10072
  • Mike
    amilyen számok itt röpködnek, és veritek magatokat a Lacoste szarokra, illetve minden turka ami nem 50k, én bizony ha számolatlanul szórnáma pénzt göncökre, akkor egyedi, iparművész által klszített cuccokban járnék, nem pedig a konfekció szarokban, amit olyan nagyra tartotok
    öltönyt a szabónál, hozzá való cipő is kézzel, efgyedileg készülne
    ha már olyan igényesnek akartok látszani
  • Taranov
    Igen, az nem gázos.
  • Mike
    vagy műpiszkos, műszakadt
  • Mike
    itt mindig okosodok
    eddig nem tudtam hogy HT turkáló szint, ej, megyek elégetem ezeket azonnal

ha valaki lenne olyan kedves és adna havi egy százast, akkor minden hónapban vehetnék magamnak akár 2 pólót is, és nem kéne a turkálóból öltöznöm
  • Mike
    gondolom amit egyszer felvett, megy a tűzbe
  • Taranov
    Hát mondjuk igen, ha csak a szekrényben áll, akkor jobban megunja az ember szerintem. Azt meg senki nem csinálja, hogy vesz egy ruhát, egyszer felveszi, aztán elajándékozza a rászorulóknak.
  • sapkafej
    meg ha veszek vmi jót, akkor nagyon sokszor fel akarom venni, nem azzal janizni, hogy minden nap új ruha
  • Taranov
    Ezt abszolút osztom. Az a fontos, hogy valakinek ízlése legyen és türelme vásárolni. így abszolút jól fel lehet öltözni nem márkás cuccokból is, és természetesen aki direkt azt nézi, hogy a másik milyen márkát hord, az hülye, nem kell ezt ragozni.
    Ettől függetlenül szerintem aki szeret erre költeni, annak azért élvezetet jelenthetnek ezek a drága boltok, mert vannak különleges és elegáns darabok, még ha Magyarországra nem is hozzák annyira ezeket.
    Pl. a Lacoste póló azért futott be ennyire, mert nagyon nagy a színválaszték, megfigyeléseim szerint a hasonló stílusú 6-7000 Ft-os Springfield pólónál könnyebb egy Lacoste póló, jobban szellőzik. Az már más kérdés, hogy manapság azért veszik, mert 20 ezer Ft alatt nem lehet venni.
    Egyébként egy férfi járhat szinte mindig ugyanabban a ruhában, csak az a fontos, hogy tiszta legyen és rendes, nem elvárás az, hogy ne legyen rajta kétszer ugyanaz.
  • mate317
    A ruhákról nem beszélni kell hanem megvenni őket és hordani. És egy kis tapasztalat: A legdrágább helyeken is vannak szar ruhák (a lacoste felsők pl úgy gyűrődnek hogy az botrány), és vannak nagyon jók(ralph lauren póló nagyon szép is, nagyon jó is). Az olcsóbb, de még márkás cuccok(pl.Aboriginal, Heavy tools) a legnagyobb átbaszás a világon, ezresekbe kerülnek, viszont kb turis minőségűek. Aki viszont a legolcsóbb kategóriában otthon van(turi, piac, bazárok) fillérekért tud full divatos és gazdag ruhatárra szert tenni. Csaj oszt.társam pl királyul néz ki ilyen cuccokban + szinte sosincs 2x ua az ruha rajta.
  • Mike
    valamilyen szinten egyteértek mert anno volt egy eche made in usa wranglerem, mérföldekkel jobb volt mint az itthoni vagy a mostani török
  • Lteebee
    A világmárkák Olaszországban is világmárkák.
    Egy GAS nadrág nem lesz olcsóbb, sőt, valszeg 5-10-15%-kal még drágább is.
    A választék valóban nagyobb és véleményem szerint egy rakás gyártónak vannak elsőosztályú és gyengébb minőségű termékei.
    Vegyél egy replayt olaszországban és egyet itthon (persze ez remélhetőleg csak teoretikus, mert nekem nem tetszenek), tapintásra megmondod, melyiket készítették a csicskáknak, mert a birkák megveszik ezt is és még örülnek is.
  • Taranov
    Milánóba sajnos még nem jutottam el, de Firenzében idény nyáron azt vettem észre, hogy a belvárosban Roberto Cavalli, GAS, Armani boltok vannak, óriási a választék, nagyon jó a kiszolgálás, de az árak nem voltak mérsékeltebbek az itthoniaknál. Legalábbis amit én láttam.
    Hát nem olcsó mulatság elutazni Milánóba vagy Firenzébe vásárolni, de teljesen mások ott a körülmények, mint Magyarországon a Westendben vagy a Mammutban. Itt ez az elegáns, ott pedig ilyen bevásárolóközpontok csak a külvárosban vannak. Ez kicsit eltúlozva olyan, minthogy Magyarországon az emberek menekülnek a panelból, Törökországban meg most építik őket.
    Azért azt meg kell jegyezni, hogy sok elegáns bolt van Budapesten is a központban, a Váci utcában, az Operánál.
  • Lteebee
    Jó, hogy Olaszországot említed.
    200-300 méterre a milánói dómtól (ami elég extra helynek számít) tudsz magadnak olyan ruhákat vásárolni, ami egyrészt jó minőségű, másrészt itthoni szemmel sem drága és nem utolsósorban nem jön szembe, akárhányszor le-, vagy fölmozgólépcsőzöl valahol.
  • Taranov
    Ja meg valószínűleg az extravangásabb ruhadarabokat sem hozzák, mert itt konzervatívabb az ízlés, mint Párizsban vagy Rómában.
  • Taranov
    Szerintem egyszerűen az olcsóbb cuccokat hozzák, a 100 ezer ft-os zakók meg az 50 ezres pulóverek úgysem nagyon találnának gazdára. (Ami nem a magyarok hibája természetesen, csak itt azért mégis alacsonyabb az életszínvonal)
    Ezen kívül még azért tűnhet szerényebbnek a kínálat, mert a drága márkák, mint pl. a Lacoste, Luis Vuitton, Hugo Boss, Chanel, Armani stb. kevésbé képviseltetik magukat. Szóval Franciaországban vagy Olaszországban azért is tűnhet nagyobbnak a kínálat, mert mindenhol ilyen fényűző cuccokat lát az ember, amiket úgysem vesz meg.
  • Mike
    szerintem nem
  • Lteebee
    4en be kell ülni egy autóba és elmenni külföldre vásárolni, ide csak a maradékot hozzák.
  • Mike
    annyira azért nem szar
  • magus
    felejtsd el szerintem Mo.-n a Benettont

