10072
  • Brolly
    Az a baj a Retroval hogy már olyan "divat" lett azt hordani mint pl. a converse tornacipő, jó nekem pl. bejön, de már azért nem fogok venni Retro culát mert már nagyon sokmindenkinek az van.
    Am azt akarom kérdezni hogy a Westendbe lehet vhol kapni Von Dutch cuccot?
  • Taranov
    A 4U designban sokkal egyedibb és különlegesebb, mint a Retro. Egyébként nekem is tetszik.
  • Gnome
    sztem a retro kicsit már ciki..vagyis nemtom...énmár nagyonjoideje kerülöm ha ruhákat veszek...mostanában egyre jobban bejön a 4U..elég különleges cuccaik vannak és sztem annyira nemfelkapottak itt mint a többi márka...ezért is tetszik
  • Taranov
    Ez igaz, de ettől függetlenül a brand nem olyan erős, mint mondjuk a Gasnál, pedig hasonló stílus. Az viszont nem baj, hogy magyar.
  • mate317
    A retro cuccokat nem hordják agyon az emberek szerintem, mert hetente "beshoppingolnak" és már van új.
  • Tikal #6421
    csak lehuzás, minoségben azért nem olyan jok....
  • Taranov
    Nem felel meg a Westend? :-)
    Ott van csak Lacoste márkabolt.
  • Brolly
    Attól még jó cuccokat csinál sztem, meg nekem hálásak is, nem baj hogy magyar(nekem).
  • Tikal #6418
    gondolom vágod h a retro az magyar termék és irreálisan magas áraival akarja elhitetni veled hogy jo minoségű, kozben meg nem az :)
  • greenw
    Westenden kívül esetleg?
  • Cat #6416
    westend.
  • greenw
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy Budapesten hol tudok eredeti lacoste galléros pólót venni? Nem török. Válaszotokat előre is köszönöm!
  • prezi
    mennyi egy póló ? a postaköltséget meg összedobjuk :D
  • Brolly
    Miért azért mert nem tetszik vagy azért mert nem mernéd felvenni?:)
  • Taranov
    Hát én fel nem vennék egy ilyet :)
  • Brolly
    Hát de azért azt is nézd hogy honnan küldi, ahoz képest hogy mo. belül nem ritka a 2000Ft fölötti postaköltség ahoz képest sztem jó, nézd meg a Cavalli cuccokat vanna kdurva farmerek:)
  • Brolly
    Hát jóóó, a józan ész határain belül egyedi:)
  • Cat #6409
    hm, most nagyon gondolkozom hogy néhányat rendelni kéne a csávotol, de a 10 dollár szállítási költséget sokallom :)
  • Mike
    egy nyomtató csodákra képes
  • Cat #6407
    megmutatok az eladótól néhányat, ami nekem is bejön, és az utcán simán felvenném. (A fekete alapon mintásakra persze mindez nem érvényes, azok bármikor hordhatók).

Szal vannak itt jók dögivel, ilyeneket tuti nem csinálsz otthon. Egyébéknt nagy általánosságban tartom a véleményem, hogy pizsamaszerűek, főleg a hosszúújjuak :)
  • Mike
    vegyél egy sima pólót meg textilfestéket
    olyat kreálsz magadnak amilyet akarsz és egyedi lesz
  • Mike
    vallás rulez, mi? :)
  • Brolly
    hát nekem a többi annyira nem tetszik, de a pizsmás dologba lehet van vmi:)
  • Cat #6403
    végignéztem az eladó poloit. Valóban egyediek, de a sok minta miatt a többségük ugy néz ki mint egy pizsama :)
  • Brolly
    Sajnos nem, haver megelőzött:)
  • Kit--Kat
    Ugye csak viccelsz???
  • Brolly
    Nagyon feltünő mi?:)
    Am azért is jó, meg hogy ritka, naon nem fogsz ilyet látni más emberen. Hát meg am is nagyon komoly sztem, mert sztem sok embernek nem jön be, sőőt...
  • Taranov
    Hát oda mondjuk biztos jó, de egyébként inkább kabaréműsorba való szerintem.
  • Brolly
    nem csak a faluban...:) pl. disco:)
  • Taranov
    És most ott a faluban ebben fog járni?
  • praksi
    én meg csak azokat szeretem :-)
  • Brolly
    Nekem meg ez kéne: póló
    geci jó, csak már haver vett egy ilyet, szal nekem már lőttek:(
  • Olcsy
    Sztm minden fajta szempontból a Nike a legjobb, azt is hordok, és tetszik rajta a pipa is!XD
  • GTheo
    http://www.retrojeans.com/index.php?retro07

itt a jobbfelső srácon lévő pulcsi kéne fehérbe

szerk.
  • GTheo
    anno hasonlót néztem fehérbe, de nem vettem meg, inkább egy Le Coq cipőt vettem, de ez se rossz. [bár én nem szeretem annyira a fekete cipőket]
  • Csuhai G
  • GTheo
    Retro cuccok közül szeretnék 1et neten megtalálni, méghozzá megmutatom mit fehérben, itt a jobbfelső srácon lévő Bill robertsonos pulcsi...kinéztem magamnak a retroban az árkádban, anya aztmodnta benne van csak akarja látni, megmutatom neki neten és elkérem tőle a pénzt, nem naon ér rá mostanába... nektek hogy tetszik ?
  • Sekler

• praksi
    ma vettem:

• Taranov
    Elsősorban a Roland divatházban lehet venni.