10072
-
#6946 propper táblázat (a propper a sereg hivatalos beszállítója) -
#6945 Majd akkor utána kérdezek. 199 USD nem sok egy ilyen kabátért szerintem. 35ezer forint. Mondjuk a minőségére kiváncsi lennék. -
#6944 én onnan rendeltem most zubbonyt mert európában nem beszerezhető, teljesen jó táblázatok vannak. -
#6943 Mert nem szeretem a bőrruhákat. Az olyan anettkás... :D
Szóval nem szeretem a bőrkabátokat. Amit utoljára linkeltem, olyan kabát kéne, csak félek USAból rendelni, mert mi van, ha szar a méret? -
#6942 Nem gondoltam konkrétra, csak olyan gyakran felmerül a médiában mostanság, hogy ilyen-olyan szervezeteknek náci egyenruhájuk van :) -
#6941 miért nem veszel 1 rendes bőrdzsekit és kész? -
#6940 Bocsi...
-
#6939 -
Ez is baromira tetszik. 199.99 USD USA-ban. Sok zsebe van, jó a szine. Móka lenne, ha lenne felvarró is rajta :) Highway Patrolos vagy valami ilyesmi. Szeretem nagyon az amerikai formaruhákat :) -
#6937 Megnéztem, de ott csak bomber-dzekit kapni, amit meg nem szeretek. -
#6936 Hát gondoltam, hogy beszerzek játszós ruhának egy Waffen-SS szerelést, de túl drágák :(
:P
Mi bajod van vele? Szerintem zsírúl néz ki. Nem olyan fos, mint a magyar rendőri "egyenruha" (kukásmellény kb)
Jelenleg egy Sherpa kabátom van, amit még akkor vettem, amikor itthon azt se tudták mi az a Sherpa, de nem vagyok vele megelégedve. Jobban szeretem a derékigérő kabátokat. Ennek a rendőrkabátnak meg tetszik a szabása nagyon. -
#6935 reintex-en nézd meg. -
#6934 Melyikre gondolsz?
A Hitlerjugendes barnásra a cserkészeken? -
#6933 Most nem a náci egyenruha a divat? Vagy te azt nem követed? -
#6932 Ilyesmire gondoltam amúgy:
-
#6931 szerintem valami military shopban érdeklődj, bár nem sok esélyt látok magyarországon ilyen forgalmazására. -
#6930 Nem tudja valaki, hogy hol lehet amerikai rendőrdzsekit kapni? Olyan rendest. vállon felvarró stb. Mondjuk New Yorkit, és nem a mostanit, hanem kicsit régebbit. Nagyon kéne egy, nagyon emgtetszett. -
#6929 15000 :| -
#6928 Pulcsi nagyon bejövős, mennyi volt? -
#6927 tudom :D azé félévente újítok :D aztáá ha dolgozok akkó rákőőtöm az éhbért... :( de hát vmit vmiért xd -
#6926 Tárgytalan. -
#6925 Az official siteon elég rázós árak vannak. -
#6924 A válltáska mennyibe került? :) -
#6923 naa hát ők az én kis gyermekeim XD
-
Sekler #6922 a másodikról egy kicsit nagyobb kép -
Sekler #6921 szeretnék venni egy futócipőt, valami tartósat amit kezdetben hétköznap is győrhetek (amíg egybe van a régi)
2 típus között vacilálok, segítséget kérnék tőletek, melyiket érdemes.
-
#6920 Peek & Cloppenburg ban most van ilyen karácsony utáni leárazás, erdemes benezni ^^ -
#6919 Sziasztok!
Mi a véleményetek az Energie márkáról? Milyen a minősége? Megéri az árát? (Amúgy az Arena Plázában lévő információs táblákon "Energy" van írva, ami szerintem elég lol :) ) -
#6918 hát én pislogtam egy picit az árakon ott.
bár a legnagyobbat akkor pislogtam, mikor a 25 dollaros Guess polomban bementem a Guess boltba, es mikor meglattam a 70.000 Ft-os árcímkét a kabáton. Aztán röhögve kijöttem, hogy ezt ugye ők sem gondolják komolyan. -
mate317 #6917 Peek & Cloppenburg nem lehet rossz majd elnézek oda az aréna plazaban van -
#6916 na vegre sikerult venni 1 -t ^^ ofc magyarorszagon nem lehetett kapni sehol :(
[/me happy] -
#6915 Én nem tapasztaltam ilyet, legfeljebb csak azt, hogy ott, mivel nem ilyen rossz az anyagi helyzet, talán nem téma, hogy kin milyen márkájú cucc van, ezért menőzésre talán nem is vesznek. -
#6914 Ettől függetlenül az én tapasztalatom,hogy jó minőséget képviselnek. Az meg,hogy olaszországban mit hordanak a csöves kölykök,az marhára nem érdekel itthon. ;) -
#6913 Nekem is kb ez a véleményem. "nyugaton" ezek a márkák iszonyat középszerűek. Minden suttyún ilyenek vannak, akik a gyárból szabadultak. Idén nyáron voltam Olaszországban, hát minden kis csöves kölykön ilyen volt. Az ottani boltokban filléres árakon adják ezeket. -
#6912 Azért ezzel csak részben értek egyet. Nekem szinte csak ezektől a divattervezőktől vannak ingjeim,és évek után is megőrzik ÁLTALÁBAN a minőségüket. Nem a lakótelepi haverok előtti menőzés miatt vásárolom ezeket,hanem mert a munkámból kifolyólag csak ingben vagyok egész nap,és szükségem van a minőségre. Ezekkel meg vagyok maximálisan elégedve. -
#6911 szerintem meg mindegy melyik -
#6910 Vidéki fiú felmegy a nagyvárosba? :D
Mammut, utána 4-6-ossal mehetsz is tovább a Westendbe. Ha nagyon ráérsz, vagy nem találtál semmit, akkor Aréna. -
#6909 Westend vagy Aréna Pláza. Inkább Westend. :) -
#6908 Pesten melyik plázába érdemes elmenni,melyikben nagyobb a választék?(Mustang,Retro,Devergo stb márkákból) -
#6907 Nekem szép radiátorom van és tervezek szép szekrényt is.
Adidasom nincs :)