The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
A rongy az egy kendõ, amit ott találsz a bokorban, ahol megölték Vicket. Elvileg meg kell hogy legyen. A kútban a jó hideg vizben meg kell mártani.
Egyáltalán nem jut eszembe, hol lehet az a rongy 😞 Hátha LezLee errenéz valamikor és neki eszébe jut. Sajnálom tényleg :\

SecMan
Hát pedig körülnéztem, na mind1, majd holnap megpróbálom.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
A kukákban már körülnéztem de megnézem még1x.

Már megint kihagy az emlékezetem, de mintha a bádogtetõ alatti szeméthalmokban kéne turkálni érte egy kicsit.. Ha mégsem, akkor is úgy emlékszem, hogy a kazános ajtó elõtt van valahol.

SecMan
Rongyot? Milyen rongyot?

SecMan
Na, arra rájöttem hogy mit kell csinálni csak arra nem hogy mivel, ugyanis a kalapácsot nem találtam meg, de most visszaolvastam...

A kazánház ajtaja mellett van egy kis rácsos ablak, ahonnan látod a teremben levõ termosztátot. No ott kell kiverni a kalapáccsal a téglát és bedobni a "törölközõt" (rongyot) 😊

SecMan
No problem, kérdezz nyugodtan, ebben a topikban biztos kapsz választ. (csak kérdéses mikor😊)

SecMan
Válasz: az a jel ami a tornyon van, ahol meghalt William.

SecMan
VÁLASZ: Fényképezõt a szobádban az alsó fiókban találod(kulcs a szobában eldugva), filmet pedig kapsz valakitõl a házban(tudom kitõl csak nem mondom meg😊), fényképezd le a jelet, és elvileg utána már mehetsz a városba. A futár csak késõbb jön.

SecMan
A jelet a falon lefotóztad? városban voltál?

SecMan
Hát arra asszem várhatsz, mivel én is kerestem de sehol nme találtam, szóval szerintem jobban jársz ha itt megkérdezed amit tudni szeretnél és amíg válaszolnak addig meg próbálkozol tovább...

SecMan
Is-is, mert közben lett egy ötletem de nem vált be, úgyhogy mostmár kéne a segítség 😊

Kell segítség, vagy csak úgy mondtad? 😉

SecMan
Mostmár csak rá kell vennem a kazánost hogy igyon a sörbõl...

SecMan
Kösz Lez&Nib!

LezLee
Nos nem emlékszem teljesen, de lennie kell ott a szekrény körül egy kulcsnak, az nyitja.
Váza+egy pénzérme és megvan a kulcs.

SecMan
Kérdés: A szanatóriumban a nõvérke elment telefonálni, nos, a szekrényt hogy lehet kinyitni?

SecMan
Megvan 😊

SecMan
Nibbler! Téged kérdezlek mert te biztos tudod a választ 😊 Naszóval, Chapter 4: megszereztem a zsebkendõt a bokorból, a Stoneringben(ahol haláleset történt) és lerajzoltam a jelet szóval mostmár el tudok onnan menni, de a városban nem beszél velem senki, Bates sem, és victoria meg pihen, Hermannál is voltam... most akkor hova kéne mennem?

Van egy parafatábla az íróasztal felett.. Nézd meg tüzetesebben, meglesz a kód 😉

LezLee
Hát ilyen nincs. Nehéz nekem ez a játék. Most megint elakadtam. Bent vagyok a kazánban. Van egy ajtó ott, de kéne tudnom a számkombinációt, vagy nem arra kell menni? Megvan a baba, meg a tû meg a cérna, de mit kell ott csinálni????
Oh, hát.. nagyon szívesen, tényleg 😊
Amúgy még elég sok van a végéig innen a szanatóriumtól.. 😊)
Elég sokszor kellett segítség, de szerencsére itt mindenki nagyon kedves volt, úgyhogy most én segítek, akinek tudok 😊)

LezLee
Nibbler az életemet mentetted meg most. Király vagy, nem is tudom mi lenne velem nélküled.
Örök hála. Le a kalappal elõtted.

Amúgy neked hányszor kellett segítség, amikor ezzel játszottál?
LezLee
Mindjárt megnézem. Nagyon remélem hogy az lesz, különben nem tudom mit csinálok.
LezLee
Hát én most kipróbáltam amit mondtál, de semmi. Rákattintottam a téglára vagy 50-szer, de csak azt hajtogatja, hogy nem tudja megmozdítani. Végigjártam az egész pályát de kalapácsot nem találtam, sõt más használható dolgot se. Már ötletem sincs. Nehogy már most, a vége elõtt nem sokkal akadjak el véglegesen !!!!
Jaj.. Eddig erõsen gondolkoztam, hogy hol lehet, de most asszem eszembejutott 😊 Ott a kazánház bejáratánál van egy kis bádogtetõ, vagy nem tudom micsoda.. Annak a tetején van. Valami.. Remélem, hogy a kalapács az 😊

