Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Tisza cipõ ügyben várom a hozzászólásokat! Személyes tapasztalat esetleg ?
Hát a mai felhõszakadást sztem egyik se bírja.. Amugy márkaboltba érdemes megnézni
paszulypisztoly
Nem tudtok valami vízálló puma csukát nem egetrengetõs áron?

greg benz
Hát ha jön a latyak akkor fel nem veszem az tuti:) Szar idõre van másik csukám

neevous
Jól néz ki, de tisztogathatod akárhogy besárgul, beszürkül...fõleg, hogy jön a szeptember.

greg benz
Viszont gondolom a belseje bármennyire is vigyázok idõvel már közel sem lesz fehér.. De az annyira mondjuk nem gáz,ha lábon van úgysem látszik:))

popzu
odafigyelszrá és tisztogatod kiskefével és veszel velurtisztito sprayt akkor nicnsgáz

greg benz
Nincs:( Csak hasonló van,de ez annyira nem tetszik.
De ennyire para egyébként?:D

neevous
Para..nincs szürkében?

greg benz
Sziasztok!
Ezt a cipõt tervezem megvenni,csak mivel világos színû rossz elõérzeteim vannak:) Nem nagyon para,mármint a koszolódást illetõen?Nem kell rá nagyon vigyázni?Persze vigyázok rá az alap,csak azért hófehér,arra jobban kell ügyelni mint egy feketére vagy valami sötét színûre:)
Azért kérdeztem rá nálatok,mert gondolom itt akad olyan ember aki hord,vagy hordott már hasonló kaliberû csukát.
Köszi elõre is!

A buli az nem alap? :DD

dragon11
köszi szépen, rendes vagy.:)

benézek mindenképp, de igazából márkásat szeretnék:D

Sickness
persze buliba... ebbe aludnál meg egy bõrtangába.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ki kérdezte, hogy érdekel e? csak leírtuk

tigeroo
pont buliba kéne, alapból fel nem vennék ilyet de azért sírjatok :)))

amúgy ki kérdezte a véleményetek?
mennyé newyorkerbe, ilyen árakért vannak farmerok, csomó, elég jó minõség az is szerintem (a farmerre gondolok, a többi cucc nem tul jó minõségû, de farmerrel onnan még nem volt gondom)

dragon11
Nekem is segítene valaki?

köszii:-p

hát már bocs de a bal oldali az naggyon gay, a jobbos tetszik

<#eljen><#wave>
Keroz1n
Mindketto ciganyos

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

jobb oldali kell

tigeroo
semmi baj :DDd
huuu..mär bocs, nem teged akarlak megserteni, de mindket felsö ugy nez ki mint egy cigänymaffiozo siofokon, vagy egy dokkos gyuros köcsög szombat este<#hehe>

persze megertem en, izlesek es pofonok<#integet2>
tigeroo

baloldali képen hasonló felsõt hol lehet kapni?
popzu
UU ez eszembe se jutott-.-" de hülye vagyok. köszi

dragon11
Mérd le a talphosszad és aszerint vedd.;-)

Nekem is lenne egy kérdésem skacok.:|

Szeretnék venni egy farmert(nem rövid), max 8kért ami márkás. Az ilyen árban kapható a CONS, de azon kívül nincs más márka? Pl. Lee-t ennyiért kaphatok?(Vagy ha valaki tud egyéb ismertet, az írjon, + hol vehetném meg Miskolcon olyan áron!)

köszi

popzu
Srácok 1 kérdésem lenne,1 cipõt szeretnék rendelni,de csak külföldön kapható megnéztem a magyar számozás hogy néz ki amerikai méretben de nemtudom eldönteni hogy mekkora méretben kellene.általában 39-40-41es méretû cipõket hordok, márkára változó,de pumám még nemvolt vki vmi 5let?

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
:D pont most jöttem fel SG-re azt most írtad. mindjárt csinálok képeket. Am. 1-2 szépséghibája van használatilag tökéletes, és a szépsághibák nem látszódnak miközben hordod,de csinálok képet :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Gunnersboy
nemvoltam itthon sry, am nemtudom sok e, állapottól függõ

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
sok?

Jagumo
képet csapok ha hazajövök. ár mondjuk 4000. 15000 volt boltban :)

Gunnersboy
jep, övröl képet árat

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
ha valakit az öv érdekel, az is eladó, dmondjuk az már használt :) :D

Jagumo

rico1
Eladó 5000 ft-ért alig használt, hibátlan állapotban, sötétkék, gyermek XL-es Nike pulóver. Az eladó termékrõl küldhetek képeket kérésre
Elérhetõség: [email protected]

dragon11

Valaki tudja ez milyen cipõ azon belül, hogy Nike?

köszii=)

Gunnersboy
nem komoly eladók, rutintalanok :DD

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Jagumo
vadi új 1x nem volt rajtam :DDDDD kajak

Jagumo
érdekel valakit springfield naci. 32-es (kb M-es ha így jobb) 16000 volt. 4-5-be aladnám. ha érdekel valakit mutatok képet.

prezi
meg ár...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Gunnersboy
kep

érdekel valakit police szemmüveg?ezüst szinû fémkeretes 2010-es modell garival

Brolly
Ez a Jokeres kép nem csak simán rá van vasalva a pólóra?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ha erdekel valakit elado egy adidas 43-as Busenitz, navy szinben, 2 szer volt läbon, kb 2 x 2 ora...kepet csak igy tudok most:

adidas busenitz skateboarding shoe
Mike at home
ezek egész jól néznek ki

(a puma cipúõi eddig - számomra - borzalmasak voltak)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

neevous
Kézzel mosd és hagyd egy kicsit állni ecetes vízben.

tigeroo
vettem egy fekete farmert és kibaszottul árasztja magából kifele az indigót, 2hete megvan 3x mostuk ki de még mindíg savanyú szava van.

valami tipp hogy hogy lehet fixálni?
BADE
Eladó M és L-es méretben 7500Ft

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2