10072
-
#6466 Nem semmi, hogy még mindig nem érted, pedig őszíntén szólva elég sok hülyeséget hordtál itt össze a topik élete során, nem véletlenül említette itt valaki jómúltkorjában, hogy "látszik, hogy vidéki vagy". Most ez sértőnek tűnhet persze, de azért eléggé hervasztó, hogy így gondolkodnak a magyar emberek, remélem, hogy ez nem általánosítható. -
#6465 "2 ember max aki 40et adna egy napszemüvegért, szal annyira nem pénzesek"
:D -
#6464 max már untam a napszemcsis témát :)))) -
#6463 de ha millás lennél az sem lenne baj, sok ember haraxik a gazdagokra, én nem -
#6462 lépték -
#6461 hát azért annyira nem ismersz:) egyáltalán nem olyan a baráti köröm mint "én", vis van vagy 2 ember max aki 40et adna egy napszemüvegért, szal annyira nem pénzesek, nem, nem mint én, mert én sem vok pénzes, muterék se gazdagok, nem szegények de nem is milkások, ezt sem engedhetném meg magamnak, de ----> #6460... -
#6460 joh most kivételesen nem munkával kerestem meg, mivel ballagtam, de akkor mit vegyek ha én ilyesmire "szeretem" elkölteni a pénzt, nem pedig pl. kocsira vagy a legújabb vga kártyára, engem ez érdekel, nem fogok már most a bankba betenni 10 ezer forintott hogy 10 év múlva legyen belőle 20... -
#6459 huh, bocsi mindenkitől, nem tudtam hogy ennyire komolyan veszitek ezt -
#6458 aztis észrevehetjük, h brolly kistelepülésen él és egy kis településen "nagylétükü" (életembenemhallottamégeztaszót) élésmód hózzájárul a falu/településen lakó többi embertől való különbözni akarással..főleg gondolom tagja egy "nagylétükü" társaságnak is így ahogy az egyik vesz egy drága cuccot a másiknak is vennie kell..azaz egymást nyűgözik le + a falu többi tagjaitól is elkülönülnek vmilyen szinten a ruházatukkal..magyarul márkabuzi...ami nem márkás vagy nemkerül nagyonsokba nemveszi meg mert a "nagylétükü" kollektíva azt nemfogadja el...de nembajaz..vki borb*zi,szivarb*zi,autob*zi, számítógépb*zi... -
#6457 nem értettél meg
nem azt irtam, hogy pfuj, 50k-ért vett szemüveget
azt irtam: nagyobb léptüküen él
neki annyi 50k mint nekem mondjuk 5
nincs ezzel baj
hanem az, hogy ez a témája egy hete
erre írtam azt, hogy: "ez az egész legalább szól annyira rólad mint a szemüvegedről" -
Ronny #6456 ezt Brollytól függetlenűl írtam, mielőtt még rámugrana:) -
Ronny #6455 azért nem ellenkeztél volna, ha neked is ennyit tojnak a szüleid:)
szerintem mindenki emlékszik még a suliban a jólszituált szülők gyerekeire. Én olyan ajándékokra emlékszem, mint lakás jacuzzival, kabrió Saab, böhöm chopper, stb. -
#6454 tizernévre megértem -
#6453 Ismerek embereket, akik tízenéve hordanak egy igazán drága napszemüveget és ezt helyénvalónak is tartom.
Magamról nem tudom elképzelni, hogy tudnék annyira vigyázni egy akár 20k-s szemcsire is, mint amennyit dolgozom az áráért. -
#6452 arról nem beszélve hogy ezt a pénzt jó eséllyel nem te kerested, hanem tojta neked a mikulás -
#6451 vagy az itt lévő átlaggal ellentétben, nagyobb léptélüen élsz
én biztos nem adnék 50k semmiféel napszemüvegért, de ha netán mégis, nem verném itt magam hetek óta, hanem szép csendeben vennék maganeak vmit és nem reklámoznám
ez az egész legalább szól annyira rólad mint a szemüvegedről -
#6450 Hát nem csak azért vettem mert Armani, akkor vettem volna egyet pesten, azért mentem miskolcra mert nem volt oylan ami tetszik, pedig volt vagy 60 fajta armani csak vagy az ára nem tetszett vagy maga a szemüveg, szal azért is vettem mert tényleg tetszik nem csak azért mert Armani...
