Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
<#rolleyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Az Energie is olasz, nem?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Brolly
Köszi szépen, asszem veszek én is egy ilyet, de még nem tom milyen színbe, a termékkódot nem tod véletlenül?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

persze, már ma is voltam 😉 vettem még 1 ua-t! bátyámnak is kellet nagyon teccik neki 😛 sárga-kék stb nagyon sok szinbe de ugyan ez a forma... nah meg még egy fajta de az gáz senkinek nem áll jól a lábán kint a sarkad és elõl 2cm üres :S szóval érted! Westend-Energie üzlet asszem 2.on

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Brolly
De nem tod hogy hoznak belõlük, és a többi jól nézett ki?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

HPt
csak 5ropi, ez meglepõ, tudatában hogy 7ér vettem náluk övet <#zavart1><#zavart1>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Westendbe az Energie Boltba... utolsó darab volt de lesz szerintem még! 5 ropi nah meg több szinbe van sárga kék stb

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

prezi
lol?! legközelebb szmájlit se rakok... neked felesleges.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

I.C.ram
ércsedmá'!!
Kit--Kat
jahh jellemzõen ilyen keskeny a zászlónk, akkor grat neked vagy aki annak szánta

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

prezi
magyar nemlátod <#idiota>

Brolly
Az komoly, sztem naon jól néz ki, bár az a Olasz zászló ront egy kicsit az öszképen, de attól függetlenül nagyon jól néz ki, mennyibe volt, és hol?

Kit--Kat
hogy merte az Energie az olasz logót a cuccára tenni??????<#ticking>

mit ne mondjak 😉 értelemes hozzá szólás volt! nah megérdeklõdtem és akit érdekel még mint engem, " FILMNYOMÁS " igy kell érdeklõdni, és keresgélni!
illetve egy új szerzemény 😛 véleményetek?

I.C.ram
Joco 😄 Ilyet tuti gyártanak nagy példányszámban is 😄
sziasztok! lehet nem ide kellene a kérdést fel tennem! de nem találtam sajnos megfelelõ topikot, ezen kivül! kérdés a következõ lenne! Hol lehet csináltatni, hogy van egy pulcsim és annak a hátába vagy az elejébe varratni " szöveget " vagy ien pulcsit venni ahol bele varnak monogramot vagy nevet... pl. elõl a cipzár résznél elválasztva a nevemet Jo / Co cipzár választaná el.. vagy a hátára iratva a nevem! esetleg ha emlékeztek Gyõzikének volt hasonló pulcsija! HELP! köszi mindenkinek 😉<#zavart2>

BADE
Eladó egy DC világoskék-fehér mez,xl-es méretben,bolti cimkével,amikor vettem 11k volt.Képek itt:
http://bade.uw.hu/dc/DSC00246.jpg
http://bade.uw.hu/dc/DSC00247.jpg
http://bade.uw.hu/dc/DSC00248.jpg

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Brolly
Jó lenne ha mennél vmikor😊 és tudnál írni infókat, hoy mik vannak mennyibe meg iylenek, és ha találsz olyan cuccot is ami fent van az oldalon, azt pls szúrd már majd be😊
Elõre is kösz

prezi
vááá igen isten az oldal, van rajta bolt keresõ, minden országban és városban így hát miskolcon is 😛

Világjárók boltja Junior
Széchenyi u.46.
3530 Miskolc

X-Train
Széchenyi u.3-9.
3525 Miskolc

jejeje el is nézek ide nemtudom mikor 😄

prezi
hát igen... akkor marad az "utánanézés"

amugy http://www.protestboardwear.com/

a zenén behaltam 😄DDDd

számból vetted ki a szót 😊)

<énisegri😊>

Óóó legalább nálatok van pláza, nálunk még az sincs, örülök ha bolt van, és nem zárba 6kor, vagy hétvégén 1kor :/// - na aztán az kisfalu 😊)

Tudom, iszonyatosan drágák, és nekik feleáron is megéri, sõõõt olyakor olyan drágák, hogy negyedáron is... 😊

<én is lusta vagyok😄>

Punker
Eger se jobb 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
nagyfalu... áz 😄

és ilyen cuccokat csak plázába tolnak néha néha havonta 1x, persze az árára is rádobnak elég szépen, de szét kell nézni ami ilyen melegben elég gáz :|

apropo protest honlapot vki linkbe ?

I.C.ram
Azért ezeknek a minõségétõl sem kell ám hasra esni. Kb egy háztömbbel arrébb gyártják ezeket, meg a bóvlikat 😊
sehol?? egész miskolcon?? <#wow1> pedig az nagy falu 😄

prezi
Protest igen jo, csak kár hogy miskolcon nemlehet venni :\

elnézést, az még egész tûrhetõ ár 😊

Brolly
Amúgy a rövidgatya Protest, és 12990Ft

Brolly
Hát ha találsz vmilyen kínai boltban egy ugyanilyen minõségû, márkájú cuccot is, akkor te lennél a legnagyobb király, de amíg nem találsz addig ne beszélj hülyeségeket, bebaszna ha iylen cuccokat tudnál venni ilyen boltokba. biztos van hasonló, de nem ugyanilyen és nem ilyen márkájú és nem iylen mínõségû.

Jóhát nem csak egyszerûen járkáltam vele, kapott eleget a shoes, egyenlõre bírja.

Lteebee
1 hónap után? Be is baszna, ha kopna.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hát ennek perpillanat semmibaja, persze késõbb tuti elkezd kopni, de edig jóbírja.

prezi
minden bõr törik és kopik :|

Tisza honlapján azt irja h bõr.

prezi
mien anyag ? 😄

ARANYos 😊))

Én ezt a cipõt vettem kb 1 hónapja, és tök jó mert nem tört meg sehol és nem kopik ^^

Igen-igen, na az aztán könnyfakasztóan drága, az már 20 felé megy, nyár végén örülhet az ember, ha esetleg 1 felsõ, egy nõi felsõ, nem 22 ezer, hanem csak 18 😊))

Taranov
Vagy az O'Neill-ben is talán.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Áááá nem igaz 😊 Teljesen más a minõsége...(meg sztem azér lerí 1 hawaii gatyáról, hogy kínai vagy márkás) bár maga a márka is rányom még vagy 10 ezer Ft-ot, borsos ára van meg kell hagyni: 16 akár 20 ezer Ft is 😊)

Ettõl függetlenül lehet kínaik között is találni aranyszemeket, akár hawaii gatyában is 😊

Taranov
Hasonlókat a kínaiaknál is lehet venni, kitunoeket. 😊

I.C.ram
Ilyen stílusúakat szerintem akármelyik balaton melletti boltban leeht kapni. Láttam csomó hasonló 😛
Billabong(valószínû vmi deszkás boltot keress), és retro boltban 😊

Bár nekem az a papucs, olyan virágokkal kicsit lányos, de egyéni véleményem, biztos én vagyok a hülye, csak srácok gatyájára inkább oda halálfejet szoktak tenni 😊)

I.C.ram
akármelyik bóvliboltban.
Brolly
Hali
most ezt néztem, 2000-ért,sry de csak így tudtam elmenteni:

és ezt a rövidgatyát:

vélemény, és ha tudja vki hogy hol lehet õket megtalálni, az pls segítsen.

max 26 ezer, vagy ennél valamivel olcsóbb attól függ mikor és hol nézed

Taranov
És hol? 😊

Punker
talán nem kéne ékezetet használni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
jóvan nálam mind3 megy.