10072
-
#6586 Jaja, itthonról írok. -
#6585 hi
http://www.armaniexchange.com
ien bolt amiben ezeket a cuccokat árulják van bp-en? xD
thenksz -
#6584 visszajöttél? -
#6583 hát mert annyira olcsó, fillérekbe kerül -
#6582 Aham, thx. :) -
#6581 Inkább csak alkalmi cipőnek hordom, de jól bírja egyébként. Egyedül az a baja, hogy gyakran kell tisztítani, mert törtfehér.
Egyébként minden bőr rajta + olyan miami vice feeling :) -
#6580 Ezt hogy érted? Nemértem. :) -
#6579 minimum 3-mat -
#6578 esetleg valaki meg tudná nézni hogy van e már őszi kollekció ?! meg akkor a honlapon lévő cuccok tuti kaphatók ? mert van egy két póz ruhadarab -
#6577 25-30 ezer FT?? "Csak"?? Teljesen el voltam tájolva, nemhittem hogy annyiért lehet kapni, mint pl egy Pumát. Hmm, lehet hogy télire veszek egy Lacoste cipőt. Amúgy milyen a minősége? Jól bírja? -
#6576 25-30 ezer Ft körül átlagban.
A Westendben lévő Salamanderben egy kicsit drágábbak, de ott normálisabb a kiszolgálás. Én a nyári kollekcióból vettem egyet, nagyon jó, csak sajnos a méretet nem jól választottam ki, eggyel nagyobb kellett volna. -
#6575 Néztem a Lacoste weblapján a cipőket, és nagyon jól néznek ki! Valaki tudja, hogy ezek Magyarországon (Westendben lévő Lacoste boltban) mennyibe kerülnek kb? Előre is köszi! -
Sekler #6574 tetszik, bár nekem a superstar ugrik be róla -
szando #6573 mondjuk itt, de a posztban van egy link egy másik posztra, azt is érdemes elolvasni. -
#6572 nekem nem jön be -
Ben C #6571 ez kurvajó. ma vettem: Őt -
#6570 hát nekem tetszik elvégre azért vettem meg. csak kiváncsi voltam a véleményetekre. -
#6569 Nekem nem tetszik, de az a lényeg hogy neked tetszen (szerintem). :) -
Szerintetek ez milyen? -
#6567 Mit kell ezen bővebben, bemész térdeltetnek és te lecsapolod a boltost. Hallottam már róla én is. -
OPM #6566 ezt fejtsd ki légyszi bővebben -
szando #6565 ott ne nagyon vásároljatok ha nem muszáj, szopatnak. -
#6564 playersroom -
#6563 globalplaza.hu -
#6562 Szerintem jobban jársz, ha elmész oda. -
#6561 csá! adidas, puma vagy nike utcai cipőt szeretnék venni budapesten az árkádba. nem tud valaki adni valami jó linket ahol tudnék válogatni a cipők közt? -
#6560 na igen, de nem itt a topikban -
#6559 Jó, ezt már megbeszéltük. Mivel Giorgio Armanit nem tudja az ember felbérelni magának, kénytelen választanai valahonnan. Esetleg azt még meg lehet tenni, hogy nem a legnagyobb tömegben eladott, legjobban látható márkajelzéssel ellátott ruhát veszed. -
#6558 pedig ettől az még konfekció -
#6557 A rockkoncert közönsége ugyanezt mondja a te cuccaidra annyi módosítással, hogy "Ilyet nem láttam még életemben" :D -
Gogg #6556 ilyen szart nem láttam még életemben :D -
#6555 Nekem épp elég, hogy egy hétig nem tudok aludni a Sziget zajától, a weblapjára már nem vágyom :) -
Cat #6554 Sziget honlapot nézegetem, jobbra rajta banner, ahol ruhákat árulnak. Rákattintok, bejön egy beépülő bolt... ÚRISTEN :D Egyes darabok eléggé kiakasztóak :)
http://www.darkshop.hu/index.jsp?kat=10104
-
#6553 Én sem vásárolok ott sokat, de talán van előnye is ennek az árnak, egyrészt nem kommersz a cucc, másrészt ez tényleg olasz gyártmány és olasz tervezés. Ettől függetlenül vannak bizonyos darabok, amiknek az árával elszálltak, de talál az ember néha egy-egy különlegességet, ami nem hordozza magán a konfekciós ruha ismertetőjegyeit. -
#6552 Persze féláron ennyik. -
#6551 Valami elképesztő árak vannak, évente egyszer betévedek. -
#6550 A GAS őszi kollekciója viszont jónak ígérkezik, az imént néztem a weboldalt. -
csoxer #6549 én meg vettem egy galléros cactusclone pólót egy ezresér -
#6548 Na tegnap pont 10k-t költöttem ruhára:
Oneill rózsaszín hosszúujjú póló: 8ezerről 4ezerért
Esprit póló: 2800Ft szintén féláron
Tom Tailor póló: 3200 Ft -
#6547 Persze, ezek elegánsabb márkák, de a 4k-s ing azért azt hiszem, hogy mai viszonylatban kifejezetten olcsónak számít, nem ritkák a 15-20 ezresek sem, amire azért én személy szerint sajnálnám a pénzt.