyik logikusak es nem lehet benne tulsagosan elakadni. Baszot jo hogy mindig tortenik valami es mindig uj helyekre kerulunk!

Az a jelenet a templom allat a negy fejtorovel eszmeletlen volt valami 10 percet gondolkodtam mindegyiken! (ighaz az egyiket mar Williams leirta). Tovab nem is ecsetelem mert nincs mit. Ez a jatek 9/10 bol kapja mert 10/10 nalam majig a Lucas jatekok foglajak el 8/10 pedig a TLJ. Akkor a 7/10 a Syberia lenne.

Kiadnak millokat hogy csinajanak minnel latvanyosab jatekokat amik vegul nagy szemetek es akkor megjelenik egy ilyen fasza gem akit senki nem erdekel mert fos a grafikaja? FOS? Bazz egyszer kell megnezni hogy milyenek a haterkepek es milyen elethu!

• LezLee
    Én is így gondolom. Szerintem is még a Syberiat is veri, nem is kevéssel. Azt hiszem mondhatom hogy életem eddigi legjobb kalandjátéka. Lebilincselő sztory, elképesztően hangulatos hangok és helyszínek. És a chapterek közötti átvezető animációktól feláll a szőr a hátamon, annyira parásak. Sokan nem is tudják, hogy miből maradnak ki.
  • LezLee
    Többször menj vissza a doktorhoz és mindig beszélj vele, kb harmadszorra készen lesznek a képek.
  • mochee
    Szevasztok!
    Baromi jó ez a játék, csak sajna elakadtam benne. A Chapter 2-ben, amikor Dr. Hermannál elő akarom hivatni a fényképeket, és elviszem neki Willow Creekből, a boltból azt az üveg cuccot, amit kér. Utána nem tudom mit kéne tennem. A templomnál sem tudtam semmit se csinálni az egész Chapter 2 alatt eddig. Valaki tudna segíteni? Előre is kösz.
  • Sephi
    Eszem faszom megal!

En a TLJ ota ilyen jo jatekot nem jaccotam meg! Ez siman veri a Syberiat baaz! Nem kamuzok!

Ahogy haladok elore egyre tobszor esik le a pofam hogy egyesek mire kepesek!

Eszmeletlen story baaz! imadom!

Jelenleg megtalatam Richardot :) Kicsit megijedt :)
  • Nibbler
    Én is köszi, mostmár beugrott :)
  • SecMan
    Áhám! Így már értem miért kell a gépre rakni! Köszi!
  • Sephi
    Esmeletlen ez a jatek!

Bazz meg lehet benne halni :( akkorat szivtam vele.

Jelenleg a sir allati barlangokban vagyok de fogalmam nincs mit kell csinalni! Nem is akarom tudni :) Magamtol akarok rajonni!
  • Nibbler
    Vizet.. A kannából, amiben már nem forr a víz, de azért még van benne.
  • Faki
    KÉRDÉS: Katakomba, 3 edény vagy mi. Vér, föld, de a harmadikba mi a fakkot kell tenni? Eddig eljutottam, egyszer akadtam meg, most meg ilyen baromság visszatart
  • Nibbler
    Lesz, rögtön kettő is.. Azt hiszem mondtam már, de lehet, hogy nem, hogy engem elkapott a röhögőgörcs a végén :) Mondjuk nem vicces, csak komikus volt számomra..
  • LezLee
    Asszem mondja is róla Samuel hogy a kendőn rajta van a család címere. Hmmm, egyre érdekesebb a történet. Nibbler van a végén valami nagy csattanó? Én már arra is gondoltam, hogy Samuel a gyilkos, csak nem tud róla, mert megszállja valami gonosz szellem. Na mindegy. Holnap folytatom.
  • LezLee
    A rongy az egy kendő, amit ott találsz a bokorban, ahol megölték Vicket. Elvileg meg kell hogy legyen. A kútban a jó hideg vizben meg kell mártani.
  • Nibbler
    Egyáltalán nem jut eszembe, hol lehet az a rongy :( Hátha LezLee errenéz valamikor és neki eszébe jut. Sajnálom tényleg :\
  • SecMan
    Hát pedig körülnéztem, na mind1, majd holnap megpróbálom.
  • SecMan
    A kukákban már körülnéztem de megnézem még1x.
  • Nibbler
    Már megint kihagy az emlékezetem, de mintha a bádogtető alatti szeméthalmokban kéne turkálni érte egy kicsit.. Ha mégsem, akkor is úgy emlékszem, hogy a kazános ajtó előtt van valahol.
  • SecMan
    Rongyot? Milyen rongyot?
  • SecMan
    Na, arra rájöttem hogy mit kell csinálni csak arra nem hogy mivel, ugyanis a kalapácsot nem találtam meg, de most visszaolvastam...
  • Nibbler
    A kazánház ajtaja mellett van egy kis rácsos ablak, ahonnan látod a teremben levő termosztátot. No ott kell kiverni a kalapáccsal a téglát és bedobni a "törölközőt" (rongyot) :)
  • SecMan
    No problem, kérdezz nyugodtan, ebben a topikban biztos kapsz választ. (csak kérdéses mikor:))
  • SecMan
    Válasz: az a jel ami a tornyon van, ahol meghalt William.
  • SecMan
    VÁLASZ: Fényképezőt a szobádban az alsó fiókban találod(kulcs a szobában eldugva), filmet pedig kapsz valakitől a házban(tudom kitől csak nem mondom meg:)), fényképezd le a jelet, és elvileg utána már mehetsz a városba. A futár csak később jön.
  • SecMan
    A jelet a falon lefotóztad? városban voltál?
  • SecMan
    Hát arra asszem várhatsz, mivel én is kerestem de sehol nme találtam, szóval szerintem jobban jársz ha itt megkérdezed amit tudni szeretnél és amíg válaszolnak addig meg próbálkozol tovább...
  • SecMan
    Is-is, mert közben lett egy ötletem de nem vált be, úgyhogy mostmár kéne a segítség :)
  • Nibbler
    Kell segítség, vagy csak úgy mondtad? ;)
  • SecMan
    Mostmár csak rá kell vennem a kazánost hogy igyon a sörből...
  • SecMan
    Kösz Lez&Nib!
  • LezLee
    Nos nem emlékszem teljesen, de lennie kell ott a szekrény körül egy kulcsnak, az nyitja.
  • Nibbler
    Váza+egy pénzérme és megvan a kulcs.
  • SecMan
    Kérdés: A szanatóriumban a nővérke elment telefonálni, nos, a szekrényt hogy lehet kinyitni?