Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-the invisible-
Vans Copeland (vagy Oldschool) cipõt hol lehet BP-n kapni a Speed boltokon kívûl? Azokat már néztem, és nem volt, csak Oldschool, ami nem rossz, csak ratyi színben volt. Segítsetek, mert széttúr az ideg. 😛 Köszi.
György
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az SS szerû táskára meg aztmondanám h nekem tetszik...nemminden csaj hordana ilyet az biztos...nekem van egy õszi zubbonyszerûségem aminek a jobb zsebébe bele van varrva egy ilyen echte ss jel...de nekem nem azért tetszik mert ss..hanem a koponya tetszik...azért horogkeresztet nemhordanék...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
vagy láttál már külföldön ilyen cuccokat?
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ausztriába az outletbe sem lehet kapni.
??
A Fundango mondjuk asszem tényleg magyar.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ja, másik haverom ismerõse meg Saxoo-nál dolgozik, és õ meg aszonyga, hogy biza magyar.
akkor ezentul a Nike és Puma keveréke lesz: a puma átugorja a pipát<#taps>#taps><#taps>#taps>
direkt szoktam nézni ha külföldön vagyok, és sosem látok...
-the invisible-