10072
-
#6546 Retro Jeans -
#6545 Én nem adok, soha nem adtam 4-5k-t egy pólóért.
Most meg már elég öreg is vagyok ahhoz, hogy inkább egy esprit, vagy 4you inget vegyek 4k-ért. -
#6544 most éppen melyik ózletről beszéltek? -
#6543 Féláron ienek kb., de pólók hannak 3ért is...
Tom Tailor pólókat fogok ma venni 1-2t, ott is minden le van árazva 3-4-5k-ra a pólók közül. Kül az Oneill is tök olcsó most, ien 5-6-7k-ért megkapsz már 1 pólót, csak sajna most nincs oan ami tetszene... -
#6542 10k 1 farmer, 4-5k 1 póló, 6-7k 1 pulcsi. Ezek szvsz elég jó árak. Szerintem el is megyek körülnézni, hátha megtetszik valami. -
#6541 Szerintem akkor már "átlagos" áron van. -
#6540 retro még féláron is drága szvsz -
Sekler #6539 mintha az Europark (Határ út) bejáratánál rögtön jobbra lenne egy Diesel bolt, persze lehet hogy tévedek, de nekem ugy rémlik hogy az volt. -
csoxer #6538 miskolcon mér nincs ilyen? vagy mindig rosszkor megyek -
#6537 Igen, vannak akciók szinte folyamatosan. -
#6536 Ma nézelődtem árkádban, minden eszméletlen olcsó, Retroba minden féláron, Tom Tailorban szintén... -
#6535 Diesel boltot nem találtam még sehol, de szerintem tuti hogy lehet kapni Diesel cuccokat MO-n. -
#6534 Azt hiszem, hogy olyan nincs Magyarországon. -
csoxer #6533 dízelbolt? plázák,ilyesmik? -
#6532 Sziasztok!
Hol lehet venni Diesel cuccokat? -
#6531 sterbincki... -
#6530 Az everlastot a trendi diszkósok is szeretik:D -
#6529 Had viselje, de az valóban túlzás, hogy Budapesten nincs normális kínálat ruhából :D -
Cat #6528 a londsdale és az everlast elég alacsony presztízsű dolgok, boxolók és tüntetők körében viszont nagyon népszerűek :)
http://index.hu/kultur/eletmod/lonsdale0920/
Muszáj neked kopaszok márkáját viselned? -
TommoT #6527 asszem van a pólus centerben egy ilyen bolt a gyúrós bolt mellett -
Sekler #6526 üdv! még április elején, vidéki gyerek módjára felmentem Budapestre, hogy a NAGY városban majd megkapok ruhában minden jót. Üres kézzel tértem haza, de ezúttal nem szeretnék így járni. Kérem aki tud segítsen, hogy hol a fenében lehet Pesten normális kínálattal találkozni? Minden plázát végigjártam, de mindenhol ugyanaz. Szeretnék valami Lonsdale, Everlast vagy akármilyen jobb cuccot megnézni széles kínálatban. Merre menjek? Nincs valahol valamilyen bevásárló utca?
Nézzétek el, hogy nem ismerem a fővárost. -
#6525 Köszi, mutattad már többször is. -
#6524 Nem tudom ez milyen márka de ha a nőt is adják hozzá akkor rögvest bevásárolok :)
:) -
#6523 mammut-tól nem messze a margit körúton (Mountex környékén) a Procross nevű boltban van dögivel fox cucc. Honlapjuk is van. -
#6522 oksa. -
#6521 goker vagy zone -
#6520 Hopp. Westend Speedshop.
Keresek Vans Old Skool fekete cipőt...
--> Csak 46-os van (ami eléggé nagy), és nem lesz utánpótlás.
Mivan? Hihetetlen.
Akkor menjek Budára a többi boltokat végigjárni?
Ötlet?
-
#6519 Na vettem egy Polaroid Furore napszemüveget, 17ezerért, tennék be képet csak neten nem nagyon találok de még körül nézek :) -
#6518 Én nem értek ehhez, nekem szimplán ez a szemüveg tetszett meg, ezért is érdekelne, hogy pontosan hol juthatnék hozzá. -
#6517 merre találok ilyen üzletet? :| -
#6516 Fox boltokat mondjatok már legyetek szivesek! -
#6515 Ez az oxydo valami újonnan nagy márka?
Azelőtt nem hallottam róla. -
#6514 Sziasztok! Olvasgattam fórumot és látom, hogy több ember is beruházott egy napszemüvegre. Kinéztem magamnak az alábbi típust: OXYDO XDREAM1 BLACK DQK és az lenne a kérdésem, hogy Pesten hol kapható ez. Neten csak webáruházban találtam, de feltétlen szeretném felpróbálni mielőtt megvenném. Olvastam, hogy Ofotértban lehet ilyen márkájúakat kapni, de nekem spec pont ez a típus tetszik nagyon és nem szeretnék "potyára" vidékről Pestre felmenni egy szemüvegért. -
Szeszmester #6513 Valaki írta a linket, gondoltam, megnézem, mi a választék a piacon. Annyira nem volt jó az a szemüveg. -
#6512 Én azért túltenném magam rajta, ha ilyen szemüveg kéne, de mivel a környékünkön van egy nagyon jó Ofotért, ezért kizártnak tartom, hogy akár egy másik kerületbe is elmenjek szemüvegért, mert fölösleges. -
#6511 nemtudom, nekem is csinálták, gondoltam használom :D -
#6510 prezi, milyen logo ez már, alig ismertelek fel -
Szeszmester #6509 :D -
#6508 hát de úgy barátilag szívatnak...
hát úgy is-is, mert ruha az nem érdekli mi van rajta, de pl. a haja sem érdekli hogy hogy áll... -
Szeszmester #6507 Hehe, visionstore weboldalon egy szemüveg leírása:
"A D kezdõbetû megtalálható a keret és a szár összeillesztésein, és a DIESEL felirat is felkerült a bal oldali lencsékre, hogy kifejezzék, viselõik részesei a „DIESEL kultusznak”."
Pff. DIESEL kultusz? Mi az egyáltalán? Nevetséges. Ha a részese vagy, akkor már vagy valaki? És ezt kifejezi egy D betű meg a felirat a bal odlali lencsén? Az már valami!
A zárás a pont az i-n:
"...melyek minden egyes darabnál és minden egyes részletben kiválóak és kivételesek. A sikeres DIESEL jövõ irányába tartó emberek szellemei…"
Aha. Kombinálva az Axe-hatással, a lehetőségek határtalanok!
Ez a szöveg engem meggyőzött, hogy itt NE vásároljak. Ti hogy látjátok a helyzetet?