10072
-
#6186 lol.. mit hordjak floridaban.. meselj!
bakancsot??:D:D
deszkas cipot?:D
balerina cipot?????????
altalaban papucsot veszek fel ha nem kell vezetni ha meg kell akkor cipo... ezenkivul non stop rovidgatyaban vagyok.. meg most is az van rajtam... dec 3.-a.. igen.. az utcan is voltam ma mar.. rovidgatyaban....
szal nem ertem mit kene felvennem...
-
#6185 ha a Kermi szerint nem gyártási hiba akkor buktad szerintem..... -
#6184 ha már ennyi ideig vizsgálgatták minimum a vásárlási összeg levásárlását elvárná az ember... nemtom, haveromnak a mutterja bevágta a gyerek puma cipőjét a mosógépbe és széttöredezett a boritása és simán becserélték neki egy másik cipőre xD -
dzsozefo #6183 Sziasztok! lehet rossz topikba irok de hátha tudtok segiteni! pár user biztos látta a fehér puma cipőmet amit aug. vettem! okt. -ben vissza vittem ahol vettem ezekkel a hibákkal -> ( cérna szakadás oldalsó mintánál félszakadás és egyéb szakadási gondok! -> csajszi oké megnézzük -> kermi -> 1-2 hónapja most érkezet válasz ( 10.28 bevittem 11.08 elküldték megkapva 12.02 ) A cipő megjött, u.a az állapotba ahogy el lett küldve!
Papiroson bevizsgálás -> nem gyári hibáról van szó, hanem külső behatás érte! ( nem is a nagy KERMI vizsgálta be hanem helyi... ) mi a különbség?
Ott tart az ügy hogy nem hoztam el a cipőt mivel nincs szükségem egy szétszakad 23.990 ft cipőre! hanem pénz vagy csere kellene de erre nincs lehetőség! -> ügy : boltos intézz valamit hétfőn telefon :S ( nagyvigasz...)
Kérdésem, mi a véleményetek és mit lehet tenni ez ügybe? -
#6182 Árulunk Sherpát, csak a webshopban nincs fent. -
Cat #6181 mikor nősz ki a sportcipőkből? -
#6180 The Kobe retro, fehérben job de nem tudom h retrozták-e...
btw
inspired by MJ's 550M -
#6179 Jah, itt sajnos tényleg nincs Serpa, de azért köszi a fáradozást. -
#6178 most látom, hogy nincsen nagyon most Sherpajuk, pedig régen volt egy csomó, sőt ők árultak legelőször itthon Sherpat. -
#6177 ja és van honlapjuk is webshoppal:
MOUNTEX -
#6176 Széna térnél lévő Mountexben vettem én is a Sherpa kabátom. Szerintem nézz szét ott. Elég nagy a választékuk hegymászó bolt lévén. -
#6175 iszonyat gusztustalan :D -
"Inspired by the Audi TT, the adidas Crazy 1 returns with refined luxury, performance and technology" -
#6173 hay!
Tudtok olyan oldalt(megbízható legyen, és minél olcsóbb:D:D) mondani, ahol tudok rendelni Serpa kabátot? -
#6172 Hali! nem tudtok vmi infot a Playboy márkáról, hogy hol lehet ithon venni, vagy neten hol lehet találni képeket, mert én sehol nem találtam. -
#6171 Tényleg nagyon szép. -
#6170 most már abszolút össze vagyok zavarodva :) -
#6169 hosszú hajam van, soha nem volt bomberdzsekim :) -
#6168 bár most jelenleg olyan biztonsági őr szerünek képzellek el, 100 kilós kigyurt kopasz állat bomberdzsekiben, és bakancsban, de ehhez a személyiséghez ez a kutya nem illik :))))) -
#6167 nagyon helyes kutyád van :)
-
#6166 ezért kell vinni -
#6165 galériában van -
#6164 Pedig ott nem lehet pattogatott kukoricát sem venni. (akarom mondani "popcornt" :) -
#6163 milyen vicsori kutyád van ehhez? -
#6162 mi az art mozikba is így megyünk -
#6161 ugyanennek csinálták meg az uj verzióját a cor72z es cuccokkal...azok még talán hasonlitottak is rá kicsit, de amugy nekem is teccik :) -
Louis Cyphre #6160 Nem talált:) -
moralosan #6159 gondolom rocker vagy :) -
moralosan #6158 Összes cuccom C&A-s (kabát, farmer, pulcsi, póló, sapka, sál), egy-két kivétellel :) - igaz, a C&A inkább forgalmazó :). -
#6157 Nem az én stílusom. :) -
Louis Cyphre #6156 drágaszágok... -
Louis Cyphre #6155 -
OPM #6154 link -
Ronny #6153
Nekem ő az álomcipő:) Sajnos mivel vagy 20 éve nem gyártják ezt a változatát, így elég nehéz beszerezni:( -
Ronny #6152 gyönyörű:) -
#6151 én most ebben járok terepre meg kutyát sétáltatni :) -
#6150 Nem csak a multiplexbe lehet járni :-) -
na én speciel most ezt a csukát néztem ki magamnak, mert focizok és most már épp szétmenőben van az ami van aztán ez tetszik is...:) -
#6148 Nem az számit hogy 100k legyen hanem hogy 200, az a legfontosabb azalá sose meek, sztem az már égő ha vki ezalatt vesz cipőt
Még jóhogy értetted amit írtam.(#5988)
-
#6147 ja és mennyi volt az is érdekel ne!köszi