10072
-
#6626 akkor majd szolj mikor mész szeptember közepén és akkor leadom az infot :) -
#6625 Nekem ez a szürke gatya + zakó tetszik nagyon a GAS őszi kollekcióból, talán Albert 35 a neve, nem emlékszem tisztán. -
#6624 Én nem tudom, nem nagyon szoktam a Lacoste-nál vásárolni, csak annyit tudok, hogy tavasszal a rövidujjúak voltak 21-31 között :( -
#6623 14 városban van ott gas jeans...és azért mondanám, h Mo.+n Szeged városok körében eléggé benne van minimum a top 5ben..ha belegondolsz egyetemista város teli sokezer fiatallal és a gas elsősorban őket is célozza..persze a fizetőképes rétegét...egyébként is ha belegondolsz más az ízlés az olaszoknál és más nállunk...azt hozzák ide be amit eltudnak adni...
más:...Sztem elég komoly az őszi kollekciójuk nekem bejön...tervezek venni nálluk ingeket és zakot..most ősszel sztem aztfogom nyomni amig nemlesz túl hideg
jah meg eszembejutott másis voltam kinn D&G boltban...hát nah ottazért telljesen más a felhozatal mint itt..otthon már hányok a sok dolcseöves dolcsereklámozospolos ruháktól..nah kinn ez nincsmeg...
Lacoste meg egyszerűen státusszimbolum Mon..cipői jok nagyon de kiskrokodilért nemfogok egy totálsima nyakaspolot felvenni^^....amit ott kinéztem magamnak őszre az a pilotás dzsekije az iszonyatnagy...néztem tavaly télre is 4uban de nagyonhuzós ára volt...majd összesporolok rá de vennifogok egyet^^ -
#6622 "póló is ilyen árban várható" <- Csaknem a Calorie-ra gondolsz éppen? Mert ha tényleg 15-20k lesz akkor tuti megveszem! :)
Bár szerintem a hosszú ujjú pólók lesznek 30-40 ezrek.. :( -
#6621 Jaja, ezekre a fém csattos övekre. (Bár melyik nem fém? :)
Sajnos a póló is ilyen árban várható.
Egyébként az a fő probléma, hogy Magyarországon a fizetés sokkal sokkal alacsonyabb annál, mint Franciaországban/Olaszországban, ahova ezeket a cuccokat elsősorban gyártják.
A másik meg az, hogy Magyarországon öltözködésre nem annyira szokás költeni, ami nem kifejezetten baj, csak így nem is tudnak annyit elkérni a cuccokért.
Egyébként a Lacoste Nyugat-Európában már unalmas, mert szinte mindenki abban jár, csak nem tudom, hogy miért, amikor lehetne feleannyiért is pólót venni, ha egyszínűről van szó. -
#6620 Ezt szerintem az övre értette. :) -
Ronny #6619 az igen, nem is tudom mennyit kéne keresnem ahhoz, hogy 20 rongyért vegyek polókat. -
#6618 :DDD -
#6617 Akkor azért írd fel, hogy mire vagyunk kíváncsiak, el ne felejtsd :D -
#6616 Nah elmentem a Lacoste boltba, ahol tudomásomra adták, hogy az őszi-téli kollekció csak szeptember közepén érkezik meg. :\ -
#6615 És a márkaimázsnak sem tesz jót, hogy Szegedtől elkezdve Kecskeméten át mindenhol van GAS bolt. Véletlenül sem akarok senkit megsérteni ezekből a városokból, de azért egyik sem egy Firenze, még a budapesti bevásárlóközpontok sem.
És Olaszországban sincs minden kisvárosban boltjuk, csak Milánóban, Firenzében és hasonlóan elegáns helyeken. -
#6614 Láttam a kollekciót, nekem a Lacoste mellett a GAS a kedvencem, de igazából mindkettőre sajnálom a pénzt.
Lényeg a lényeg, kicsit furcsa a GAS mostanság, nem mondanám, hogy borzalmas, csak ez nagyon olaszos, kifejezetten a legfrissebb, és egyáltalán nem konzervatív divatot tükrözi. Magyarországon ilyen cuccban valószínűleg majomnak néznének.
