Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
én személyszerint nemnon szeretem az olyan cipõket amik mindenki máson vannak..inkább az egyedi dolgokért rajongok..egyébként ha tetszenek neked vedd meg nyugodtan az ember magának öltözködik😉

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

na azért vannak itt normális kritikák! respect<#taps> igazán csak msot akarom megvenni még ilyen szar idõ van nem akartam hordani, elég idegesítõ lenne ha megvenném és rögtön bele egy olvad jeges pocsolyába... brrrr

prezi
igaz 😛

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sapkafej
csajokon jó, csávókon buzis
ennyi 😛

György

Taranov
A Puma tetszik.
Egyébként valószínûleg várhatsz még a megvásárlásával 1 hónapot, mert az eleje beázik és olyan piszkos lesz, hogy nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. 2004-ben vettem egy Puma cipõt, és ez történt vele. Az orra kilyukadt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

prezi
nekem se -.-

Amse
nekem sosem tetszettek ezek a magasszárú izék....

jujj és ha neked valami tetszik nagyon akkor nem fogod hordani mert nem divatos, most éppen nem ez a trendy? Zenékbe is a divatot követed? kérlek ne mond, hogy a véleményed azok alapján mondod amit a többi birka mond.
szóval én olyan véleményeket mondok hogy ha teszemazt Neked van ilyen, jó tudom neked ilyen nincs mert nem trendy de ha lenne akkor mik a tapasztalataid vele? kényelmes-e strapabiró? stb

az, hogy már egy éve kimentek a divatból 😊

nektek mi a véleményetek a boxoló cipõkrõl? mert nekem már régi vágyam hogy beszerezzek egyet, de eddig még mindig másra ment el a pénz és most ugy hozta hogy össze fog jönni, de gondoltam kikérdem a véleményeteket.

aha...köszönöm a felvilágosítást.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

prezi
lol <#alien>

magus
heavy tools

Taranov
Én a Tom Tailor pulcsimmal vagyok így, mert csak egy T betû van rajta 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mit jelent a HT???<#nemtudom>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

magus
amiota megvettem a ht pulcsimat mind a ket Horvath Tamas nevu ismerosom ezzel szivat😊

prezi
ma vettem jeeeeee ^^

Taranov
Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy Abercrombie cuccokat hol lehet Magyarországon venni? Sajnos Amerikából, a weboldalról elég macerás ruhát rendelni, a Duna Plazaban lévõ vegyes üzletben pedig csak a logó van kint, Abercrombie modelleket nem találtam.

Lteebee
Nekem is a gyári fûzõ van a túracipõmben, ez kb. a 4. tele.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
a martens-emben 6 éve ugyanaz a fûzõ van, a cipõ már elég viharvert csak kutyát sétáltatni jó de a fûzõnek semmi baja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Én vevõ vagyok, ez meg kínálati piac, tehát versenyeznek azért, hogy tõlük vásároljak.

Ebbõl kiindulva, ha kapok 22 körül olyan cipõt, ami nem szaggatja a fûzõt és esetleg nem kopik le a festés sem, meg még megfelel az elvárásoknak is, akkor tutira felejtem a Sandstone-t.

Punker
a hozzáállásal van a gond itt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
hát szerintem meg qrvára nem.nehogy már azért ne vegyél meg egy terméket, mert 2 perc törõdést igényel.
probléma az, ha elszakad a bõr és beázik, vagy lejön a sarka és nem tudsz menni benne(de még azt is inkább otthon megragasztanám palmatex-el).

Lteebee
22 ropinál tényleg nagy probléma.

Punker
mos tmár tudjuk hogy kerülni kell 😊

Amse
énsetudtam 😊

Punker
van cipõjük? 😊

Amse
marha nagy probléma...

Kit--Kat
Nekem Björn Borg van és 1általán nem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

De akár téged is túlél <#vigyor1> lásd sivatagos eastpack reklám...

prezi
nekem is volt mobilos kopás... eastpak válltáska meg nagyon erõs anyagú és durván dörzsöl <#falbav>

Kit--Kat
Az se rossz ennéél már csak az viccesebb amikor a mobil koptatja ki belülrõl a zsebed.
Milyen márka?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

prezi
YO

FUBU, ECKO a király!!!!!!!!!!

prezi
hátizsákkal iskolába mennek, meg nekem nagyon nagy van 😊

Punker
hátizsák, a többi vagy nem praktikus vagy buziknak való 😊

prezi
abba járok dolgozni... és mivel sétálok, ezért súrlódik a gatyámhoz és kidörzsölte... full ideg vagyok és nemtudok mit tenni :C

Punker
akkor az? 😊

prezi
VÁLLTÁSKA !!!

Punker
minek neked övtáska? 😊

prezi
ezta poént most nem tudom értékelnisry :C

képzeld el ha övtáska lett volna, mennyit súrlódik a töködhöz 😊

prezi
nem a minõség...

ÉLJEN A SÚRLÓDÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444

I.C.ram
fõ a jó minõség! 😄
prezi
az 1 honapos válltáska rongyosra dörzsölte az 1 hónapos gatyám oldalát és zsebét :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Hi!

Régebben volt csatos Cult-om. Sajnos mostanában nem igazán láttam boltokban. Esetleg tudja vki, merre lehetne még kapni, nagyon szerettem azt a cipõt.

Elõre is köszönöm!
I.C.ram
Mi van???
mien neonszin? a Levi'sbe az a jó hogy naon strapabiró, még a gyerekeid is hordhatják akkor meg már királyosan ki lesz koptatva tehát még gidzább

I.C.ram
Hát nekem annyira nem jönnek be ezek a neonszinek 😛