875
-
#350 Bocsi még egy kérdés.Miután lementem a csatornába,hogyan tovább?(chapter4) -
Nibbler #349 Ahol James holtteste fekszik, abban a kis házban, a hordágy fejénél vannak dobozok. Az egyikben van egy törött.. Már csak egy csavar kell majd hozzá. -
#348 Újabb kérdés: a szanatóriumnál lévő Lothar sírjáról a dried shrubs-ot hogyan tudom leszedni? -
#347 Kérdés: Chapter V-ben sikerült kinyitnom Robert széfjét, kiszedtem belőle mindent meg elolvastam mindent, szóval Robert szobájával végeztem, de most senkivel nemtok beszélni és nem tudom hova kéne menni! -
#346 Jah, bocs, megtaláltam a kulcsot, szóval kösz! -
#345 Kimegyek de hova? Mert a kazánember nincs sehol. Mondom hogy a kazán már füstöl és most nemtom mit kéne csinálni... -
fucko #344 Ugyertem az nem bug sztem. -
fucko #343 Ki tudja lehet hogy nem is bug;) -
#342 Válasz: Kazán tetejét kinyitod, aztán kimész. (körbe) -
#341 kohi de mar kozben rajottem bar soha se gondoltam volna csak amikor a gozt meglattam akkor esset le :)))
Gyerekek az a kurva horoszkopos resz baszot nehez volt! Elo kellet vegyek egy regi Zodiakos konyvet halegnek volt otthon de igy is kurva nehez volt!
Kicsi bugot fedeztem fel! Amikor hazatertem aszontak hogy meghalt egy gyerek! Jo jo ez rendben is van de honnan tudta Samuel hogy pont Vick halt meg????
Mekkorat rohogtem amikor Richardal kellet csinalni a kiserletet :))) -
#340 Kérdés: Chapter V-ben bedobtam a gumicsizmát a tűzbe és most mi a következő lépés? -
#339 Ha ezt megoldod, aztán jön egy nagyon baba rész. Készítsd elő a nyugtatót és a hajad is kötözd le, mert ki fogod tépkedni :) Najó, azé annyira nem gáz, kb 15-20 perces móka lesz. a Gordonok a kulcsukat nem adják könnyen -
#338 Várd meg míg felforr a víz,tedd fölé a szilánkokat.Az üres üvegbe tegyél a csapból.Azt hiszem... -
#337 -AKI NEM JUTOTT EL MEG WELSBE NE OLVASSA!!!-
Na feladom! Vegepp elekadtam :( Mar masfel oraja setalok a Welsi haznal es nem tudom mi kell csinalni.
Az oreg lany mar nem mond semmit mig Robert aszonta menyek el venni olyan izet neki de nem tudok meg elmenni a birtokrol es a Luise szereli a funyirot! Bejutottam a kriptaban ahol van a harom szobor amiknek a kancsok uresek es folottuk olvastam harom nevet es megfugyeltem hogy az egyik sirnak kobol van a zara. Szamomra erthetetlen hogy miert raktam be a ujsagot es a fat a kandaloba majd megyujtotam es a kanaba raktam vizet ami felfort de nem tudom hogy miert! Megvan a toll es a ragaszto az ures uveg es a szilankok.... meg van egy kis asztal a regi haszban ahol konsans piros de nem vesz ki belole semmit es meg Luise szereloladaja es piros de aszongya mas nem kell neki onnan.... ja es meg a hazelotti kis vizeskut is pirosan enyeleg de csak aszongya hogy szep tiszta a viz...
Valaki pls rairanyitana hogy megis mit kell most csinajak?
-
#336 Azért nagyon szépen köszönöm. -
#335 Már megtaláltam. -
Nibbler #334 Dobálj pénzérméket a lefolyókba. -
#333 Sziasztok.
Szükségem lenne egy kis segítségre.Beszéltem Jamessel,visszamentem a kastélyba(le a pincébe),felvettem a kötelet és a kampót de nem találtam meg a harmadik kulcsot!!
Please let me help!!! -
#332 Jobb klikk az asztalfiókra, és megvan William naplója. Utána ki tudsz menni. -
#331 Koponyásat? Sehogy -
fucko #328 Nem Dogart hanem Mordred na:) -
fucko #327 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Nem szamitott hogy kiket ol meg csak az hogy meglegyenek 5en ahogy olvasni is lehetett a Marcus melletti konyvben,ugyanis 5 aldozat kell ahhoz hogy Dogartot vagy hogy hivjak felelesszek,tudjatok a gonosz testver akinek a kepe a library elott van. -
#326 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Ha már ledöbbenés: Én akkor néztem kicsit furán, amikor ásót ragadva kiásta William sírját. Na ez elég groteszk :) -
#325 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Vicket feláldozta, mert elvileg valami szertartás helyén ölte meg.
Hermann dokit meg valszleg azé, mert közel járt ahhoz, hogy kiderítse, hogy nem természetes halállal haltak meg az áldozatok és be akarta bizonyítani.
