10072
-
#6786 és ez hogy jön ide, meg am is ez nem reklám??? -
moriel #6785 Üdv!
Gondoltál már arra hogy szeretnél pénzt keresni az interneten nagyon egyszerű módon? Akkor most itt a lehetőség! Nem átverés én ebből vettem az új winchesteremet! Nem kell mást tenned mint regisztrálni az alábbi címen : http://www.advercash.net/signup.php?ref=moriel
ha megvan akkor lépj be és kattints a view ads-ra ahol csak annyit kell tenned, hogy megnézel naponta 6-7 hírdetést 30 másopdpercen keresztül és kész is. Az oldal lényege az, hogy a hírdetésekért aki hirdet az fizet, viszont annak akinél hirdetnek be kell bizonyítani hogy az oldalát nézik is. Itt jüvönk a képbe mi! Azért kapunk pénzt hogy néhány hírdetést megnézünk. Ha másért nemis akkor kíváncsiságból nézd meg. Nagyon megéri! Tényleg nem átverés! A kifizetés is nagyon egyszerű: kell nyitnod egy elektronikus bankszámlát a www.paypal.com oldalon. A pénzt ide fogják utalni. Innen pedig már a rendes bankszámládra kerül a pénz amit bármikor levehetsz! Ne hagyd ki! Egy próbát megér! -
#6784 De ha megveszek valamit 100-ért és eladom 200-ért, akkor biztos, hogy 100% a hasznom? -
#6783 próbáld meg a goker.hu-n és a globalplaza.hu-n is -
#6782 ja,privátba sikitson pls,azt hamarabb meghallom:D -
#6781 aki ilyen cipőt talál 42-43as méretben sikitson! ugyanis a felsorolt boltokban nem találtam:S...
cipő -
#6780 azonnal égesd el :D -
#6779 pedig rádfér
az nem átbaszás, hanem profit
tudod olcsóbban veszed mint ahogy eladod
-
PPgergő #6778 vitatkoznek :)
szombaton vettem meg eletem elso levis farmerjat (nem, nem azert mert csoro vagyok, hanem mert nemvagyok farmeros), 4990 forintert. 501-s. akcios volt a GL outletben :) -
#6777 Legalábbis gondolom, hogy ezért tartod értelmetlennek a saját magad által kezdeményezett vitát. -
#6776 Pedig te kezdeményezted, de úgy látom, azóta megváltozott a véleményed, és így értelmét vesztette a vita is. -
#6775 -
#6774 Ezt meg sosem mondtam hogy én mindent jobban tudok. Nem is ismersz akkor nem értem miért mondasz ilyet, ezek szerint te tudsz mindent jobban. -
#6773 De nagyon is tisztában vagyok a szó jelentésével, köszi nem kérek kioktatást. -
#6772 ne foglalkozz vele ő mindig mindent jobban tud, én teljesen hihetőnek tartom hogy a kínából jövő 10k pénzes plüssmaci a nagykerben csak 2000. -
#6771 Az átbaszás azt jelenti, hogy azt mondták neki, hogy ez a játék 10 ezer forint, de a bankkártyájáról 15 ezret húztak le. Na, ez az átbaszás, de úgy tűnik, hogy te nem vagy tisztában a szó jelentésével. -
#6770 De most megint kevered a szezont a fazonnal. Attól, hogy te kerested meg a pénzt, még másnak sokkal nagyobb szüksége lenne rá. Van a lakásotokban WC-csésze vagy gáztűzhely? Tudod, hogy azon is haszna volt a gyártónak, a szállítónak, az importőrnek, a kereskedőnek és még az államnak is? Tévétek is van? Az pedig egyenesen fölösleges, nem is értem, hogy miért nem adakoztátok el az árát. -
#6769 neked meg igazad van, "OFF" mert ennek a vitának itt úgy sincs értelme. -
#6768 egyikben sem látom hogy azt írtam volna hogy nem vehet meg semmit -
#6767 OFF -
#6766 "És ha majd nem anyuciék fogják mindezt finanszírozni, vajon akkor is meg tudod majd ezeket venni? "
