Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
pl régen vettem teszkóban olyan "lacostés" kinézetû pólót, és tök jó, és csak 1500 forint volt és tuti nem venném meg kétszer ennyiért se.

György

Taranov
Ja értem. Én focicipõt akartam venni. Ezért is volt ilyen olcsó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Krezga
Linkelj róla egy képet😊 lécci
Brolly
De te most csukát akartál is venni, mert én arra a cipõre gondoltam amit te most csukában vettél meg, mert van utcai cipõ is abból a fajtából, hogy odalfûzõs, és egy a puma jel csak félig van rajta akkora, mint a csukán csak utcai, én ezt a cipõt akarom megvenni, csak nem találom sehol.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Taranov
Láttam a Reálszisztéma Menedzser Shopban egy nagyon szép kis Lacoste válltáskás vászonból, de azt nem vettem meg, mert igazából nekem olyan táska kellett, aminek nem olyan hosszú a szára, magyarul nem válltáska. De akit érdekel az ilyesmi, annak ajánlom, a Mammutban található meg és 12 ezer forintba kerül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Na megvettem. 12990 Ft, nincs benne semmi különös, sima Puma design, szép színe van, vászon, gumistoplis, kényelmes. Talpemelõ nincs benne, bár a focicipõkbe nem szoktak rakni.

Taranov
Mármint 25-öt?
Hol lehet olcsóbban jóminõségu ruhákat venni?

Szerintem vannak olyan márkák, amik mindent duplaannyiért adnak, mint mások, ilyen pl. a Lacoste. Viszont ugyanezt a golfos-teniszes stílust megtalálhatod a Pumánál is olcsóbban. Viszont egy rendes dzsekit (mondjuk Columbiát) nem láttam még 40 ezer Ft alatt. Én is annyiért vettem, de már 4 éve legalább megvan. A Columbia bakanccsal ugyanez a helyzet. Szóval végsõsoron megéri.

Brolly
Az jó lenne, ha tudnál vmi onfot mondani a cipõröl, megköszönném.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

sapkafej
semmilyen ruháért nem adnék annyit<#ijedt>

György

R0sc0
lehet az lesz 😊
ha meg nincs akkor maradt a netes rendelés vhonnan küldöldrõl.
Imádom hogy magyarorszgon nem lehet normális ruhákat venni, ha meg lehet azokat meg csillagászati áron 😞

Taranov
😞
Esetleg a körúti Salamanderbe eltelefonálhatsz, hogy vannak-e Lacoste cipõk.

R0sc0
sõt az oldalt csak most nézem (salamander)
hát jóval több cipõ van meghirdetve mint amennyi a boltban van 😊
kb 2 olyat láttam ami a honlapon is rajta van.

R0sc0
voltam a salamanderben a westendben, de semmivel sem volt nagyobb a választék. Kb 3-4 cipõ volt, de amilyet kinéztem a lacoste.com-on olyan persze nem volt.

HPt
footlocker, váci

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Taranov
A Salamanderben. www.salamander.hu
Az oldalon kicsi a választék, de a boltban talán nem. Fölösleges is volt hazamenned a Westendbõl 😊
Én is ilyenre vadászom egyébként, de egyelõre nem volt türelmem elmenni.

R0sc0
Lacoste cipõt westenden kívül hol lehet venni?
mert voltam ma a westendben a lacoste bolban, és azt mondta az eladó hogy csak a tavaly kollekcobol van és abbol is csak pár darab..
westenden kívul nincs valahol máshol Lacoste cipo?

Taranov
Talán a 25 még belefér. Én most megyek megnézni a Mammutba, majd jelentek, ha gondolod.

ikegami
megnéztem a honlapot. itt nincs odairva hogy az 4000 es e, de szerintem az. ugyhogy köszi az infot.

Brolly
Az a cipõ jah, xcsak nem fûmintásba, ugyanúgy néz ki csak sima cipõ a pumajel is ugyanaz.

