10072
-
#6146 nekem ien pólóm van fekete pirosban és tök jó az anyaga meg minden :)
sry h csak ekkora képet találtam...:S -
#6145 múltkor sima farmerban és egy vászoncipőben mentem a moziba. képzelheted, hogy kinéztek, a végén inkább haza is jöttem. -
#6144 félreértettem látom :) szal nyálcsorgatni jöttél? minek beszéljünk olyan cuccokról, amit nem engedhetünk meg magunknak? ez nem elméleti topik -
#6143 csakis suhogós joggingot viselünk, moziba is
bár van itt egy-két sznob, akinek csak az számít hogy egy cipő 100k legyen, bztos örömmel fognak üdvözölni -
#6142 És hol vetted, mert sehol nem találok hasonló cipőt, és hogy mennyibe. -
#6141 Mutassál már egy képet, hogy milyen cipőre gondolsz, alkalmi feketére gondolok, de nem biztoshogy te is arra, azért kérdezem. -
Cat #6140 C&A-t szeretem, olcsó és jó minőségű cuccaik vannak. A tornacipőm 500ftos kínai fekete (ugyanis én használom is, nem divatra van), melegítőm pedig egy régóta vadászott, MÁRKAJELZÉS NÉLKÜLI nadrág. Unikum :) -
#6139 Látom sokan kocogtok, fociztok; de mit viseltek akkor, amikor vacsorázni mentek v moziba? Akkor is tornacipőt, meg melegítőt??
Fura h a Nike többször szerepel az oldalon, mint a Zara, Gucci, Armani v az olcsóbb C&A, Gant.
Én pl nem engedhetem meg magamnak a fent említett cuccokat, de gondoltam benézek a topikba, biztos látok nekem tetsző "ha én gazdag lennék" dolgokat.. hát, sajna nem igazán. -
OPM #6138 NIKE EVERLASTING LEATHER -
#6137 OPM mi a cipő pontos neve? -
Cat #6136 sportrészlegben van külön meztopik. -
#6135 A Lionsporton 14 kereken, sztem Pesten se sokkal drágább ha drágább. -
#6134 valaki nemtudja h Pesten mennyi egy eredeti Arsenal mez? -
#6133 Ja, én a Duna Plaza Playersroomban néztem. -
OPM #6132 pedig ott vettem, a váci utcában
méretemben (44,5) az utolsó párt vittem el, ami épp ki volt téve, de gonodlom tesznek ki helyette akkor másikat -
#6131 De kemény, azta, ilyet hol lehet venni? -
#6130 És ezt hol lehet beszerezni? A Playersroomban nem láttam. -
Cat #6129 http://index.hu/velvet/trend/sneak1118/
-
#6128 Nekem ilyenem van és naon szeretem.
-
#6127 Az összes Áruházakban van oylan bolt ahol tudsz venni, de leginkább a Woodooban. -
#6126 Én nem tom, de ezen is volt egy ferrari jel és tök így nézett ki a jelet leszámítva, és 10 volt. -
#6125 Valaki megmondaná, hogy Budapesten hol tudok Devergo cuccokat venni ? -
#6123 nekem több mint 1 éve van Puma cipőm, és semmi baja! -
#6122 ausztriába az a típus ami nekem van 33e Ft -
#6121 Cool, csak egy kicsit fura hogy az orra úgy "feláll", de elhiszem hogy kényelmes, úgy is néz ki. -
#6120 Ma véletlenül találtam eggyet az Officeban Miskolcon, és 10ért sztem naon is megéri. -
OPM #6119 Nekem ilyenem van
és aztkell mondjam, életem legkényelmesebb cipőjét fogtam ki!
Hihetetlenül puha és könnyű. Nemtudom hogy a betét vagy maga a cipő talpa lehet a megszokottnál ruganyosabb, mindenesetre zavar mostmár ha bármilyen más lábbeli van rajtam :) -
#6118 Mondjuk a Puma cipők nem a minőségükről híresek, de azért nekem tetszenek.
Majd utánajárok. -
#6117 elég jó,kb fél éve van meg,és semmi baja nincs.Egyedül ami idegesít,hogy a betét néha hátracsúszik,de egy pici csík kéoldalú ragasztószalag megoldotta a problémát:) -
#6116 Mondjuk az nem lenne baj, ha nem lenne rajta, de a lényeg, hogy bőr legyen és ilyen fazonú.
Múltkor a Duna Plazát körbejártam, de egy normális cipőt sem találtam. -
#6115 Naon sok helyen lehet venni, sztem a Wastendbe tuti van, vagy hasonló üzletházakba. -
paul161 #6114
nekem pedig ilyen cipőm van és nagyon szeretem :D -
#6113 bocs nem pont ilyen van rajta a baloldalon hátul egy ferrari jel:D
-
#6112 Nagyon szuperül néz ki.
Hol lehet venni? Én sehol nem láttam. -
#6111 Dzsuker, bár én más színbe vettem volna, de ez is jóóó. -
#6110 nekem ilyen van:)
-
#6109 mert az tetszik neki? (uhh, ez túl egyszerű) -
moralosan #6108 A Nikenak nemrég indult be a deszkás csapata, ezzel együtt ilyen ruhákat is gyárt. Ugyanakkor még mindig nem értem minek valakinek deszkás cipő, ha nem is deszkázik vele :P.
Maradok a Globe-nál :). -
#6107 köfi hogy meghagyod nekünk :DDDDd -
#6106 És ezt a vicceset a lehető legjobb értelemben mondom, tehát színes, fiatalos stb. (mert látom, hogy itt már sértegetésbe ment át a véleményezés)