-
#6449 Hát valszeg azért, mert nem az a lényeg, hogy király szemüveget veszel, hanem hogy király emporio uomo szemüveget vettél és látszik is rajta. -
#6448 hehe, miéért? -
#6447 A fogyasztói társadalomról írok tételt. Asszem ihlehetet kaptam. -
#6446 ha nem, akkor meg az 50k-ból kapsz másikat -
#6445 Hát az enyém még bírja, remélem, hogy még pár évig így marad :) -
#6444 a napszemcsi fogyóeszköz
éppen ezért mondtam Taranovnak, hogy pénzkidobás helyett adja az 50k-t nekem :) -
#6443 mindent el lehet
öcsémnek is volt fazsa napszemcsije, de ráült
azóta nem vesz drágát -
#6442 hehe, örültél mikor ráültél mi?:) mennyi idős volt?
Most a karkötő az milyen volt, comete?:) vagy "sima" arany,ezüst karkötő, meg azt nem tudom hogy lehet elhagyni de biztos ellehet. -
#6441 mitszámít az a 9k mi?:P....nemszeretem a drága szemüvegeket...gcijolnéznekki nekemisvolt egy elégdrága rayban-em aztán kocsibanfelejtettem elsőülésen...milettvele? ráültem...széééttöröött...éénnyyi..pádlóu..(idézve kobrajanit) .....azóta vettem egy tökugyanolyat newyorkerben kispénzért és mindenki dícséri..pedig nemlátszik semmi "eredeti Emporio Armani" jelhez hasonlo sem....sajna nekem nemvalok a drága kis kiegészítők..voltak már nekem karkötőim is azokat is elhagytam..szal;) -
#6440 Most néztem neten 31, de akkor meg muter tuti megtudná hogy mennyiért veszem és akkor lehet kicsontozna. -
#6439 -
#6438 :) -
#6437 akkor vegyél minimum 2őt -
#6436 Hát már mind1, Miskolcon találtam megfelelőt 40ért, de sztem jó és látszik rajta hogy igazi, eredeti Emporio Armani, nagyon király. -
#6435 Megvan h miet szeretnék, Oxydo Aster x2-t, angol oldalon 75 euroért is találtam de magyar oldalakon nincs is a szemüveg :S -
#6434 ezt a fölös pénzedet inkább add nekem -
#6433 Hát érdemes elmenni. Én kifejezetten Ray-Bant kerestem, azok 27-től 50-ig vannak, de biztos van olcsóbb is. -
#6432 És mik az árak?
Nem szánnék én sem kiemelkedően nagy összeget, de kéne valami kényelmes. -
#6431 Lehet, hogy tényleg nem a legjobb helyeken nézted, mert egy sima Ofotértben is nagyon nagy a választék. -
#6430 Én azt csinálom h ma bemegyek a boltba, felpróbálom még1x és megkérdezem h mi a pontos neve annak az oxydo szemüvegnek, és netről megrendelem :P -
#6429 Meg én is megrendelném netről mert sokal olcsóbb csak nem tudom hogy hogy álna rajtam, ilyen összegnél meg már nem szeretnék kockáztani... -
#6428 Akkor úgy jársz mint én, vis hogy én is most veszek csak én nem találtam pesten 30 alatt jót, de komolyan retro 15 volt de hogy azok milyen trokhárak:S vagy lehet rossz heleken néztem de akkor se találtam, felpróbáltam egy 78ezres Pradat is, jó volt meg minden, de azért annyit nem szeretnék kiperkálni egy napszemüvegért, szal marad egy Armani ami 40:S, sajnálom de hát nah, vhogy kihúzom nyáron -
#6427 Ma napszemüveg nézőben voltam ( most egy régebbi Smith napszemüvegem van amerikából hozta a bátyám de csk "átmeneti" :D) és találtam egy egész jó oxydot csak az a baj h 30 rugó, de neten 20 alatt van szinte mind1ik oxydo, csak nemtudom pontosan meiket néztem, innen szerintetek meik a legjobb oan férfi napszemcsi aminél a lencse középen "egybe van" ?
http://www.visionstore.hu/napszemuveg/index.php?cPath=81