Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én az elsõ karácsonyos reklámot szeptemberben láttam😛 akkor még azt sem hittem el hogy látok többé havat itthon.

akciós szerda lesz megint arénában? egész jól összehozták ezt a dolgot😊
az nem rossz, viszont hogy már novembertõl nyomják az arcodba az nem annyira jó.

hát igen valamit valamennyiért 😄
viszont holnap 20% akció van az Arénában majdnem mindenre!!!
az nekem elég jónak tûnik 😄
én jobban bírom a plázákat azért. kis karácsonyi zene meg fíling, nem olyan rossz az egyszer egy évben😊
timberland az nem az az olcsó fajta...mondjuk a minõségért ugyebár😛
Próbáltad már a Timberland-ot? vagy a players room? általában vannak jó bakancsok téli cipõk, nyilván nem egy outlet, de cserébe van méret, és választék bõven.
hát férfi Csizmát tényleg elég nehéz találni. bakancsból, már azért akad kínálat, bár nem tudom...veszkócsizmára gondolsz? mert ha olyan lovaglót keresel mint a hazafiban azt sztem lovasboltban keress😄
ez a téli idõszak olyan mindenkinek h nehéz egy rendes cipõt találni,ami jól is néz ki,de megfelel a célra...

férfi csizmákat mutathatnátok 😊 szövetkabáthoz kéne vmi fasza 😊

predator1982
nah én meg téli csizmát kerestem. márkásokból egy épkézlábat nem találtam. vagy méret nem volt, vagy nem volt vizálló, vagy tök ronda volt, vagy nem volt szõrös. én még életemben nem küzködtem ennyit cipõvel...ti márkás télicipõben nyomjátok???

pred

Én speciel a Nike-ban még nem csalódtam 😊
Nekem az adidas az ami bejött, az tényleg olyan, hogy sokáig tartós
Ez teljesen márkafüggõ. Valahol csak magát a logót fizeted ki, egyes esetekben a minõségért fizetsz. De csalódtam már olyan márkában is, amiben elõtte évekig nem.
Ennyire jók ezek a márkás cuccok? Mert ha kitart akkor megveszem énis arénába, de azért nem mindig ez a tapasztalatom
Hajrá😄 Remélem találsz valami szuper kabit😉
paszulypisztoly
Köszönöm srácok!
Az lesz akkor,hogy megnézem a Timberlandot majd a Heavy Tools-t is. Ha a Timberland kuponnal is drágább akkor maradok a HT-nál. De már cselekednem kell mert tényleg semmit nem ér a jelenlegi kabátom.

Igen tény, hogy a Timberland drágább, de ha már úgyis ott vagy oda is belehet nézni. Ha nagyon drágának találod, akkor max csak nézelõdsz. Heavy tools-ban meg azt hiszem, hogy most nincs kedvezménykupon:s
timberland nem a legolcsóbb. legjobb áron, egyszínû, elegánsabb kivitelben heavy tools-ok között nézz szét.
paszulypisztoly
a márkáról magáról már hallottam de teljes homály..milyen árban mozognak ott a dolgok? Mert ha kb ilyen 50ezer felett tudok venni egy kabátot akkor lehet hagyom kifagyni a belemet...mert abból ha lejön 20% akkor is elég drága..vagy én vagyok garasos.

Timberlandban szerintem van olyasmi, amire te gondolsz. Szerdán lehet a kuponokat beváltani, érdemes körülnézni.
paszulypisztoly
egy hasonló felépítésû kabáton én is gondolkodom...a szövetkabát szart se ér ebben a nagy szélviharban...a lelkemen keresztül megy a szél. Melegnek meleg de valamiért olyan,mint ha szélben nem lenne rajtam semmi...vannak ezekbõl a snowboardos kabátokból kicsit elegánsabb is vagyis olyan egyszerûbb..fekete..semmi csilivili? Na meg összekapcsolnám ezzel a kupponos kombóval ha tényleg járható út ez a kabát.
A válaszokat elõre is köszönöm!
pp

