Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm, azt hittem mindenre vonatkozik :S Mert jó lenne ha az õszi kollekciók is le lennének árazva
jancso22
Nyílván nem az összesre, de biztos van sok jó leértékelt cucc, amiért érdemes elnézni. Úgyis kéne egy új cipõ.

Szerintem is csak egyes boltok egyes termékeikre vonatkozik.
Nem hiszem, gondolom üzletenként változó hogy mire adják a 20%-ot...de javítson ki valaki ha tévedek.
És vajon az egyes termékekbe a legújabb kollekciók meg a most õszi cuccok is beletartoznak? Azért engem fõleg azok érdekelnének.
Nem, hát mondom ahol oda van írva, ott egyes terékekre van 😄
Hát gondolom nem egyes termékekre van hanem a boltra, és a végén a kasszánál írják neked jóvá a 20%-ot...gondolom én 😛
Nem, ez boltokra van és ott minden, kivéve aminél rá van írva a kuponra, hogy egyes termékekre, pl Apple cuccok, de most azon nem kell csodálkozni, hogy a fél millás Mac-re nincs 20% kedvezmény 😄
De nem is ilyen tipikus átverés, hogy csak a leértékelt árukra, illetve csak meghatározott darabokra vonatkozik?
És ezt csak kinyomtatja az ember kivagdossa szépen ami kell és a boltban odaadom a pénztárnál? Vagy ennél azért bonyolultabbat képzeljek el? 😛
Innen le tudod szedni: Arena kupon
Mi van? Mit kell kinyomtatni és honnan? És az miért jó?
Tudom, képben vagyok. 😄
Hát itt vehetsz, nem szerezni kell hanem kinyomtatni 😄
Jó lenne megint valami márkás cuccot szerezni, hogy megint elkezdõdött a suli 😊
Na ez az ami érdekelne engem is 😊
Hol lehet ilyen kupont szerezni ?
Ezek az akciós napok még most is vannak tudtommal. Nem érint minden boltot, ahogyan ezt a kettõt sem (:. Csak azokban a boltokban érvényes az akció, amelyek szerepelnek a kuponon.
Tavasszal még voltak ilyen akciós napok az Arénában, nem tudjátok ez még él? Gondolom ott is vannak Adidas meg HT boltok, reménykedem azokat is érintik a leértékelések 😊
Brolly mi a véleményed a #9563-ban linkelt cipõrõl? Kényelmes, bírja? 😊 Ha másnak is volt már, vagy van ilyen cipõje, beírhatná a tapasztalatait. Hétfõn megyek vásárolni és 2 kiszemeltem van, ez és egy converse tornacipõ.

Köszi elõre is! 😊

cesc fábregas

Azért csak lesz még 1-2 napos napunk remélem 😛

@natihorv: Ha jól tudom most ilyen 90% engedményes nap volt megint...egyszer már csináltak ilyet valamikor tavasszal talán
dragon11
Ja, nyári cuccokat Polgáron is leértékelik, de szerintem már nem nyár lesz.😊

szóval én kihagyom.

Nem hiába hívják outletnek 😄 de sose szokott rosszul jönni ha van egy kis árengedmény. Viszont mi volt múlt pénteken hogy ennyire érdeklõdtök?
Ott azért a "sima leárazások" is kellemesek szoktak lenni... Én külön akcióról egyelõre nem hallottam de gondolom a szokásos sulikezdéses frászt õk se hagyják ki.
rico1
Én 31-én kedden megyek a Premierbe, akkoriban lesz valami akció a "sima" leárazások mellett?

Ott mindig akció van nem😄 Vagy megint lesz valami extra?
hellobello
Persze most is van, hogy jön az õsz !

Sajnos én sem voltam ! Most is van valami akció ?
Pénteken volt valaki Premierben? Én nem jutottam el odáig, pedig be volt tervezve.
chicco
akit erdekel 1 Most Olaszban nagyon kedvelt tatyo.

http://www.kepesmotor.hu/motoros_taska_doboz/p437304

predator1982
hát nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán szeretek C&A-ban vásárolni, de ma benéztem, és találtam olyan sálat leértékelve, amire mindig is vágytam:-) gondoltam megosztom veletek

pred

dragon11
sry a sok postért, de utána néztem..

