10072
-
AgyAnnnnnna #9791 Igen vannak lárazások. Ilyenkor mindenhol vannak. Bár nem az lenne a normális hogy karácsonykor törjön rád a vásárlási láz? :D -
jezjezjez #9790 Na vajon vannak leárazások a nagy ünnepi vásárlási hullám után?
Körül kéne nézni, de még nem igazán jött meg a hangulatam hozzá, így hogy vége az ünnepeknek. -
#9789 Spyder, Sherpa, Helly Hansen, Columbia, mind tökéletes, igazából már mindegyik ugyanúgy véd, külső és a kényelem alapján válasszál szerintem. -
Narusco #9788 ilyen kéne, szürkében :) -
Narusco #9787 hol lehet venni fasza ushankákat??? h&m-ben a próbababán láttam egy szürkét, az egész szőrmés volt és szürke árnyalataiból állt, de nem volt készleten, sehol nem találtam olyat ami tetszene (ezen kívül). esetleg vki tudja konkrétan melyikről beszélek? -
#9786 The North Face -
Narusco #9785 még mindig aktuális
nekem sieléshez KELL egy ilyen -
Narusco #9784 ezt én irtam bammeg miután itt láttam azt :D -
arnold27 #9783 sziasztok!
Síkabátot keresek de márkásat, meg olyat ami tényleg véd rendesen. (valamennyire vízálló, légáteresztő, meleg, MÁRKÁS, jól is néz ki, stb.)
Láttam egy jó párat a WestEndben, rá is szánnék annyi pénzt, csak nm tudom melyik márka mellett döntsek. (spyder, Colorado, Alpine) van vkinek vmilyen tapasztalata? -
Knabb #9782 Hát egész felsőtestes mintáknál kicsit fura ha még nem hordtál olyant, de szokni kell és jólesz. -
#9781 attól félek,hogy idétlenül állna a koponya miatt :D -
Knabb #9780 Ironfist -
#9779 huh véleményt kérnék:
http://thehut.pantherssl.com/productimg/0/600/750/00/10287200-1290441346-964000.jpg pulcsi
póló -
#9778 http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__1391274-hol-lehet-ilyen-modern-warfare-2-hoz-kinalt-maszkot-venni-mo-n-vagy-hasonlot -
#9777 nah végül hervisben vettem egy salomon téli hótaposót:-)
ez téli cipő:-) -
Narusco #9776 uh, ez engem is nagyon érdekelne, sieléshez jó lenne :D -
#9775 mo-n hol lehet ilyet kapni? -
akhork #9774 figyi berakom a linket és megnézed oké?
http://www.arenaplaza.hu/news%28Arena_20_Sz%C3%A1zal%C3%A9kos_Szerda%29-8637.htm?utm_source=buzz&utm_medium=news&utm_campaign=wednesday -
printsreen #9773 milyen márkák vannak most? ha jól láttam változni szoktak.
állítólag azért adnak olyan zenéket, amilyeneket, mert az elősegíti a vásárlókedvet:P -
akhork #9772 Sajnos az a baj hogy most már nem kellemes karácsonyt mondunk hanem boldog vásárlást :(
igen megint akció lesz!! én megyek :d -
printsreen #9771 én az első karácsonyos reklámot szeptemberben láttam:P akkor még azt sem hittem el hogy látok többé havat itthon.
akciós szerda lesz megint arénában? egész jól összehozták ezt a dolgot:) -
akhork #9770 az nem rossz, viszont hogy már novembertől nyomják az arcodba az nem annyira jó.
hát igen valamit valamennyiért :D
viszont holnap 20% akció van az Arénában majdnem mindenre!!!
