10072
-
#6266 80-as évek. -
Sekler #6265 Vélemény?
-
#6264 javaslom a quelle.hu mérettáblázatainak nézegetését, majd úgy nekiindulni a világnak/netnek -
rory15 #6263 95ös csípő, és kb 113 cm hosszú..... -
rory15 #6262 sziasztok! nem tudtok olyan boltot ahol nagyon hosszú szárú gatyák vannak? mert elég vékony a csípőm, ezért nehéz nekem gatyát találni..... -
#6261 most néztem elég jo dolgok vannak a Hervis-ben csak kár hogy miskolcon nincs :C -
#6260 17.000 Ft,fél év garancia mondjuk ez a minimum -
#6259 Sherpa, Merrell, Columbia .... igaz 20k felett vannak de minőségi termékek -
Sekler #6258 jónak tünik, mennyi volt? -
Cat #6257 télre ideális viselet.
Aztmondjátok meg hol lehet venni normális fiucsizmát. A westendben a puma boltban 30e be kerül - nyilván ennyit nem ér meg. Ötlet vki? -
#6256 Ma vettem,nagyon szép és kényelmes...
-
#6255 _Hát nem sok információ derül ki belőle. -
#6254 Ez jó, csak még egy pár márkát be kéne szúrni.
-
Cat #6253 Nagyáruház-teszt: csak férfiaknak!
http://velvet.hu/trend/ffi1219/ -
#6252 Én is hordom síeléshez, de nekem az utcán is tökéletesen megfelel. -
#6251 nekem téli sportokhoz van sherpa kabátom és nagyonnagyon megvagyok vele elégedve...nemhiába szponzorálja a vezető himalájás mentőcsoportokat...amikor naonnagy havazásvolt előfordult h felvettem...de ezek a thermokabátok sztem mindennapi használatra feleslegesek de simán hordhatóak.. -
#6250 Azért 60 ezret nem adnék ki egy kabátra, csak ha nagyon sok szórni való pénzem lenne:D Most szerencsésen jött össze minden, és tudtam venni egy ilyen kabátot:)
de miért kell ezen lovagolni, más ennyiért vesz 2 pólót... -
#6249 és ez milyen extrákat tud? 100% hogy nem fázol benne néhány órás gyaloglás után? vagy miért ér meg egyeseknek 30-60 ezer Ft-ot egy távolkeleten gyártott kabát? -
#6248 van minusz 1-2 fok hűha -
#6247 Próbáld már ki, hogy reggel 6-kor felkelsz és 12 km-t utazol a suliba/munkahelyre. Meglátod, hogy Budapesten is k**** hideg van :) -
#6246 nem a lappoknál, de az Alpoknál:D
/nah, hagyjuk, mert eléggé off/ -
#6245 merre? itt Mo-n van ilyen hely? vagy fent lax a lappoknál? -
#6244 sajnos beszélni nem tud, de tud kávét, és teát csinálni igen:D :)
jah, a Himalájára nem megyek, mert néhe errefelé is k**va hideg van:D -
TommoT #6243 az milyen? beszél vagy mi hogy olyan extra? -
#6242 mesz a Himalajara most a teli szunetben? -
#6241 ÉN LG zoknit szoktam hordani Samsung pólóval:D -
#6240 Nah, végre be tudtam szerezni egy Serpa kabátot, szencsére Szombathelyre az egyik boltba a héten érkezett pár Serpa cucc:) -
#6239 ez megfelel,thx -
#6238 www.polomania.hu -
#6237 Szeretném itt megkérdezni,hogy ismertek e olyan jó,és megbizhato honlapot,ahol lehet venni polót,és lehet rá kérni feliratot és képet.Szoval pl én mondom meg hogy milegyen a polon itt ott,és megcsinják elküldik.Előre is köszi. -
#6236 ugyértem hogy pl felveszek egy szakatt koptatott gatyát pl egy nike melegítővel együtt...de fordítva nem igaz:D -
Cat #6235 "a stílusom retro,strett blabla tudjátok a mai divat... "
Aha. A stílusod a mai divat. Ez aztán stílus :D
-
#6234 most miééért :) nem igaz, nem értem, mondjad már kíváncsivá tettél.
Azt még meglátom hogy felvásároljam-e van így is elég;)))
-
#6233 :P...ez aranyos...ha tudod milyen a stílusod nemkell tanács h mitvegyél fel...én nemrég vettem egy harvardos cipzáros kapucnis pulcsit a 4u-ban..az ára..jaj inkább nemirom le mer jön brolli és felvásárolja a boltot -
#6232 nincs valami magyar Stüssy oldal ? :| -
#6231 street -
#6230 Skacok,tudnátok ajánlani nekem egy fajin pulcsit lehetőleg cipzárosat,a stílusom retro,strett blabla tudjátok a mai divat... -
peterke1980 #6229 Eredeti Lonsdale pulóverek, polók Angliából!
December 21-én megyek haza, igény esetén tudok vinni magammal a kívánt méretben, színben bármilyent.
Színek: fehér, piros, sötétkék, világoskék.
A pulóver: 9000Ft.
A poló: 4000Ft.
Ne az utolsó pillanatra hagyjátok a döntést, én sem szeretnék ezzel foglalkozni utolsó nap.
Minden kérdésre szívesen válaszolok. -
#6228 meg ha a sarknál nem lenne ilyen magas, hanem be lenne vágva -
#6227 jah tényleg, eléggé belerondít a képbe :S