Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Mondjuk a neten is megkereshetõ valszeg😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
de miért mész úgy be azokba a szar plázákba, hogy nem vagy benne biztos, hogy van-e egyáltalán ott olyan 😄 Én még konkrét tervvel sem szívesen lépek be abba a tiniszagú létesítménybe 😄
R0sc0
ohh köszi 😄
kegyetlen balga vagyok ám.
Mondtam már? 😄

Lteebee
Europark.

I.C.ram
Mammut 😄
R0sc0
HERVIS MERRE A BÚSBAN VAN? 😄
mert a camponaban meg a westendben nem találtam XD

Mike
dobd ki

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Amse
mi 100at nyomtunk ami qrva olcsó volt, de ha keveset nyomsz akkor qrva sok 😊

I.C.ram
polo.lap.hu-n van pár
htx

Amse: mit jelent a sok? hát nekem kellene jópár, csak más-más felirattal. Deha 100 körül van a limit akkor tárgytalan a dolog 😊

Lteebee
priviben ment

Amse
attól függ sokat akarsz vagy keveset😊
ha sokat akkor tudok cégeket mondani.

OFF
hûha... <#sniffles> grat...
Szerintem lehetne törölni azt a cirka 30 hozzászólást, nagyon nem illik ide.

ON
Nem tudtok valami olcsó helyet, ahol szitanyomásos technikával készítenek igénynek megfelelõ pólófeliratokat?

Punker
na ezt most nem tom értelmezni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Ez az az óriásplakátos cipõ, ugye?

Punker

amúgy ma ilyenben rohangáltam csak világosabb az enyém.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
"Inkább mond azt, hogy ilyen alapon miért ne járhatnánk tûzálló overálba." bakker a Góbi sivatag hozzád képest bakfitty <#mf1>

Gnome
a puma naonmesszeáll a sznobtól...elég kommersz cipõ...nemvennékfel pumacipõt..max focihoz..de ahogy látom te nagyon követni akarod a mai diszkósdivatot..neonszínek stb...gondolom hajad is tüskésre van nyírva...sztem nem itt kéne megkérdezni h mitszólnak egyes cuccokhoz...magadnak kéne elgondolkodnod, h mi is tetszik...énis betehetném a replay dorkómat h ugyanmár mondjátokel h ez jócipõ e vagynem?...mert ha 10en aztmondjátok h jó akkor nemdobomki...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lteebee
Tudja, kikbe kell kötni😄D

jó ténlyeg hagyjuk az egészet, nekem tetszik, másnak itt nem. Ennyi.
Az a mondat nem Rád vonatkozott Mike. Ott éppen, ahogy a kedves Lteebee megfogalmazta ironizáltam!

Mike
na jó, elment a topik a hülyeség irányába

Mike
az ábécét

Mike
nem én mondtam hogy buzis

egyeztetni sem tudsz személy és szám szerint és még sorolhatnám.

Lteebee
Mit soroljak?

hát nekem még így is furcsa... hetekben... azt gondoltam, valami helyrõl van szó amit nem ismerek. Mindegy végülis így magyaros, ha te mondod!
De sorold kiváncsi vagyok!

Lteebee
A fan és a fun közti különbséget sem tudod és egyeztetni sem tudsz személy és szám szerint és még sorolhatnám.

LOL

Azt nem írtad, hogy kultúrált véleményre vagy kíváncsi.
Konkrétan azt sem kérdezted, mia vélemény róla, csak hogy kinek melyik tetszik.
De attól, hogy te nem kérdezed a kultúrálatlan véleményünket, mi még elmondhatjuk. Ez egy ilyen kultúrálatlan hely.

Lteebee
A hét többesszáma.
Magyar nyelven.

ténlyeg nem tudom mi az, lehet vicces, de akkor se tudom

a sok lemaradt

jó 😊

sapkafej
mi az a hetek 😄DDD

György

"valóban annyira helyesírási hibám lett volna?"
😊 Nem kötözködök, csak ez egy picit viccesen jött ki <#bohoc>

Lehet az én hibám, de sztem mivel márkás ruhák a forum címe azért mégiscsak illik ez a cipõ ide. Akár sznob, akár buzis<#ejnye1>
Különben tök jó, hogy nem foglalkoztat mások véleménye "esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba." , de nem vagyunk egyformák. Azért raktam fel a képeket mert érdekelt mások kulturált véleménye róla. Sajnálom, hogy nálam a buzis nem számít annak.