Brolly
Hát jah, de sztem van vagy 25 min. de megéri, mert qrva jól néz ki.

Krezga
Nemrég még én is a 2000-et néztem, de a 4000 már jobban tetszik😄
Amse
tengerszem nem árul?

ikegami
Én a Westendbe az overlandba láttam a cébé 2000-et 24ezerér, de az nem annyira tetszik. a google-ba is kerestem, de nem talált magyarországi lapot..

Smuge
nem tudja valaki hogy oakley napszemüvegeket nagy választékba merre lehet kapni budapesten?

Krezga
Ez engem is érdekelne!!
ikegami
Hol lehet kapni Cébé Cecchinel 4000 szemüveget Magyarországon?
ezt

BADE
a fûmintás Pumára nem?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Taranov
Én is pont olyat akarok most venni, de ahogy néztem, csak stoplisban van.
Mondjuk olyan nagy problémát ez nem jelent.
A másik, ami fontos, hogy ne 40 ezerbe kerüljön 😊

Egyébként azt nem tudjátok, hogy Lacoste cipõket árul-e a Westend-beli Lacoste bolt?

Brolly
Lacoste,Levi's,

Brolly
De tudod azér melyik cipõre gondolok ugye?

Brolly
Aha azt néztem, van ott midnen márka szinta, de kevés az olyan márka, amihez termékek is vannak, de azér kösz.

Brolly
Jah amúgy a kedvencek:
Calvin Klein,Dolce&Gabbana,Giorgio Armani,Gucci,Saxoo,Gas,Replay,s.Oliver,Devergo,Uniform,Retro,Energy,Boss,Nike,
Puma,O'Neill,Oakley
ennyi

BADE
ez kell neked:
http://www.globalplaza.hu/

BADE
szerintem Hervisben van,+Puma márkaboltokban Pesten

Brolly
Hali!
Nem tod vki olyan netes oldalt, ahol vannak ruhák,cipõk képekkel,árakkal és címmel hogy hol leht õket megkapni. Meg nem tudja hogy hol lehet venni azt a puma cipõt, amibõl most van csuka is a vb-n?

Mike
A mammut2-ben is van

egyebkent meg masodik! talalat a google-ben:

Hervis Budapest Europark
Üllõi út 201., 1191 Budapest
Tel. +36 1 347 1620
E-mail [email protected]

Hervis Budapest Mammut
Lövoház utca 2-6., 1024 Budapest
Tel. +36 1 345 8353

E-mail [email protected]

Hervis Budapest Árkád
Örs vezér tere 25, 1106 Budapest
Tel. +36 1 434 8182

E-mail [email protected]

Honlap: www.hervis.com

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
Plaroid a tescoban is van amúgy.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
ja és asszem Polaroid márkájúak. Nem vagyok otthon a napszemüvegekben, de majd megmondják, hogy márkás vagy sem 😛
I.C.ram
Ja tuti lehet. Legalábbis a Mammutosban biztos. Múltkor vagy 10 percen keresztül ott hülyültünk a szemüvegekkel Torrentét idézve 😄
Taranov
Én is így vagyok ezzel, de néha muszáj menni, mert mégiscsak ott vannak normális boltok, illetve a fantasztikus állapotú budapesti belvárosnál kellemesebb is.

R0sc0
inkább ez:

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
sztem se 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

szerintem nem ugyanolyan😉

pedig neki is ugyanilyen van.

R0sc0
inkább Top Gun XD

jack bauer style?

R0sc0
Valaki már elzõleg mondta hogy lehet ott ilyen szemüvegeket venni.

Lteebee
Amúgy mi kéne onnan?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

R0sc0
😊igaz, de itt lakok a Campona mellett lementem megnéztem nem volt. A Westend meg olyan kurta nagy gondoltam biztos van benne egy Hervis. Erre nem volt 😊
tipikus Murphy törvénye XD