10072
  • Mike at home
    nem csúnya
    csak az csík nem kéne rá
  • ecneb
    Ez jobb az eredeti szinébe sztem de mind1 jah és ez
    Etnies Dublin...de gondolom már lejött :D

• Ronny
    megtaláltam:)
  • Amse
    akkor legalább sunyiba fotózd le a telefonodal, mert így nem igaán tudunk segíteni :)
  • Ronny
    na várj:) magát az etniest én is megtaláltam, de a itt cipők között nincs olyan.
  • Ronny
    én ilyen kis visszahúzodó gyerek vagyok, szal ez kiesik a reggeli tömött metrón:)
  • Cat #6220
    direkt ezt választottam :)
  • CSOCSO
    omg de szar ez a kep:D
  • Doomista
    avagy használsz googlet.googlet használtam,onnan 1 perc alatt minden infot,oldalt ráadott.máris ráadta a angol oldalt,emgnéztema témáját,vágtam is.aztán ott volt a magyar oldal is ^^
  • Doomista
    egy cipó.női és férfiben van.skatebord,avagy gördeszkásoknak készült leginkább,ez a fö témája ^^
    magyar oldal
    angol oldal
  • Mike at home
    ilyenkor odamész az illetőhöz és megkérded milyen márka és hol vette :)
  • Ronny
    ma láttam egy cipőt egy srácon: fehér volt, az oldalán piros-fehér csíkkal. Próbáltam elovasni mi van ráírva, és homályosan, de mintha etnies-t láttam volna. Nagy boldogan hazamegyek, és egyszerűen nem találom:( Valakinek nem vágja mi lehetett?
  • Doomista
    Nah de a nike,adidas márka sem marad el ^^
    Sőt abbol azért több van,elvégre olcsobb mint a lonsdale,viszont nem annyira jo.De akkorsem szeretném a pénzt szorni ezerrel ^^ Dehát érthető ez...logikus...:)
  • Doomista
    wáá nem ismerem,és thx,nézegetem ^^
  • Louis Cyphre
    Én mostanában a Sreetstones nevezetű üzletben szoktam vásárolni a cuccaimat.
    http://www.streetstones.hu/
  • Mike at home
    hát bárki bármit mondhat
    ami ilyenkor gyanús lehet az az ár
  • Doomista
    bár lehet hogy nem csalt ez a férfi,hanem öt csapták be,és ö nem tudta eddig hogy nem eredeti.mert visszairta,hogy télleg eredeti lonsdale boltban vette...
  • Doomista
    jaja:D
    egybként ha fizetnem kellet volna,akkor nem rendeltem volna meg ! mert azért tudom én hogy sok a csalás interneten is ^^
  • Mike at home
    nagyon helyes
  • Mike at home
    akkor meg, ha fizetés nélkül elküldte neked, ő hülye
  • Doomista
    "ha eredetit akarsz, miért nem mész a hivatalos forgalmazóhoz?"

eredetiért a hivatalos MAGYAR forgalmazohoz megyek ^^
  • Doomista
    ? nem is vettem meg,nem is adtam oda a pénzem.odairtam,hogy postán elhozta,hogy megnézhessem,ha nem teccik,visszavihetem.csak elküldte,tudta hogy bizhat bennem ^^ 750 ft posta a visszaküldés miatt,most ezért ideges legyen ? :)

