10072
-
#6105 Igazad van, vicces :-) -
#6104 azért neked sem kéne így fogalmoznod, sőt, neked semmiképpen nem kéen, példát kell mutatnod, és nem rossz példát, már megbocsáss -
#6103 Szerintem igazad van!
Bár nekem se naon teccik a cipőd de az a lényeg hogy neked teccik és hordod.
NIKE Forevá. -
#6102 Amik itt vannak pólók, monarchy, ilyen vagy ehez hasonló pólókat nem tudjátok hogy lehet-e itt vhol mo.-on kapni? -
#6101 jo hát akk felfogom igy nekem végülis rohattmind1 ő kötött bele... -
#6100 hát nekünk az eladó aztmondta (igen mondta...nyelvvizsgám van angolbol szal vmit megértettem belőle...) h az de nekem tökmind1 van aztán kész... -
#6099 nyugi gondolom ő nemfogadja el a nem saját izlésében öltözködő embereket...fogd úgy mintha aztmondaná h nemtetszik neki és kész;) -
#6098 ez inkább oldschool kosarascsuka... -
#6097 wtf? -
#6096 hát persze mondogasd csak ezt magadnak :)
persze ez nem baj minél több ilyen van az utcán annál több nő marad az igazi embereknek :) -
#6095 a skateboard style az a deszkásított utcai cipő azaz ami "felépitésében" tökugyanolyan mint egy norma deszkáscipő csak nem az mert a nike elviekben nemgyárt deszkássat :) -
#6094 "skateboard-style" ????? az milyen? én az ilyenről eddig a homokosbohócokra gondoltam :) -
#6093 hát jo ne nekem mondjátok de engem legkevésbésem foglalkoztat h a sarkán mivan mert igyis azt látom legkevesebbet =)
amugy meg gondolom azért ien stilusu mert ez ien skateboard-style...jo hát ha nemteccik nemteccik ezvan a lényeg h nekem bejön -
#6092 ha nemlenne az a bazinagy nájki a hátán talán érdekesnek találnám...de jah picit mekis utánérzete van:S....naon nemszeretem azokat a ruházati cikkeket amikre bazinagy betűvel van kiírva a márkajelzés...akár Armanie akár Mustang legyen csak a márka kevésbé észrevehető -
#6091 Nekem egyáltalán nem tetszik! Sry..! -
Cat #6090 minél nagyobb betükkel van valamin a márkajelzés, annál inkább gagyihatása van :) -
#6089 mint egy mekdonácc, hát nemtom -
#6088 Jól néz ki. -
na nekem ienem van... olaszba vettük...magyarországon elvileg iet nem is forgalmaznak...mondjuk 117 € szal... -
#6086 van -
#6085 Van ilyen?
A nikeid.com pl. már rég nem így muködik. -
#6084 vagy a másik verzió, elegáns börcipő tekintetében, az a saját egyedi kaptafa, öltöny/szmoking is csakis szabó, egyéb ruha meg egyedi darabok, iparművész által -
szando #6083 így igaz -
#6082 Ha már drágán vennék cipőt, akkor olyat, ahol körberajzolom a lábam, meg magam állítom össze a cipőmet a neten -
szando #6081 bahh
én teljesen el tudom fogadni, hogy vannak nagyon drága cuccok. DE! csak akkkor, ha látom, hogy legalább egy kicsit is különleges a szabásuk, alakjuk, mintázatuk, stb (mert sok időt fordítottak a tervezésére, nyilván ezért drága).
de EZ mi a fenében különbözik mondjuk egy superstartól azon kívül, hogy kétszázszor annyiba kerül??? -
#6080 ez... -
#6079 Bocs elnéztem, más oldalakon már van áruk ez vmi licit lehet. -
#6078 ok megvan, de annyira nem drágák, sőt..
itt van egy ami naon tetszik: lnik -
#6077 Az igen, hol találtad, nekem tetszik. -
#6076 Nem néz ki rosszul, de nem különleges. Mennyibe kerül? -
reewer88 #6075 -
#6074 :D -
#6073 akkor biztos nem fázik a lábad -
Cat #6072 nem márkára vásárolok - ha tetszik megveszem, ha nem nem.
igen, én is megunom, de pl. most ősszel vettem elő egy öt éve vásárolt adidast, ma is tök jó. Szóval attól még hogy megunod, el lehet rakni, és évek mulva elő lehet venni ismét.
"mert szeretem a változatosságot"
Énis. Szinte mindennap másban megyek, nadrágtól is függ persze. Nyáron világos szinű cipők, télen meg főként sötétek. Mondjuk lehet nekem azért nem megy szét, mert kb. 5-öt hordok egyszerre. -
#6071 hűha, én eddig teljesen másképp képzeltelek el :) -
#6070 sportcipők nekem is annyit bírnak (látszik hogy nem 100+ kilóra vannak tervezve) de most minőségi bőrcipőkről beszélünk. -
#6069 1-2 évnél én sem szoktam tovább használni a cipőmet, leszámítva a bakancsot. -
#6068 mert te olyan ügyesen vásárolsz, enyémek 2-3 évet bírnak max, a sarkuk elkopik -
#6067 kopni? hát a martens cipőm (nem bakancs!) talpa kb 6 év után kopott el, kutyát sétáltatni még mindig jó. -
#6066 Azért mondtam hogy max. 1,5 évig bírják, leginkább kopni szoktak de azt kibírom, de van amikor szoktam venni + cipőt, mert szeretem a változatosságot.