Voltam a firenzei GAS boltban (sajnos az ottani Lacoste-ot nem találtam), és hát mondanom sem kell, hogy teljesen más volt, mint a magyarországiak, sokkal nagyobb választék, sokkal jobb összeállítások, tökéletes kiszolgálás. Szóval ez megerősített abban a hitemben, hogy a GAS-szal, mint márkával semmi gond nincs, csak a magyarországi forgalmazó nem az igazi. -
#6613 Jah.. :(
Gas-ról jut eszembe: láttad az őszi-téli kollekciójukat? Szerintem borzalmas. :) -
#6612 Hát sajnos 15-20 ezer forintra is simán lehet számítani, a GAS-ban, ami talán a második legdrágább márka az országban a Lacoste után, ilyesmi árak vannak. -
#6611 http://www.playersroom.hu/adidas.php?categoryid=0
Második cipő a felső sorban jobbról, 10 ezer pécsen a playersroomban :|
Holnap megveszem szerintem :)
Mondjuk tavasszal vettem egy Le Coq cipőt(15k), meg decemberben egy adidas chilét(25k). -
#6610 Jah, az engem is érdekelne. Ha 5000 FT felett lesz, ami szinte biztos, akkor arról lemondok. :) -
#6609 Ilyennél már az ár nem számít :D
Engem még annak az övnek az ára érdekelne, ami a Calorie összeállításában van. -
#6608 Nekem mondjuk az nem tetszik, de hát ízlések és pofonok. Abban egyetértünk, hogy a Calorie nagyon ütős, szerintem az a legjobb az összes közül. :) Ha kapható MO-n is akkor már csak az árától félek. :) -
#6607 A Calorie nagyon ütős, ezen embléma nélkül is látszana, hogy nem tud bármelyik tervező ilyet kitalálni. A Campagne annyira nem fogott meg, kicsit olyan retro focimezes, akkor már inkább a Commando. -
#6606 Lacoste hossszú ujjú pólók közül nekem ez a 2 tetszik nagyon: Campagne, Calorie. Biztos jó drágák.. -
#6605 Rendben, bár még nembiztos, hogy el tudok menni hétvégén.
D4nY: Ez engem is érdekelne, tényleg vannak jó cuccok! :) -
#6604 wáwáwá. és akkor hogytok ien cuccokat beszerezni? xD
mert 1-2 dolog nagyon nagyon tetszik és megvenném őket :S -
#6603 Ha egyetértetek, jó lenne esetleg publikusan, mert akkor így a weboldalon szereplő egy-két termék árát megtudnánk a terméknév alapján. -
#6602 mit mondtam? outlet (ha mázlid van) nagyker (ez jóval olcsóbb) -
#6601 Nekem is ilyen van csak feketében. Tényleg nagyon jól néz ki és kényelmes is. 20k alatt nem nagyon kapod meg sztem, max ha vmi akció van -
#6600 Szerintem ezt priviben. :) -
#6599 szétnézhetnél nekem is, ha mondom a honlaprol terméknekevet ugy menni fog ? :) -
#6598 Aha, köszi! -
#6597 Ez engem is érdekelne. Rövid ujjú pólók mintázattól függően 21-31 ezer Ft, válltáskákat pedig a Reálszisztéma menedzser shopban néztem eddig, a Lacoste boltban nem, és ott olyan 15 ezer Ft körül voltak. -
#6596 Aham, azt megtudnád mondani, hogy milyen árban vannak a hosszú ujjú pólók és a válltáskák? -
#6595 Nem rosszak, csak nekem személy szerint ez a budapesti Lacoste bolt nem tetszik. -
#6594 Nah majd szerintem hétvégén elmegyek körülnézni a Lacoste boltba, mert megtetszett 1-2 hosszú ujjú póló, táska, cipő. :) -
#6593 tetszenek most ezek a cipők..igaz nagydivat lett belőlük de énis tervezek egyet őszre -
#6592 outlet, nagyker -
#6591 Szerintetek van olyan hely,ahol ezt a Nike cipőt megkapnám 20ezer alatt?:)
Mert akárhol nézem,mindenhol ennyi.Beleszerelmesedtem.Csak kicsit sokalom az árát!:(
-
#6590 Hát vannak jó cuccok, csak 50 ezer egy pulóverért... azért hülyének ne nézzenek :D
A nadrágok egyébként milyen árban vannak a Lacostenál? -
#6589 Nemhiába tettem idézőjelbe, azt hogy "csak". Nem olcsó, de én sokkal drágábbra számítottam.
Nadi: Köszi. Úgyis világosat szerettem volna venni. :)) -
Nadi #6588 Én 22ért vettem tavasszal egy fehéret!
Nekem teljesen jól bírja, viszont haverom ugyanolyat vett, csak feketében, az övé már szétment:) -
#6587 Szerintem nincs.