LezLee
Nincs kalapácsom. Azt honnan vegyek? A szanatórium melletti temetõben amúgy van valami, lehet hogy ott van a kalapács, mert én ott nem találtam semmi használhatót, és gondolom nem véletlenül van temetõ, nem csak dísznek. Nem is volt kalapácsom még. Te honnan vettél kalapácsot? Azzal verted ki a téglát?
Van-e kalapácsod? Az ugye kell, azzal kéne kiverni a téglát. De az az igazság, hogy ennél a résznél én úgy jutottam tovább, hogy idegességemben hússzor megpróbáltam kiverni a téglát onnan, 19x nem hagyta, utoljára meg sikerült.. Úgyhogy fogalmam sincs min múlik a dolog 😉

Hmm.. Lehet, hogy hülye vagyok, de úgy emlékszem az elején csak Sam dumál egy darabig és nincs kép, csak a felirat.. Persze gondolom sokat vártál már, és még mindig semmi, úgyhogy ez hülyeség.. 😊

LezLee
Ilyennel még nem találkoztam. De próbáld meg hogy írd át a Cd-n lévõ mejerk.chr-t majerk.chr-re és írd felül a játék könyvtárában lévõ file-la. Mást nem tudok.
Help!

Most akartam kiprobalni a jatekot. Erre elinditom a gamet, minden videot lejatszik, de amit jatekra kerulne sor fekete a kepernyo, a feliratokat mutatja, zene van, hatterzaj van, de kepernyon semmi. Talalkozott valaki valami hasonloval?

LezLee
Na kéne egy kis segítség. Elakadtam a szanatóriumnál. Megvan a vizes kendõ. Altatót beleraktam a kazán ajtó mellet lévõ sörbe. De ezután semmit sem tudok csinálni. Szerintem az ablaknál a téglát kellene valahogy kivennem, de sehogyse sikerül. Már az összes tárgyat végigpróbáltam mindenen, de semmi.Szerintem valamit nem veszek észre, csak azt nem tudom, hogy mit. Lehet hogy a temetõben van valami,ami kéne, de én nem látok semmi használhatót. Plz Help!!!
Shan
A Sanitariummal játszottam, elég kellemes volt a hangulat, annak idején a grafika is...sajnos a 2-es cd-t nem ismerte fel, és nem tudtam tovább játszani 😞. (így csak a harmadáig jutottam el.)
LezLee
Ne félj nem lesz rövid, mint a demo. Rég játszottam ilyen hosszú kalandjátékkal. Már három napja nyomom, és még mindig messze vagyok a végétõl. Amúgy sajnos a Sanitarium és a Longest Journey kimaradt az életembõl. Csak nemrégóta vagyok nagy kalandjáték fan. Amúgy nemrég be akartam szerezni a Longest Journey-t, de sehol sem találtam rá.
Esrohnoil
Alig várom h. meglegyen végre a game...
A demo-ja tetszett, bár kicsit rövidke volt. 😊
Valaki játszott közületek a Sanitariummal, v. a Longest Journey-vel?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

4-5 nap lehetett.. De tényleg nagyon sokat játszottam, egész éjszakákat 😊 Csak egyszer hajnalban abba kellett hagynom mert megártott a történet..

LezLee
Jó, mert még biztos el fogok akadni, bár hál istennek - lekopogom - eddig csak egyszer akadtam el, de nagyon. A liftes résznél, a hordónál. Te mennyi idõ alatt vitted végig a game-t, mert én Péntek óta nyomom, már legalább 20 órát játszottam vele, és csak a 4. fejezetnél tartok. Rég játszottam ilyen hosszú kalandjátékkal, hál istennek.
Fú.. Ha jól emlékszem, hat fejezet van, de lehet, hogy csak öt.. 😊 A szanatóriumos rész tényleg elég durva, de hát ha kell, itt a segítség 😉

LezLee
Amúgy Nibbler hány fejezet van, mert már a 4-ediknél tartok, de szerintem még sok van hátra. Még csak két kulcs van meg, és ugyebár 5 kell. Most vagyok a szanatóriumnál, szerintem ezzel is meg fogok szenvedni. Az altatót beleraktam a sörbe.Kopogtatok az ajtón a kazánfûtõnél, kinéz de nem issza meg.Szar ügy. Majd holnap folytatom, mert most éppen dolgozok. De jó nekem!!!Éjszakai mûszak.
LezLee
Nekem is vagy 5 percbe tellett, míg rájöttem, hogy hogy lehet lépni a figurákkal, pedig elég egyszerû. Ezután kb 10 percbe telt, míg rájöttem, most akkor mit is kell velük csinálni, aztán segített nekem a középen lévõ rajz.
SecMan
Kösz mind2töknek! Így hogy tudtam hogy lólépésben kell felcserélni így már pillanatok alatt megoldottam 😊

Nekem az okozott nehézséget, mire rájöttem, hogy ezek lólépésben közlekednek.. Pedig ez azért elég egyértelmû volt 😊)

LezLee
A fekete kockákba kell elhelyezni a lovakat mégpedig úgy, hogy felül legyenek a fehérek, alul a feketék. Amugy a rajz is mutatja középen. De én is szarakodtam ezzel vagy 20 percet mire rájöttem. Elég nehéz volt.

Alul voltak (azt hiszem) a fehérek a sarkokban, felül meg ugyanígy a feketék.. Na most egyszerûen meg kell fordítani, felül ami eddig alul volt és fordítva. De a sarkokban kell lenniük.

SecMan

SecMan
Na ez most miért nem jó? Milyen logika szerint kéne kirakni?

Jajó.. 😉