10072
-
#6506 -
Szeszmester #6505 Szivatnak, ha felveszel egy új cuccot, ami nem egy ismert márka? Elég sznob társaságod lehet. Vagy nekik nincs rá zseton és kinéznek maguk közül, ha veszel egy új ruhát? Ajjaj.
#6490 <= jaja, ez így van.
#6473 <= "akinek elég jól megy mégis alig költ magára". Magára vagy márkás ruhára? Nem ua. -
#6504 de nem volt csak 42,5 es és kicsit nagy de nem para -
#6503 ma vettem
-
#6502 Én is Puma stoplist hordok, de hozzád hasonlóan nem vagyok megelégedve a minőségével. Philip Russelt hol lehet venni Mo-n? -
#6501 irde be ugyanezt ide, majd ott lenácizlak :))))))))))) -
Ronny #6500 szerintem te összetéveszted az sg-t az indexel, ott szokott egy ilyen kijelentést fél oldalnyi topikszenny követni. -
#6499 Japcsiban éltél egy ideig? -
#6498 namost gondolkodtam h beírjam e az önkényuralmis dolgokat (ismerve az sgt) de végül beírtam...szal mégegyszer nekem a jelképek formája tetszik nem az eszme:) -
#6497 Vannak jodolgok elvisuban de max csak a keleti behatás miatt meg az ismeretlen márka miatt érdekes:).. de sztem annyira nemadja....amíg magánsuliba jártam elmentem egy "kikényszerített"(azaz vagyelmegyek vagykirúgnak) japán sulikirándulásra velük..hát hogy azok hogy öltöznek:D...Eszméletlen szabadság van ölözés terén és este az emberek 80% igen extrémen van felöltözve:P...ésmost nem a goth lolikra kell gondolni(pff:P) hanem kb mindenki egyénisége kivetül este az emberekre...(azértmondom h este mert nappal mindenki egyenruhábanvan és mindenki szürke max a bandázók nem)...ott az önkényuralmi jelzéseket sem veszik komolyan..láttam egy "pimpesen" felöltözött emberkét bottal és SSgyűrűvel a kezén:P...én kiskorom óta rajongok a náci jelekért(nem az eszméért és nehívjatok nácinak nekem csak a jelképeik tetszenek!!) pl simán az üzletekben árulnak náci pólókat,jelvényeket (én vettem magamnak egy totenkopfot + a másodikvilágháborús japán zászlós kitűzőt..osztálytársamnak voltak bőrfejű haverjai szal bevásárolt nekik pólókból)...azonkívül tényleg igényes ruhák voltak csak sokminden nemvolt átlageurópai méretben:P..szal nadrágoknál bokám kilátszódott meg ilyenek..namindegy a lényeg, h nagyontetszett az a féle szabadság ahogy ott öltözködtek szinte mindenki érdekesvolt aki szembejött..Magyarországon ilyen nemnaon lesz sztem mégegy jóideig.. -
#6496 azért vettem pumát, anno vettem párat és az jó volt, így most megint vettem, kényelmes volt, vettem tehét egy rakattal :)
de semmi vagizás vagy ilyemsi, eszembe sem jutottmint ahogy náalm az Arena, Speedo, BK, Converse, Wrangler, stb. sem a vagizást szolgálja
ezek szerintem tök kommersz cuccok -
#6495 Puma zoknijaid vannak, nekem ált. garfieldos, mondjuk azt nem én veszem hanem muterom bár jó ez nekem. -
#6494 nem is gondoltam, hogy egyesek a pumával is képesek vagizni :o
a jómultkor vettem egy hosszú ujjú pólót, de nem azért mert 20 centis puma feliart van rajta, hanem mert tetszett a szine :( a puma zoknijaimról nem beszélve, jólvan faluba ilyenben nem megyek, BP-ne meg tökmindegy -
#6493 Külföldön veszed a cuccokat, vagy az csak kívételes alkalom volt? -
#6492 #6490: akinek van elég pénze nem fog vele hivalkodni, és mindezektől függetlenül meg fogja venni magának a jó cuccokat.
#6491:Mondjuk a Puma Conceptben lehet kapni egyedül Evisu jeans-t aránylag elérhető áron, de a választék az röhejes :( Én még anno egy farmerkabátot vettem külföldön, de inkább meg sem mondom mennyiért... :))) -
#6491 Az se rossz, meg olyan garantáltan nincs senkinek itt, bár nekem csak a farmerjai tetszenek. -
#6490 ezt én parasztvakításnak hívom, általában a legcsóróbb akar a leggazdagabbnak látszani -
#6489 Kölyök koromban én is arra törekedtem, hogy a megvett pólón minél nagyobb betűvel és minél láthatóbb helyen legyen a "Replay" stb... felirat. Ma is megveszem az igényes, és sok esetben drága cuccokat, de csakis olyanokat, ahol nem virít egyetlenegy felirat sem. [max a nyak belső részén :)] Én jólérzem magam benne, gyakorlatilag másoknak nem kell tudni, hogy mennyi az ára... Szóval ilyen 20cm-es feliratú PUMA pólót -mégha fizetnének érte- se vennék fel. De ez a korral jár... Majd rájöttök ti is :D
Ha olyan cucc kell, ami garantáltan nincs senkinek sem; vegyetek Evisu-t. Japán márka, EU-ban se sok helyen kapni, és nemutolsó sorban elég súlyos pénzösszeget kell otthagyni érte... -
#6488 Puma nem olyan rossz, nekem volt egy 32ezres puma stoplison de fél év alatt szétbasztam :S:S
Kül szerintem a legkorrektebb márka a Philip Russel, árba sem rossz és van egy pár eléggé de jó cucc... Például a legjobb rövidgatyáim mind PR-ek, van 1 pár egész jó PR-es pólóm is... -
#6487 gondolom mert annyira nem ismerik, bezzeg a Pumát -
#6486 Elég menő a Puma ma a tizenévesek körében, csak naggyon kommersz.
