Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Biztos ismeritek a Vatera-t ott lehet kapni mindenféle jó dolgot,elég olcsón
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
de attól, hogy nem jó rá, már rögtön csak 7000 huf ? 😊
egy eredeti márkás póló/pólóing (pl. Ralph Lauren, Fred Perry, T.Hilfiger stb..) olyan 16.000 ft-nál kezdõdik
amúgy mennyiért rendelted ?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Adidas szerintem jól néz ki!
Mindig ezt mondom, de sztem igaz. P
György
Quelle, Otto??? Haljak meg ha nem rendelnék, ha nekik van. Linket tudsz?
Italy felsõt még katalógusban is lehet rendelni, asszem quelleben vagy Otto. árban se sokkal van alatta, a minõsége ennek is megfelelõ
Tudom mi a véleményetek az országos melegítõfelsõkrõl, de bennem pár %nyi vér van belõlük meg amúgy is a kedvenc csapatom.