10072
-
Ronny #6306 http://cgi.ebay.ca/Dont-Hassel-The-Hoff-Happy-HasselHoff-Funny-Hoodie-NEW_W0QQitemZ330090304601QQihZ014QQcategoryZ15687QQcmdZViewItem
ilyen fazonú melegítőt hol lehetne venni(persze Hasselhoff nélkül:)? Csak a militarty boltokban láttam csicsás felirat nélkülit. -
#6305 Még esetleg a váci utcai Footlockert tudom javasolni, bár én ott még nem jártam. -
Nadi #6304 Kösz!
Régen volt egy fórum, ott írtak egy konkrét boltot, ahol lehetett venni Lacoste cipőket, csak sajnos megszűnt:( -
#6303 Hát Magyarországon nem nagyon tudsz Lacoste cipőt venni. Egyrészt a Salamandert tudom javasolni, ott a tavalyi kollekcióból van pár darab, illetve "márkafüggetlen" cipőboltokban, pl. a Mammutban elvétve lehet találni.
Én a weboldalról néztem ki 2-3 fajtát, ami nagyon tetszett, de azokat sajnos csak Olaszországban, illetve európai nagyvárosokban lehet megvenni. -
Nadi #6302 Üdv!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy hol tudok Lacoste v. Fred Perry cipőt venni?
Előre is köszi! -
#6301 de:D
-
#6300 Csak nem Linkin Park?:) -
#6299 nézz be a Speedbe vagy a Zone-ba, barátom. máshol úgysem árulnak ilyet! -
#6298 valaki megtudja mondani ennyiből ez mien márka?
kössz előre is
-
#6297 Naon szépen köcce, csak azt a Ray-Ban nevű boltot nem találtam a westend oldalán, de a laurentes.hu igen faxa ksi oldal, köcce:) -
#6296 A Westendben van a földszinten egy Ray-Ban-es bolt, a weboldalon megtalálod.
A Mammutban pedig több helyen is, elsősorban a Mammut II-ben, talán a 2. emeleten az Olivér Optikában érdemes próbálkozni.
Police napszemüvegek ezen kívül minden mennyiségben vannak a Gas boltokban, Duna Plaza, Westend, Mammut I. (Outlet a 11. kerületben a Daróczi utcában), illetve Police napszemüveggel kapcsolatban a www.laurentes.hu címet érdemes felkeresni. -
#6295 Hali! Vki nem tudja hogy a Westendbe vagy az Árkádba hol tok venni olyan napszemüveget mint pl. Emporio Armani,Police,D&G...?? -
#6294 Smog? Newyorkerekben van belőle mindenféle.... -
#6293 a Wranglernek is van deszkás gatyája, persze nem kifejezetten deszkás márka -
#6292 Pl: és, Etnies, Birdhouse, Emerica, Element. Úgy ennyi jutott eszembe. Nem vagyok benne a témában. -
#6291 kössz de geszkás stílusú legyen -
#6290 Wrangler
-
#6289 hello
olyan nadrágot keresek ami egyszerű sima fekete farmer nem "csőgatya " hanem inkább deszkás féle
tudtok márkákat mondani
kössz -
#6288 Naggyon jó kis márka, ár/értékben eléggé vezetők között van. -
#6287 A tartós dolgaik drágák nekik is, de amúgy jó cuccok, régen sokat vettem ott. -
#6286 Nekem tetszik, laza, nagy a kínálat és nem túl drága, ezek az előnyök.
Hátrány csak annyi, hogy nem túl drága, azaz inkább az olcsóbb kategória a márkás cuccok közül. Ez is csupán azért hátrány, mert nagy a tolongás a boltban, sok ember hord ilyen cuccot stb.
Egyébként én szeretem összességében. -
mate317 #6285 Hi!
A Springfield-ről mi a véleményetek? -
#6284 Tud valaki valamit a Memphis One cipőkről? Milyen márka ez? Interneten keresgéltem, de semmit nem találtam. Van egy cipő, amit megvehetnék 29.90 Euroért, nagyon klassz, fekete bőr.... -
coltcannon #6283 Nem tudom, hogy ki mennyire van otthon a "deszkas" cipok teren, de akiket erdekel a tema, talan megorulnek az alabbi labbelinek:
Lakai Kost One Brown/Blue Nubuck -
#6282 Elméletileg van 10% vám, és az ezzel megnövelt összegre, tehát 110 dollárra dobják rá még a 20% ÁFA-t. -
dikab #6281 $99 a cipő! -
Cat #6280 Kapucnitlanított 2 éves
Kétéves gyermekről parancsolták le a kapucnit egy brit boltban a huliganizmus elleni harc jegyében.
A nagyszülők - mert éppen ők vitték a csöppséget "shoppingolni" - igencsak meghökkentek, amikor belépvén a boltba, a személyzet azonnal rájuk szólt, hogy fedjék fel csemetéjük fizimiskáját a csuklyák és kapucnik hátrahúzását megparancsoló szabály okán.
Az esetet a nagypapa igencsak dühöngve mesélte el lányának, a gyerek anyjának, akit azután megszólaltatott a The Sun című brit lap.
"A fiunk nem csupán aprócska, hiszen még csak kétéves, hanem ráadásul igen jó gyerek. Szó sem volt arról, hogy rohangászni kezdett volna a boltban" - mondta az asszony, hozzátéve, hogy kezd megőrülni a világ. -
szando #6279 megvámolják, de nem vészesen. még így is általában jobban kijössz. -
Ronny #6278 :DDD
miért pont a cipőket vámolnák meg? luxuscikk? Mennyiért szeretnél rendelni? -
dikab #6277 Sziasztok!
Szeretnék Footlocker.com-ról cipőt rendelni, és azt szeretném kérdezni, hogy mennyi vám, plusz költségem lesz. Azt hallottam elég rendesen megvámolják a cipőket. Igaz ez? -
Sekler #6276 thx -
#6275 hagyjuk már ezt a skinkabát dumát.....
-
#6274 meglátom 1 átlag emberen fel se tűnik, de ha bakancs fehér fűző kopasz fej társul mellé, akkro már megfordul a fejemben :)
a sötétebje meg rögtön köpköd..... -
Sekler #6273 konkrétan nem szkinhead kabát az ennek az elődje, sok kopasz hord ilyet:
-
Sekler #6272 ahh ne haragudj de hulla fáradt vagyok, és nem értem mire gondolsz -
#6271 mi ez a szkinhed kabát? :P -
#6270 az már csak iq kérdése :) -
Sekler #6269 nem fognak ebben skinheadnek nézni? -
Sekler #6268 másik kép
Ez tetsziknagyon csak nagy kép és nem akarom hogy kilógjon -
#6267 inkább 90es évek közepe :P