Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ezért kell vinni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
galériában van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Pedig ott nem lehet pattogatott kukoricát sem venni. (akarom mondani "popcornt" 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
milyen vicsori kutyád van ehhez?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mi az art mozikba is így megyünk

Gunnersboy
ugyanennek csinálták meg az uj verzióját a cor72z es cuccokkal...azok még talán hasonlitottak is rá kicsit, de amugy nekem is teccik 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nem talált😊

PSN ID: Lord_Mortanius

gondolom rocker vagy 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Összes cuccom C&A-s (kabát, farmer, pulcsi, póló, sapka, sál), egy-két kivétellel 😊 - igaz, a C&A inkább forgalmazó 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csuhai G
Nem az én stílusom. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

drágaszágok...

Nekem õ az álomcipõ😊 Sajnos mivel vagy 20 éve nem gyártják ezt a változatát, így elég nehéz beszerezni😞

gyönyörû😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Nem csak a multiplexbe lehet járni :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gunnersboy

na én speciel most ezt a csukát néztem ki magamnak, mert focizok és most már épp szétmenõben van az ami van aztán ez tetszik is...😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Brolly
Nem az számit hogy 100k legyen hanem hogy 200, az a legfontosabb azalá sose meek, sztem az már égõ ha vki ezalatt vesz cipõt<#idiota>
Még jóhogy értetted amit írtam.(#5988)

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Viktorr
ja és mennyi volt az is érdekel ne!köszi

Gunnersboy
nekem ien pólóm van fekete pirosban és tök jó az anyaga meg minden 😊

sry h csak ekkora képet találtam...:S

sapkafej
múltkor sima farmerban és egy vászoncipõben mentem a moziba. képzelheted, hogy kinéztek, a végén inkább haza is jöttem.

György

Mike at home
félreértettem látom 😊 szal nyálcsorgatni jöttél? minek beszéljünk olyan cuccokról, amit nem engedhetünk meg magunknak? ez nem elméleti topik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakis suhogós joggingot viselünk, moziba is
bár van itt egy-két sznob, akinek csak az számít hogy egy cipõ 100k legyen, bztos örömmel fognak üdvözölni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Brolly
És hol vetted, mert sehol nem találok hasonló cipõt, és hogy mennyibe.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Mutassál már egy képet, hogy milyen cipõre gondolsz, alkalmi feketére gondolok, de nem biztoshogy te is arra, azért kérdezem.

C&A-t szeretem, olcsó és jó minõségû cuccaik vannak. A tornacipõm 500ftos kínai fekete (ugyanis én használom is, nem divatra van), melegítõm pedig egy régóta vadászott, MÁRKAJELZÉS NÉLKÜLI nadrág. Unikum 😊

Tetsuo
Látom sokan kocogtok, fociztok; de mit viseltek akkor, amikor vacsorázni mentek v moziba? Akkor is tornacipõt, meg melegítõt??
Fura h a Nike többször szerepel az oldalon, mint a Zara, Gucci, Armani v az olcsóbb C&A, Gant.

Én pl nem engedhetem meg magamnak a fent említett cuccokat, de gondoltam benézek a topikba, biztos látok nekem tetszõ "ha én gazdag lennék" dolgokat.. hát, sajna nem igazán.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NIKE EVERLASTING LEATHER

Viktorr
OPM mi a cipõ pontos neve?

sportrészlegben van külön meztopik.

Brolly
A Lionsporton 14 kereken, sztem Pesten se sokkal drágább ha drágább.

Gunnersboy
valaki nemtudja h Pesten mennyi egy eredeti Arsenal mez?

Taranov
Ja, én a Duna Plaza Playersroomban néztem.

pedig ott vettem, a váci utcában
méretemben (44,5) az utolsó párt vittem el, ami épp ki volt téve, de gonodlom tesznek ki helyette akkor másikat

Brolly
De kemény, azta, ilyet hol lehet venni?

Taranov
És ezt hol lehet beszerezni? A Playersroomban nem láttam.

Attila8805
Nekem ilyenem van és naon szeretem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Brolly
Az összes Áruházakban van oylan bolt ahol tudsz venni, de leginkább a Woodooban.

Brolly
Én nem tom, de ezen is volt egy ferrari jel és tök így nézett ki a jelet leszámítva, és 10 volt.

Csuhai G
Valaki megmondaná, hogy Budapesten hol tudok Devergo cuccokat venni ?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DJ Skyline
nekem több mint 1 éve van Puma cipõm, és semmi baja!

passatgt
ausztriába az a típus ami nekem van 33e Ft

Brolly
Cool, csak egy kicsit fura hogy az orra úgy "feláll", de elhiszem hogy kényelmes, úgy is néz ki.

Brolly
Ma véletlenül találtam eggyet az Officeban Miskolcon, és 10ért sztem naon is megéri.

Nekem ilyenem van

és aztkell mondjam, életem legkényelmesebb cipõjét fogtam ki!

Hihetetlenül puha és könnyû. Nemtudom hogy a betét vagy maga a cipõ talpa lehet a megszokottnál ruganyosabb, mindenesetre zavar mostmár ha bármilyen más lábbeli van rajtam 😊

Taranov
Mondjuk a Puma cipõk nem a minõségükrõl híresek, de azért nekem tetszenek.
Majd utánajárok.

passatgt
elég jó,kb fél éve van meg,és semmi baja nincs.Egyedül ami idegesít,hogy a betét néha hátracsúszik,de egy pici csík kéoldalú ragasztószalag megoldotta a problémát😊

Taranov
Mondjuk az nem lenne baj, ha nem lenne rajta, de a lényeg, hogy bõr legyen és ilyen fazonú.
Múltkor a Duna Plazát körbejártam, de egy normális cipõt sem találtam.