10072
  • Csuhai G
    Mi a véleményetek a Tommy Hilfigerről? Megéri az árát? Jó minőség? Most nyílt márkaboltja az Aréna Plázában.
  • qwut
    Jó minőségű Lacoste polókat itt láttam: http://chemise.eof.hu tökjó áron van. nekem pl nagyon bejön. már rendeltem is.
  • GTheo
    Vágom, ma bővült... De nekem nadrág nem nagyon kell már, utóbbi 1 hónapban vettem egy levis,wrangler,blend gatyát....
  • mate317
    Most bővült pl wranglerrel a poc.
  • GTheo
    Voltam tegnap a premier outletben, nem is olyan rossz, tavaly nem tetszett ennyire :)
    Stoplis szempontból jó volt, 45 helyett 25ért vettem egy cipőt, oneillban szinte minden féláron van, vettem is egy sídzsekit, columbiában fundango cukkok kurvajók árban és kül is...
  • Mike
    no ebben tökéletesen egyetértek
    és minden téren ez van
  • Taranov
    Eleve az jellemző Magyarországra, hogy mindent először negatívan ítélünk meg. Ahelyett, hogy azt mondanánk: milyen szép zakója van ennek a srácnak, rögtön az a kérdés merül fel, hogy buzi-e :)
  • Mike
    egyébként meg ez szerintem annyira jellemző ma Mo-n, pfuj buzi, meg az összekacsintások
  • Mike
    te ne tudnád
  • Taranov
    Szerintem prezi ezt viccből írta, de mindenesetre sokat sejtet, hogy Te erre így felkaptad a fejed
  • Mike
    és nemtökmindegy
    kinek mi köze hozzá?
    ruhákról beszélünk, és mit olvasok? itt is megy a buzizás
  • mod
    Neeem! Tényleg van neki.
  • prezi
    fake -.-
  • Gladiator
    az nem lehet, mert a sál a barátnőjéé.
  • prezi
    gay -.-
  • mod
    Jobb, ha nem tudod!
  • Gladiator
    mesélj:D
  • mod
    Ha ismernéd a srácot...

• Amse
    vicces a blogon a leírása a képnek :)

nadrág: Zara
    pulcsi: Zara
    zakó: örököltem
    cipő: Sherpa
    táska: Crumpler
    sál: barátnőmé
  • Gladiator
    indexen találtam.
  • mod
    Hát ez a haverom. Hogy kerül ide.

• GTheo
    Síruhát kéne vennem... Körül néztem ma, Oakleyban volt 1 rohadt jó ilyen vékony de meleg sídzseki 30ért, gatyák ott drágák voltak, heavy toolsban voltak még jó sídzsekik 30 körül meg gatyák 20 körül... A legjobbak az oneill sícuccok csak hát 50-60 egy sídzseki, na holnap go premier outlet, hátha van ott vmi jó oneill :)
  • Gladiator
    valamennyivel mehet 20 felé, csak olyan 45-50-et nem adnék ki érte. na jó, legyen 30, de ez a végső ajánlatom:D
  • Kit--Kat
    Springfieldben is van csomó ilyesmi.
  • Taranov
    Ja, akkor mégsem.
  • Taranov
    GAS, Benetton, 4You, Mexx
  • Gladiator
    ja, nem kell a legújabb trend szerinti Gucci, vagy anyámkínja, 20.000nál többet nem nagyon akarok rákölteni. Esetleg Outletben kapni ilyen fajtát? Ott jóval olcsóbb, nem?
  • Gladiator
    tudom, hogy ez nem kabát, de hasonlót keresnék. az az igazság, hogy jövőhten megyek haza, és semmi meleg cuccom nincs, tehát nem nagyon lesz időm nézelődni, hogy hol van ilyen kabát, tehát ha vki tudna pár márkát/boltot mondani az remek lenne. Tehát ilyen szövet szerű, nem az a sportos Adidas, meg hasonlók. Köszi

• DePreSsZYo
    felső, de már megvettem a new yorkerben.
    jó lenne ha 20k lenne az alsó határ :D
  • Mike
    a 20k az alsó vagy a felső határ?
  • Taranov
    Az igaz, lehet, hogy nem éri el az ára a 20 ezer forintot.
  • Mike at home
    az nem jó, mert ott olcsóbb
  • Taranov
    C&A?
  • DePreSsZYo
    Aki tud olyan boltot pesten ahol 20e ftért lehet jóminőségű, meleg kabátot venni, az kérem ossza meg velem.
    tx
  • prezi
    jah abbol is cigit veszek... :D apropo hervis honlapon szetnezek!
  • GTheo
    500Ftos kínait annyid maradt csak miii??:D
  • prezi
    akkor nalam ez buko lesz, 20k val mentem bulizni, nem sokra emlekszem, max veszek egy papucsot XD
  • GTheo
    20-30 között...
    Tegnap én is durcit buliztam :D:D
  • prezi
    hat mit is mondjak, honlapon neztem a cipoket egyik se nyerte el a tetszesem :\
  • Bandee1987
    én columbia sapit vettem 3000-ért, jó meleg :)
    ilyet