875
-
Nibbler #393 A kazánház bejáratánál van az a kis ablak, amelett van egy vízelvezető cső, abban van egy csavar. -
#392 azt a bizonyos csavart a szanatóriumnál hol kell keresni?
remélem nem egy pixelről pixelre móka.
köszi -
fucko #388 Lasd be akar van fantaziad akar nincs,kritikusnak felsultel:) -
Nibbler #387 Őszíntén szólva az első gondolatom az volt, hogy leszúrom James-t (lévén ez nagy hülyeség, mivel szükség volt a fiúra), a második, hogy valahogy a pártomra kell állítani és onnan egyenesen következett a zenedoboz. Mivel a fickó 'enyhén' szellemi fogyatékos, ezért tényleg logikus volt a zenedoboz. Legalábbis szerintem.. :) -
#386 Attól még lehet szegényes a fantáziád, ha regényíró vagy. Max olyanokat írsz amilyeneket...
Na most nehogy elkezdj ezé durcizni! -
#385 Nekem? Ehh vicces vagyol tudod e ?:)
Fantazia regenyiro vagyok ha nem tudnad :P
Szal ha emgnezed Samuel epp ott dugja be akezet minta doki... na mind1 ez csak egy megjegyzes.
Es amikor James assa a gondrod le merem fogadni hogy senki nem gondolt volna a zenes bodozra elsokent mert nem logikus! Vegulis en logikusan egy nehez targyat kerestem miutan meghaltam parszor :))) -
#384 --Aki meg nem jutott el eloszor a szanatoriumig ne olvassa-
-Sámuelünk tudta hogy áram van a rácsban, ígyhát nem ért hozzá, amikor kivette.
- Samnek ismerős volt a zene, amit a zenedoboz játszott le, gondolta hogy Jamesnek is az, mivel ő is családtag.
Sephi bazze, semmi fantáziád nincs? -
#383 nem találtam meg eddig, de már megvan köszi. életet mentettél -
Nibbler #382 Pedig így sokadjára már tényleg pofon egyszerűnek tűnik ;) Ha valakinek esetleg gondja támad, szívesen kirakom neki is :PP -
#381 --Aki meg nem jutott el eloszor a szanatoriumig ne olvassa--
Na kerem egy ulyabb "eros" tenyalast fedeztem fel. Az hogy is van hogy a Smith dokit megrazza az aram es Samuel meg siman odamegyen es leveszi a zenedobozt ?:)))
gyerekek en a James celajaban levo lyukas jelenetnel aszitem fraszt kapok! Na es amikor James assa a sirt brrrr.... Honnan is tudta Samule hogy a zene megnyugtassa James-t? -
#380 Na, asszem beugrott, de nem biztos, Morris sapiját megtaláltad az istállóban?
Nibbler: másoknak is kiraktad? ;)) Hát én ha visszagondolok arra a puzzlere akkor a hajam már magától is kihullik, nem kell nekem kitépnem :) -
Nibbler #379 Nekem így visszagondolva a zodiacos puzzle is tetszett. :) Főleg, hogy azóta másoknak is kiraktam és úgy érzem, már csukott szemmel is menne ;)) -
#378 a 347-nél feltetted ugyanezt a kérdést.
Te ott mit felejtettél ki? -
#377 persze semmi. -
#376 Igen.Lehet,hogy nem rögtön a kép megnézése után kérdeztem Victóriát?Megpróbálom újra..
Azért köszi. -
#375 huhh, akkor nemtom mi lehet a hiba. Ha jól emléxem akkor a hajminták ekkor már össze lettek hasonlítva?! -
#374 Igen. -
#373 Széfet megtaláltad a szobában? -
#372 Mindent felszedtem a szobában.Megnéztem a képet is.Valami okból kifolyólag nem beszél Victoriaval.Azt mondja majd később. -
#371 Robert szobájából MINDENT felszedtél(vagyis az órás puzzle-t megoldottad)? képet a falon megnézeted és beszéltél róla Victoriaval? -
#370 Igazábol az a baj,hogy nem enged a szanatóriumba. -
#369 EZ CSAK AZOKNAK SZÓL AKIK VÉGIGJÁTSZOTTÁK!
