Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Amse: mit jelent a sok? hát nekem kellene jópár, csak más-más felirattal. Deha 100 körül van a limit akkor tárgytalan a dolog 😊
hûha... <#sniffles>#sniffles> grat...
Szerintem lehetne törölni azt a cirka 30 hozzászólást, nagyon nem illik ide.
ON
Nem tudtok valami olcsó helyet, ahol szitanyomásos technikával készítenek igénynek megfelelõ pólófeliratokat?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy ma ilyenben rohangáltam csak világosabb az enyém.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Az a mondat nem Rád vonatkozott Mike. Ott éppen, ahogy a kedves Lteebee megfogalmazta ironizáltam!
De sorold kiváncsi vagyok!
LOL
Azt nem írtad, hogy kultúrált véleményre vagy kíváncsi.
Konkrétan azt sem kérdezted, mia vélemény róla, csak hogy kinek melyik tetszik.
De attól, hogy te nem kérdezed a kultúrálatlan véleményünket, mi még elmondhatjuk. Ez egy ilyen kultúrálatlan hely.
😊 Nem kötözködök, csak ez egy picit viccesen jött ki <#bohoc>#bohoc>
Különben tök jó, hogy nem foglalkoztat mások véleménye "esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba." , de nem vagyunk egyformák. Azért raktam fel a képeket mert érdekelt mások kulturált véleménye róla. Sajnálom, hogy nálam a buzis nem számít annak.
"szívesebben veszek a hetekben egy sövény-" mi az a hetek?
Az sg egyébként nem helyesírási verseny és nem is az üdvhadsereg.
Szal ha lebuzisoznak egy cipõt, azon az itteni arcok nem sértõdnek meg, ha olyan cipõjük is van.
Ha meg egy hangyafaszányit ismernéd az itt hozzászólókat tudnád, hogy részben felnõtt, dolgozó lakás/háztulajdonosok.
Szerinted nem tudnánk ilyen gyík cipõt venni ha akarnánk?
Én mondjuk szívesebben veszek a hetekben egy sövény-nyírót, egy dekopírfûrészt, meg egy kissikítót és inkább vagyok híve a kevésbé feltûnõ, de azért nem ócska ruháknak.
Ha valaki lebuziz a wrangler cipõm miatt, esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba.
De nem kezdek hisztizni, meg ironizálni, hogy "Tudod ezek a kifejezetten buzis sportok".
Bár tény, hogy elég drága.
😊
Senki nem bántott.