"Na ja, a mai fiatalok arról híresek, (hogy spórolnak) ha össze is gyűjtött ennyit (amit kötve hiszek) akkor pont 3 db göncre fogják elverni. Az a baj, hogy míg ő megteheti hogy ennyit ad ki egy ruháért, addig van aki azt sem tudja mit eszik holnap"
"én megdolgoztam azért amim van. Nekem nem rakta a seggem alá anyuci meg apuci a házat meg a kocsit." -
#6765 én nem is írtam olyat, még burkoltan sem -
#6764 de veled sem értek egyet, amikor olyat irsz, hogy egy gyerek nem vehet semmit, mert nem ő kereste rá a pénzt -
#6763 én a kiforratlan sznobságukon gúnyolódtam
ugynis szerintem onnan indul a dolog, hogyha annyira számít, hogy egyedi legyen, meg drága, meg különleges, akkor nem veszek fel konfekciót -
#6762 és ennek semmi köze sincs a ruhákhoz (max a CCCP) :D -
#6761 800 ft-os pulcsit nem veszek, az túl olcsó és akkor tuti nem menő. Amúgy meg ahogy mások én is csak a véleményemet mondom el a márkás ruhákról, nem osztom a lapot senkinek, nem hiszem hogy leugattam volna bárkit is, ja és igen igazad van nem én találtam fel a spanyol viaszt. De te sem, úgyhogy kár is vergődnöd. De sajnos nap mint nap látom, mi az a pofátlan gazdagság, mert sajnos olyan környezetben élek, olyanok vesznek körül, akiknek az a legégetőbb problémája, hogy ma vajon melyik autóval menjek dolgozni, a Bmw-vel vagy az Audi-val. Vagy esetleg beüljön egy szaros Octaviába. -
#6760 Én sem azért írtam mert bárkit is irigyelnék itt (ha akarnám meg vehetném, de hülye lennék annyit kiadni rá), inkább szánalmas, hogy az embereket hogy be lehet csapni. És ahogy te is írtad én is csak gúnyolódok a sznobságukon. Na de ahogy látom, te sem értesz velük 100%-osan egyet. Csak épp te jobban csomagolod a dolgot. -
#6759 jól dolgoznak a marketingesek :)
a Levi's 50x ezer éves cucc, és még mindig veszitek :)
"soha az életbe nem vennék fel egy buffalot, vagy energie cuccot"
no ez meg az a rész amit majd kinőttök :) -
#6758 hol látsz te ebben politikát?
szocializmus, kommunizmus?
ebben semmi politika nincs, egyszerüen a kommunizmus az a társadalmi rend, ahol mindeki egynelő, mindeki egyenlő mértékben osztozik a javakból, illetve minden a közösségé, senkinek nincs semmilyen magántulajdona -
#6757 nekem például fontos a márka, soha az életbe nem vennék fel egy buffalot, vagy energie cuccot, mert társítom azokkal a számomra unszimpatikus emberekkel, akik hordják, és nem azért szeretem a levist, mert drága és most nagyon menő (na ez aztán tényleg a vicc netovábbja) leszek azzal, hogy egy drága cucc van rajtam, hanem mert jól néz ki és pozitiv a márka megítélése a szememben. -
#6756 nem hiszem el, hogy ezen nem képes túllépni valaki... nem az a lényeg, hogy ez mennyire éri meg, hidd el a 800 ft-os pulover sem éri meg neked, itt ezen már rég túlléphetünk azt hiszem, nem te találtad fel a spanyol viaszt ezzel.
a fél milliós tag heuer órának sem az a célja, hogy lássák, hogy te neked van érzéked, hogy megvedd a legjobb ár-arányban lévőt, hanem, hogy lássák, hogy te megvehetsz félmillióért egy órát. ez már a luxus kategóriát súrolja szerintem, ez engem nem érint.
attól még hogy én nem tehetem meg, hogy veszek egy tag heuert, nem fogok a magyarságommal dobálódzni és egyenként a kurva anyját kívánni mindenkinek akinek ez kapásból megadatott szülők által, nekem meg még úgysem, hogy dolgoztam. jah, kegyetlen világ, van aki fenn van aki lenn.
