10072
  • Gnome
    milyen szép autentikus szőnyegetek van!
  • Louis Cyphre
    Csak az Adidas Samba! :)

• neevous
    A 4U-kban mintha lehetne kapni...nem biztos.
  • Gnome
    pesten van meg debrecenben máshol nemtudok üzletről
  • prezi
    van valahol üzlet ?! only pest ?
  • magus
    vettem egy tök jó szürke kapucnis zipzáros kardigánt a pull and bearben a vörösmarthy téren 6500-ért, az utolsó xl-es, szerintem jó vásár volt
  • Gnome
    www.scotch-soda.com ....én nagyon odavagyok most értük ha lehetne csak onnan öltözködnék...és sajnos nagyonsokszor előfordul h ha betérek a 4uba már más boltra nemis marad zsém.
  • Gladiator
    premiere outletben volt pár hasonló féle kabát normális áron, szal ha még érdekel talán megéri oda elmenni. viszont GL outletben egyáltalán nem volt ilyen, ott ne keress.
  • GTheo
    Megvéve :)
  • The Garrett
    puma pulcsim nekem is jol megnyult kb 1 honap alatt :S többetseveszekolyant :P
  • mate317
    Ezt ki mondta? Nekem van egy retro pulcsim és hát kb 2 éves de olyan mint újkorában. A Puma, Levi's, SPF pulcsiaim meg 2 mosás után kifakulnak megnyúlnak stb
  • Csuhai G
    A Vagabond-tól kaptam egy E-mailt, miszerint 10.000 FT értékű vásárlási utalványt kaptam. Szeretném megkérdezni a Vagabond tulajoktól (ha van itt ilyen), hogy ti is kaptatok ilyen e-mailt? Mert szívesen megvenném EZT a cipőt, de teljes áron nem venném meg. Nos kicsit félek attól, hogy beégek a boltban, ezért kérdezem. Ez nem valami csúnya spam?

UI: véleményeznétek a belinkelt cipőt? Tudom,tudom, az a lényeg, hogy nekem tetszen, de azért érdekel mások véleménye is. :)
  • Csuhai G
    Teljesen egyetértek.
  • magus
    lol.persze. kezdjük

armani - minden bedből szabadult vasalthajú idiótán az van
    d&g - minden (nem viccelek) minden cigányon d&g hamisítvány van, senki sem érdekel, hogy eredeti-e vagy nem, egyszerűen nem veszel d&g-t, amiért régi hombár mercit sem
    retro - a retro híres arról, hogy azok a termékek mennek oda, amik hibásak és megpróbálják eladni. ja meg arról is híres, hogy fél év után dobhatod ki.

Versace, Gucci, Hugo Boss-hoz nem sok közöm van, csak ebben a kelet europai blokkban, ahol mindenki gazdagabbnak akar látszani mint amilyen, csak itt számítanak nagy márkának, csak itt vagy a lakótelepi haverjaid előtt májer ha ezekbena cuccokban rohangálsz. persze vannak jó cuccaik, csak amennyire itt felviszik az árát az olyanok miatt mint te, annyiért nem érdemes megvenni
  • mrbaba
    A legjob márkák az Armani, D&G , Retro, Tom tailor TH, Versace, Gucci, Hugo boss... igaz kicsit drágák..de jook
  • The Garrett
    azaz, most nézem hogy már kész az arenaplaza.hu is, onnan puskaztam ^^

a pulcsi amugy ilyen marka>basics modell... sima környakas, semmi extra mintaval... szeressük az egyszerű dolgokat :)
  • Brolly
    Peek&Cloppenburg?
  • The Garrett
    ott vettem enis pulcsit a héten, de szerintem vissza fogok még menni, nagyonjó ingjeik vannak :o