Miskolcon igazából csak Playersroomok vannak, amit Premier Outlet névként hírdetnek!!

Ez akkor ugyanaz lenne..?

bár Polgáron van igazi M3 Outlet Center..

dragon11
Vagy a Tesconál, lényegtelen, megkérdezem pár haverom..
a lényeg az, hogy ebben a miskolci outletben is lesz-e akció..???

bár gondolom igen.

dragon11
Itt Miskolcon a Szinvaparkban van egy outlet azt hiszem..😊

dragon11
ez biztos?😄

Benny04
sztem csak pesten van ez😞

paszulypisztoly
Gondoltam szólok, hogy ez a péntek 13 talán nem lesz annyira rossz annak, aki 90%-os akció mellett akar vásárolni, mert a Preimer Outlet Centerben este 10-ig lehet költeni 90%-os leárazás mellett!!!!!
http://t7.hu/erj-outlet

dragon11
ja kajak, valaki tudja hogy hol van?XD

dragon11
Ty, én is kinézek a miskolciba..

Barátosném lasssan betölti a negyedik x-et így gondoltam veszek neki egy "Még mindig dögös" vagy ehhez hasonló feliratú pólót. Van esélyem arra, hogy találok ilyet valamelyik itthoni boltban vagy marad az egyedi nyomás?

Így olvasva jól hangzik. Szerinte én kinézek oda. Talán pár csajszi is velem jön. 😛
Én múltkor vásároltam ott.Többnyire kilehet fogni jó cuccokat, de ez a szerencsén is múlik meg persze, hogy mi szeretnél venni😄
predator1982
fehér nagyon kényes, nekem a mostanim a második fehér, ne tudd meg hogy néz ki, bár én olyan vagyok hogy egy idõ után feladom a takaritgatását...most a biztonság kedvéért feketét vettem.

más. tök jó hogy jók a tiszák, én is gondolkoztam rajta:-) bár nekem csak táskám van, de imádom:-)

pred

smith09
Köszönöm a sok építõjellegû hozzászólást! Nagyon kedvesek vagytok. Spórolok össze annyi pénzt és beszerzek eggyet.
S2000
Éppen egy éves lesz a compaktom kb., a talp kopásán kívül újszerû, nagyon jól bírják.(egyedül télen nem hordtam a nagyon nagy hóban - ilyenkor a régi Tiszámat használtam 😊 ) Vagy 4 éve csak Tiszákat hordok, azt hiszem elégedettnek mondhatom magam.<#smile>

smith09
Jó ezt olvasni !
Ráadásul magyar termék ! :-)
popzu
Haveromnak 2éve van meg a comfort deluxja,néha a velur részt befújja 1kis velúr spray-vel és még ma is úgy néz ki mintha új lenne,megéri az árát és még garancia is jár hozzá!

smith09
Köszönöm a részletes választ ! Én a sima Comfortot néztem ki magamnak. 18,000 pénz de ha tartós és strapabíró akkor annyira még nem is sok ! A részletekre meg majd figyelek ! :-)
Olvastam, hogy többen voltatok premier outletben, most én is néztem, mert elvileg megint ilyen nagy leárazás jön.
http://www.premieroutletscenter.hu/cikk/vasarlasi_maraton_pentek_13_an_akar_90

De akkor azt mondjátok, hogy megéri kimenni?
popzu
idáig 4tiszám van/volt 3comfort deluxe illetve 1 vöcsök,iszonyat sokáig birja,hóban sárban esõben ,nyáron télen jól birja 1 dologra kell figyelni vásárlásnál hogy ahogy feleszed mondjuk a jobb párat akkor kívül a jobboldali részen ha behajlitod a lábad mintha lépnél 1et azlényeges hogy ott nenagyon hajoljon meg a bõr szóval jótkell választani,egyébként készségesen kicserélték nem is kérdeztek semmit 1bõl adták vissza a pénzem,úgyhogymost 1 vöcsök van meg 2comfortdeluxe

a fehér, bõr része nem gáz, nedves ronggyal áttörölve olyan lesz mint új korában, a szürke velúr már nehezebb ügy, azt nehéz szépen tisztítani, de amúgy ne parázz, nekem 3 fehér cipõm is van, az egyiknél szintén szürke velúr orrésszel, 2 hófehér és nincs gond, pedig nem is vigyázok annyira.