10072
  • Narusco
    nekem meg változó. van olyan pólóm ami összement és az anyagán is látszik hogy elhasztnálódott, és van olyan pólóm ami már 2 éve bírja. a farmerem jó, a pulcsijaim is, de pl a kabátomról a gombok már majdnem hazafelé menet leszakadtak. vettem ott egy övet, hát két nap alatt a borítás lejött.
    mivel volt ez a pár negatív tapasztalat ne mtudom azt írni hogy jó minőség, inkább már nem veszek ott pólót meg ilyet amin lehet hiba...
  • jezjezjez
    Passzolok, nekem jól bírják a ruhák, amiket ott vásároltam. Lehet csak szerencsésen belenyúlok mindig a jobb darabokba. :)
  • mámászítá
    Én ott vettem Smog farmert és alig fél évig bírta csak. Ebből is látszik, hogy gyenge alapanyagokból dolgoznak. Csak azért ilyen drága bolt, mert a bevásárlóközpontokban vannak: Westend, Árkád...
  • AgyAnnnnnna
    hát ez érdekes, de ezért a pénzért már gyárthatnák a 'normális' alapanyagból is és eladhatnák olcsóbban :D
  • byzhouse
    jaja
  • morleone
    Néztem egy dokumentum filmet a kínai iparról, és képzeld el, hogy a hamisított termékeket, ugyanazon a gépsoron gyártják le mint az eredetit, csak éjszaka és kicsit szarabb alapanyagokból! :D
  • jezjezjez
    Én már többször is vásároltam New Yorkerbe. Ezt kijelenteni, hogy szar a minősége, szerintem marhasá. Évek óta hordok new yorkeres pólót és pulóvert is. Semmi baja, nincsen. A pulcsi nem bolyhosodik a póló pedig nem rongyosodik. Ráadásul bevallom, hogy általában csak leértékelt cuccokat vásárolok, mert nem nagyon van kedvem kidobni az ablakon 10-15 ezreket egy pulóverre.

Én a Westendért nem rajongok. Max csak mozizni járok oda. Inkább megyek egyértelműen a közelemben elhelyezkedő vásárlóközpontokba vagy az útbaesőkbe.
  • printsreen
    én eddig new yorkerben egyszer vettem egy smog pulcsit, az megvan évek óta és semmi baja.
    de én sem szoktam túl gyakran ott venni, inkább nagyobb helyeken, outletben vagy ha leárazás van esetleg valahol.
  • krisztus83
    Tény, hogy a legtöbb dolgot Kínában, vagy valamelyik távol keleti országban gyártják, de sztem ez még nem jelenti egyből, hogy az feltétlenül gagyi lenne...kínai cucc és kínai cucc között is van különbség. szerintem ez sokkal inkább a megrendelő cég minőségi elvárásaitól függ...
    Természetesen ha minőségi ruhát szeretnél, akkor azt ,meg is kell fizetni...persze, ha okos vagy, akkor ezt leárazásokon vagy outlet centerekben teszed.
    Én tegnap voltam pont a Westendben és leárazás leárazás hátán, és ebbe beletartoznak a nagy minőségi márkák is!
  • Narusco
    a new yorker minőségileg fos, aki ezt nem látja az nem tudom mennyire nyitja ki a szemét.
  • akhork
    én nem, mert abból a pénzből amit ott hagynék kétszer annyit ugyan olyan dolgot kapok máshol, pl outletben
  • jezjezjez
    Én gyakran vásárlok a new yorkerbe és semmi bajom nem volt az ottani ruhák minőségével.
  • mámászítá
    Nekem egyik ismerősöm mesélte és állítólag igaz. Az egy dolog, hogy ritkán van ott akció, de még rossz minőség is (kínai piac).
  • akhork
    szerintem mindent kinába vagy távol keleten gyártanak, de inkább az a lényeg hogy az ár/érték arány hogy van, s pl a westendben ez már nagyon felborul
  • jezjezjez
    New Yorkerre nem mondanám, hogy a kínaiból hozza a cuccokat, de ettől függetlenül, ha épp nincs leértékelve valami ott, akkor nagyon drága.
  • mámászítá
    Nekem is túl drága a Westend, a New Yorker-be meg a kínairól hozzák a cuccokat. Úgyhogy nagyon gyenge.
  • zsoflas
    Melcsiw-nwk válasz, hogy már sajna nincs Energie bolt a westendben (én is úgy tudtam amúgy, de nemrég jártam arra és nem találtam...). Pulóver viszont van dögivel :), na jó mínusz 3,mert az én elhoztam tegnap ( 50%-ért nem bírtam ott hagyni őket a Springfield ben és Orsay-ban, olyan szépem néztek )
  • akhork
    hát én tutti nem megyek a Westendcicicenterbe.....nem csak nagyon drága de még sokan is vannak
  • jezjezjez
    Nekem most valami pulóverre fáj a fogam. Csak lusta nagyon nincs időm folyamatosan nézelődni, hogy mit hol érdemes.
  • mámászítá
    Lassan itt a tavasz ideje frissítenem a ruhakollekciómat. :)
  • melcsiw
    Energie boltot tuti találsz a Westendben. D&G és Gucci pedig az Andrássy úton van (az Operánál) egymástól kb. 100m-re ;) Armanit passzolom, Premier outlet centerben van, de hogy a "városban" hol, na azt nem tudom...
  • szigetlakó
    A cucc legyen tartós és strapabíró.
  • Gaba94
    Haller!
    Ilyen Energie kabátot honnan tudok beszerezni?

