Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Hát itt vidéken nézik, meg ha meek Miskolcra ott is+suliba is, szal errefelé nézik.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nem a repjegy a drága megnyugtatlak 😛

-the invisible-

Mike
1. szólj a Skálásoknak, hogy emljék az árát 3x-ra
2. szólj Brollynak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az Enzo is magyar, és szerintem elég jó cuccaik vannak

(sznobok kiméljenek!) 😊

Mike
mert neki jó érzés
összeszámolja magán mennyi a cucc, majd ránéz egy hajléktalanra, és érzi, hogy neki mennyivel jobb

na jó, ezt csak nagy általánosságban mondtam 😊))

Mike
nepper vagy strici? 😄DD

Mike
most megmondom, hogy senki nem nézi az utcán, föl sem ismeri, ezt max te képzeled el, sry 😊
az utcán mindenki szarik mindenkire
már persze Budapesten
lehet, hogyha mondjuk falun laksz, akkor megnézik

Mike
panaszkodott? szerintem nem
egszerüen vett egy GAS-t 29k-ért. Miért? mert megteheti
nem az anyja apja vette neki, hanem saját maga, a saját pénzébõl
ez annyira furcsa?

elég prémium 😊

-the invisible-

Taranov
Igen, õszíntén szólva én sem tudtam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

milyen árkategória ez a marlboro?

I.C.ram
Amerikában lehet outlet-ekben olyan cuccokatk apni potom pénzért, hogy ihajj. Lacoste ingek pár ezer forintnak megfelelõ dollárért, stb. Annyi a "hátrányuk" csak, hogy 1 szezonnal ezelötti modellek, de magyarországon is többnyire ezeket kapni a nagy boltokban 😛 Szóval, ha mentek amerikába ruhát mindenképp megéri venni ott 😊
a bajom az ár érték aránnyal van. Egy honapja láttam nyugati skálában egy kurvajo levis inget, megnéztem árcédulát, 12 900. Most hétvégén megint arra jártam, ugyanugy ott volt, mind a három - ennyiért szerintem senki nem veszi meg. Amúgy is alig lézengenek ott emberek. Ha feleennyi lenne, megvenném, de ezt pazarlásnak tartom. Majd leárazzák két hét mulva, hisz itt a karácsonyi szezon.

A másik nagy bajom a hazai árakkal van. Hónap végén megyek egy hosszú hétvégére Londonba (16e a repülõjegy oda-vissza, szóval nem vagyok burzsuj), és biztos vagyok benne hogy néhány fontért olyan polókat és pulóvereket veszek majd, amik egyrészt itthon soha nem lesznek, másrészt kurvajók.

Ott van a honlapon, store finder:

Armani Casa Budapest
c|o Fonte Bútorház (authorized dealer)
Budaörsi út 153
Budapest, Hungary 1112
Tel. 36-1-309-5700
Fax. 36-1-309-5759

sokan nem tudják, és nagy márkának hiszik, közben magyarországon kivül sehol nem ismerik.

Brolly
Ezt nem tudja vki hogy hol lehetne ezeket a cuccokat vhol megtalálni? link

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Jah hogy arra érted hogy nem oda való, hát végülis ez igaz, bocs tévedtem.

Taranov
Hmm, és tényleg 😊
Meglepett.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Már mondtam.
Csak az néz ki jól.
A minõség is számít, de csak másodlagos.
Egyébként hogy értitek, hogy magyar a saxoo? A weboldala alapján egyébként tényleg, mert elég szar 😄

<#gonosz1>

I.C.ram
Akkor miért hordasz márkás ruhát, ha nem számít, hogy tudják-e vagy sem, hogy márkás? 😄
I.C.ram
attól még magyar márka.
chicco
saxoo london

a saxoo egy magyar márka.

-the invisible-

Taranov
Viszont ahogy észrevettem, a nagy márkajelzés nem divatos mostanság, így csak a szakértõk látják, hogy márkás-e a ruha, amit hordasz. Ez nagyon helyes így, nekem abszolút nincs feltunési viszketegségem.

Taranov
Szerencsére nem haltam éhen a farmervásárlás után, de ettõl függetlenül tisztában vagyok vele, hogy végzettségtõl, diplomától függetlenül nehéz megélni.
A traktorról is nagyon szívesen ejtenék szót, de prezi le fog kapcsolni, mert mindig én vagyok az, aki politizál. (másba ritkán kötnek bele ezzel az ürüggyel)
Szóval csak annyit: a traktor munkaeszköz.

Brolly
Figy, nem tudod hogy mit dolgozunk, és hogy mennyit, nem vok még 19, de dolgohozk folyamatosan szõlõbe,pincébe,panzióba,barackosba+ithon, szal megdolgozok ezért hidd el, és most én pl. nem arra költök hogy most nekem legyen a legjobb pc-m hanem inkább veszek márkásabb ruhákat, és amúgyis ha vki megtehetné hogy nem dolgozik és ilyeneket vesz, akkor mértne tehetné, ez nem hiba. te is így csinálnál.

Brolly
azt csak érdekességképpen mutattam, hogy vannak ilyenek is.