csak kiváncsi voltam,hogy a fiu hamisitványt,vagy eredetit árul.mert irta,hogy járt külföldön ilyen olyan lonsdale boltban onnan vette...
  • Mike at home
    örülj hogy visszakaptad a pénzed
    én bizony nem adtam volna vissza :)
    minek rendelsz akárkitől
    ha eredetit akarsz, miért nem mész a hivatalos forgalmazóhoz?
  • Doomista
    Ugy igaz !
    Volt szerencsém egy hamisitványhoz.Egy embert találtam a tar.hu-n,londsale ruhákat adot.Vettem egyet,természetesen jol kikérdeztem,hogy nem hamisitvány e,stb.AZtmondta hogy nézzem meg,és ha nem kell visszaadhatom.Szoval megrendeltem,elpostázta és megnéztem.Mivel eléggé jol felismerem a hamisitványt az eredetiböl,máris láttam hogy hamisitvány.Gyönyörüen visszairtam a gyereknek(felnőtt) hogy ez bizony hamisitvány.Mondja,hogy nem tudja,mert ö eredetibe boltban vedte külföldön.Hát sajnos ugye visszapostáztam neki...Nekem nem kell hamisitvány ! Nekem ez az eddigi pulcsik eredetik.Hivatalos magyar lonsdale oldalrol rendeltem meg :) Szoval ennyit erről,az biztos hogy egy ilyen jo márját nem éri meg hamisitottan venni ! Szuper márka ez :) Most is az egyik lonsdale pulcsim van rajtam 4 napja :=)
  • Brolly
    Vki nem tudja hogy melyik az a márka, amelyik oylan felsőt csinál, hogy jézus arca van rajta?
  • Louis Cyphre
    Nekem is az egyik kedvencem. A legjobb a Harrington kabát.
    Ezen kívűl jó még Fred Perry, Ben Sherman, Hooligan, Merc stb ruha márkák felsőruházatban.
    Ja és Lonsdale-t nem a piacokon meg a turkálókban kell keresni. Hacsak nem egy remek kis hamisitványhoz szeretnénk hozzájutni.
  • Lteebee
    Ja, nem vettem észre a kettőspontot.
  • paul161
    komolyan a retro is magyar márka???
  • Doomista
    Én nagyon rákattantam a Lonsdale ruhákra.
    Most van 3 Lonsdale pulcsim,1 db pólom.A legjobb a sárkányos pulcsi.Gyönyörüen szép.
  • szando
    persze
  • Cat #6196
    Csocso bár nem néger, de egy nagydarab ganxta. Egyébként sztm is ritka rondák ezek a sportcipők :)

http://www.sg.hu/galeria/981904640/9819046401083294261.jpg
  • Taranov
    Az is magyar, mint a Saxoo?
  • Gnome
    te a retrot nekeressd Magyarországon kívül...
  • Louis Cyphre
    Izlések és pofonok...
    Nagyon sokat kéne fizetni, hogy az általad belinkelt cipőket felvegyem.
    Ezeket valami nagydarab néger ganxtán tudom elképzelni. Az a szubkultúra meg jó messze áll tőlem.
    Nem szépek na, sőt...
  • Brolly
    Jah bocs elírtam:) és ott vannak ilyesmi márkák mint pl. retro,gas,replay... gondolom vannak, csak azokat nem tod vél. mennyibe dobják utánad?
  • Police88
    nem pont azt linkelte?
  • Lteebee
    Milyen Converse-t hordasz?
    Chuck-félét?
  • CSOCSO
    kalifornia??? fogalmam sincs..............

itt floridaban vannak ilyen ruhaboltok mint ROSS, Marshalls... itt van mindenfele ruha... hilfiger, nike, adidas stb stb stb es kurvaolcsok.. de ez ilyen turkalo szintu cucc:D:D minden fel van akasztva vallfara iszt talalsz mindenbol 1-2ot.. nahjo neha lehet tobbet is
    altalaban a legzsirabb cuccokbol 1-2 van
    es ilyen 60-70 dollaros polok le vannak ertekelve 15 re...

de van farmertol elkezdve.. cipo.. meg minden

de vannak a cipoboltok mint pl nike vagy a footlocker ahol minden van ott vannak cipok 70-100 dodoert is.. de a legujabb nike pl 250:D

• Brolly
    Amúgy Kaliforniába hasonló árak vannak mint ithon, cipő,ruha terén?
  • CSOCSO
    szamomra pl innen mindegyik nevetseges....

amugy nekem is converse cipom van: