10072
  • Victor1103
    Szétnéztem az oldalon, de ilyen árak + szállítási költség mellett nem igazán láttam bármi olyat ami megérné..:/
  • DJ RX7
    helló

innen már vásárolt valaki? mennyire megbízható a cucc?
  • jancso22
    Lehet ám a nadrágokat igazítani, nagyon ritka hogy bemész a boltba és bármelyiket is 'rád öntötték'..
  • fiorobolo
    Jó hát embere válogatja, kinek milyen stílus jön be. Én is rosszul érzem magam, ha olyat kell hordani, amit nem szeretek. Vicces egyébként, hogy arénát említitek, mert pont lesz megint nekik 20-os szerdájuk. :D
  • printsreen
    egyetértek nekem sem áll jól minden nadrág nehéz megtalálni, ami jó:P
  • Victor1103
    Nekem van egy pár és számomra sokkal kényelmesebb arról nem is beszélve hogy mivel a lábaim nem a legvastagabbak arányos alakot kölcsönöz a testnek:P
  • fiorobolo
    Nem tom én ennyit nem problémázok gatyavásárlásnál. Bemegyek a boltba körül nézek, ha valami tetszik és jóárban van megveszem. Bár most nékem is kéne valami gatya, mert elszakadt az egyik, a másik meg már kezd kilyukadni alul. :P
  • jancso22
    végülis praktikusnak tűnik ez a bootcut, ha sétálsz nem is látszik rajta hogy különleges lenne
  • Victor1103
    A férfi megfelelője végülis a női trapéznak. A trapéz általába csípőtől a nadrág alsó száráig csak bővül míg a férfi bootcutnál a képen is látható hogy a térdnél összemegy majd megint bővül.
  • printsreen
    levisben láttam trapézokat arénában egy hónapja. nem tudom azóta elfogytak-e vagy van még. mi az a bootcut?
  • mámászítá
    Valaki tudja, hogy mikor lesz pontosan ez az akciós péntek ? Melyik pénteken, most ?
  • Victor1103
    Hi! Kérdezném tőletek hogy tudtok-e esetleg olyan üzletet ahol lehet kapni férfi bootcut vagy trapéz farit. Én ezeknek a cső és egyenesszárú gatyáknak a látványától is rosszul vagyok:S Online boltok is érdekelnek! Valami hasonlót keresek:

• akhork
    Az arénában is szoktak lenni 20%-os leárazások bizonyos napokon, és van adidas bolt
  • mámászítá
    Úgy hallottam, hogy a Premier Outletben megint lesz valami akciós péntek, csak pontosan nem tudom, hogy mikor.
  • nedecske
    Szevasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudtok-e valami ütős kis őszi leárazást valahol, ahol olcsóbban tudnék venni Converse cipőt, mint amennyiért általában lehet.
  • jancso22
    Kinéztem így télire egy új Adidas surranót de nem tudom hol lenne érdemes megvenni. Kb minden bolt egy árban adja őket vagy van ahol olcsóbban is be lehetne szerezni? (akár valami jó webshop is szóba jöhet)
  • jezjezjez
    Van ilyen márka? lol..
  • akhork
    Amnéziát szereti valaki?
  • hungary27
    piros, kék
    horgászathoz zöld
  • AntiHero
    az pontosan hol van? (nem pesti vagyok)
  • Jagumo
    Haver ilyet vett csak a a szára ilyen türkiz és lila. Woodoo-ban lehet kapni 25000 forint.
  • AntiHero

NIB Adidas Top Ten Hi Mens Boots Shoes

Ilyet lehet e venni maygarországon valahol (rendelni esetleg)? Mert ebayen van, de jobb lenne MO-n venni.
  • AntiHero
    Hát narancsba meg olyan munkás ruha jellegű.
  • Sekler
    egy kérdésem lenne: a történet hogy megyek ki Németországba a jövőhéten, ott is az északi részhez a tenger mellé. Mennyire szokás ott Lonsdale cuccot hordani, illetve ilyeneket?
    Csak mert haver volt kint erasmussal valahol és azt mondták rá, hogy skinhead. Nem szeretném, ha én is így járnék, mert nem vagyok az.

Inkább hanyagoljam és keressek más ruhát, vagy nyugodtan mehetek?
    Előre is köszi
  • I.C.ram
    Nem túl semmilyen az?
  • AntiHero
    Fekete
  • I.C.ram
    Melyik szín szerintetek a legjobb? Én a narancsot és a feketét néztem.
  • I.C.ram
    Sherpa-m volt eddig, de annyira nem vagyok megelégedve vele.
  • zolo
    Helly Hansen, Sherpa pl.
  • I.C.ram
    akarok venni egy télikabátot. Valami Columbia szerűségre gondoltam. Tudtak valami jó alternatívát, mert a magyar Columbia kínálat egy rakat szar. Melyik márka hasonló még?
  • orsi871106
    Pénteken voltam a westendben, páromnak kerestünk kesztyűt. Szépeket láttam a mexx-ben, a griff-ben, marks&spencer...sztem már sok helyen lehet kapni.
  • Benny04
    H&M
  • Narusco
    vagy esetleg ha valaki innen rendel, beszállnék hozzá hogy meg legyen a 200euró, és ingyen legyen a szállítás
  • Narusco
    aki mond nekem egy boltot, ahol tök ugyanilyen kabátot lehet venni, annak nagyon megköszönöm (ausztria is jó)
    ilyet
    vagy nem tudtok egy jó boltot, ahol hasonló szövetkabátok vannak, ilyesmi áron? (10-20k)
  • Csuhai G
    Hol tudnék venni szürke férfi bőrkesztyűt?
  • milu00
    Én körbenézek holnap:)
  • jancso22
    Szinte minden hónapban van, úgyhogy megnyugodhatsz. De mire legközelebb lesz már hideg lesz. Úgyhogy érdemes holnap elmenni. :)
  • mámászítá
    remélem holnap nem fog esni, mert sok cuccom lesz :)
  • KardosLillU
    Hát nekem úgy alakult hogy sajnos nem tudok holnap shoppingolni :( Remélem azért lesz máskor is...
  • jezjezjez
    hát nézd, ettől még lehet hogy találsz leárazott dolgokat őszi kollekciókban is, max nem mindenhol