10072
-
#6226 nem csúnya
csak az csík nem kéne rá -
ecneb #6225 Ez jobb az eredeti szinébe sztem de mind1 jah és ez
Etnies Dublin...de gondolom már lejött :D
-
Ronny #6224 megtaláltam:)
-
#6223 akkor legalább sunyiba fotózd le a telefonodal, mert így nem igaán tudunk segíteni :) -
Ronny #6222 na várj:) magát az etniest én is megtaláltam, de a itt cipők között nincs olyan. -
Ronny #6221 én ilyen kis visszahúzodó gyerek vagyok, szal ez kiesik a reggeli tömött metrón:) -
Cat #6220 direkt ezt választottam :) -
#6219 omg de szar ez a kep:D -
#6218 avagy használsz googlet.googlet használtam,onnan 1 perc alatt minden infot,oldalt ráadott.máris ráadta a angol oldalt,emgnéztema témáját,vágtam is.aztán ott volt a magyar oldal is ^^ -
#6217 egy cipó.női és férfiben van.skatebord,avagy gördeszkásoknak készült leginkább,ez a fö témája ^^
magyar oldal
angol oldal
-
#6216 ilyenkor odamész az illetőhöz és megkérded milyen márka és hol vette :) -
Ronny #6215 ma láttam egy cipőt egy srácon: fehér volt, az oldalán piros-fehér csíkkal. Próbáltam elovasni mi van ráírva, és homályosan, de mintha etnies-t láttam volna. Nagy boldogan hazamegyek, és egyszerűen nem találom:( Valakinek nem vágja mi lehetett?
-
#6214 Nah de a nike,adidas márka sem marad el ^^
Sőt abbol azért több van,elvégre olcsobb mint a lonsdale,viszont nem annyira jo.De akkorsem szeretném a pénzt szorni ezerrel ^^ Dehát érthető ez...logikus...:) -
#6213 wáá nem ismerem,és thx,nézegetem ^^ -
Louis Cyphre #6212 Én mostanában a Sreetstones nevezetű üzletben szoktam vásárolni a cuccaimat.
http://www.streetstones.hu/ -
#6211 hát bárki bármit mondhat
ami ilyenkor gyanús lehet az az ár -
#6210 bár lehet hogy nem csalt ez a férfi,hanem öt csapták be,és ö nem tudta eddig hogy nem eredeti.mert visszairta,hogy télleg eredeti lonsdale boltban vette... -
#6209 jaja:D
egybként ha fizetnem kellet volna,akkor nem rendeltem volna meg ! mert azért tudom én hogy sok a csalás interneten is ^^ -
#6208 nagyon helyes -
#6207 akkor meg, ha fizetés nélkül elküldte neked, ő hülye -
#6206 "ha eredetit akarsz, miért nem mész a hivatalos forgalmazóhoz?"
eredetiért a hivatalos MAGYAR forgalmazohoz megyek ^^ -
#6205 ? nem is vettem meg,nem is adtam oda a pénzem.odairtam,hogy postán elhozta,hogy megnézhessem,ha nem teccik,visszavihetem.csak elküldte,tudta hogy bizhat bennem ^^ 750 ft posta a visszaküldés miatt,most ezért ideges legyen ? :)
csak kiváncsi voltam,hogy a fiu hamisitványt,vagy eredetit árul.mert irta,hogy járt külföldön ilyen olyan lonsdale boltban onnan vette...
-
#6204 örülj hogy visszakaptad a pénzed
én bizony nem adtam volna vissza :)
minek rendelsz akárkitől
ha eredetit akarsz, miért nem mész a hivatalos forgalmazóhoz? -
#6203 Ugy igaz !
Volt szerencsém egy hamisitványhoz.Egy embert találtam a tar.hu-n,londsale ruhákat adot.Vettem egyet,természetesen jol kikérdeztem,hogy nem hamisitvány e,stb.AZtmondta hogy nézzem meg,és ha nem kell visszaadhatom.Szoval megrendeltem,elpostázta és megnéztem.Mivel eléggé jol felismerem a hamisitványt az eredetiböl,máris láttam hogy hamisitvány.Gyönyörüen visszairtam a gyereknek(felnőtt) hogy ez bizony hamisitvány.Mondja,hogy nem tudja,mert ö eredetibe boltban vedte külföldön.Hát sajnos ugye visszapostáztam neki...Nekem nem kell hamisitvány ! Nekem ez az eddigi pulcsik eredetik.Hivatalos magyar lonsdale oldalrol rendeltem meg :) Szoval ennyit erről,az biztos hogy egy ilyen jo márját nem éri meg hamisitottan venni ! Szuper márka ez :) Most is az egyik lonsdale pulcsim van rajtam 4 napja :=) -
#6202 Vki nem tudja hogy melyik az a márka, amelyik oylan felsőt csinál, hogy jézus arca van rajta? -
Louis Cyphre #6201 Nekem is az egyik kedvencem. A legjobb a Harrington kabát.
Ezen kívűl jó még Fred Perry, Ben Sherman, Hooligan, Merc stb ruha márkák felsőruházatban.
Ja és Lonsdale-t nem a piacokon meg a turkálókban kell keresni. Hacsak nem egy remek kis hamisitványhoz szeretnénk hozzájutni. -
#6200 Ja, nem vettem észre a kettőspontot. -
paul161 #6199 komolyan a retro is magyar márka??? -
#6198 Én nagyon rákattantam a Lonsdale ruhákra.
Most van 3 Lonsdale pulcsim,1 db pólom.A legjobb a sárkányos pulcsi.Gyönyörüen szép. -
szando #6197 persze -
Cat #6196 Csocso bár nem néger, de egy nagydarab ganxta. Egyébként sztm is ritka rondák ezek a sportcipők :)
http://www.sg.hu/galeria/981904640/9819046401083294261.jpg -
#6195 Az is magyar, mint a Saxoo? -
#6194 te a retrot nekeressd Magyarországon kívül... -
Louis Cyphre #6193 Izlések és pofonok...
Nagyon sokat kéne fizetni, hogy az általad belinkelt cipőket felvegyem.
Ezeket valami nagydarab néger ganxtán tudom elképzelni. Az a szubkultúra meg jó messze áll tőlem.
Nem szépek na, sőt...
-
#6192 Jah bocs elírtam:) és ott vannak ilyesmi márkák mint pl. retro,gas,replay... gondolom vannak, csak azokat nem tod vél. mennyibe dobják utánad? -
#6191 #6187
nem pont azt linkelte? -
#6190 Milyen Converse-t hordasz?
Chuck-félét? -
#6189 kalifornia??? fogalmam sincs..............
itt floridaban vannak ilyen ruhaboltok mint ROSS, Marshalls... itt van mindenfele ruha... hilfiger, nike, adidas stb stb stb es kurvaolcsok.. de ez ilyen turkalo szintu cucc:D:D minden fel van akasztva vallfara iszt talalsz mindenbol 1-2ot.. nahjo neha lehet tobbet is
altalaban a legzsirabb cuccokbol 1-2 van
es ilyen 60-70 dollaros polok le vannak ertekelve 15 re...
de van farmertol elkezdve.. cipo.. meg minden
de vannak a cipoboltok mint pl nike vagy a footlocker ahol minden van ott vannak cipok 70-100 dodoert is.. de a legujabb nike pl 250:D
-
#6188 Amúgy Kaliforniába hasonló árak vannak mint ithon, cipő,ruha terén? -
#6187 szamomra pl innen mindegyik nevetseges....
amugy nekem is converse cipom van: