10072
  • prezi
    arak ?! tegnap buliztam egy durcat most fogom megnezni mennyi penzem maradt cipore... :D:D:D
  • GTheo
    jaja, columbiaból vannak...
  • prezi
    Hervis-ben vannak jok ? lehet benezek
  • GTheo
    egyébként sztem még kosaras cipők jók télre :D jól néznek ki és nemhiszem h "beáznának"
  • GTheo
    nekem adidas chile simán bírja... ha nincs túl nagy hó akk jó az... ha meg nagyobb van akk van vmi columbia cipőm, anno hervisben huszonvalamennyi vlt, az is bírja rendesen a gyűrődést+ kurvameleg is.
  • prezi
    Venni kell egy fasza telicipot .... hmmm
  • Punker
    én most abban reménykedek USA-ból átcsúszik e vám nélkül a multicam gúnyám :)

a moduláris mellényem hongkongból megúszta a vámot szerencsére :)
  • prezi
  • Csuhai G
    Köszi, bár az ára miatt tuti nem veszem meg. :)
  • GTheo
    kösz az infót szerintem kihagyjuk :P
    Ma találtam pécsett az árkádban egy tök jó boltot, Dr. Jeans, van egy pár egész jó Gas gatya, elfogadható árban ! (20 körül)
    De mondjuk most vettem 3 gatyát... Levi's 501, Wrangler sharkey meg most egy blendet...
  • Taranov
    Jelenleg van a Westendben lévő Lacoste boltban a sokak által keresett kékes, lilás CALORIE hosszú ujjú póló. Sajnos az ára nem a magyar keresethez lett kikalkulálva, 41500 Ft.
    Ha valakit esetleg érdekel...
  • Mike
    pedig gondold el Punker, én és a könyörgés :)
  • Mike
    politizált már megint, én meg hiába könyörögtem kőszívü gz-nek
  • Taranov
    Nem vagyok én olyan drukker, aki leszólja a többi csapatot, szóval csaknem fogok ott kapni. Egyébként különösebb dolog nem történt, csak annyi, hogy mostmár 1 büntetőpont is bant jelent a számomra, ettől akar (?) megóvni Mike :)
  • Punker
    mert mi történt? foci topikokban röpködnek a büntik nem?
  • Taranov
    Mostmár nem gyujtök többet szerintem, mert csak ide és a focis topikokba fogok írni.
  • Mike
    ugyanis megállt az idő
  • Mike
    lejárt a bünti? milyen szerencse, nehogy összeszedj még, mert nem fog lejárni soha többé
  • Taranov
    És a Salamanerben is érdemes esetleg megnézni.
  • The Garrett
    cheers, thx! :)
  • Csuhai G
    A Westendben lévő Lacoste márkaboltban, vagy az Office Shoes-ban lenne érdemes megnézned.
  • The Garrett
    lacoste ruhakat lehet itthon kapni?
    hivatalos honlapjukon a magyar forgalmazonak egy görög címet ad meg. boltokban pedig hirtelen nem ugrik be hogy láttam volna, max ingeket.

emiatt érdekelne
  • Scottt
    Hát igen...

A Lonsdale-t londonból küldi ismink.Thor Steinert pedig haverék szerzik[passz de szentem eredeti]
  • Lteebee
    Gay and proud?
  • R0sc0
    az Gap.
  • Mike at home
    olyat amilyet rabszolga gyerekek készítenek Indiában?
  • whiteshadow
    Sziasztok!
    Hol lehet a legolcsóbban Gas zakót venni? Köszi :)
  • Gnome
    Kicsit akkor politikailag is eldőltél egy bizonyos oldalra ugye?^^
  • Sekler
    hol jutsz hozzá ezekhez?
  • Mike at home
    google
    globalplaza.hu
  • zotja
    vki nme tud egy jó farmer boltot(webshopot) ami nem tul drága de jó farik vannak...? link :) please
  • GTheo
    5ért?!??!?!??!?!! Mondjuk Outlet...
    Szombat vettem 501eset 20ért :S:S
  • dienesoft
    Adidas-t veszek mindig, mindenből, nagyon jó márka. A cipői kicsit megformálják a lábadat (de ez valószínű azért volt, mert elég igényteleneket hordtam kisebb koromban. Van 2 cipőm, mindkettő jó sportolásra (az egyik Superlight, a másikon 3 db zöldes-sárgás csík két két oldalt, és alapból pedig fekete, a neve nem ugrik be most). Van vagy 8 fölsőm, 2 melegítőm, szóval tök jó. Ja és természetesen nem vonom kétségbe más konkurenciák ruházati cikkjeit, csak ebből van Outlet édesanyám munkahelyétől nem messze...
  • Mike
    én spec a wrangler-t szeretem :)
  • Mike
    nem
    sőt, biztos hogy nem
  • Scottt
    Kedvenc márka:Lonsdale&Thor Steiner.

Uff én beszéltem.
  • magus
    bmw-t és audit az vesz aki már egy icipicit is gazdagnak érzi magát. ha van vkiben csak egy kicsi érzék a stílus iránt nem veszi meg a két fent említett gyártó egyik autoját sem. nem azért veszik mert tetszik nekik (illetve nem azért tetszik nekik mert az az ő véleményük) hanem mert mindenkinek ez van.

a levis gatyák meg azonkívül hogy jah elismerem jól dolgoznak a marketingeseik, szerintem jó cuccokat csinálnak.amikor végigpróbálok több farmert több márkából sokszor volt rá példa hogy a leviss került ki győztesen.
  • Punker
    szerintem ne itt menjünk bele a tiszta haszon fogalmába :)
  • Super Saiyan
    ez csak reklám reg. ugy értem csak azért regizett hogy reklámozzon
  • Brolly
    és tegnap regisztráltál, akkor úgylátom gyorsan fogsz szerezni egy pár büntit......