Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
majd atukrik a másik oldalra<#zavart2>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

flippy
De lol😊

ugorjon az a lényeg 😄

prezi
lál

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Amse
ott van a dobozán a válasz

ez szerintetek eredeti? ugy értem a puma nem az irás másik oldalán ugrik?<#nemtudom>

Viktorr
Persze hogy tetszik
Biztos ismeritek a Vatera-t ott lehet kapni mindenféle jó dolgot,elég olcsón

Taranov
Ha tetszik neki, akkor persze.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akkor ilyen áron jól jár vele

Taranov
...hogy eredeti. (Bocs, a vége lemaradt az elõzõnek)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem simán elképzelhetõ.

ja értem 😊
de attól, hogy nem jó rá, már rögtön csak 7000 huf ? 😊

Viktorr
tudom,csak a csávó-ra nem jó azért adja olcsóbban

7000 ?
egy eredeti márkás póló/pólóing (pl. Ralph Lauren, Fred Perry, T.Hilfiger stb..) olyan 16.000 ft-nál kezdõdik

Viktorr
7000,de még nem jött meg
nem boltból rendeltem

ránézés+megérzés :-)
amúgy mennyiért rendelted ?

Viktorr
Miért,mibõl gondolod?

na ez tuti, hogy nem valódi Dolce & Gabbana

Lteebee
Szép nagy hirdetés.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Viktorr

Én egy ilyet rendeltem

Amse
miattam ne fáradj 😉
amúgy: grat hozzá😊

megvettem a cipõt... igen a pirosat, majd rakok fel normálisabb képet illetve amin jobban látszik csak még csináln kell

Kit--Kat
Lehet anyámnak van, megkérdezem tõle😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sapkafej
Otto katalógusban van. Ingyért küldenek.

György

hát nemtom én a miskolci plázában néztem ott volt. pesten a westendben az izé asszem valami players room vagy mi a neve ott japános van, szóval tipusban van

Kit--Kat
Tehát akkor Puma boltban nem volt, foci boltban sima eddzõfelsõ volt, és Otto honlapján meg nem talált😞 Van rendes Puma olasz melegítõs amit lehet simán is hordani?! Ez biztos??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
<#vomit>

Taranov
Nekem a fényes Fila ferraris cipõ tetszik.

Lteebee
Egyetértek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Szerintem a puma nép cipõ (nagyon sokan hordják)... én nem szeretem ha minden 5. emberen puma van. Piros cipõt akkor érdemes venni szerintem ha van mellette még 2 pár hasonló kategóriájú cipõd olyan színben amihez majdnem minden megy. Mert piroshoz tudni kell öltözni...
Adidas szerintem jól néz ki!

Alien
Egyébként decemberben vettem és az idõ miatt nem midnig tudom felvenni, ha sok víz / hó van kinn akkor nem ezt veszem fel, mert velúr és könnyen beázik. De amikor csak lehet, ezt hordom, nagyon szeretem 😊

Alien
Szerintem a Puma féle nem rossz😊 Nekem majdnem ilyen lett, de végül is ilyet vettem 😊 Tudom, hogy sok emberen van Puma, de ilyen szinût nem sok emberen láttam még 😊 Nekem még ez tetszik, tök jó szine van 😊

sapkafej
Sekler, ha ez nem álmaid cipõje, akkor sztem ne vedd meg, de ha igen, akkor meg vedd meg. 😛 Szóval ha nagyon tetszik, ne foglalkozz itt olyanok véleményével, akiknek tök más a stílusuk.

Mindig ezt mondom, de sztem igaz. P

György

www.otto.hu

a piros maga nem gáz, de ez a boxcipõ az 😊

Kit--Kat
Az a baj voltam Puma boltban ott nem volt csak mez, majd megnézem Lionsban is ott tuti van.
Quelle, Otto??? Haljak meg ha nem rendelnék, ha nekik van. Linket tudsz?

magus
-puma sry faradt vagyok

magus
nekem nem tetszenek, de az a puma meg annyira gaz mar, x eve kitalalt vmit a puma es azota azt csinalja semmi elorelepes, csak a szineket kombinalja, en nem vennek puma cipot...

én tudom<#wave> bár attól függ hol laksz, bár a plázákban, vagy ahol van Puma bolt ott általában lehet kapni, már ha tudsz mélyen a zsebedbe nyulni, Great Britain, Japan és Italy felsõik vannak asszem van Sweeden is bár ez téged nem hiszem hogy nagyon érdekel. Biztos láttál már ilyet, a hátán a szöveg elõl zipzáros bal oldalt ország cimer vagy puma jel... asszem, jobb oldalt egy 10es nyomott minta.
Italy felsõt még katalógusban is lehet rendelni, asszem quelleben vagy Otto. árban se sokkal van alatta, a minõsége ennek is megfelelõ

Kit--Kat
Nem tudjátok hol lehet kapni JÓ MINÕSÉGÛ olasz melegítõfölsõt???
Tudom mi a véleményetek az országos melegítõfelsõkrõl, de bennem pár %nyi vér van belõlük meg amúgy is a kedvenc csapatom.

Amse
hmm....meglehet.
azt tudnod kell, hogy utálom a piros színt és az ilyen cipõket is 😄

hmm akkor talán neked duplán nem tetszik

Amse
igen, igen 😊

jó de Amse neked elvbõl nem tetszik már, vagy a piros szinü cipõ egyébként is ellenszenvet vált ki? most függetlenül attól hogy milyen fajtáju

Amse
khm

Taranov
Nem.

Amse
de😛

az adidast még nem is láttam sehol viszont a pumát holnap meg tudnám venni, de nem tudom még, nem a stílusa hanem a fazonja miatt nem tudom még. nem gáz egy ilyen piros cipõ?

Amse
nekem az 😛

ezek speciel nem is magasszárúak.