Először köszönöm azoknak akik segítettek, bármikor amikor elakadtam. Namost, igazából a gyilkos személyén nem lepődtem meg. Már elég régóta sejtettem, főleg ugye a rémálmok, amik ugye megegyeztek a gyilkosságokkal, továbbá fekete haj, ami a többiekével nem egyezett meg, nameg amikor kiderült hogy Bates ül be a gyóntatófülkébe akkor már biztos voltam benne. Plussz még ott van az is hogy nem épp szentekhez méltó dolgokat tettünk a játék során(doktor kiütése árammal, sírásó bezárása, tényleg szegényt ottfelejtettem), meg az is zavart azért hogy mindenki mást gyanusított Samuel, nameg James se véletlenül írta a falra a nevet...
Jó kis kalnadjáték volt, bár nem valószínű hogy olyan mély nyomokat hagyna bennem mint a Longest Journey. Szerintem azért eléggé előrelátható volt, és nem volt akkora csavar benne,de S. végén kicsit meglepődtem, bár nem is tudom mit vártam...
Na, ennyi összefoglalónak elég volt szerintem :)
Jah, még annyit hogy szerintem nagyon érdekes puzzle-ök voltak benne, bár a horoszkópos nem ide tartozik(ugye Nibbler:))
Na, csákány! -
#368 Én sem, de viszonylag hamar rájöttem, hogy ezt kell csinálni. De szerintem egész ötletes. Brühüm, kár hogy már vége a játéknak. Sok ilyen kellene még....
-
#367 A robert szobája után nem gondoltam hogy lesz még1 ilyen feladvány... -
#366 A gyertyával, amit meggyújtottál világítsd meg a labirintus térképét, akkor rájössz melyik lámpáknak kell égni. -
#365 A térkép szerint kell? Hmm, az érdekes mert elvileg akkor jól vannak beállítva(a gyertyát is meggyújtottam...) -
#364 Ha ezt megoldottad, akkor mingyá végzel is a játékkal. Te sejtetted, hogy ki a gyilkos, vagy teljesen ledöbbentél? -
#363 Találsz a labirintusban egy sisakot is, azt is dobd bele, akkor át tudsz majd menni rajta. Ja és nem kell minden lámpának égnie, de szerintem te is rá fogsz erre jönni. -
#362 Help me! Chapter 6ban a labirintusban miért jó nekem hogy a kardot bedobtam az abyss-ban? Mind1ik lámp ég már kivéve az amelyiket az abyss miatt nem tudok bekapcsolni. Pls HELP! -
#361 Nezetek pl meg ha mar fantaziarol van szo hogy van itt ez a kis smiley :
Mostt huzatok at a kurzoral hogy kekujon be (nyomvatartva athuzuk a rohogos pofat es puff maris mi tortenik ?:) -
#360 Menj a szanatóriumba... -
#359 Hmm de vicces kedvemben vagyok, ennyi szmájli :) -
#358 Válasz: Ásóval , amit a templom másik oldalán találhatsz. (kell hozzá valami amivel észreveheted) -
#357 "Végeztem" Robert szobájában.Beszéltem mindenkivel(azt hiszem).És most megakadtam megint. -
#356 Ki kell ásnod a sírját, hogy megtaláld a kulcsot. Ásot találsz a templom mellett, ahol az elején ásta a sírt a sírásó. -
#355 Újabb kérdés: William sírját hogyan/mivel tudom megvizsgálni közelebbről? -
#354 Köszönöm. -
fucko #353 Ugyertem nem feltetlenul bug,mer mindent lehet magyarazni vmivel.Pl.a legkezenfekvobb sztem,hogy samuel Creekbe menet talalkozott vkivel aki megmondta neki.Egy kis fantazia es mar nincs is bug:) -
#352 Bemész a csatorna legvégébe. Van ott egy nagy kerék ami lánccal van rögzítve és nem tudja elfordítani. A savval marasd le a láncot és tekerd el a kereket. Tőle balra van egy kis rés a falon, oda dugd be az acélrudat. Azt fogja mondani hogy túl vastag. Menj vissza a pincébe és köszörüld vékonyabbra, utána már szerintem menni fog. -
#351 Ouu bazz ne lojjel le nekem dolgokat hallod?