De hogy Henry mit ártott, azt nemtom. -
Nibbler #324 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Nekem sem tiszta, miért ölte meg Hermann dokit és Vick-et. Valahogy úgy gondoltam, hogy az átok vagy szellem, vagy hívjuk akárminek, csak a család tagjait akarja megölni. De ugye az is lehet, hogy egyszerűen csak gyilkolni vágyott és nem válogatott az áldozatok közül. -
Nibbler #323 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
James megmondta, hogy ő többet vissza nem megy a szanatóriumba, vagy ha mégis, akkor véget vet az életének.. Ezért kötötte fel magát, mert nem bírt ott lenni. Persze az a lehetőség is elveszett számára, hogy visszamenjen a kastélyba, hisz látta, hogy Sam gyilkos és valószínű, hogyha nem köti fel magát, akkor Sam őt is megöli..
Gondolom az különösebben nem hagyott benne mély nyomot, hogy Robertet látta meghalni :) -
#321 A ház régi szárnyában van egy kandalló, abban találod a képdarabkákat. Azt kell összerakni. -
#320 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Ja az jó poén, hogy meg lehet halni, viszont egyszer nagyon idegesített. Kb 10-szer próbálkoztam, amikor a régi toronynál leütött James és ásta a síromat. Mire rájöttem,hogy a zenedoboz menti meg az életem. Húúú, ott egy kicsit megizzadtam. Az a rész, amikor benéztünk James cellájába, és láttam, hogy felakasztotta magát, az tényleg letaglózott engem is. Bár nem értem, hogy miért akasztotta fel magát, vagy őt is Samuel ölte meg? Nem tudom. -
#318 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Egyet nem értek. Mért halt meg Hanry, Vick, és Hermann doktor. Ez még nem világos. Samuel azokat a dolgokat éjszaka nem álmodta, az ő volt, csak szerintem nem ő irányította a testét, azért hitte azt, illetve mi is egy ideig, hogy azok álmok voltak. Nem tudom, hogy Robert ölte e meg Williamet, ez nem derül ki, de erre lehet következtetni, mivel Samuel ott se volt még akkor. -
#317 Strange obj, James képe Összerakni, dumálni róla), lefotózni a jelet, mindenkivel beszélni, ahányszor csak lehet, dokival megbeszélni a 7órás találkát. Öööö asszem ennyi -
Nibbler #316 Pénzérméket kell dobálni a csatornyanyílásokba, és amelyiknél nem vízben landol, az lesz a lejárat. -
#314 Hogyan lehet a borospincében lejutni a csatornába, miután megtaláltam a James-t? -
Nibbler #313 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Jaja, én is erre gondoltam, mikor kezdtek nem világossá válni a rokoni kapcsolatok ;)
Tényleg az ablakon jött be, de Robertnél volt a levél, amit William éppen írt akkor este, a gyűrű, amit oda akart adni és a végrendelete. És (most lehet rosszul emlékszem) valahogy kétlem, hogy Robert egyedül maradhatott volna a toronyszobában, hisz belülről volt bezárva, azt valószínűleg a rendőrök nyitották ki, aztán bezárták és Victoria megsemmisíttette a kulcsot.. Nem? Vagy hogy máshogy volt? :) -
#312 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Szerintem Williamet a "szellem" ölte meg, mert az ablakon jött be, és nemhiszem, hogy Robert ott bemászott volna, bár kitudja, hisz emberfeletti lett az akit megszállt. Sam-et valszleg az első éjtszaka szállhatta meg, akkor kezdett álmodni. Robert utálta az apját, de szerintem nem ölte meg. Bazzeg tiszta teleregény ez a game :)) -
Nibbler #311 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Tényleg, Williamet ugye Robert ölte meg? De akkor miért "szállt át" ez az átok Samre, miért nem Robert gyilkolta tovább az embereket? Néhány dolog még nem tiszta.. :) -
Nibbler #310 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Számomra akkor vált világossá, hogy Sam a gyilkos, mikor James "cellaszomszédjával" beszélgettem, miközben szegény fiú ott himbálózott a plafonon.. Kicsit megütött a dolog. Hajnali három volt és már vagy 4 órája egyfolytában játszottam, túlságosan beleéltem magam azt hiszem.. -
#309 Azzal, hogy meg lehet halni a játékban, egész "mókás" dolgokat lehetett látni. Mint péládul: a falon lévő lyukat megfigyelem, erre egy 2 méteres pöcök beleáll a fejembe :) -
#308 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Amúgy én is akkor kezdtem sejteni, hogy ki a gyilkos, amikor a fekete hajszálat vizsgálgadta Samuel a mikroszkóp alatt, ekkor jön rá hogy sem James, sem Morris nem lehetett a gyilkos. Na itt kezdtem sejteni. Ide is írtam pár hozzászólással lejjebb. -
#307 De ez csak egy teória, én sem értettem minden részletet a sztoriból. Úgyhogy más teóriákat is szívesen fogadok. Nem biztos hogy nekem van igazam. -
#306 ----- NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG!! ---
Szerintem a legelső Gordon fivérek egyike, Mordred. Ő volt Marcus testvére, és amikor meghalt, azt mondta,hogy ha eljön az ő ideje visszatér. Na most Samuel alakjában tért vissza, csak ő erről nem tudott. Ezért lett öngyilkos a végén.