Brolly
gy betû, ezt nem értem, milyen az a gügyögõ stílus? És nem mindegy, mert msot leírtam hogy ezek a márkák tetszenek, és hogy most ilyet szeretnék venni, abból most arra következtetsz hogy mindegy nekem csak drága legyen? Akkor félreértettél, mert azért nekem nem mindegy, én se adnék 56ot egy pólóért😊, max. 20at, de még az se biztos, de mondom ha annyira tetszene akkor lehet, de nem lényeg.

Brolly
Ln azt kérdeztem hogy menyit adnál max. érte, de megnyugtat hogy a ps3-ért nem adnál 100at😊 A T.Hilfiger is nagy márka, de nekem nem tetszenek a cuccai, egyedül az alsógatyák😊

Brolly
Hát nem tom biztos lehet még máshol is venni, de én csak ott tok, de azért csodálkoztam hogy "csak" 14-15, nem értem, mindegy. de jobban tetszenek mint az átlagos Lacoste felsõk.

Brolly
Mért sztem a Saxoo is elég nagy márka, jó nem akkora mint pl. egy Armani, de akkor is. Az hogy most azért nem vennél olyan márkát, mert mindenki azt hinné hogy hamisitvány, ez sztem hülyeség, mert alapból lehet látni egy armanin hogy hamisitvány-e vagy nem, persze ez embertõl is függ, de msot nem azért veszem mert többet ad nekem mint az átlag, mert egyszerûen jól érzem magam benne, és tetszik ha pl. meg is nézik az utcán.

"tudjuk, hogy elég nehéz megélni manapság" <-> "pont szombaton vettem egy Gast 29500-ért" (#5953)

Ugye nem csak én érzek itt ellentmondást? Miért mindig azok panaszkodnak, akiknek jól megy? (lásd 15-20 milliós traktorokkal tüntetés esete)

Taranov
Ebbe szerintem ne menjünk bele olyan mélyen, de nekem alapvetõen más a véleményem.
Egyrészt szerintem a pénz azért van, hogy költsed, 6-800 Ft-os órabérbõl meg nyilván nem fogsz drága ruhákat venni, fõleg ha nem támogatnak a szülõk.
Egyébként függetlenül attól, hogy nekem a ruha és hasonló jellegu kiadásaimat nem finanszírozzák a szüleim, nem látok semmi rosszat benne, ha valakit kisegítenek a szülõk (ha megtehetik) hiszen tudjuk, hogy elég nehéz megélni manapság, fõleg pályakezdõként.

Taranov
A vászon nadrágok jóval olcsóbbak, de a 3 ezressel nagyon jól jártál. A Springfield pólót szintén 1/2-1/3 áron vetted.

én alkalmazottként szeretnék, de egy vezetõi beosztásban 😉

-the invisible-

Mike
nem kell alkalmazottként dolgozni, ilyen egyzserü 😊
miller szülõk esetén jó eséllyel nem is fogsz

hiába, apucitól kapják, nekik mind1. Majd ha dolgozni kell, rájönnek hogy a 6-800 forintos órabérbõl nem fog telleni rá.

30ezerért nadrág... észvesztõ. Nyáron vettem Árkádban egy vékony fehér és egy bézs vászonnadrágot, darabja 3e volt. Tökéletesek most is, és ugye télen eleve nem fogok világosat hordani.

Poló 10e... már 5öt is soknak tartok. Kb. két hónapja vettem két Springfield polót, egy kéket és egy sárgát, 2500 volt darabja.

Hol éltek ti? szarjátok a pénzt vagy nyomtatjátok?

Taranov
Azért a 100k-s cipõ meg az 56k-s póló elég durva.
Énszerintem egy árkategóriával lejjebb léphetnénk 😊

Taranov
Ez igaz, de ez sokkal jobban néz ki.
Amit jó ajánlatnak tartok, az az Abercrombie, olyan 18-20k-ba kerülnek és jól is néznek ki.
Amit nem tudok:
-mennyire vastag?
-a postaköltséggel is megéri-e?
-eltalálom-e a méretem.

Ha ezekre pozitív választ lehet adni, akkor az sokkal jobban megéri, mint a Gas.

Mike
aki ennyire ad magára, meg ennyi a pénze, az ne spóroljon már a gy betükkel, ok? tudom nehéz leirni, hogy megyek, nagyon, de azért megpróbálhatnál továbblépni a gügyögõ stíluson

Mike
nem, tényleg nem, látom a topikot ellepték a miller sznobok, akiknek mindegy mi, csak drága legyen, sõt nagyon drága
na de mindegy, te pénzed, arra szórod amire tetszik

Mike
szerintem túlzás 28k-t adni egy gatyáért, ebbõl 9db TESCO/CORA farmert vehetsz, és lehet, hogy annyira nem jók, de az általad megvásárolt annyival nem jobb

Mike
mennyit adnék, vagy mennyit kérnek érte? mert a kettõ nem fedi egymást

poló 2k, felsõ 5k, farmer 8k cipo 10k

de ennél sokkal többet fizetek soxor

de ha ez m,egnyugtat egy ps3-asért sem adnék többet 70-80k-nál 😊

Mike
kihagytad a Hilfiger-t

Mike
rengeteg helyen

Mike
no meg az ár attól is függ mekkora rajta a profit
átlag 100%

Mike
jóhogynem mindjárta magortól

Taranov
Hát az enyémen van mindenféle koptatás, de mondom, a legolcsóbb farmer (ami enyhén koptatott) 25k-ba került a Gasben.