Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

castor
akartam mondani...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

sapkafej
ha nagyon tetszik, mit érdekel mit mond?
(közhely)

György

castor
nem tetszik a színe, azok a vonalak is csak rontanak rajt, a baszom nagy felirat se jön be, mit mondjak még? 😄

azért az nem tul korrekt hogy minden, arra azért gondolj hogy ez nekem nagyon tetszik és azért elég bántó hogy igy reagálod le, szóval légy kicsit korrektebb

Szabi84
Nekem nem tetszik! A nagylogós ruhák nekem nem jönnek be, meg én nem vennék fel más ország nevével fémjelzett ruhát! Egyébként tetszene sask nem sárgában és nem kéne rá bazi felirat.<#vigyor0>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

castor
minden 😄

más is válaszolhat😄

na igen ez az... bár én szeretem az ilyen feltünõ ruhákat... kivéve a rózsaszínt, és attól még hogy nem a te izlésed mert tul feltünõ azon kivül mi bántja a szemed?

castor
túl feltûnõ nekem

18 multam, de miért akkor ez mit jelent hogy én még hordhatom vagy én már öreg vagyok ehhez?

Radowan
attól függ, hány éves vagy?

A Dzsedibő a Onedin Kenedin legyen veletek!

akkor senkinek se tetszik:?<#szomoru1>

Amse
nemistudomolyan...<#szomoru1>

miért nem? nekem nagyon tetszik mivel ilyet akartam,de nektek miért nem tetszik?<#wow3>

castor
nem tetszik :|

hátõ, izé... ajándék lónak... 😉

én ezt kaptam karácsonyra nõvéremtõl, a new yorkerben vette

utcaiban adidas, focicipõben nike a nyerõ! (y)

Osztozik a véleményen adidas forever!
Az elsõ (és valószínüleg az utolsó is 😊nike cipõmet amit kb. 1,5 éve vettem 1 hónap után legszivesebben kivágtam volna eldurrant a légbetét, adidasnál soha nem tapasztaltam ilyet...

Super DANTE
Ha már cipõ, akkor Adidas, sorban nyúzom az ötödiket, vagy már a hatodikat, mind1 nagyon jó cipõk.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

jó akkor csak lehet velem toltak ki<#beka2> de ha most paraszti ésszel belegondolok az is azt mondja hogy a vezetõ cipõ azért mégiscsak nem hétköznapi, akár suliba járáshoz lett tervezve, szóval én szeretem meg sztem nagyon jó kis cipõ de hogy nem tompít semmiféle rezgést és hogy az izületeket, gerincet se kiméli ezáltal az fix

prezi
superstar full kényelmes... nekem legalábbis... bár sose volt Puma-m 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

HPt
a Puma cipõm máig a legkényelmesebb, Adidas Superstarom is van, és kényelem szempontjából a Superstar jócskán alul marad - pedig ezt sem nevezném kényelmetlennek

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

amugy kajakra nagyon trendi a puma cipõ de akinek már volt ilyen nézzen magába és ugy mondja hogy igen ez egy kényelmes csuka! mert nem az! nekem is van ilyen speed cat vagy mi a szössz de csak naon ritkán hordom mert egyszerüen kényelmetlen a járás benne. vezetni szeretek benne mert vékony, de hát ez a hátulütõje aszfalton egyszerüen semmi tompítás nincs benne. ebbõl is látszik hogy vezetõ cipõ, annak készült. De ezek jönnek hogy milyen kényelmes... persze huszonsok ezer forintért az ember mégse mondhatja hogy szar... (nem szar én szeretem mert dizánjos de akkor se kényelmes)

pedig a puma sokkal "trendibb"

prezi
Nike nagyon elterjedt... ennyi.

amugy nektek feltünt az hogy a fiatal melósok akik még szivesen adnak magukra vagy hogy mondjam azoknak miért van mindnek Nike cipõje, de kajak az utóbbi idõben mindig megnézem már csak kiváncsiságból is hogy rajtad is az van? király. de ez olyan érdekes legalábbis nekem. például még egyen se láttam hogy Fila vagy Reebok vagy akármit felvett volna de Nike az van dögivel. vagy ez olyan egyenruha szerüség?

Lteebee
Vasárnaponként a kézi autómosókban a fehér dzsoggingos bmw-seken😄D

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Forrest Gump
Hali!
Budapesten hol van a legnagyobb nikecipõ választék?
Köszi!
kbx
Westendben biztos van valami bót...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
hy...lövésem sincs!😊)
te esetleg tudsz valamit a #5126-rõl?😊
thx

kbx
Sziasztok!
D&G cuccokat lehet itthon kapni, nem tuja valaki mert úgy hallottam hogy igen de nem láttam sehol...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

aham sztem a lonsdalehez hasonlítható a legjobban, én se azt mondom hogy szar nekem is marhára teccik de még egyrészt mentalitásom nem volt hozzá másrészt meg, és ez a legtöbbször: pénzem.

Lteebee
Olyasmi, mint a lonsdale?

DJ Skyline
én sem vagyok kopasz,meg nem is vagyok huligán,sõt küzdõsportot sem tanulok!😄

az everlast királyos cucc csak én nem veszek mert annak van egy olyan mentalitása amihez én nem vagyok elég kopasz illetve huligán😊 Miskolcon ezt tudom hol lehet kapni😊

DJ Skyline
hali!
valaki nem tudja,hogy Pesten hol lehet kapni Everlast pulóvert?
everlast.hu-ról rendeltem,de a maximális 2 hetes kiszállítás óta eltelt 3(!) hónap!😄

hmm mintha Miskolcon már láttam volna egy-két helyen<#wow1>

BADE
nem tudjátok hol lehet vicces alsónadrágokat kapni a neten?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

signs
Hát olyan nincs h CAT márkabolt...

www.sabian.com

prezi
amse majd írj már ha vagy msn-en <#alien>

Kit--Kat
esetleg térkép?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

signs
Kösz, azt még akkor lehet megnézem...

www.sabian.com

signs
Megnéztem, emeleten úgy ahogy mondtad, mindegyik folyosót de nem volt... Vagy ha volt is akkor valszeg megszûnhetett?

www.sabian.com

hol lehet Ralph Lauren cuccokat kapni pesten ?
a galléros póló amúgy mennyi volt ?

Lteebee
A Katona József u.-ban van egy irregular bolt, szokott lenni CAT náluk.
Hogy hátijuk van-e, azt nem tudom.

Amse
Pedig van ott CAT bolt.meg nem mondom hol, de nekem a legfelsõ emelet rémlik a mediától visszafelé sétálva bal oldalt.

Kit--Kat
Elvileg kihagytad.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

signs
Hello!
Lenne egy számomra fontos kérdésem, mégpedig
hol lehet Budapesten Ctaerpillar táskát (hátizsákot) venni??
Martens shopban jártam, ott nincs, mondták nézzem meg westendbe, ott van CAT shop. Én már voltam wenstendben, de ott nem talátam sehol ilyen táskát, kifejezetten CAT márkaboltot meg egyáltalán nem találtam! Lehet hogy ott van csak kihagytam?
Kérem aki tud segíteni, az tegye meg!
Köszi elõre is.

www.sabian.com

prezi
ez nem az a topic <#eplus2>