The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az úton, ahol a ház bejárata felé mennél, van a földön egy pár kõ. Ha nekivágod õket az ablakhoz, Richard észreveszi, hogy megjöttél.

SecMan
Rájöttem...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Éjszaka, Wales, elakadtam... Részletesebben: Richardhoz kéne bejutnom de nemtom hogyan, minden tárgyat próbáltam már mindenhol...

Abban a kis teremben, ahol beraktad a fekete gömböt az állványra, a bal oldali nyílásba be lehet nyúlni, ott találsz egy térképet. Ha gyertyafény elé tartod, megmutatja a helyes választ.

A szobádban van egy kis szekrény, az alsó fiókban ott a fényképezõgép, azzal kell lefényképezni a falon levõ jelet.

A 6. fejezetben a katakombában (a katély alatti csatornából nyílik) melyik lámpákat kell felkapcsolni?
Faki
No egy kis segítséget kérnék, mert nagyon behaltam.
Megvan a strange obj, képet kiraktam, kalapáccsal a deskákat leszedtem az ajtóról, érdeklõdtem kulcs után. Na most ott tartok, hogy mindenkivel mindent megbeszéltem, de nem történik semmi. 7órára még nem jött az arc, nemtok kimenni, szal qrvára elakadtam, mert már 66x körbejártam az egész terepet de nemtalálok semmi fontosat. Illetve a falon lévõ jellel kéne valamit csinálni, csak nemtom mit és hogyan és honnan szerezzek hozzá valamit.

Nagyon szívesen

SecMan
MEGATHX

Mail ment.

SecMan
Ment privát.

Lehet inkább elküldeném mailen, mert az extra elég sz*r most..

mentés
Szóval még a kulcsot ki kell venni az oltárból, de már nyitva van 😊

No, kész van. Egy pillanat és feltöltöm valahova.

SecMan
Nálam a helyzet: újabb 5 perc hajtépés után sikerült a közepét(anégy üreset) a helyére rakni, aztán megpróbáltam sorrendbe rakni a többit és 5 perc újabb hajtépés utánfeladtam mert még nagyon káosz lett mint amikor kezdtem!

SecMan
Köszii!!!

Felrakom gyorsan újra és megpróbálom.

SecMan
Illetve a MENTÉSEM!!!!

SecMan
Legutolsó hozzászólásom idõpontja szerint 20+ percet tököltem ezzel a szarral és már a hajam tépem tõle! Kérem valaki segítsen mert ez idegtépõ! Itt van a MENTÉSEM kérem valaki rakja ki!!

Szerintem miután megvan a sorrend már nem olyan bonyolult. Bár nekem sosem volt elég logikám ezekhez a tologatós puzzle-khöz.. Szóval nekem még ezután is 20 percig tartott 😉

SecMan
Köszi, megpróbálom, remélem sikerül kirakni...

Ha esetleg elég egy kis segítség is (mivel mentést és képet nem tudok küldeni): www.astronet.hu, ott vannak ezek a jelek, és pont ebben a sorrendben kell lenniük körbe. Remélem ez segít 😊 Persze, ha ezt már tudtad, akkor bocsánat 😊

SecMan
Negyed órát? Nekem fél óra után se jött ki semmi! Nem tudna valaki küldeni egy képet a kirakott puzzle-ról vagy egy mentést rögtön utána??? !!!FONTOS!!![/red]

LezLee
Amúgy ezután lesz egy ötletes kis feladvány. Szórakoztam vele vagy negyed órát mire megcsináltam.

LezLee
Én is itt akadtam el egy picit az elõbb. Van egy vizzel teli üveged.A tollból a tintát beleöntöd, és kék lesz, olyan mint az a szer, amit a kémikus fater kér tõled. Elemelsz egy törött üveget a laborjából, amire az van írva, hogy EX 52. Fel raksz vizet forrni, majd a gõzzel leszeded az üvegdarabról a címkét, és ragasztóval ráragasztod a flaskára. Ezt odaadod a kémikusnak, majd kérdezgetsz a kriptáról. Rá fogsz jönni hogy mit kell csinálni.
SecMan
Sikerült Walesben bejutnom a kriptába(tomb) de itt nemtok semmitse csinálni. Vannak stone bowl-ok és egy lock és ennyi!

SecMan
Próbáltam de nem csinálja, gondolom azért mert a faszi még ott nyírja a füvet!! Hogy lehet onnan elküldeni?

