10072
-
#6746 gyerekjátékokon 400-500% haszon van úgyhogy a gyerekeknek s evegyetek soha semmit mert azon más meggazdagszik...... -
#6745 El vagyok képedve attól, amit írsz.
Ha valakinek ez az 50 ezer Ft nem hiányzik, miért ne költse el? Miért zavarná, hogy valakinek azon nagy haszna van? Szerintem téged vertek át jól a szocializmusban, de még mindig nem vetted észre, hogy annak a rendszernek vége. -
#6744 Neked hogy van képed az internet előtt ülni a szobádban? Van, aki most is egy aluljáróban fagyoskodik. Nem is tudom, hogy bírod magadnak ezt megbocsájtani. -
#6743 És én most azért ne vegyek magamnak márkás ruhát, mert más keres rajta(m)? Nahés? Ő ebből él, neki ez a munkája. -
#6742 -
#6741 Jól van drágáim, vegyétek meg ezután is a drága cuccokat, mert attól tuti menők lesztek. Amúgy meg jól átvernek benneteket, mert az a cucc amit pl. 15 ezerért megvesztek fele annyiba sem kerül a tulajnak. És ezt csak azért mondom mert voltam már márkás cuccokat árusító üzletben eladó és láttam amit láttam. Van hogy duplán adja, mint amennyiért beszerezte. Na mindegy mindenki vegye meg amit akar és amennyiért. -
#6740 ossz kaját a szegényeknek
vagy az 1x hordott ruhád elégetése helyett vidd el a vöröskeresztnek :)
aztán majd látod a koldusokon a menő cuccokat, ehhehe, kemény lenne
közröhely tárgya lennél otthon a faluban
mégis égesd el :) -
#6739 osztják
egyébként is egy 55k-ért tuhát venni az nem gazdagság
tehát a gazdag szót kicserélném jómódra -
#6738 Ezért ne vegyen drága ruhát egy ember, mert közbe van aki még kaját se tud venni magának... ehhhh
nah akkor mit csináljon az akinek van pénze és megengedhet magának olyan cuccot amit más nem?
jah és képzeld van olyan mai fiatal, ritka de van... -
#6737 ez a topik erről szól, nem a éhező mit eszem holnap emberek osutják meg itt egymással vásárlási tapasztalataikat, elképzeléseiket
el kell fogadni, hogy nem mindenki csóró, és nem bűn gazdagnak lenni
-
#6736 Diákmunkáról még nem hallottál..? -
csoxer #6735 akkor már ketten vagyunk,akiknek van ízlése:) -
#6734 Na ja, a mai fiatalok arról híresek, (hogy spórolnak) ha össze is gyűjtött ennyit (amit kötve hiszek) akkor pont 3 db göncre fogják elverni. Az a baj, hogy míg ő megteheti hogy ennyit ad ki egy ruháért, addig van aki azt sem tudja mit eszik holnap. Szerintem meg az a szülő sem normális aki ennyi pénzt ad a kölkének ruhára, főleg ha csak 3 db-ot vesz. Ja és az sem másodlagos hogy ő kb. fél óra alatt megvette a cuccot, van aki meg ennyiért egész hónapban robotol mint az állat. -
#6733 öööö
1 honnan veszed hogy "anyuciék" finanszírozzák neki? attól hogy nem múlt el 18, attól még spórolhat, nah mind1
2 még ha "anyuciék" is finanszírozzák neki, akkor mi van? miért baj az hogy ha a szülő ad rá pénzt? -
#6732 A pulcsi az tetszik! Hol vetted, mennyibe került, volt S-es méretben? :) -
#6731 És ha majd nem anyuciék fogják mindezt finanszírozni, vajon akkor is meg tudod majd ezeket venni? -
#6730 jah pont ezt akartam mondani :D -
#6729 Szerintem is ott. -
#6728 gas -
Ronny #6727 ez sajnálatos:( esetleg nincs külföldi online boltjuk?
