Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Jó ezeket tudtam, a Heavy Toolsról nem tudtam csak, de ezek külföldön is vannak?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A Nike megvásárolja a Pumát?

Meglódult a Puma-részvények árfolyama azon piaci pletykáknak betudhatóan, amelyek szerint az amerikai Nike felvásárlási ajánlatot tenne a német sportszergyártóra.

Megfigyelõk szerint miközben az Adidas az amerikai Reebokra vetett szemet, addig a Pumát a Nike kebelezheti be. Az Adidas-Reebok ügylet a jövõ héten kaphat zöld utat, várhatóan akkor közlik ugyanis az amerikai cég részvényesei, illetve az európai antitröszt-hatóságok az álláspontjukat.

A Pumát egyébként egy hónapja a Tschibo-lánc örököseivel is hírbe hozták. Akkor a Handelsblatt arról írt, hogy a Günter és Daniela Herz tulajdonában lévõ Mayfair - amely a májusban vásárolt 17 százalékos Puma-részesedést októberben 25 százalékra növelte - kivásárolná a sportszergyártót. Ha ugyanis a a Mayfair tulajdoni hányada elérné a 30 százalékot, akkor a német törvények értelmében a meghatározó tulajdoni hányadra is ajánlatot kellene tennie. Rainer Kutzner, a Mayfair vezérigazgatója, akirõl a Handelsblatt azt állította, hogy "nem tartja kizártnak" az átvételi ajánlatot, a Reutersnek ugyanakkor kijelentette: a cég nem kívánja növelni tulajdoni hányadát, az értesülés egyszerûen téves.

Punker
ez nem SS

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Retro, Persona, Heavy tools, Fundango... soroljam még? 😊 Mind-mind magyarok

De hozzáteszem hogy ettõl még remek márkák, és attól mert magyar valami még lehet jó 😊

-the invisible-

I.C.ram
LOL! 😄

SS-retro táska 😄

I.C.ram
Még mindig keresem a Wehrmacht egyenruhát retro stílusban! Nem látta valaki? 😄 Egy klippben láttam, és tök menõ volt 😛 😊
Aboriginalt elõször a fehérvári úti Amar üzletben lehetett kapni, ami indiaiak tulajdonában volt. Volt it mindenféle ruha, és külön részlegben Aboriginal. Ez volt úgy öt éve. Azután hivatalos Aboriginal bolt lett, mikor pedig bevették magukat a plazákba, az épület üvegkirakatát befóliázták és most szerintem az az elosztó központ. Ne kérdezzétek honnan tudom, hogy magyar, de tudom, hogy az. Olyan Abo cuccaim vannak régrõl, amiken nagyot néznétek: graphic gangsters graffitis pólók meg pulcsik. Közel sem a mai sztájl. <#vigyor>

ez de durva, kajakra alig hiszem el, MAGYAR???<#ijedt><#ijedt><#merges2>

Kit--Kat
Ez de vicces😄 És ezek csak M.o.-n huszárkodnak, vagy külföldön is?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mert a sok hülye sznob igy megveszi - ugyanugy ahogy leslie l. lawrance és sok más magyar iró regényét.

(én is csak két éve tudom hogy magyar, régen azthittem külföldi)

Kit--Kat
NEMÁÁÁ😄DD
Akkor miért írják rá, hogy London???

aboriginal full magyar 😊
tökmindegy mi van ráírva, keyo paris meg saxo london is magyar, sok másik márka mellett

-the invisible-

a tisza cipõrõl már nyugodtabban mondom állítani hogy magyar bár lehet hogy azon is az van hogy made in indonese?<#nemtudom>

Garcia
tuti nem magyar.. inkább ausztrál.. nem?

én nemrég vettem Tiszacipõt 😛

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

az AbOriginal magyar?<#conf><#fejvakaras><#wilting><#wilting> de hát ez nem ilyen australian street wear vagy valami? meg a honlapja is stbstb meg ügye a jele az két bumeráng egymással szemben mint egy ferde négyzet...

Pláne, hogy Dániában nem adják, mert magyar. <#crazya>

LOL<#nyes>

Viktorr
piacon

adidas spezial-t hol lehet Bp-en a legolcsóbban kapni?

