10072
  • CSOCSO
    lol.. mit hordjak floridaban.. meselj!

bakancsot??:D:D

deszkas cipot?:D

balerina cipot?????????

altalaban papucsot veszek fel ha nem kell vezetni ha meg kell akkor cipo... ezenkivul non stop rovidgatyaban vagyok.. meg most is az van rajtam... dec 3.-a.. igen.. az utcan is voltam ma mar.. rovidgatyaban....

szal nem ertem mit kene felvennem...

• Punker
    ha a Kermi szerint nem gyártási hiba akkor buktad szerintem.....
  • Police88
    ha már ennyi ideig vizsgálgatták minimum a vásárlási összeg levásárlását elvárná az ember... nemtom, haveromnak a mutterja bevágta a gyerek puma cipőjét a mosógépbe és széttöredezett a boritása és simán becserélték neki egy másik cipőre xD
  • dzsozefo
    Sziasztok! lehet rossz topikba irok de hátha tudtok segiteni! pár user biztos látta a fehér puma cipőmet amit aug. vettem! okt. -ben vissza vittem ahol vettem ezekkel a hibákkal -> ( cérna szakadás oldalsó mintánál félszakadás és egyéb szakadási gondok! -> csajszi oké megnézzük -> kermi -> 1-2 hónapja most érkezet válasz ( 10.28 bevittem 11.08 elküldték megkapva 12.02 ) A cipő megjött, u.a az állapotba ahogy el lett küldve!
    Papiroson bevizsgálás -> nem gyári hibáról van szó, hanem külső behatás érte! ( nem is a nagy KERMI vizsgálta be hanem helyi... ) mi a különbség?
    Ott tart az ügy hogy nem hoztam el a cipőt mivel nincs szükségem egy szétszakad 23.990 ft cipőre! hanem pénz vagy csere kellene de erre nincs lehetőség! -> ügy : boltos intézz valamit hétfőn telefon :S ( nagyvigasz...)

Kérdésem, mi a véleményetek és mit lehet tenni ez ügybe?
  • Amse
    Árulunk Sherpát, csak a webshopban nincs fent.
  • Cat #6181
    mikor nősz ki a sportcipőkből?
  • Iori
    The Kobe retro, fehérben job de nem tudom h retrozták-e...
    btw

inspired by MJ's 550M
  • Krezga
    Jah, itt sajnos tényleg nincs Serpa, de azért köszi a fáradozást.
  • I.C.ram
    most látom, hogy nincsen nagyon most Sherpajuk, pedig régen volt egy csomó, sőt ők árultak legelőször itthon Sherpat.
  • I.C.ram
    ja és van honlapjuk is webshoppal:

MOUNTEX
  • I.C.ram
    Széna térnél lévő Mountexben vettem én is a Sherpa kabátom. Szerintem nézz szét ott. Elég nagy a választékuk hegymászó bolt lévén.
  • I.C.ram
    iszonyat gusztustalan :D
  • CSOCSO

"Inspired by the Audi TT, the adidas Crazy 1 returns with refined luxury, performance and technology"
  • Krezga
    hay!

Tudtok olyan oldalt(megbízható legyen, és minél olcsóbb:D:D) mondani, ahol tudok rendelni Serpa kabátot?
  • Brolly
    Hali! nem tudtok vmi infot a Playboy márkáról, hogy hol lehet ithon venni, vagy neten hol lehet találni képeket, mert én sehol nem találtam.
  • Taranov
    Tényleg nagyon szép.
  • Mike at home
    most már abszolút össze vagyok zavarodva :)
  • Punker
    hosszú hajam van, soha nem volt bomberdzsekim :)
  • Mike at home
    bár most jelenleg olyan biztonsági őr szerünek képzellek el, 100 kilós kigyurt kopasz állat bomberdzsekiben, és bakancsban, de ehhez a személyiséghez ez a kutya nem illik :)))))
  • Mike at home
    nagyon helyes kutyád van :)
  • Mike at home
    ezért kell vinni
  • Punker
    galériában van
  • Taranov
    Pedig ott nem lehet pattogatott kukoricát sem venni. (akarom mondani "popcornt" :)
  • Mike at home
    milyen vicsori kutyád van ehhez?
  • Mike at home
    mi az art mozikba is így megyünk
  • Gunnersboy
    ugyanennek csinálták meg az uj verzióját a cor72z es cuccokkal...azok még talán hasonlitottak is rá kicsit, de amugy nekem is teccik :)
  • Louis Cyphre
    Nem talált:)
  • moralosan
    gondolom rocker vagy :)
  • moralosan
    Összes cuccom C&A-s (kabát, farmer, pulcsi, póló, sapka, sál), egy-két kivétellel :) - igaz, a C&A inkább forgalmazó :).
  • Csuhai G
    Nem az én stílusom. :)
  • Louis Cyphre
    drágaszágok...
  • Louis Cyphre
  • OPM
    link
  • Ronny

Nekem ő az álomcipő:) Sajnos mivel vagy 20 éve nem gyártják ezt a változatát, így elég nehéz beszerezni:(
  • Ronny
    gyönyörű:)
  • Punker
    én most ebben járok terepre meg kutyát sétáltatni :)
  • Taranov
    Nem csak a multiplexbe lehet járni :-)
  • Gunnersboy

na én speciel most ezt a csukát néztem ki magamnak, mert focizok és most már épp szétmenőben van az ami van aztán ez tetszik is...:)
  • Brolly
    Nem az számit hogy 100k legyen hanem hogy 200, az a legfontosabb azalá sose meek, sztem az már égő ha vki ezalatt vesz cipőt
    Még jóhogy értetted amit írtam.(#5988)
  • Viktorr
    ja és mennyi volt az is érdekel ne!köszi