10072
-
#6386 Gondolom Miskolcon akkora igény nem lenne rá, hogy megérje szállítani.
Viszont a budapesti Lacoste bolt lehetne nagyobb, ha már az az egyedüli az országban. -
#6385 azt tudom hogy egy tommy hilfiger boxer cc 7k -
#6384 Passz, nem tom, Tommy Hilfigert még naon boltba se láttam, nem tudom am mennyibe van. -
#6383 Hát bitos, ami miskolcon van ott nincs Lacoste:( -
Nadi #6382 Most nézem ezt az oldalt...egy Tommy Hilfiger póló tényleg csak 12 990Ft?? -
#6381 Szerintem csak póló van. Azt már láttam is a Mammut Players Roomban rózsaszín és fekete színben is.
Egyébként nem sok értelme van szerintem itt venni drágábban, mikor sokkal nagyobb a választék a Lacoste boltban. -
#6380 link -
#6379 Nemrég kerültek cipők oda, amikor Te voltál, lehet, hogy még nem voltak.
Minek az oldalán láttál Lacoste ruhákat? -
#6378 A Lacoste boltba vannak cipők, hehe még nem láttam de majd most akkor megnézem, mennyibe vannak kb. nem tod véletlenül, ha jól láttam a Playersroomba is vannak csak ott nem olyan nagy választékban. De most nézem az oldalán hogy már Lacsote ruhák is vannak? -
#6377 A Lacoste cipők is nagyon jól néznek ki véleményem szerint, a Salamanderben és a Westend Lacosteban vannak nagy választékban. -
#6376 Nem, eddig mindíg Pumát hordtam.
#6372: Hát igen.. :) -
#6375 meg nem is fikatopik! -
#6374 Jól néz ki.
Az a ciki inkáb, hogy eddig pumát hordtál.
Gondolom, előtte nike volt. -
#6373 most szólok, hogy ez nem az im.net
szóval: amilyen, nagyon, olyan, stb
tessék ott gügyögni, itt ne -
Cat #6372 szerintem irtó gyorsan be fog piszkolódni. -
#6371 jah bocs, hamar nyomtam, am nem tok mást ahol lehet kapni Philip Russelt, de sztem vhol tuti) -
#6370 Jeans Club -
#6369 Hát nmtom, amien cuccom van newyorkerből azok közül 1db ugyanoylat láttam, azt is úgy h ismerősömnek van olyanja és én kékbe akartam de oan már nm volt...Mondjuk olyan gatyát már láttam 1 emberen, de vmi eszméletlen jól néz ki :D
Különben nemtudjátok mien bolt(ok)ban lehet mostanságban philip russel rövidgatyát venni? tavaly vettem 2 nagyon jó fehéret, de idén csak ien vékonyabb átlátszóbb anyagut találok...:S
Itt a jeans clubba volt tavaly de most nincs :( -
#6368 Lecseréltem a Pumámat egy fehér Vagabond cipőre.
Szerintem jól néz ki, kényelmes, szellős, szóval tetszik nagyon. :) Remélem sokáig bírja majd..! -
#6367 Hát tudom:) nézegettem ott, de úgyis a westend-árkád lesz, többre sajnos nincs idő:S -
#6366 hehe, www.globalplaza.hu
ott keress rá
bp-i áruházakat is ismeri :) -
#6365 hát tom, de nekem vhogy jobban jön be pest, sztem azért mert ott többminden található meg, meg ez már hagyomány hogy felmeünk egy emghatározott időbe haverokkal vásárolni, mint a lányok:) -
#6364 esetleg globalplaza -
#6363 Hát nah, muszály...:) am milyen ötleted van még?:)
Köszi szépen^^ -
#6362 És ha most ballagtál, akkor csak Budapesten tudsz vásárolni? :-)
Egyébként gratulálok. -
#6361 Hát az, ez a fő ok hog ypestre meek vásárolni, a másik bár az mellékes hogy most ballagtam...;) -
Cat #6360 :DDDDDDDD
ez _annyira_ jellemző. -
#6359 hát jah, miskolcon is most nyílt a newyorker, 1 hét és már mindenki olyan cuccba volt amit ott lehetett venni, ez azért sztem gáz... -
#6358 Az a gond, hogy már nagyon sokan járnak ilyenben. -
#6357 Leszarom, kurvajó az a gatya kell nekem :D plz segítsetek neten megkeresni, kék farmer, szövegekkel,számokkal rajta... előre thx ;] -
#6356 jaja:) de jól teszi hogy nem halgat az anyjára, nekik mindigis rossz izlésük volt ált.!:) -
Cat #6355 már nemazért, de a fishbone termékek tényleg ultraszarok :) -
#6354 Ma newyorkerben láttam 1 farmert, full 1xű farmer, tele számokkal meg szövegekkel, 10800ért asszem, Fishbone, neten vmeikőtök segítene megkeresni? Anyám szerint undorító de megfogom venni(vetetni) :D -
#6353 don't -
#6352 senki? -
#6351 coolmax rövidszárú? zoknit keresek
tippek?
pl:
vagy k2
(de ezek télleg csak példák) -
snoka #6350 A mammut1-be van everlast bolt a földszinten meg van egy everlast szaküzlet a hun utcába(A lehel tértől kell menni a 14-es villamossal 3 megállót).Ott 8rongy egy pulcsi!!! -
Sekler #6349 sikerült Debrecenből hozatnom a pique polót, most viszont felmegyek Pestre, aki tudja véletlenül megmondaná hogy ott hol juthatok Lonsdale vagy Everlast cuccokhoz? szükségem van egy uj pulcsira -
#6348 Diesel bolt nem tudjátok véletlenül, hol van BP-en? A Wetendben lévő megszűnt kb egy éve. :( -
#6347 a core shoes mit fed?