Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fehér száksz 😉

I.C.ram
amúgy jó lenne, ha nem lenne az elején az a csillogó cucc 😞
CSOCSO
há hogyne😄
prezi
nice

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

I.C.ram
Csocso neked még mindig feka vér folyi kaz ereidben 😄
CSOCSO

remelem bejon a kep...
eletem elso converseje

nagyon kenyelmes.. egy masik hubaz ilyen olyan kenyelmes rugos Nike-t lestem.. LOLLER... ez 2 szer kenyelmesebb es puhabb volt mint a nike
Kit--Kat
még lehetne pár ilyet említeni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Szerintem nem volt semmi baj a Pumával, én szerettem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sapkafej
eggyel elõttire írtam (#'98)

György

sapkafej
élõ reklámtáblák vagyunk

György

Brolly
Hát sztem a Puma végülis olyasmi mint a Nike vagy az Adidas, mármint nem termék szempontjából, hanem hogy világszínvonal. Hiszen elég reégi márka, világversenyeken is használják(pl.V😎 meg eléggé elterjedt a világon.Ha a Puma cipõk nem is hasonlítanak pl. egy adidas cipõhöz, nézd emg a melegitõit, szinte teljesen megegyeznek csak a márka már, De viszont ezekbõl a termékekbõl õk a legjobbak, Nike-Adidas-Puma.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

I.C.ram
Jaja az a puma volt csak, és ilyen homoszínû meg sárgás talpa volt 😊
Dynamic
Én egy fajta Pumára emlékszem.Ami tök fehér volt, az orra meg szürkés, lyukacsos velúr.Az oldalán apró aranyszínû Puma felirat logóval, ez mindig lekopott.Szinte csak ezt a Pumát lehetett kapni meg még elvétve volt 1-2 fajta.Ez kb. 10-15 éve volt.Emlékszem akkor a Hi-tec milyen nagy márka volt, minden hülye(köztük én is) ilyet hordott, szinte ölték érte egymást az emberek.Aztán hirtelen eltûnt, azt hittem nem is létezik, de most Írországban bementem 1-2 cipõboltba, ahol ezer féle volt😄D
I.C.ram
Emlékszem mikor ált iskolás voltam a Puma volt az egyik legtrébb márka, leglaábbis az ismertebbek közül, most meg az a legmenõbb 😄
Dynamic
Nekem az tetszik amikor bemegyek az egyik "kedvenc" cipõboltba, ahol Catepillar,Skechers,Puma és egyéb márkák vannak és jönnek be a fiatal kölykök, és célirányosan csak a Pumát nézik, a többire rá sem tekintenek.Pedig az elõbb említett márkákban sokkal jobbak is vannak ott.<#falbav>
Persze lehet, hogy nekem szar az ízlésem😊
I.C.ram
Azt nem értem, hogy miért jó belekverni az utcai cipõkbe a sportokban használatos cipõket? 😄

Volt boxcipõ, volt verseny goodyear gumi mintázatú autóversenyzõ cipõ, volt foci cipõt imitáló cipõ. Mi jön még? Kövektezõ a holdjáró csizmát imítáló cipõ lesz.
I.C.ram
Puma nem ér 25ezret. Az túl kommersz márka, hogy ennyit kiadnék érte. Semmi különleges nincs benne. Azért adjak ki +15 rugót, hogy ugyanúgy nézzek ki mint a másik 30ezer ember? Áhh..

Mindegy nem szólok bele, azt vesztek, amit akartok, csupán nekem hülyeségnek tünik ez a vétel.
Dynamic
Jaja, csodálkozom, hogy vagy 4 éve még mindig divatcipõ a Puma.Egyébként én is rühellem, amikor 30 centis betûkkel ráírják cipõre, pólóra, akármire, hogy Diesel,Tom Tailor, Mustang stb.
jah igen, szép a kék is.. sõt jó választás még juli,aug. aztán nem tovább! nah meg ember legyen aki ehez valamit fel tudd venni jól is nézzen ki! hosszú fehér nadrág, de farmerhoz már nem szép! de mindenkinek saját izlése van! ez igy alakult ki! 😉

