Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Levi's powa. Sztetek?

Nem komálod?

I.C.ram
kifolyi ka szemem 😛
sniper01
GAUDI
GAUDI
GAUDI<#eljen>

Egy Canon 5D az álmom!

Kit--Kat
hol vetted?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

megvettem, majd rakok be képet róla

Ebbõl a szempontból tényleg nem mindegy 😊

-the invisible-

sapkafej
Segítség!
Vans Copeland (vagy Oldschool) cipõt hol lehet BP-n kapni a Speed boltokon kívûl? Azokat már néztem, és nem volt, csak Oldschool, ami nem rossz, csak ratyi színben volt. Segítsetek, mert széttúr az ideg. 😛 Köszi.

György

Kit--Kat
Az asszem olasz, akkor meg jó😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#vigyor2>könnyen lehet<#bee1><#bee1>

sapkafej
ha azt mondjuk, hogy ratyi, akkor is megveszed? 😛

György

most láttam egy plázába Fila pulcsit, igazán én pumát akartam de ez megtetszett, nem kis részben azért mert fél áron juthatok most hozzá 5000Ft ért. világos kék zipzáros pulcsiról van szó. nektek mi a véleményetek a Filáról?

ÁjjLe BoBBi
philosophy of sherpa -.-

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Vegyél Nike cipõt, sokkal jobb, mint a Vans! 😉

ikegami
Igen azt én is látom h már az Xl III a trend. Amugy néztem outletbe is és ott se volt. Még a nagynehez lehet találni a másfajta szinüeket, de az ilyen velúr-anyagból van. Ezt a fekete bõrt sehol nem láttam. Egyik barátom ausztrába nézte meg ilyen outletbe, és ott is pont ez a fajta nem volt. Kész. Már a google-ba meg az ebayon kerestem, de még ott is nehéz eladót találni. Oroszorszába találtam egy eladót a multkor...

ikegami
A Vilányi úti boltot megfogom nézni. A többibe már kerestem. Köszi.

Gnome
armanie sztem elég normális cuccok vannak és meglepõen olcsók(armaniehoz képest)...csak európába nem szállítanak😞...majd beszerzek tõllük egypár cuccot nyáron...mondjuk a vácin is van boltjuk..

az SS szerû táskára meg aztmondanám h nekem tetszik...nemminden csaj hordana ilyet az biztos...nekem van egy õszi zubbonyszerûségem aminek a jobb zsebébe bele van varrva egy ilyen echte ss jel...de nekem nem azért tetszik mert ss..hanem a koponya tetszik...azért horogkeresztet nemhordanék...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

prezi
rég lejárt :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a Fishbone-ról nem tudtok valamit?

Lteebee
Szerintem nem mindegy, milyen nemzetiségû, mert a magyar tulajok zöme nem elégszik meg egy tisztességes haszonnal, hanem mindig többet és többet akar.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

csak nálunk készülnek és csak nálunk árulják õket.. akkor nem mindegy milyen nemzetiségû a tulajdonos?
vagy láttál már külföldön ilyen cuccokat?

-the invisible-

magus
amugy joh, en olyat hallottam hogy a keyo azert keyo, mert Kelemen József-é a cég, de ez (lehet h ) urban legend

magus
hat, ahogy latom az xliii most az aktualis, outletben van sztem ha nem talalsz a normal boltokban

magus
ezek jok, csak nem az en stilusom.

Amse
zone (villányi út), speed(mammutII, westend)
vidéket nemtom

Punker
az mocskosul sok, a hagyomány õrzök akik a hadijátékokra járnak 50k körül veszik a Wermacht ruha replikákat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
majd beperlik õket a 17. századi kalózok leszármazottai..... 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ikegami
Megpróbálkozok egy másik képpel. vans

ikegami
Hol lehet Vans Rowley XL 2 fekete bõr cipõt kapni. Mindegyik fajta van, de nekem ez kéne.vans

Ausztriába az outletbe sem lehet kapni.

??

Lteebee
Kiv voltam, mikor esik le valakinek, hogy a sokak által magyarnak tartott termékek csak nálunk készülnek, de a gyártató külföldi sok esetben.
A Fundango mondjuk asszem tényleg magyar.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
Ez is zsír:

20 euro.
I.C.ram
Va ilyen fasza sapi is 13.30ért 😊

I.C.ram
21 euro, nem is húzós.
I.C.ram
Ez tök fasza pullover! 😄

I.C.ram
Találtam reprodukált német egyneruhákat 600 dolcsiért, de nekem nem katonai ruha kéne, hanem olyan fölsõ, ami hasonlít rá 😞
I.C.ram
Na a linket meg kifelejtettem, és becsutkam az ablakot. Na mindjárt megkeresem újra.
I.C.ram
Húú ez fasza oldal! Eredeti "bomberdzsekik". Mondjuk vannak elég húzos árak 😊 De a Bundeswehres jól is néz ki, és csak 250 euro.
I.C.ram
Emlékszem pár éve kurvanagy divat volt a Bundeswehr-es szövet-dzsekik, meg nadrágok. Miért ne lehetne ez is az?
I.C.ram
mondjuk St. Pauli meg egy szaros punknegyed Hamburgban 😛
I.C.ram
simán hordanám, gond nélkül. NDKnak az egyesülésig ilyen volt a tiszti egyenruhája.
I.C.ram
Rohadt nehezetkre esik, hogy ellátogassatok a hivatalos oldalakra 😊 Saxoo magyar, de asszem angol tulajdon, ez nem derült ki a cég profilból. Viszont a Heavy Tools meg osztrák.
I.C.ram
Pedig retro Wehrmacht táskaként írják le az eladók, és fekete-fehér + a "totenkopf" echte SS védjegyek 😛
magus
biztos sokaig elnel benne😄D

saxoo biztos magyar, nekem is egy haverom dolgozott ott jóideig, õ mondta.

Saxoo-ról meg úgy, hogy magyar, viszont haverom vásárolt a Saxoo outletben, és megkérdeztem az eladó csajt, aki azt mondta, hogy ez angol cucc, ismeri az embert, aki elõször behozta magyarországra a Saxoo-t. És azért Saxoo London, mert a londoni szabásminták szerint készülnek. Eztet is õ mondta. Hát nemtom...
Ja, másik haverom ismerõse meg Saxoo-nál dolgozik, és õ meg aszonyga, hogy biza magyar.

Én úgy tudom, hogy a Heavy Tools az osztrák.

milyen érdekes, a Saxoo-t pedig nagyon eltudtam volna képzelni egy Londoni klubban mondjuk... érdekes
akkor ezentul a Nike és Puma keveréke lesz: a puma átugorja a pipát<#taps><#taps>

nincsenek
direkt szoktam nézni ha külföldön vagyok, és sosem látok...

-the invisible-