10072
  • ipari jani
    Utánanéztem és az aréna oldalán lehet letölteni a kuponokat. Ennyit megér az hogy olcsóbban kapjuk a ruhákat és kajákat is.
  • natihorv
    Igen valami kuponos őrület szokott lenni, havi egyszer. És ha van ilyen kuponod elvileg olcsóbban tudsz vásárolni néhány boltba. Dehogy honnan lehet szerezni ilyen kupont azt nem tudom. Talán a boltba adják vásárláskor.
    Nem nagyon foglalkoztam evvel azaz igaziság.
  • ipari jani
    úgytudom ott valami kuponozás lesz. Szerintem max úgy lehet jól járni az ilyen helyeken.
  • natihorv
    Biztos függ a márkától is, de mégis kb. honnan kezdődhet az ára.
    Egyébként Arenába szokott lenni havonta akció 1 napra. Talán ott lehet, hogy tudunk venni ilyen kabátot olcsóbban.
  • ipari jani
    biztos drágák, de gondolom van akinek megfizethető, főleg ha márkás dolgokról beszélünk. kár hogy nem lehet ezeket olcsóbban beszerezni
  • natihorv
    És mennyibe kerülnek ezek a kabátok? Nagyon drágák?
  • zdlr
    én kb. 3-4 éve hordok utcára snowboard kabátot, télen, a szelet nem engedi át, nem ázik be, a thermo betétek pedig bentartják a meleget ott ahol kell. egy jó vastag vagy thermo pulcsival nincs para szerintem.
  • Knabb
    Van egy olyan tippem, hogy szél ellen valszeg jól véd, mert elég gyorsan siklanak a snowboardosok, de lehet, hogy hideg ellen már annyira nem mert mozogni kell. Osztán most lehet, hogy oltári baromságot mondtam, akkor elnézést kérek
  • gonsi
    sziasztok!lehet hülye kérdés de szerintetek lehet snowboard kabátot téli kabátként használni? múltkor néztem a hervisben és tökre megtetszettek de még sose volt ilyenem + ahogy nézegettem rohadt vékonynak tűntek. aki jártas ezekben cuccokban vagy már volt neki ilyesmi kabátja az írjon már előre is kösz
  • OPM
    Sziasztok, tudnátok mondani nekem üzlete(ke)t Budapesten ahol találok jóféle bőr jellegű válltáskát nem horribilis áron? Thx előre is!
  • predator1982
    szerintem marhára el vannak méretezve, mert nemrégiben én is vettem nike cipőt, és a szokásosnál sokkal kisebb kellett....ilyet sem tapasztaltam még...
  • mámászítá
    Na jó persze sajnos nem az összes termék van leértékelve. :(
  • printsreen
    na akkor: bocs h készpénznek vettem mámászítá infóját arról, h egész nap nyitva van, akkor ne menj reggel. és este volt valaki? nem tudjátok, hogy van-e elég parkolóhely? enegm is érdekelne mikor vannak sokan, mert én sem akarom minden időmet ott tölteni.
    20ezerről 5ezerre az meg tényleg jó
  • AgyAnnnnnna
    Na, akkor nem tévedtem, hogy csak esti órákba tart ez az akció.
    Viszont tényleg megéri, ha 20ezerről ilyen olcsóra leértékelik a ruhákat.
  • mámászítá
    A múltkor éppen sikerült vennem egy levis farmart, ami 20 ezer forintról volt leértékelve 5000-re ! Szerintem jól jártam.
  • akhork
    Akkor megpróbálom felszabadítani az délutáni időszakot, hogyha tényleg ennyire megéri. Nagyon kéne már vennem egy Converse csukát. Szerintetek mikor nincsenek annyira sokan?
  • magenta point
    kicsit több infó? Szerintem jobban jársz ha késő délután mész ki munka után, mert az én tudomásom szerint ez csak délután 5 és este 10 között tart. Tehát reggel nem nagy sikerrel jársz, ha arra jársz. :)
  • printsreen
    előbb írta, hogy egész napos az akció. gondolom abba a reggel is beletartozik
  • akhork
    én csak korán udnék kimenni, jó lenne erről egy kicsit több info :D
  • mámászítá
    Én tuti, hogy kimegyek, de szerintem egész napos akció van.
  • printsreen
    Én is voltam már kétszer. A kínálat is bővel meg feltöltik a méretekkel ilyenkor
  • AgyAnnnnnna
    Persze, hogy voltunk. Persze, hogy megéri ilyen olcsón vásárolni. Bár ha jól tudom csak délután lesz valamikor olcsó minden.
  • akhork
    wow és voltatokmár benne? jó? nem átverés?
  • gyekenyheni
    Többször is volt már outletben akció. Most is lesz valami 90%-os akciójuk pénteken.
  • akhork
    mit jelent hogy nagy akció? :D
  • mámászítá
    De a premierben most lesz az a nagy akció, oda érdemes menni.
  • Knabb
    Hát van az Ázsiacenter-ben is egy bolt ahol eredeti lonsdalet árulnak. Akkor a London Stone-ban és még a Sárkánycenterről tudok.
  • petragondolai6
    komoly? az nagyon tuti ha leértékelt lonsdale-hez lehet vhol jutni
  • mámászítá
    Legutóbb mintha, úgy láttam volna, hogy a Premier Outletben is nyílt egy.
  • petragondolai6
    lonsdale-t hol lehet kapni márkabolton kívül?
  • DJ RX7
    mekkora fail vagyok.
    43as nike kicsi a lábamra, pedig alig 26,5 cm a talphosszam.
  • Knabb
    Az lemaradt, hogy tegnap vettem, de csak mára bizonyosodott be, hogy nem az igazi.
  • Knabb
    Hello
    Az a helyzet, hogy vettem egy Lonsdale kabátot, nagyon tetszik, meg minden, csak sajna nagy. XXL-es. Viszont a helyen, ahol vettem, ez volt az utolsó. Na most arra lennék kíváncsi, ha bemegyek egy másik helyre, ahol van kissebb, akkor vajon kicserélik-e nekem? Nem katasztrófa, ha nem... csak lehet jobb lenne egy XL-es.
  • modelcar
    Ennek a nike-nak a nevét meg tudná valaki mondani?
  • Benny04
    kuss
    zöld nincs 46-osban :/
  • DJ RX7
    mert gyermeteg vagy neked jó a jr.

én már megrendeltem a renzot.
    amit még +ba kell fizetni:
    Szállítás & Kezelés 536,04 Ft
    Utánvét díja 687,23 Ft
  • Benny04
    hm, ezt nem is láttam, csak nike renzo jr-t :D
  • DJ RX7
    én is renzo-t néztem és sztem innen fogom megrendelni.
  • DJ RX7
    ez hol gyerekméret? 41-46-ig?
    sztem pedig simán megéri legolcsóbban is 18k-ért tudod megvenni máshol.

• Benny04
    épp nike renzot akarok venni, mondom 12k-ért megéri, aztán látom, hogy gyerekméret :D