Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meglódult a Puma-részvények árfolyama azon piaci pletykáknak betudhatóan, amelyek szerint az amerikai Nike felvásárlási ajánlatot tenne a német sportszergyártóra.
Megfigyelõk szerint miközben az Adidas az amerikai Reebokra vetett szemet, addig a Pumát a Nike kebelezheti be. Az Adidas-Reebok ügylet a jövõ héten kaphat zöld utat, várhatóan akkor közlik ugyanis az amerikai cég részvényesei, illetve az európai antitröszt-hatóságok az álláspontjukat.
A Pumát egyébként egy hónapja a Tschibo-lánc örököseivel is hírbe hozták. Akkor a Handelsblatt arról írt, hogy a Günter és Daniela Herz tulajdonában lévõ Mayfair - amely a májusban vásárolt 17 százalékos Puma-részesedést októberben 25 százalékra növelte - kivásárolná a sportszergyártót. Ha ugyanis a a Mayfair tulajdoni hányada elérné a 30 százalékot, akkor a német törvények értelmében a meghatározó tulajdoni hányadra is ajánlatot kellene tennie. Rainer Kutzner, a Mayfair vezérigazgatója, akirõl a Handelsblatt azt állította, hogy "nem tartja kizártnak" az átvételi ajánlatot, a Reutersnek ugyanakkor kijelentette: a cég nem kívánja növelni tulajdoni hányadát, az értesülés egyszerûen téves.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De hozzáteszem hogy ettõl még remek márkák, és attól mert magyar valami még lehet jó 😊
-the invisible-
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(én is csak két éve tudom hogy magyar, régen azthittem külföldi)
Akkor miért írják rá, hogy London???
tökmindegy mi van ráírva, keyo paris meg saxo london is magyar, sok másik márka mellett
-the invisible-
én nemrég vettem Tiszacipõt 😛
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ja meg egy faszántos gatyát vmi Aboriginal vagy hasonlót
THX
vagy égessél rá még egy csomó lyukat, és akkor tavaszra kész is az alternatív jakó
(mint az a trikó, tudod, amit a melósok hordtak a szocializmus idején)😉
ugyenemharagszó?
jól gondolod, nagyon, sõt baromira idegesít!!!!! mindig megnézem, állandóan a szekrényemet nyitogatom, és lesem h ott figyel rajta egy, sõt nem is egy lyuk 😞((((( áháháháháh 😞(((
de akkor nem tudjátok mit lehetne ez ellen tenni?
Áhh brazilos?? Már 2éve lejárt lemez, mindenkin ilyen van.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Nekem a színek nagyon tetszenek benne.