<#fejvakaras>hmm valóban annyira helyesírási hibám lett volna?<#fejvakaras>
"szívesebben veszek a hetekben egy sövény-" mi az a hetek?

Lteebee
Kazinczyt akkor merném említeni, ha 8-10 sort nyelvtani hiba nélkül írnál le, legalább ezen kijelentésed környezetében.

Az sg egyébként nem helyesírási verseny és nem is az üdvhadsereg.

Szal ha lebuzisoznak egy cipõt, azon az itteni arcok nem sértõdnek meg, ha olyan cipõjük is van.

Ha meg egy hangyafaszányit ismernéd az itt hozzászólókat tudnád, hogy részben felnõtt, dolgozó lakás/háztulajdonosok.
Szerinted nem tudnánk ilyen gyík cipõt venni ha akarnánk?
Én mondjuk szívesebben veszek a hetekben egy sövény-nyírót, egy dekopírfûrészt, meg egy kissikítót és inkább vagyok híve a kevésbé feltûnõ, de azért nem ócska ruháknak.

Ha valaki lebuziz a wrangler cipõm miatt, esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba.

De nem kezdek hisztizni, meg ironizálni, hogy "Tudod ezek a kifejezetten buzis sportok".

amugy meg, sztem hogy én megadom nektek a tiszteteletet és normális válaszolok arra amit írtok, akár a tisztelt hozzászólok is megtehetnék, hogy kulturálrt ember módjára írnak "Ez nagyon gyenge fika volt😛" pl nem az a Kazinczy-díjas hozzászóló. Bár nem engem égettek vele, csak bunkó dolog. Ennyi.

nem tudom sztem a balett már önmagában nem egy férfias tánc, szóval azért ez más kérdés. Inkább mond azt, hogy ilyen alapon miért ne járhatnánk tûzálló overálba. Mert az ott lehet szükségszerû, de egyébként felesleges. Ez mint cipõ azért annyira nincs specializálódva, hogy csak versenyeken lehessen hordani, sztem jól néz ki. Ezenfelül kényelmes is, és mint ilyen miért ne lehetne másnak is hordani mint versenyzõ. Igazán ez nem hiszem, hogy csak az én véleményem. Mert ha így lenne nem csak én venném meg. HA elvonatkoztatunk az extrém szinektõl, csak a fekete szürke szint vesszük mert sztem az néz ki a legjobban. Én nem látom a lehetõséget miért lenne buzis. Ez inkább csak olyan savanyú a szõlõ. "Akinek nem inge nem veszi magára" . Hogy sznobos-e az meg relatív, akinek egész sok pénze van annak nem, akinek meg nagyon kevés annak már az ennél jóval olcsobb cipõk is sznobosak.
Bár tény, hogy elég drága.

I.C.ram
Ha férfi balett ruhában járok hétköznap az sem buzis? Vagy ha korcsolyában járok? Szóval, ami a sportban szükségszerûen ilyen, az a hétköznapi életben vagy buzis vagy sznobos 😛
mi fika? ki akart itt fikázni? nem stilusom

Lteebee
Ez nagyon gyenge fika volt😛

Ezek nem azok a kifejezetten box cipõk. Ha nézed a forma 1-et akkor azoknak a csapatoknak amelyiket a puma támogatja ilyen cipõben láthatod, most valamivel mássabb szinben vannak ha jól tudom, ezek tavalyi szériák. Mind a szerelõk mind a vezetõk, ilyeneket hordanak. Talán a rallyban is van ilyen, de én nem vagyok rally fun ezért nem akarok hülyeséget beszélni. Talán az mond valamit, hogy az elsõ iyen tipusu cipõket a puma a sparco-val együtt dobták piacra. AMi ha jól tudom szintén az autosportban szerepel. Tudod ezek a kifejezetten buzis sportok.

mennyi az a nem vészes?😊

Lteebee
Kicsit feltûnésis cucc.

I.C.ram
Peddig ilyet vagy csak nõk, vagy buzoidák vesznek fel 😄 Ettõl már csak flélépés a tûsarkú 😛
Lteebee
Nyugodjál már meg!

😊

Senki nem bántott.

ha ilyen okos vagy akkor megosztanád mással is, hogy mibõl vontad le ezt a következtetést? Rakj már be a te cuccaidról képet, nagyon kiváncsi vagyok rá mire vágsz fel!

Amse
hátö...

Punker
buziknak.

Amse
dehogy.divat cipõk.