sajnos nagyon drágák, tavasszal, õsszel érdemes megvenni õket, mert tavasszal a szezon végi, õsszel meg az új kollekció elõtt, a megmaradt darabok kiárusítása szokott lenni.
esetleg premier outletben ha van valami 90%-os akció (ált havonta van valami nagy), van dockyard island (fundango, columbia), heavy tools, o'neill, iguana bolt, ahol találsz technikai ruházatot.
normál áron alt. 30 ezer körül indulnak.
Utánanéztem és az aréna oldalán lehet letölteni a kuponokat. Ennyit megér az hogy olcsóbban kapjuk a ruhákat és kajákat is.
Igen valami kuponos õrület szokott lenni, havi egyszer. És ha van ilyen kuponod elvileg olcsóbban tudsz vásárolni néhány boltba. Dehogy honnan lehet szerezni ilyen kupont azt nem tudom. Talán a boltba adják vásárláskor.
Nem nagyon foglalkoztam evvel azaz igaziság.
úgytudom ott valami kuponozás lesz. Szerintem max úgy lehet jól járni az ilyen helyeken.
Biztos függ a márkától is, de mégis kb. honnan kezdõdhet az ára.
Egyébként Arenába szokott lenni havonta akció 1 napra. Talán ott lehet, hogy tudunk venni ilyen kabátot olcsóbban.
biztos drágák, de gondolom van akinek megfizethetõ, fõleg ha márkás dolgokról beszélünk. kár hogy nem lehet ezeket olcsóbban beszerezni
És mennyibe kerülnek ezek a kabátok? Nagyon drágák?
én kb. 3-4 éve hordok utcára snowboard kabátot, télen, a szelet nem engedi át, nem ázik be, a thermo betétek pedig bentartják a meleget ott ahol kell. egy jó vastag vagy thermo pulcsival nincs para szerintem.
Van egy olyan tippem, hogy szél ellen valszeg jól véd, mert elég gyorsan siklanak a snowboardosok, de lehet, hogy hideg ellen már annyira nem mert mozogni kell. Osztán most lehet, hogy oltári baromságot mondtam, akkor elnézést kérek

Positive Mental Attitude

sziasztok!lehet hülye kérdés de szerintetek lehet snowboard kabátot téli kabátként használni? múltkor néztem a hervisben és tökre megtetszettek de még sose volt ilyenem + ahogy nézegettem rohadt vékonynak tûntek. aki jártas ezekben cuccokban vagy már volt neki ilyesmi kabátja az írjon már elõre is kösz
Sziasztok, tudnátok mondani nekem üzlete(ke)t Budapesten ahol találok jóféle bõr jellegû válltáskát nem horribilis áron? Thx elõre is!

predator1982
szerintem marhára el vannak méretezve, mert nemrégiben én is vettem nike cipõt, és a szokásosnál sokkal kisebb kellett....ilyet sem tapasztaltam még...

pred

Na jó persze sajnos nem az összes termék van leértékelve. 😞
na akkor: bocs h készpénznek vettem mámászítá infóját arról, h egész nap nyitva van, akkor ne menj reggel. és este volt valaki? nem tudjátok, hogy van-e elég parkolóhely? enegm is érdekelne mikor vannak sokan, mert én sem akarom minden idõmet ott tölteni.
20ezerrõl 5ezerre az meg tényleg jó
Na, akkor nem tévedtem, hogy csak esti órákba tart ez az akció.
Viszont tényleg megéri, ha 20ezerrõl ilyen olcsóra leértékelik a ruhákat.
A múltkor éppen sikerült vennem egy levis farmart, ami 20 ezer forintról volt leértékelve 5000-re ! Szerintem jól jártam.
Akkor megpróbálom felszabadítani az délutáni idõszakot, hogyha tényleg ennyire megéri. Nagyon kéne már vennem egy Converse csukát. Szerintetek mikor nincsenek annyira sokan?
kicsit több infó? Szerintem jobban jársz ha késõ délután mész ki munka után, mert az én tudomásom szerint ez csak délután 5 és este 10 között tart. Tehát reggel nem nagy sikerrel jársz, ha arra jársz. 😊

elõbb írta, hogy egész napos az akció. gondolom abba a reggel is beletartozik
én csak korán udnék kimenni, jó lenne errõl egy kicsit több info 😄
Én tuti, hogy kimegyek, de szerintem egész napos akció van.
Én is voltam már kétszer. A kínálat is bõvel meg feltöltik a méretekkel ilyenkor
Persze, hogy voltunk. Persze, hogy megéri ilyen olcsón vásárolni. Bár ha jól tudom csak délután lesz valamikor olcsó minden.
wow és voltatokmár benne? jó? nem átverés?
Többször is volt már outletben akció. Most is lesz valami 90%-os akciójuk pénteken.
mit jelent hogy nagy akció? 😄
De a premierben most lesz az a nagy akció, oda érdemes menni.
Hát van az Ázsiacenter-ben is egy bolt ahol eredeti lonsdalet árulnak. Akkor a London Stone-ban és még a Sárkánycenterrõl tudok.

Positive Mental Attitude

komoly? az nagyon tuti ha leértékelt lonsdale-hez lehet vhol jutni
Legutóbb mintha, úgy láttam volna, hogy a Premier Outletben is nyílt egy.
lonsdale-t hol lehet kapni márkabolton kívül?