10072
  • Ronny
    http://cgi.ebay.ca/Dont-Hassel-The-Hoff-Happy-HasselHoff-Funny-Hoodie-NEW_W0QQitemZ330090304601QQihZ014QQcategoryZ15687QQcmdZViewItem

ilyen fazonú melegítőt hol lehetne venni(persze Hasselhoff nélkül:)? Csak a militarty boltokban láttam csicsás felirat nélkülit.
  • Taranov
    Még esetleg a váci utcai Footlockert tudom javasolni, bár én ott még nem jártam.
  • Nadi
    Kösz!
    Régen volt egy fórum, ott írtak egy konkrét boltot, ahol lehetett venni Lacoste cipőket, csak sajnos megszűnt:(
  • Taranov
    Hát Magyarországon nem nagyon tudsz Lacoste cipőt venni. Egyrészt a Salamandert tudom javasolni, ott a tavalyi kollekcióból van pár darab, illetve "márkafüggetlen" cipőboltokban, pl. a Mammutban elvétve lehet találni.
    Én a weboldalról néztem ki 2-3 fajtát, ami nagyon tetszett, de azokat sajnos csak Olaszországban, illetve európai nagyvárosokban lehet megvenni.
  • Nadi
    Üdv!
    Arról szeretnék érdeklődni, hogy hol tudok Lacoste v. Fred Perry cipőt venni?
    Előre is köszi!
  • bauer15
    de:D
  • neevous
    Csak nem Linkin Park?:)
  • sapkafej
    nézz be a Speedbe vagy a Zone-ba, barátom. máshol úgysem árulnak ilyet!
  • bauer15
    valaki megtudja mondani ennyiből ez mien márka?
    kössz előre is
  • Brolly
    Naon szépen köcce, csak azt a Ray-Ban nevű boltot nem találtam a westend oldalán, de a laurentes.hu igen faxa ksi oldal, köcce:)
  • Taranov
    A Westendben van a földszinten egy Ray-Ban-es bolt, a weboldalon megtalálod.
    A Mammutban pedig több helyen is, elsősorban a Mammut II-ben, talán a 2. emeleten az Olivér Optikában érdemes próbálkozni.
    Police napszemüvegek ezen kívül minden mennyiségben vannak a Gas boltokban, Duna Plaza, Westend, Mammut I. (Outlet a 11. kerületben a Daróczi utcában), illetve Police napszemüveggel kapcsolatban a www.laurentes.hu címet érdemes felkeresni.
  • Brolly
    Hali! Vki nem tudja hogy a Westendbe vagy az Árkádba hol tok venni olyan napszemüveget mint pl. Emporio Armani,Police,D&G...??
  • GTheo
    Smog? Newyorkerekben van belőle mindenféle....
  • Mike at home
    a Wranglernek is van deszkás gatyája, persze nem kifejezetten deszkás márka
  • neevous
    Pl: és, Etnies, Birdhouse, Emerica, Element. Úgy ennyi jutott eszembe. Nem vagyok benne a témában.
  • bauer15
    kössz de geszkás stílusú legyen
  • Mike
    Wrangler
  • bauer15
    hello
    olyan nadrágot keresek ami egyszerű sima fekete farmer nem "csőgatya " hanem inkább deszkás féle
    tudtok márkákat mondani
    kössz
  • Kit--Kat
    Naggyon jó kis márka, ár/értékben eléggé vezetők között van.
  • Lteebee
    A tartós dolgaik drágák nekik is, de amúgy jó cuccok, régen sokat vettem ott.
  • Taranov
    Nekem tetszik, laza, nagy a kínálat és nem túl drága, ezek az előnyök.
    Hátrány csak annyi, hogy nem túl drága, azaz inkább az olcsóbb kategória a márkás cuccok közül. Ez is csupán azért hátrány, mert nagy a tolongás a boltban, sok ember hord ilyen cuccot stb.
    Egyébként én szeretem összességében.
  • mate317
    Hi!
    A Springfield-ről mi a véleményetek?
  • Harly18
    Tud valaki valamit a Memphis One cipőkről? Milyen márka ez? Interneten keresgéltem, de semmit nem találtam. Van egy cipő, amit megvehetnék 29.90 Euroért, nagyon klassz, fekete bőr....
  • coltcannon
    Nem tudom, hogy ki mennyire van otthon a "deszkas" cipok teren, de akiket erdekel a tema, talan megorulnek az alabbi labbelinek:

Lakai Kost One Brown/Blue Nubuck
  • Taranov
    Elméletileg van 10% vám, és az ezzel megnövelt összegre, tehát 110 dollárra dobják rá még a 20% ÁFA-t.
  • dikab
    $99 a cipő!
  • Cat #6280
    Kapucnitlanított 2 éves

Kétéves gyermekről parancsolták le a kapucnit egy brit boltban a huliganizmus elleni harc jegyében.
    A nagyszülők - mert éppen ők vitték a csöppséget "shoppingolni" - igencsak meghökkentek, amikor belépvén a boltba, a személyzet azonnal rájuk szólt, hogy fedjék fel csemetéjük fizimiskáját a csuklyák és kapucnik hátrahúzását megparancsoló szabály okán.
    Az esetet a nagypapa igencsak dühöngve mesélte el lányának, a gyerek anyjának, akit azután megszólaltatott a The Sun című brit lap.
    "A fiunk nem csupán aprócska, hiszen még csak kétéves, hanem ráadásul igen jó gyerek. Szó sem volt arról, hogy rohangászni kezdett volna a boltban" - mondta az asszony, hozzátéve, hogy kezd megőrülni a világ.
  • szando
    megvámolják, de nem vészesen. még így is általában jobban kijössz.
  • Ronny
    :DDD

miért pont a cipőket vámolnák meg? luxuscikk? Mennyiért szeretnél rendelni?
  • dikab
    Sziasztok!

Szeretnék Footlocker.com-ról cipőt rendelni, és azt szeretném kérdezni, hogy mennyi vám, plusz költségem lesz. Azt hallottam elég rendesen megvámolják a cipőket. Igaz ez?
  • Sekler
    thx
  • Punker
    hagyjuk már ezt a skinkabát dumát.....
  • Punker
    meglátom 1 átlag emberen fel se tűnik, de ha bakancs fehér fűző kopasz fej társul mellé, akkro már megfordul a fejemben :)

a sötétebje meg rögtön köpköd.....
  • Sekler
    konkrétan nem szkinhead kabát az ennek az elődje, sok kopasz hord ilyet:
  • Sekler
    ahh ne haragudj de hulla fáradt vagyok, és nem értem mire gondolsz
  • sapkafej
    mi ez a szkinhed kabát? :P
  • Punker
    az már csak iq kérdése :)
  • Sekler
    nem fognak ebben skinheadnek nézni?
  • Sekler