29 évesen azért ennyire még ne tekintsd magad nagy öregnek, nem hiszem, hogy itt bárkinek is az anyja lehetnél. pláne ha nem veszed a lapot ahogy látom.
és amúgy távol álljon tőlem, hogy társadalmi rétegekbe szorítsam a nehéz munkától megfáradt lelkedet, de ahogy látom te még nem láttad mi az, hogy pofátlan gazdagság, ha egy 14 ezres pulcsira ugrasz
-
#6755 ajj ne legyen már mindig politika a vége :|...
inkabb irjatok valami tapasztalatot a Hervis-ről, most fog nyílni itt is (vuhu) és Sherpa dzseki 17k reklám áron van!. hmm :D -
#6754 vesznek!
az turi szint
nem én irtam, olvasni is kéne a topikot, nem csak irni
van akinek a 15k turkáló szint
nekem nem, vannak akiknek meg igen
ilyen ez a világ
can aki 20 ávesen meg tud venni egy 10 milkás autót, más egy élet alatt sem
nem vagyunk egyformák
és taranovnak igaza volt, de én annyival megfejelném, hogy nem szocializmus, hanem kommunizmus -
#6753 ja szal akinek anyuci apuci segge alá rajta, mellesleg meg mondjuk 14-15 éves, az húzza meg magát, járjon secondhand cuccokban, mert nem ő kereste meg a pénzt?
mi a véleményed ezek után részvényről, bankbetétről?
én nem veszek megamnak 50k-ért egy pólót, még ha megengedhetném magamnak akkor sem, de nem irigylem másoktól (max kicsit gúnyolódok a kezdetleges sznobságukon)
másrészről elég felnőtt vagy ahhoz, hogy tudd, nem turkálunk más zsebében, mindenki arra költi a pénzét aire akarja, ha a gyerekemnek 30k-ért veszek legot, és ezt egy topikban leirom, az épp annyira magánügyem, mint hogy lego helyett gatyát veszek a kölöknek
a kedves szülő sem lopta a pénzt, dolgozott érte
a srác pedig nem kivagyiskodott, egyszerüen beirta miket vett -
#6752 na a továbbiakban nyugodtan folytathatjátok a dumcsit arról hogy ki mennyiért vett göncöt magának én meg majd a háttérben jót röhögök azon hogy milyen menők vagytok annyi pénzért -
#6751 hát már ne is haragudj de neked nagyon el van szállva az agyad, egy 15 ezres gatya vagy pulcsi neked turi szint? szerintem te alaposan elnéztél valamit.... -
#6750 400-500% haszon? hát akkor drága barátom téged jól átpasztak a játékboltban -
#6749 Tudod úgy van képem a szobában ülni, hogy én megdolgoztam azért amim van. Nekem nem rakta a seggem alá anyuci meg apuci a házat meg a kocsit. Azt én meg a párom teremtettük meg magunknak, úgy hogy 17 éves korom óta dolgozom.
A szocializmust meg nagyon nem vettem észre magamon mert akkor még igencsak fogalmam sem volt arról hogy mi is megy ebben az országban. Azért annyira nem vagyok még vén a 29 évemmel. Igaz az idejáró többségnek az anyja lehetnék. -
#6748 és az miért baj?
egyébként sem vesznek 15k-ért nagyon semmit
az turi szint -
#6747 Tom Tailor pécsen az árkádban, legkisebb méret XL-es volt... De neten tomtailor oldalán van kisebb...
#6741: És akkor mivan ha ő dupláját keresi? "Mi" meg máson keressük a dupláját, ilyen az élet...
#6745:eggyetértek...