A Tommy Hilfiger egy jóval drágább márka, de suliba, Tiesto koncertre közel sem olyan trendi. -
#6485 Nehéz lekövetni a mi korunkban.
Tegnap még a puma volt az királytigris... -
#6484 mondom hogy semmi Puma -
#6483 -
#6482 Akkor majd nem a géped irod az aláírásba, hanem ,hogy XL-es Tommy Hilfiger ing, Puma cipő + 60k-s Armani napszemüveg -
#6481 háddeazt akkor nem látja senki -
#6480 De hilfigerből vannak ízléses ingek, cipők egész pici logóval. -
#6479 szerintem a Puma nem egy nagy etvasz
Ha most lennék 12-14 éves, és mondjuk nem csóresz anyu/apu csakis Tommy Hilfiger cuccokban járnék, alsógatya (persze ki kell látszódjon!) farmer, kell vmi aranylánc is, vagy ha trendi akarok lenni akkor valami fűzött fa/kő, fülbevaló, szemöldökpiercing, pirszinges bézbolsatyesz -
#6478 Sokkal menőbb egy Tiësto koncert egy napszemüveggel, pumacipővel, retródzsínsszel, meg pumapólóval. -
Ronny #6477 ez mindenkinek a saját értékítrendje szerint változik. Hiába mondanám, hogy összegyűjthetne egy délkelet-ázsiai hátizsákos utazásra, amikor az ilyen embereknek ez jellemzően nem szerepel az értékes dolgok között, mert nem lehet elvagizni vele a haveroknak. -
#6476 Jó, ez nem csak a te hibád, Magyarországon nagyon nagy tekintélyük van a különböző márkáknak, te max. abba a körbe tartozol, akik a márkáért veszik meg. Én úgy gondolom, hogy normális esetben azért vesz valaki 40k-ért szemüveget, mert az könnyebb, kényelmesebb, designosabb, mint az 5000 forintos, nem azért, mert látszik rajta a márka. -
#6475 Például kihagyják az automata mosógéppel mosást, vagy a nyelvtanfolyamot, hogy szép kék led, meg alufelni legyen a golfjukon. -
#6474 Mit értesz ezalatt: "ezekért a dolgokért milyen dolgokat hagytak ki. "
vagyis milyen dolgokra gondolsz? -
#6473 Én egyáltalán nem vok ilyen, mert pl. egy hete vettem egy pólót, és egyáltalán nem nagy márka, nem is ismeri senki (még én sem) és mégis megvettem, mert jól tetszett és jól érzem magam benne. Olyat meg naon nem is ismerek aki alig él meg, mégis drága cuccokat vesz. Inkább olyat akinek elég jól megy mégis alig költ magára. -
Ronny #6472 ez a fránya szóismétlés -
Ronny #6471 sajnos ez egy ilyen világ. Sokan verik bele magukat az adósságba, hogy villoghassanak. Jobb esetben még öreg korukra sem jönnek rá, hogy ezekért a dolgokért milyen dolgokat hagytak ki. -
#6470 ehh lehet, bocs a sok hülyeséget hordtam össze, de ezt hogy érted hogy így gondolkodnak az emberek, miért én hogy gondolkodom, ezt nem értem.
Am meg ezt most akkor vegyem úgy hogy dicsekdtem hogy vettem ennyi pénzért napszemüveget és hogy én ezt megtehetem, hát így visszaolvasva tényleg úgy tünik, pedig ha hiszed ha nem egyáltalán nem szoktam dicsekedni semmivel nem is szeretek, bár látom néha hibázok. Bármit veszek, elsőnek rossz hordani mert mindenki szívat meg olyan furi, mind1 tudom érdekesek a nézeteim dehát nem lehet mindenki egy véleményen. -
#6469 Vidéken is, meg pesten is sokan alig jönnek ki a fizuból, de 20 centis betűkkel büszkén viselik a puma feliratot és még fizetnek is érte egy valag pénzt.
Mindegy, hogy élsz, a lényeg, hogy a sok balfasz lássa, milyen drága cuccokra futja. -
#6468 nemtom feltűnt-e, de erről beszéltem -
#6467 Ez mondjuk tök mindegy, örülj neki, hogy valaki gond nélkül tud ilyen szemüveget venni. A probléma inkább ott van, hogy nem csöndben veszi meg, és hordja, esetleg úgy, hogy nem is látja senki rajta a márkajelzést.