10072
-
kandzsal #6346 Hali, Én ezt a cipő keresem de nagyon:NIke Air zoom control IIha valaki megtudná mondani hogy pontosan hol vagy címet mondani az kérem tegy e
köszönöm
-
Sekler #6345 köszönöm -
Nadi #6344 Debrecenben a Gambrinusz közben találsz!
(konkrétan azt a pulcsit és pólót nem tudom:)) -
#6343 Lonsdale -
#6342 az aproneten találsz.eredetit Angliábol -
Sekler #6341 sziasztok, van itt valaki Debrecenből, vagy Pestről aki esetleg tudja, hogy hol lehet arra felé Lonsdale cuccokat venni, mert itt Miskolcon nincs az amit keresek (pl. #6315, meg cipzáros galléros pulcsi) -
#6340 Hát egy kicsit kellemetlen lenne az bitos, dehát sztem nem sokan mondják meg így első ránézésre hogy női, dehát majd meglátom akko, meg meg is kérdezem az eladót, kíváncsi vok ő mit mondana. -
#6339 Hát úgy értem, hogy nagyon bántana téged, ha kiderülne mások számára, hogy ez egy női szemüveg. (Annak ellenére, hogy tetszik neked) -
#6338 Jól látod részben, de itt nehéz megcsinálni hogy nekem legyen a legmenőbb cuccom, de én inkább arra utazok hogy ritka legyen hogy ne legyen ugyanolyan cipője senki másnak pl., azért is akarok most mindenféleképpen egy armani felsőt venni májusba mert ilyen még nincs itt, de azért közbe nézem hogy hogy néz ki, szal lehet bármilyen egyedi vagy drága ha nem tetszik akko azé nem veszem meg. De pl. az armani pólók amik a sensoba vannak azok jól néznek ki, szal nem cask azért veszek mert nincs senki másnak, nah jó fele-fele arányban ezért is meg azért is.
De azt nem értem hogy "nehogy kifogásolja vki hogy ez a szemüveg női", ezt hogy érted? -
Cat #6337 szerintem egy szemüvegnél halál mindegy hogy női vagy férfi. Modell csávokon olyan kurvás szemüvegeket látni hogy ihaj. -
#6336 nezavarjon h női:P.....ez csak akkor gáz ha egy szemüvegekben jártas lány felismeri...akkor max eleresztesz egy zavart mosolyt éskész -
#6335 Az a gond szerintem, hogy szinte csak azzal foglalkozol, hogy másoknak mennyire fog tetszeni, amit hordasz.
Nem akarlak megsérteni, de én azt szurtem le az eddigi írásaidból is, hogy az az elsődleges szempont, hogy a településen neked legyen a legmenőbb cuccod, és nehogy kifogásolja valaki, hogy ez a szemüveg női.
Mert egyébként teljesen mindegy szerintem, hogy női-e, ha tetszik. -
#6334 Deee ott az odlalon a 9333as model van a férfi kategóriába, és arra is azt írta hogy női:S amúgy miért női, nem tom. -
#6333 Hát lehet, hogy az nem az. -
#6332 aha, az faxa, most nézem hogy ott van a kis ikon hogy female, de akko nem értem hogy az armani odlalon miért a férfi kategóriában van, nah majd meglátom. -
Ronny #6331 az európai napszemüveges oldalakon kötelező lett négerekkel reklámozni a szemüvegeket?:D
-
#6330 Nőiii, nem tom mi a női ebben a szeművegben, nézd meg az armani.com odlalát és ott a bizonyíték hogy nem női:) -
Ronny #6329 csak azért mondtam mert itthon a márka teljesen ismeretlen. -
Cat #6328 pfu, ha csomo celeb hordja akkor tutijó ;)
(kiafrancot érdekel hogy más mit hord?) -
Ronny #6327 kösz a tippet. A mountexesnek más a szabása, a Zoneba majd benézek. -
Ronny #6326 ha napszemüveg akkor Nueu. A britteknél egy csomó celeb hordja és ennek ellneére is rohadt olcsó. -
#6325 Hát tényleg női. -
#6324 aranyos női szemüveg....nem? -
#6323 Én is most fogok venni, itt van egy pár jó szemüveg:
link
Az E.A 9334-st néztem ki magamnak, csak lehessen kapni ithon. -
#6322 Polaroid:) -
#6321 Nekem a Ray-Ban jön be. Nem olcsó, de egy életre szól. (Ha nem töröd össze) -
#6320 ciao, tudtok vmi napszemüveget ajánlani? -
#6319 :SD_?:_ASDF?:_AS?:_D?:_AS?:_FASd és igaz. -
#6318 Szerintem a puma.com-on és az adidas.com-on. -
#6317 hello
cipőt szeretnék venni, de lusta vagyok bemmeni Pestre hogy körülnézzek mik vannak. Pumát vagy Adidast szeretnék
valaki tud linket adni hogy hol nézegessek ilyen cipőket a neten? -
#6316 Szerintem elegáns. -
Sekler #6315 ez hogy tetszik?
-
mate317 #6314 Kapucnis -
nemtudtok segíteni hogy ez milyen felső?
köszii! -
#6312 gondolom amerikai számozás, mert az angolnál a 10-es férfi az 9,5-ös nőibe szóval ha USA akkor 43,5 -
#6311 hello
ez hányasnak felel meg európai számozásnál?
M'S: 10
W'S: 11,5
kösszi előre a választ -
#6310 kár
-
#6309 Nem. Grafikus vagyok a Mountexnél szóval a nálunk azt jelenti, hogy a cégnél ahol dolgozom :) -
#6308 mi az hogy nálunk? boltod van? -
#6307 ez mondhatni sima kapucnis pulcsi. biztos, hogy nagyon sok helyen találsz. speed, zone-ban is biztos van, de még nálunk is akad