LezLee
A sakkfigurának látszó kis bicskával vagy mivel kivághatod a kabátból a kulcsot.
SecMan
hahóóó?!

SecMan
Az ingjébõl hogy szedted ki a kulcsot?

SecMan
no comment.

a gyertyabol kiszeded

SecMan
Wales-ben az öngyújtóhoz hol találok madzagot?

LezLee
Na most én is elakadtam. Walesben megvan a gondnok ingjébõl a kripta kulcsa, bemegyek de nem tudok csinálni semmit. Szerintem valamit kihagytam. Mit kell ott csinálni???

LezLee
Szas: visszhang
Nekem nem gond, ha sok kérdésed van, sõt, szívesen válaszolgatok, ahogy tudok 😊 Úgyhogy csak nyugodtan 😉

SecMan
Köszi szépen! Az igazság hogy tesóm elõrébb volt és õ rontotta el a lövést, és utána megpróbáltam én és nekem meg sikerült szóval közben rájöttem hogy hol rontotta el tesóm. De tényleg köszi szépen. Van egy olyan érzésem azért hogy lesznek még kérdéseim, de remélem hogy már nem sok 😊

Le kell lõnöd. Ha nincs töltény a fegyveredben, akkor elrontottál valamit, amiben egyébként egyáltalán nincs logika.. Mielõtt lelövöd a zárat az ajtóról, rá kell kattintani a jobb gombbal és akkor elsõre eltalálja a kritikus pontot, így marad egy golyód a farkasra.. Ez iszonyatosan nagy hülyeség, de ezt kell csinálni..

SecMan
Újabb kérdés: kijövök a bányából és ott egy farkas aki lerágja a seggem ha nem csinálok gyorsan valamit, de minden tárgyat próbáltam használni rajta, de semmi! Valami elfelejtettemvolna felvenni? ha igen akkor mit és hol?

SecMan
Nah, ez szép! Köszi!

SecMan
Valami még mindig nem stimmel, mert lementem a csapóajtón, és a kapcsoló nemm csinál semmit. Az engine roomban lévõ gépet azt mondja nem tudja hogy kell beindítani. Ahol a rúd volt azon a képen lévõ kapcsolótáblával sem akar csinálni semmit, és az az elõtti képen meg van egy beragadt tekerõ. Hmm, most van egy ötletem, azt kipróbálom, de azért segítséget elfogadnék.

SecMan
Na, most megpróbáltam megint, és most megpróbálta lelökni, azért is kérdeztem hogy mi van, mert elõtte akármit nyomtam csak mondta a magáét de nem tett semmit, mostmár lementem a csapóajtón, szóval megyek is vissza játszani.És kösz a segítséget.

SecMan
Hát ez érdekes mert bal/jobb klikket próbáltam a hordón és a talapzaton, plussz próbáltam a csövet a hordón(mert gondoltam hogy az kell) de nem csinált semmit. Na mind1, megyek megpróbálom megint.

SecMan
Megtaláltam, de azzal se tudok mit csinálni. Pls help!

SecMan
Kösz, mindjárt megnézem!!

Carlos: szerintem keressél hozzá uhs-t vagy leírást. Amúgy én se vagyok nagy kalandjátékos, de azért kezdõ se vagyok. Ebben is mint ahogy látszik leginkább azért akadok el mert valamit nem veszek észre, pedig mostmár egyre figyelmesebb vagyok...

LezLee
A liftakna mellett van egy olajos hordó. Azt nézd meg tüzetesebben. Találni fogsz alatta valami nagyon érdekeset. Amúgy én is itt akadtam el az elõbb. Jó pixelvadászatot!
Carlos
Töltöm!!!
Amúgy a Journey to the Center-ben a legeslegelején elakadtam. Nem jól kezdõdik a kalandjáték karrierem...
És rohattul nem tudok zöldágra vergõdni az elakadásommal!

Þór vígi þessi rúnar

SecMan
Hát ezt akkor tudod meg ha kipróbáltad. Másrészt meg én leginkább akkor akadtam el eddig ha valamit nem vettem észre.

Valaki segítsen!!!! #167!!!!!!!!!!!

Carlos
Egy tök kezdõnek nem nagyon nehéz???

Þór vígi þessi rúnar

SecMan
szerintem érdemes letölteni és kipróbálni.