Lteebee
A fõvárosban meg valszeg kétszer annyiért adják, mint mondjuk Dániában.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

AbOriginal... nemtom hol lax de sztem nézz meg egy márkaboltot, Miskolcon van 2 minimum ha jól tudom, gondolom akkor a tobbi nagyobb városba is kell hogy legyen. nekem egy aboriginal ingem van<#eljen> én szeretem már ha érdekel valakit de tök jó volt hogy miskolcon 2szer annyiért adták mint a fõvárosba...persze én itt vettem meg <#mf3>

ezt mintha már kérdezted volna pár sorral lentebb<#fejvakaras> bár sajnos én még most se tudok segiteni, fõleg nem Pesten

signs
Üdv,
Caterpillar (CAT) márkaboltot keresek, tudja valaki hol van?

www.sabian.com

Viktorr
Tudnátok ajánlani vmi faszántos pulcsit ien cipzárosat és kötöttet vagy mit...
Ja meg egy faszántos gatyát vmi Aboriginal vagy hasonlót
THX

<#eljen>

nem focis és nem is mez, egy sima fishbone galléros poló

Ilyen focis izéak.

Azt kérdeztem, hogy ez mez?

na bocsi de könyörgöm egy galléros polót felismeréséhez nem kell nagy kunszt, legalábbis a többségnek

prezi
<#wow2>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ez egy póló b@zmeg!!

Ez m(i)ez?

sztem elég kis szolíd darab, nem olyan hivalkodó<#bee1>

mennyi volt? akkor ez pulcsi igaz? hogy néz ki? lehet megveszem<#vigyor>

fistin
hát ezek idegbetegek <#idiota>

ragaszd meg bicigligumi belsõvel + gumiámmal, mint a defektes bringagumit...
vagy égessél rá még egy csomó lyukat, és akkor tavaszra kész is az alternatív jakó
(mint az a trikó, tudod, amit a melósok hordtak a szocializmus idején)😉
ugyenemharagszó?

vegyél újat

fistin
petárda kiégetés 😞(((((((((( ilyen kis lyukak keletkeztek!! arra gondoltam, h rá varrok valami mintát... egy ilyet < az ujja elejére és egy |-et a hátára.. és így pont eltakarná a nagyobbakat.. vannak kicsik, de azok tényleg elenyészõk!
jól gondolod, nagyon, sõt baromira idegesít!!!!! mindig megnézem, állandóan a szekrényemet nyitogatom, és lesem h ott figyel rajta egy, sõt nem is egy lyuk 😞((((( áháháháháh 😞(((
de akkor nem tudjátok mit lehetne ez ellen tenni?

uhh hát sztem nem sok mindent sajnálom! képzelem hogy mennyire idegesít... de most kiégetted vagy kiszúrtad amugy?

fistin
tudna valaki nekem segíteni? sikeresen kijukasztottam a 100% poliészter anyagú PUMA kabátomat, nem nagy a lyuk, bár engem eszeveszettül idegesít!!! és nem tudom mit kezdjek vele! ez lenne a kérdésem is 😞

hát igen, akkor tényleg lejárt lemez ha ragaszkodnánk az éppen aktuális divathoz, de nálam ez nem divat kérdés, ha nem lett volna 2 éve divat akkor is nagyon kedvelném, mert szeretem a zöld-citrom kontrasztot

Kit--Kat
Yep az😊
Áhh brazilos?? Már 2éve lejárt lemez, mindenkin ilyen van.

amguy nem rossz de akkor már inkább a brazilos, boccsásátok meg a szivem csücske a citrom-zöld

#5008 -as hozzászólásomban benne van, amugy meg 2005. nov 01. raktam róla képet

hmm én már szurtam be róla képet korábban

Narcotic Syntax
ezmiez😄D

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Viktorr
képet plz

Kit--Kat
1ként mitgondoltok az Adidas Oldschool Mexico-s melegítõ felsõjérõl?
Nekem a színek nagyon tetszenek benne.

igazad van de attól függetlenül érdekel hogy mit mond, érdekel a véleménye de ez nem azt jelenti hogy így fogok eljárni