az nekem elég jónak tűnik :D -
printsreen #9769 én jobban bírom a plázákat azért. kis karácsonyi zene meg fíling, nem olyan rossz az egyszer egy évben:)
timberland az nem az az olcsó fajta...mondjuk a minőségért ugyebár:P -
akhork #9768 Próbáltad már a Timberland-ot? vagy a players room? általában vannak jó bakancsok téli cipők, nyilván nem egy outlet, de cserébe van méret, és választék bőven. -
printsreen #9767 hát férfi Csizmát tényleg elég nehéz találni. bakancsból, már azért akad kínálat, bár nem tudom...veszkócsizmára gondolsz? mert ha olyan lovaglót keresel mint a hazafiban azt sztem lovasboltban keress:D -
immposible #9766 ez a téli időszak olyan mindenkinek h nehéz egy rendes cipőt találni,ami jól is néz ki,de megfelel a célra... -
Narusco #9765 férfi csizmákat mutathatnátok :) szövetkabáthoz kéne vmi fasza :) -
#9764 nah én meg téli csizmát kerestem. márkásokból egy épkézlábat nem találtam. vagy méret nem volt, vagy nem volt vizálló, vagy tök ronda volt, vagy nem volt szőrös. én még életemben nem küzködtem ennyit cipővel...ti márkás télicipőben nyomjátok??? -
amazon15 #9763 Én speciel a Nike-ban még nem csalódtam :) -
ZsaniC #9762 Nekem az adidas az ami bejött, az tényleg olyan, hogy sokáig tartós -
amazon15 #9761 Ez teljesen márkafüggő. Valahol csak magát a logót fizeted ki, egyes esetekben a minőségért fizetsz. De csalódtam már olyan márkában is, amiben előtte évekig nem. -
ZsaniC #9760 Ennyire jók ezek a márkás cuccok? Mert ha kitart akkor megveszem énis arénába, de azért nem mindig ez a tapasztalatom -
vassildiko86 #9759 Hajrá:D Remélem találsz valami szuper kabit;) -
#9758 Köszönöm srácok!
Az lesz akkor,hogy megnézem a Timberlandot majd a Heavy Tools-t is. Ha a Timberland kuponnal is drágább akkor maradok a HT-nál. De már cselekednem kell mert tényleg semmit nem ér a jelenlegi kabátom. -
vassildiko86 #9757 Igen tény, hogy a Timberland drágább, de ha már úgyis ott vagy oda is belehet nézni. Ha nagyon drágának találod, akkor max csak nézelődsz. Heavy tools-ban meg azt hiszem, hogy most nincs kedvezménykupon:s -
zdlr #9756 timberland nem a legolcsóbb. legjobb áron, egyszínű, elegánsabb kivitelben heavy tools-ok között nézz szét. -
#9755 a márkáról magáról már hallottam de teljes homály..milyen árban mozognak ott a dolgok? Mert ha kb ilyen 50ezer felett tudok venni egy kabátot akkor lehet hagyom kifagyni a belemet...mert abból ha lejön 20% akkor is elég drága..vagy én vagyok garasos. -
vassildiko86 #9754 Timberlandban szerintem van olyasmi, amire te gondolsz. Szerdán lehet a kuponokat beváltani, érdemes körülnézni. -
#9753 egy hasonló felépítésű kabáton én is gondolkodom...a szövetkabát szart se ér ebben a nagy szélviharban...a lelkemen keresztül megy a szél. Melegnek meleg de valamiért olyan,mint ha szélben nem lenne rajtam semmi...vannak ezekből a snowboardos kabátokból kicsit elegánsabb is vagyis olyan egyszerűbb..fekete..semmi csilivili? Na meg összekapcsolnám ezzel a kupponos kombóval ha tényleg járható út ez a kabát.
A válaszokat előre is köszönöm!
pp -
zdlr #9752 sajnos nagyon drágák, tavasszal, ősszel érdemes megvenni őket, mert tavasszal a szezon végi, ősszel meg az új kollekció előtt, a megmaradt darabok kiárusítása szokott lenni.
esetleg premier outletben ha van valami 90%-os akció (ált havonta van valami nagy), van dockyard island (fundango, columbia), heavy tools, o'neill, iguana bolt, ahol találsz technikai ruházatot.
normál áron alt. 30 ezer körül indulnak.