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

sekler jó választás az adidas én most cseréltem le a hófehér adidast a pumára igen nagy változás ez nekem 😊ua. mint a fekete adidas csak fehérben és nem goodyear van az oldalán hanem szép oldsc adidas jel 😉 csak egy baj van velük igényes cipõk és ápolni kell õket.. pasztázni, ráadásul HAMAR megtörik mert keményebb bõrbõl vannak! off: bele rugsz a labdába és marad egy törés a cipõdbe nah az kegyetlenül szép!<#idiota>

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Taranov
Ez is igaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ti ugye ezeket a cipõket csak focipályán használjátok? 😊

de erõsen gondolkozok, hogy egy ilyesmit kellene inkább

amugy meg királyul néz ki, én is hasonlóval szemezek

Brolly
Bocs, nem akrtalak felidegesíteni, de nem tom hogy akkor te mennyiért vennél meg egy Puma cipõt, ha megvennél ,meg olcsóbban nem naon találsz, esetleg naon régit, de még azt se naon.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Taranov
Elmondom, hogy mi nem tetszik benne:
1. túl sok embernek van, erre mondtam, hogy kommersz
2. túlságosan fiatalos, már-már gyerekes
3. nem a legjobb minõség

Egy Devergo vagy bármilyen más bõrcipõt, amin esetleg még a márkajelzés is kisebb, inkább preferálnék.

Taranov
Mindennek van designja.

hm...ne vesszetek össze annyit nem ér az egész cipõ vagy igen? 😄 hát figyeljetek szerintem ha a puma cipõt felveszed farmerhoz bármihez amihez jól nézz ki sokan meglepõdnek arról nem is beszélve sokan örülnének ien cipõnek 😉

A budmilnak nincs designja...
Amugy kommersz puma, rossz puma!

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

I.C.ram
Ne basszál fel agyilag, jó? 1. nem írtam egy szóval sem, hogy nem tetszik, bár valóban gányúl néz ki szerintem. 2 aki 25ezerért vesz egy puma cipõt, az meg is érdemli. Kb mintha egy Budmil hátizsákot vennék 50ezerért.
nem a dizájn, hanem a márka miatt

25ért sima sportcipõ... eszméletlen.

Taranov
Hát a design miatt kerül 25-be, nem a minõség miatt.
Sajnos nekem is volt Puma cipõm, tetszett meg kényelmes volt, de a minõsége tényleg nem a legjobb.

Dynamic
Hát érdekes...Azért kíváncsi lennék, hogy akkor is jól nézne-e ki, ha nem Puna lenne<#eplus2>
Brolly
Engem érdekel<#vigyor3>

Brolly
LOL, neked van már szemed, meg izlésed.<#levele>

I.C.ram
25 rupó? Képek alapján a minõségét elnézve max 10 ér kb... tök csúnya a varrás rajta.
Taranov
Hát nem azért mondom, de ha "stylist" (ez nagyon jó szó 😊, akkor azért nem Puma cipõt kéne ajánlania, inkább valami elegánsabbat. De mindegy, nekem is tetszik ez a cipõ, csak kommersz.

igen... most jönnek majd a ruhák ha érdekel valakit 😊 bátyám barátnõje stylelistes tudja hogy mi a divat 😉 szép fain ruhák...

Brolly
Jól néz ki ez is, én is ilyet akartam venni,csak más színbe. akkor nyárra már bevásároltál lábbelikbõl😊

Brolly
Nem baj, hát nem jöhet be mindenkinek, olyan cipõ nicns is.😊

dobozt? az a lényeg 😉 ! nah meg a tartalma ami 24.900

prezi
fehér száksz :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a dobozt fontos volt fotózni 😊

amúgy nem rossz! hogyér volt?

bocs, de ez undorító😊

megint voltam vásárolni, nah most a papucs mellé egy fain cipõ is dominál! 😄

Brolly
Baz

Brolly
Nem tudja vki véletlenül, hogy ezekre a cipõkre hol tudnék rátalálni?
/forumkepek/2006_07/Levi\
/forumkepek/2006_07/Levi\

Brolly
<#worship><#worship><#worship>

energie papucs - style f268 size 42 wash 00
art 9210 col 1999 6690 portento shoes

I.C.ram
arról nem is beszélve 😄