(arenaban az a 2 szintes bolt a bejaratnal( f001), nemjut eszembe a neve nekemse XD
  • magus
    a másikra, a c&a-val szemben van az arenaban
  • GTheo
    Rohadt jóó :) És nagyon kényelmes, zoomos betét van benne, nagyonnagyonjó. Most vettem 1 hete egy Nike air zoomos stoplist, az is rohadt kényelmes... ezek a zoomos cuccok nikeban elég jók... adidast én is jobban bírom mert 1xűbb de kezd jobb lenni a nike... Mondjuk kivan egyenlítve mert 3 adidas 3 nike cipőm van :D
  • Bandee1987
    C&A-ra gondolsz, nem?
  • reaper4
    nem rossz, csak drága és nem adidas :D
  • GTheo
    A legalsó feletti cipő, 27 990 Ft. Eszméletlen jól néz ki, téli cipőnek tök jó.
    http://www.playersroom.hu/nike.php?categoryid=0
  • magus
    Zara-ban vannak ilyenek, vagy abban a nagyon nagy boltban az arena plazaban a bejaratnal, nem jut eszembe a neve. vorosmartyban es arenaban nezz korul, ott vannak ujszeru boltok, ha valaki megunta az adidast meg a newyorkert, vagy a h&m-et
  • Gladiator
    ha esetleg még valaki tud ilyen oldalt, ahol hasonló stílusú kabátokról találok árat, meg képet, az ne tartsa megában:) Outletbe érdemes kinézni "öltönyszerű" kabát ügyben?
  • Gladiator
    asszony keresgélt nekem pesten és elméletileg new yorkerben talált 27000ért ilyesmi kabátot, de én még nem láttam, azért próbáltam az oldalán megnézni, de olyan amilyet ő mondott nem volt.
  • Brolly
    úgy látom nem nagyon szereted a feltünő cuccokat:)
  • FlyHigh
    Én ott sohasem találtam semmi jót, tiszta disco feeling az egész, csillog villog minden:D. Az összes Fishbone, Smog írtó ronda. Valami vagy tapad, vagy túl van csicsázva. Csúcsminőség csilli-villi nélkül: Columbia, Fundango, Oakley, Fox.(az originals-os adidasokban még elmegy egy-egy aranyszínű tulipán)
  • Taranov
    C&A
  • Ronny
    találtál valamit? Kb. 2 hónapja keresek hasonló árfekvésben ilyen kabátot ... eredménytelenűl.
  • magus
    sose volt jó
  • Gladiator
    én meg még soha:)

u.i.: kösz a linket, .com-ra tök mást dobott ki.
  • GTheo
    Egyre szarabb a Newyorker :\ régen volt pár egész jó cucc, mstanában kb semmi... Mondjuk lehet inkább az ízlésem lett más jobb :D
    1 éve nem vettem ott semmit
  • Csuhai G
    Tessék :)
  • Gladiator
    A New Yorker honlapjának nem tudjátok mi a címe? Se google-lel, se máshogy nem találom. Köszi
  • GTheo
    Nem Outletben vettem, de a Levis 20 volt, a Wrangler 18, a Blend meg 12ről volt leárazva nemtommennyire.
    Outletben Oneill sídzsekit vettem, 50 lett volna, de féláron volt.... :P
  • rufhus
    Newyorker!!!!!!! akció!!!!!!!!
  • Lteebee
    Mennyiért kaptál nadrágot?
    Farmer?
  • Lteebee
    Inkább az jellemző, hogy hamarosan büntethetővé válhatsz, ha lebuzizol valakit.
  • Gnome
    Tommy cipőm van megvok vele elégedve nagyon így télre...egyébként Kanadában nagyonfelkapott márka..minőségben nincs gond sztem..

Lacoste polokrol meg sztem csak akkor éri meg venni ,mégha 8ezerért is ha direkt beakarsz szerezni egyet csakazértmerlakoszt...9ezerért már olyan pólókat tudsz venni 4uban hcsak nézel:P....most voltam nemrég vettem ingeket meg mellényt nagyonjo cuccok jöttek most oda...csak ahogy figyeltem egy 5össel megdobták az árakat...és rájöttem h zakot nem vennifogok hanem szabatok..olcsobban is kijön és rámszabják^^