Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Naon sok helyen lehet venni, sztem a Wastendbe tuti van, vagy hasonló üzletházakba.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nekem pedig ilyen cipõm van és nagyon szeretem 😄

passatgt
bocs nem pont ilyen van rajta a baloldalon hátul egy ferrari jel😄

Taranov
Nagyon szuperül néz ki.
Hol lehet venni? Én sehol nem láttam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Brolly
Dzsuker, bár én más színbe vettem volna, de ez is jóóó.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

passatgt
nekem ilyen van😊

sapkafej
mert az tetszik neki? (uhh, ez túl egyszerû)

György

A Nikenak nemrég indult be a deszkás csapata, ezzel együtt ilyen ruhákat is gyárt. Ugyanakkor még mindig nem értem minek valakinek deszkás cipõ, ha nem is deszkázik vele 😛.

Maradok a Globe-nál 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

prezi
köfi hogy meghagyod nekünk 😄DDDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Taranov
És ezt a vicceset a lehetõ legjobb értelemben mondom, tehát színes, fiatalos stb. (mert látom, hogy itt már sértegetésbe ment át a véleményezés)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igazad van, vicces :-)

Mike
azért neked sem kéne így fogalmoznod, sõt, neked semmiképpen nem kéen, példát kell mutatnod, és nem rossz példát, már megbocsáss

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Attila8805
Szerintem igazad van!
Bár nekem se naon teccik a cipõd de az a lényeg hogy neked teccik és hordod.
NIKE Forevá.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Brolly
Amik itt vannak pólók, monarchy, ilyen vagy ehez hasonló pólókat nem tudjátok hogy lehet-e itt vhol mo.-on kapni?

Gunnersboy
jo hát akk felfogom igy nekem végülis rohattmind1 õ kötött bele...<#ejnye1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
hát nekünk az eladó aztmondta (igen mondta...nyelvvizsgám van angolbol szal vmit megértettem belõle...) h az de nekem tökmind1 van aztán kész...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gnome
nyugi gondolom õ nemfogadja el a nem saját izlésében öltözködõ embereket...fogd úgy mintha aztmondaná h nemtetszik neki és kész😉

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Amse
ez inkább oldschool kosarascsuka...

Gunnersboy
wtf? <#szomoru1>

Punker
hát persze mondogasd csak ezt magadnak 😊

persze ez nem baj minél több ilyen van az utcán annál több nõ marad az igazi embereknek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gunnersboy
a skateboard style az a deszkásított utcai cipõ azaz ami "felépitésében" tökugyanolyan mint egy norma deszkáscipõ csak nem az mert a nike elviekben nemgyárt deszkássat 😊

Punker
"skateboard-style" ????? az milyen? én az ilyenrõl eddig a homokosbohócokra gondoltam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gunnersboy
hát jo ne nekem mondjátok de engem legkevésbésem foglalkoztat h a sarkán mivan mert igyis azt látom legkevesebbet =)

amugy meg gondolom azért ien stilusu mert ez ien skateboard-style...jo hát ha nemteccik nemteccik ezvan a lényeg h nekem bejön<#banplz><#idiota><#duhos2>

Gnome
ha nemlenne az a bazinagy nájki a hátán talán érdekesnek találnám...de jah picit mekis utánérzete van:S....naon nemszeretem azokat a ruházati cikkeket amikre bazinagy betûvel van kiírva a márkajelzés...akár Armanie akár Mustang legyen csak a márka kevésbé észrevehetõ

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Csuhai G
Nekem egyáltalán nem tetszik! Sry..!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

minél nagyobb betükkel van valamin a márkajelzés, annál inkább gagyihatása van 😊

Mike
mint egy mekdonácc, hát nemtom

Brolly
Jól néz ki.

Gunnersboy

na nekem ienem van...<#vigyor3> olaszba vettük...magyarországon elvileg iet nem is forgalmaznak...mondjuk 117 € szal...<#idiota>

Mike
van

Taranov
Van ilyen?
A nikeid.com pl. már rég nem így muködik.

Mike
vagy a másik verzió, elegáns börcipõ tekintetében, az a saját egyedi kaptafa, öltöny/szmoking is csakis szabó, egyéb ruha meg egyedi darabok, iparmûvész által

így igaz <#eljen>

-the invisible-

Mike
Ha már drágán vennék cipõt, akkor olyat, ahol körberajzolom a lábam, meg magam állítom össze a cipõmet a neten

bahh

én teljesen el tudom fogadni, hogy vannak nagyon drága cuccok. DE! csak akkkor, ha látom, hogy legalább egy kicsit is különleges a szabásuk, alakjuk, mintázatuk, stb (mert sok idõt fordítottak a tervezésére, nyilván ezért drága).
de EZ mi a fenében különbözik mondjuk egy superstartól azon kívül, hogy kétszázszor annyiba kerül???

-the invisible-

prezi
ez... <#eljen>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Brolly
Bocs elnéztem, más oldalakon már van áruk ez vmi licit lehet.

Brolly
ok megvan, de annyira nem drágák, sõt..
itt van egy ami naon tetszik: lnik

Brolly
Az igen, hol találtad, nekem tetszik.

Taranov
Nem néz ki rosszul, de nem különleges. Mennyibe kerül?

Taranov
😄

sapkafej
akkor biztos nem fázik a lábad

György

nem márkára vásárolok - ha tetszik megveszem, ha nem nem.
igen, én is megunom, de pl. most õsszel vettem elõ egy öt éve vásárolt adidast, ma is tök jó. Szóval attól még hogy megunod, el lehet rakni, és évek mulva elõ lehet venni ismét.

"mert szeretem a változatosságot"
Énis. Szinte mindennap másban megyek, nadrágtól is függ persze. Nyáron világos szinû cipõk, télen meg fõként sötétek. Mondjuk lehet nekem azért nem megy szét, mert kb. 5-öt hordok egyszerre.

Mike
hûha, én eddig teljesen másképp képzeltelek el 😊

Punker
sportcipõk nekem is annyit bírnak (látszik hogy nem 100+ kilóra vannak tervezve) de most minõségi bõrcipõkrõl beszélünk.

Taranov
1-2 évnél én sem szoktam tovább használni a cipõmet, leszámítva a bakancsot.

Mike
mert te olyan ügyesen vásárolsz, enyémek 2-3 évet bírnak max, a sarkuk elkopik

Punker
kopni? hát a martens cipõm (nem bakancs!) talpa kb 6 év után kopott el, kutyát sétáltatni még mindig jó.

Brolly
Azért mondtam hogy max. 1,5 évig bírják, leginkább kopni szoktak de azt kibírom, de van amikor szoktam venni + cipõt, mert szeretem a változatosságot.