botrányos, hogy milyen szinten szart próbálnak meg eladni itthon. Néha-néha becsúszik egy igazán jó ruhadarab, de amúgy azt, amit az utolsó románnak nem bírtak eladni, azt megpróbálják itthon. tényleg katasztrofiális, hogy mennyire nem hozzák be ide a jó cuccokat
  • Csuhai G
    Valamelyik téli Saxoo kollekcióban volt hasonló kabát.
  • neevous
    Sziasztok!
    Esetleg láttatok valahol Bp.-n hasonló fazonú kabátot? Ha esetleg van tippetek a márkát illetően, azt is jól jönne:)
  • Taranov
    Hogyne árulna.
  • Ronny
    az itthoni Benetton árúl férfi cuccokat is? Most néztem meg a nemzetközi lapjukat és krva jó a őszi/téli kollekció.
  • Ronny
    yo nigga!
  • mark oh

ezt akettö cipöt használom.imádom öket.
    az utobit(icon smooth) én vettem meg az utolsot,tavalyi model,de még maradt 1db a raktárban az árkádban.
  • mark oh

ezt a cipöt keresem,már jo régi.de kell!
  • Mike at home
    :D
  • prezi
    szaros :D
  • Taranov
    Örülj neki, hogy suliba járhatsz, majd ha felnősz, meglátod, milyen lesz dolgozni :)
  • Mike at home
    semmi, elkezdődött a rohadt suli
  • Taranov
    hi, mizújs?
  • Mike at home
    hi
  • Taranov
    :((
    És mi volt még?
    Egyébként a Springfield egy kicsit tömegmárka Mo-n, de annyival olcsóbb, hogy inkább én is azt választanám.
    A Saxoo meg elég jó cuccokat csinál, ráadásul a magyar gazdaságot támogatod vele :)
  • Csuhai G
    Nah tegnap voltam a Westendben lévő Lacoste boltban. Megérkezett végre az őszi-téli kollekció, de a sokak által várt "Calorie" hosszú ujjú póló nem jött meg, és nem is fog. Legalábbis kék színben. Piros-sárga színben mintha láttam volna, de már csak 1 darab volt belőle és ha a szemem nem csalt akkor 40.000 FT-ért adták.
    Nagyot csalódtam, de az árából inkább veszek 1 Saxoo pólót, 1 Springfield pulcsit és 1 Spf farmerkabátot. :)
  • Hamikó
    Helóka Mindenkinek!
    Ha bárkit érdekel eredeti GAP vagy Old Navy ruházat, írjatok!
    Az USA-ból kapom a holmikat.Nagyon jó áron! A rucikat meg tudjátok nézni az interneten.
  • prezi
    ugyanilyen van nekem is csak fekete-fehérbe :D
  • Brolly
    Ma vettem, utolsó darab:)
  • ghost cb
    találtam is itt egy pulcsit magamnak 160 USD-ért :( :D
  • R0sc0
    dö klozet
  • mygunit
    Sziasztok vannak márkás cuccaim!DADA G-UNIT! Ilyenre gondolok olcsón
    minden héten jönnek nekem Új cuccok a nagybáttyámtól külföldről ezért mindig van valami jó cucc és sok pólók nadrágok övek stb.
    Olcsón egy pólót 4500ft-ért adok! Máshol látod 6-7-8 ezerért is!
    Eredeti!MSN-em:[email protected]
    Azért adom el mert rosszak a méretek!
    Vegyél fel!Nagyon sok jó cuccom van!
    Budapesti vagyok!