10072
-
#6826 arak ?! tegnap buliztam egy durcat most fogom megnezni mennyi penzem maradt cipore... :D:D:D -
#6825 jaja, columbiaból vannak...
-
#6824 Hervis-ben vannak jok ? lehet benezek -
#6823 egyébként sztem még kosaras cipők jók télre :D jól néznek ki és nemhiszem h "beáznának" -
#6822 nekem adidas chile simán bírja... ha nincs túl nagy hó akk jó az... ha meg nagyobb van akk van vmi columbia cipőm, anno hervisben huszonvalamennyi vlt, az is bírja rendesen a gyűrődést+ kurvameleg is. -
#6821 Venni kell egy fasza telicipot .... hmmm -
#6820 én most abban reménykedek USA-ból átcsúszik e vám nélkül a multicam gúnyám :)
a moduláris mellényem hongkongból megúszta a vámot szerencsére :) -
#6819 -
#6818 Köszi, bár az ára miatt tuti nem veszem meg. :) -
#6817 kösz az infót szerintem kihagyjuk :P
Ma találtam pécsett az árkádban egy tök jó boltot, Dr. Jeans, van egy pár egész jó Gas gatya, elfogadható árban ! (20 körül)
De mondjuk most vettem 3 gatyát... Levi's 501, Wrangler sharkey meg most egy blendet... -
#6816 Jelenleg van a Westendben lévő Lacoste boltban a sokak által keresett kékes, lilás CALORIE hosszú ujjú póló. Sajnos az ára nem a magyar keresethez lett kikalkulálva, 41500 Ft.
Ha valakit esetleg érdekel... -
#6815 pedig gondold el Punker, én és a könyörgés :) -
#6814 politizált már megint, én meg hiába könyörögtem kőszívü gz-nek -
#6813 Nem vagyok én olyan drukker, aki leszólja a többi csapatot, szóval csaknem fogok ott kapni. Egyébként különösebb dolog nem történt, csak annyi, hogy mostmár 1 büntetőpont is bant jelent a számomra, ettől akar (?) megóvni Mike :) -
#6812 mert mi történt? foci topikokban röpködnek a büntik nem? -
#6811 Mostmár nem gyujtök többet szerintem, mert csak ide és a focis topikokba fogok írni. -
#6810 ugyanis megállt az idő -
#6809 lejárt a bünti? milyen szerencse, nehogy összeszedj még, mert nem fog lejárni soha többé -
#6808 És a Salamanerben is érdemes esetleg megnézni. -
#6807 cheers, thx! :) -
#6806 A Westendben lévő Lacoste márkaboltban, vagy az Office Shoes-ban lenne érdemes megnézned. -
#6805 lacoste ruhakat lehet itthon kapni?
hivatalos honlapjukon a magyar forgalmazonak egy görög címet ad meg. boltokban pedig hirtelen nem ugrik be hogy láttam volna, max ingeket.
emiatt érdekelne -
#6804 Hát igen...
A Lonsdale-t londonból küldi ismink.Thor Steinert pedig haverék szerzik[passz de szentem eredeti] -
#6803 Gay and proud? -
#6802 az Gap. -
#6801 olyat amilyet rabszolga gyerekek készítenek Indiában? -
whiteshadow #6800 Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban Gas zakót venni? Köszi :) -
#6799 Kicsit akkor politikailag is eldőltél egy bizonyos oldalra ugye?^^ -
Sekler #6798 hol jutsz hozzá ezekhez? -
#6797 google
globalplaza.hu -
zotja #6796 vki nme tud egy jó farmer boltot(webshopot) ami nem tul drága de jó farik vannak...? link :) please -
#6795 5ért?!??!?!??!?!! Mondjuk Outlet...
Szombat vettem 501eset 20ért :S:S -
#6794 Adidas-t veszek mindig, mindenből, nagyon jó márka. A cipői kicsit megformálják a lábadat (de ez valószínű azért volt, mert elég igényteleneket hordtam kisebb koromban. Van 2 cipőm, mindkettő jó sportolásra (az egyik Superlight, a másikon 3 db zöldes-sárgás csík két két oldalt, és alapból pedig fekete, a neve nem ugrik be most). Van vagy 8 fölsőm, 2 melegítőm, szóval tök jó. Ja és természetesen nem vonom kétségbe más konkurenciák ruházati cikkjeit, csak ebből van Outlet édesanyám munkahelyétől nem messze... -
#6793 én spec a wrangler-t szeretem :) -
#6792 nem
sőt, biztos hogy nem -
#6791 Kedvenc márka:Lonsdale&Thor Steiner.
Uff én beszéltem. -
#6790 bmw-t és audit az vesz aki már egy icipicit is gazdagnak érzi magát. ha van vkiben csak egy kicsi érzék a stílus iránt nem veszi meg a két fent említett gyártó egyik autoját sem. nem azért veszik mert tetszik nekik (illetve nem azért tetszik nekik mert az az ő véleményük) hanem mert mindenkinek ez van.
a levis gatyák meg azonkívül hogy jah elismerem jól dolgoznak a marketingeseik, szerintem jó cuccokat csinálnak.amikor végigpróbálok több farmert több márkából sokszor volt rá példa hogy a leviss került ki győztesen. -
#6789 szerintem ne itt menjünk bele a tiszta haszon fogalmába :) -
#6788 ez csak reklám reg. ugy értem csak azért regizett hogy reklámozzon -
#6787 és tegnap regisztráltál, akkor úgylátom gyorsan fogsz szerezni egy pár büntit......