10072
  • Taranov
    Gondolom Miskolcon akkora igény nem lenne rá, hogy megérje szállítani.
    Viszont a budapesti Lacoste bolt lehetne nagyobb, ha már az az egyedüli az országban.
  • Mike at home
    azt tudom hogy egy tommy hilfiger boxer cc 7k
  • Brolly
    Passz, nem tom, Tommy Hilfigert még naon boltba se láttam, nem tudom am mennyibe van.
  • Brolly
    Hát bitos, ami miskolcon van ott nincs Lacoste:(
  • Nadi
    Most nézem ezt az oldalt...egy Tommy Hilfiger póló tényleg csak 12 990Ft??
  • Taranov
    Szerintem csak póló van. Azt már láttam is a Mammut Players Roomban rózsaszín és fekete színben is.
    Egyébként nem sok értelme van szerintem itt venni drágábban, mikor sokkal nagyobb a választék a Lacoste boltban.
  • Brolly
    link
  • Taranov
    Nemrég kerültek cipők oda, amikor Te voltál, lehet, hogy még nem voltak.
    Minek az oldalán láttál Lacoste ruhákat?
  • Brolly
    A Lacoste boltba vannak cipők, hehe még nem láttam de majd most akkor megnézem, mennyibe vannak kb. nem tod véletlenül, ha jól láttam a Playersroomba is vannak csak ott nem olyan nagy választékban. De most nézem az oldalán hogy már Lacsote ruhák is vannak?
  • Taranov
    A Lacoste cipők is nagyon jól néznek ki véleményem szerint, a Salamanderben és a Westend Lacosteban vannak nagy választékban.
  • Csuhai G
    Nem, eddig mindíg Pumát hordtam.
    #6372: Hát igen.. :)
  • Mike
    meg nem is fikatopik!
  • Lteebee
    Jól néz ki.
    Az a ciki inkáb, hogy eddig pumát hordtál.
    Gondolom, előtte nike volt.
  • Mike at home
    most szólok, hogy ez nem az im.net
    szóval: amilyen, nagyon, olyan, stb
    tessék ott gügyögni, itt ne
  • Cat #6372
    szerintem irtó gyorsan be fog piszkolódni.
  • Brolly
    jah bocs, hamar nyomtam, am nem tok mást ahol lehet kapni Philip Russelt, de sztem vhol tuti)
  • Brolly
    Jeans Club
  • GTheo
    Hát nmtom, amien cuccom van newyorkerből azok közül 1db ugyanoylat láttam, azt is úgy h ismerősömnek van olyanja és én kékbe akartam de oan már nm volt...Mondjuk olyan gatyát már láttam 1 emberen, de vmi eszméletlen jól néz ki :D
    Különben nemtudjátok mien bolt(ok)ban lehet mostanságban philip russel rövidgatyát venni? tavaly vettem 2 nagyon jó fehéret, de idén csak ien vékonyabb átlátszóbb anyagut találok...:S
    Itt a jeans clubba volt tavaly de most nincs :(
  • Csuhai G
    Lecseréltem a Pumámat egy fehér Vagabond cipőre.
    Szerintem jól néz ki, kényelmes, szellős, szóval tetszik nagyon. :) Remélem sokáig bírja majd..!
  • Brolly
    Hát tudom:) nézegettem ott, de úgyis a westend-árkád lesz, többre sajnos nincs idő:S
  • Mike
    hehe, www.globalplaza.hu
    ott keress rá
    bp-i áruházakat is ismeri :)
  • Brolly
    hát tom, de nekem vhogy jobban jön be pest, sztem azért mert ott többminden található meg, meg ez már hagyomány hogy felmeünk egy emghatározott időbe haverokkal vásárolni, mint a lányok:)
  • Mike
    esetleg globalplaza
  • Brolly
    Hát nah, muszály...:) am milyen ötleted van még?:)
    Köszi szépen^^
  • Taranov
    És ha most ballagtál, akkor csak Budapesten tudsz vásárolni? :-)
    Egyébként gratulálok.
  • Brolly
    Hát az, ez a fő ok hog ypestre meek vásárolni, a másik bár az mellékes hogy most ballagtam...;)
  • Cat #6360
    :DDDDDDDD

ez _annyira_ jellemző.
  • Brolly
    hát jah, miskolcon is most nyílt a newyorker, 1 hét és már mindenki olyan cuccba volt amit ott lehetett venni, ez azért sztem gáz...
  • Taranov
    Az a gond, hogy már nagyon sokan járnak ilyenben.
  • GTheo
    Leszarom, kurvajó az a gatya kell nekem :D plz segítsetek neten megkeresni, kék farmer, szövegekkel,számokkal rajta... előre thx ;]
  • Brolly
    jaja:) de jól teszi hogy nem halgat az anyjára, nekik mindigis rossz izlésük volt ált.!:)
  • Cat #6355
    már nemazért, de a fishbone termékek tényleg ultraszarok :)
  • GTheo
    Ma newyorkerben láttam 1 farmert, full 1xű farmer, tele számokkal meg szövegekkel, 10800ért asszem, Fishbone, neten vmeikőtök segítene megkeresni? Anyám szerint undorító de megfogom venni(vetetni) :D
  • Lteebee
    don't
  • Mike
    senki?
  • Mike at home
    coolmax rövidszárú? zoknit keresek
    tippek?

pl:

vagy k2

(de ezek télleg csak példák)
  • snoka
    A mammut1-be van everlast bolt a földszinten meg van egy everlast szaküzlet a hun utcába(A lehel tértől kell menni a 14-es villamossal 3 megállót).Ott 8rongy egy pulcsi!!!
  • Sekler
    sikerült Debrecenből hozatnom a pique polót, most viszont felmegyek Pestre, aki tudja véletlenül megmondaná hogy ott hol juthatok Lonsdale vagy Everlast cuccokhoz? szükségem van egy uj pulcsira
  • ghost cb
    Diesel bolt nem tudjátok véletlenül, hol van BP-en? A Wetendben lévő megszűnt kb egy éve. :(
  • Mike at home
    a core shoes mit fed?