10072
  • Taranov
    Jaja, itthonról írok.
  • D4nY
    hi

http://www.armaniexchange.com

ien bolt amiben ezeket a cuccokat árulják van bp-en? xD

thenksz
  • Mike at home
    visszajöttél?
  • Mike at home
    hát mert annyira olcsó, fillérekbe kerül
  • Csuhai G
    Aham, thx. :)
  • Taranov
    Inkább csak alkalmi cipőnek hordom, de jól bírja egyébként. Egyedül az a baja, hogy gyakran kell tisztítani, mert törtfehér.
    Egyébként minden bőr rajta + olyan miami vice feeling :)
  • Csuhai G
    Ezt hogy érted? Nemértem. :)
  • Mike at home
    minimum 3-mat
  • prezi
    esetleg valaki meg tudná nézni hogy van e már őszi kollekció ?! meg akkor a honlapon lévő cuccok tuti kaphatók ? mert van egy két póz ruhadarab
  • Csuhai G
    25-30 ezer FT?? "Csak"?? Teljesen el voltam tájolva, nemhittem hogy annyiért lehet kapni, mint pl egy Pumát. Hmm, lehet hogy télire veszek egy Lacoste cipőt. Amúgy milyen a minősége? Jól bírja?
  • Taranov
    25-30 ezer Ft körül átlagban.
    A Westendben lévő Salamanderben egy kicsit drágábbak, de ott normálisabb a kiszolgálás. Én a nyári kollekcióból vettem egyet, nagyon jó, csak sajnos a méretet nem jól választottam ki, eggyel nagyobb kellett volna.
  • Csuhai G
    Néztem a Lacoste weblapján a cipőket, és nagyon jól néznek ki! Valaki tudja, hogy ezek Magyarországon (Westendben lévő Lacoste boltban) mennyibe kerülnek kb? Előre is köszi!
  • Sekler
    tetszik, bár nekem a superstar ugrik be róla
  • szando
    mondjuk itt, de a posztban van egy link egy másik posztra, azt is érdemes elolvasni.
  • sapkafej
    nekem nem jön be
  • Ben C
    ez kurvajó. ma vettem: Őt
  • zoltan93
    hát nekem tetszik elvégre azért vettem meg. csak kiváncsi voltam a véleményetekre.
  • Csuhai G
    Nekem nem tetszik, de az a lényeg hogy neked tetszen (szerintem). :)
  • zoltan93

Szerintetek ez milyen?
  • ghost cb
    Mit kell ezen bővebben, bemész térdeltetnek és te lecsapolod a boltost. Hallottam már róla én is.
  • OPM
    ezt fejtsd ki légyszi bővebben
  • szando
    ott ne nagyon vásároljatok ha nem muszáj, szopatnak.
  • Brolly
    playersroom
  • Mike at home
    globalplaza.hu
  • neevous
    Szerintem jobban jársz, ha elmész oda.
  • zoltan93
    csá! adidas, puma vagy nike utcai cipőt szeretnék venni budapesten az árkádba. nem tud valaki adni valami jó linket ahol tudnék válogatni a cipők közt?
  • Mike at home
    na igen, de nem itt a topikban
  • Taranov
    Jó, ezt már megbeszéltük. Mivel Giorgio Armanit nem tudja az ember felbérelni magának, kénytelen választanai valahonnan. Esetleg azt még meg lehet tenni, hogy nem a legnagyobb tömegben eladott, legjobban látható márkajelzéssel ellátott ruhát veszed.
  • Mike at home
    pedig ettől az még konfekció
  • Taranov
    A rockkoncert közönsége ugyanezt mondja a te cuccaidra annyi módosítással, hogy "Ilyet nem láttam még életemben" :D
  • Gogg
    ilyen szart nem láttam még életemben :D
  • Taranov
    Nekem épp elég, hogy egy hétig nem tudok aludni a Sziget zajától, a weblapjára már nem vágyom :)
  • Cat #6554
    Sziget honlapot nézegetem, jobbra rajta banner, ahol ruhákat árulnak. Rákattintok, bejön egy beépülő bolt... ÚRISTEN :D Egyes darabok eléggé kiakasztóak :)

http://www.darkshop.hu/index.jsp?kat=10104

• Taranov
    Én sem vásárolok ott sokat, de talán van előnye is ennek az árnak, egyrészt nem kommersz a cucc, másrészt ez tényleg olasz gyártmány és olasz tervezés. Ettől függetlenül vannak bizonyos darabok, amiknek az árával elszálltak, de talál az ember néha egy-egy különlegességet, ami nem hordozza magán a konfekciós ruha ismertetőjegyeit.
  • Lteebee
    Persze féláron ennyik.
  • Lteebee
    Valami elképesztő árak vannak, évente egyszer betévedek.
  • Taranov
    A GAS őszi kollekciója viszont jónak ígérkezik, az imént néztem a weboldalt.
  • csoxer
    én meg vettem egy galléros cactusclone pólót egy ezresér
  • GTheo
    Na tegnap pont 10k-t költöttem ruhára:
    Oneill rózsaszín hosszúujjú póló: 8ezerről 4ezerért
    Esprit póló: 2800Ft szintén féláron
    Tom Tailor póló: 3200 Ft
  • Taranov
    Persze, ezek elegánsabb márkák, de a 4k-s ing azért azt hiszem, hogy mai viszonylatban kifejezetten olcsónak számít, nem ritkák a 15-20 ezresek sem, amire azért én személy szerint sajnálnám a pénzt.