Konkréten ez a zakó és nadrág kellene, vagy valami ehhez nagyon hasonló, de fogalmam sincs itthon hol vannak még ilyen jellegű boltok. -
csoxer #6726 a pulcsi jó:) -
#6725 Vettem egy Levis 501 farmert 19 990 Ft
http://www.levisstore.com/product/index.jsp?productId=2595565&cp=2068573.2075200.2075201&parentPage=family
Egy Oakley dzsekit 21 990 Ft
http://oakley.com/pd/4980/16870
Meg egy Tom Tailor pulcsit 13 490 Ft
http://www.tom-tailor.com/index.php?view=produkt&division=7&kategorie=2&unterpunkt=4&bdivision=3&bkategorie=4&bunterpunkt=-1&bmodus=kategorie&farbnummer=8005&artikelnummer=25108640010&s=3ae3ba5e7b5586065371b8f4eb95863bmd3d9446802a44259755d38e6d163e820 -
Am t Tom Tailor is drága, bár nekem nem is naon teccik, a farmerokat leszámítva. -
#6723 Ma árkádban körül néztem, Tom Tailorban volt 1 kurvajó farmer meg egy egész jóó pulcsi... Az a baj h XL-es az meg picit nagy :\ Másból XLes kell... -
#6722 :DDDD -
#6721 felgyútom :DDDSA -
#6720 aha
és képes voltál többször is felvenni?
pfuj -
#6719 jah mostanában eléggé populáris lett :C
régi deszkásabb cuccai viszont elég jok, birják a strapát... pl ez a HT felsőm elég minimal:)
szeretem -
mate317 #6718 A ht-ről nem úgy értettem, hogy rossz, nem bírja a strapát, hanem hogy az összes ruhájuk egy basic polo, amire rányomnak egy random mintát. Mintha egy pólóminta-tervező programmal csinálták volna, 10mp alatt. Az meg még durvább hogy tegnap bementem a már említett aboriginalba, és ott is ez van. A felsőik mind egyszerű formájúak egyszerű anyagból, csak a gagyi mintában térnek el egymástól, semmi stílus. Ez nekem nem ér meg 5-6ezret, főleg ha máshol ennyi pénzből vehetnék 3-4 tök divatos felsőt is. -
#6717 simán kinézhetnek a társaságból
bár szerintem a férfiak erre annyira nem adnak mint a nők -
#6716 Ja és ezeket a Dolce&Gabbana meg Armani feliratú pólókat nem várja el senki. Ha valakinek van egy rendes nadrágja, rendes ingje meg egy rendes pulóvere, az már bőven elég bárhová, szerintem azért itt senki nincs olyan pozícióban, hogy elvárnák a 30k-s inget meg a nemtomhány k-s öltönyt -
#6715 így van
lehetsz bármilyen gazdag ha tajparaszt vagy
-
#6714 A régi ht cuccaim nekem is működnek még, de a pár évvel későbbiek szinte azonnal bolyhosodtak. -
#6713 Meg az, hogy mennyire vagy bunkó. Persze ez is csak bizonyos körökben.
De lehet drága ruhád meg drága autód, ha egy értelmes mondatot nem tudsz összedobni magyarul. Na jó, ez egy kicsit túlzás volt, de a kommunikáció ennek ellenére nagyon fontos, ha valaki megjelenik vahaol. Kell tudni köszönni, magázódni, nem szabad túl hangosan beszélni, de túl halkan sem, nem kell túl tolakodónak lenni, de azért érdeklődni kell mások felől. Ezek sokkal fontosabbak, mint a ruha meg az autó, ha meg kell jelleni valahol. -
#6712 dobd ki mind! :) -
#6711 és méeg egy dolog
tizenévesen lehet, hogy fontos a ruha, de később már nem érdekel senkit
max az hogy van-e úszómedencéd, meg milyen kocsid
meg kinél csináltattad a szmokingod, ha nő vagy, a ruháid
de ez is csak bizonyos körökben
-
#6710 Egy olyan nőnek, aki valamilyen magas pozícióban van, fogadásokra jár, még oké, hogy sok estélyi ruha kell, amiket ráadásul saját maga készíttet, de azért egy férfinak szerintem nem kell egy jó öltönynél több. -
#6709 Heavy Tools teljesen jo, régi termékei vannak, mai napig jok ! -
#6708 csak megemlítettem az itt megjelenteknek
nekem erre nincs ennyi elszórható zsém
konfekció alapból szar, ha egyedileg akarsz öltözni
az évi 365 teljes ruházatról nem is beszélve, ezzel eltartasz pár textilest -
#6707 Mondjuk a Lacoste tényleg tömegtermék, de az is biztos, hogy csak Magyarországon ilyen státusszimbólum, nyugatabbra egyszerűen természetes, hogy ilyenben járnak az emberek, nem akar senki azért többnek látszani másoknál.
Azt meg azért ne mondd, hogy egy neves tervező által készített konfekció szar.
Jópofa lenne, ha egy Armani öltöny szarnak számítana bárhol is, szóval szerintem ez csak neked szar, ami eléggé meglepő, mert nem hiszem, hogy úgy a mindennapokban annyira nagyon igényes lennél ezekre a dolgokra.