Illetve a rutinosabbaktól kérdezném, hogy Pesten merre találok ilyen üzleteket: Energie, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Gucci?
    Köszi előre is:)
  • predator1982
    bagaboo táskája van valakinek esetleg? én utcán láttam, nagyon tetszik. utánaolvastam, állitólag nagyon strapabíró. de azért érdekelne azok véleméyne akik használják.
  • SL
    akkor fail... múltkor vettem.
  • byzhouse
    idősebb korosztálynak való :D
  • ipari jani
    http://premieroutletscenter.hu/cikk/learazas_learazasa

tessék egy kis kedvcsináló :)
  • printsreen
    milyen akciók vannak a premierben? mert beszélünk itt hogy milyen jó, de semmi konkrétum:P
  • ipari jani
    sosem láttam Mustang cipőt, viszont a Premirebe tutti van
  • printsreen
    premierben voltál már amiről a többiek beszélnek?
    mustang cipők? nem tudom én még csak táskát láttam de az igen rusnya volt:P
  • SL
    Mustang cipőkről vélemény valaki?
  • ipari jani
    igen lusta vagy, vagy nincs barátnőd, és nincs shoppingolási hulláma.....én egyébként teljesen kivagyok a plázáktól, nagy helyen drágán sok dolgok lehet venni....akkor már inkább outletek....az is nagy, de talán kevesebben vannak, és tutti olcsóbb
  • printsreen
    Egész nap talán sok lenne:D
    én nem bírom a vásárlást 3 óránál tovább. szeretek inkább egy helyre menni és ott megvenni mindent. lusta vagyok?:P
  • arnold27
    Most szinte mindenhol akciók és leárazások vannak,tegnap voltam a Westendben a barátnőmmel,hát durva:D Mindenhol ilyen 50-70%-os árengedmények vannak,megéri benézni.
  • gyekenyheni
    én nem bírnám egész nap....de én is be szoktam nézni a premierbe....sőt ha most akció is van akkor biztos elmegyek még a héten :)
  • mámászítá
    De jó imádok a Premier Outletben vásárolni, olyankor kimegyünk a csajokkal és egész álló nap ott vagyunk, nyitástó-zárásig.
  • AgyAnnnnnna
    Szezonban vannak még azok a ruhák és cipők és táskák és stb :D
    Viszont ha nagy leárazás akkor outlet... pl a Premier Outlet most ott is van megint nagy akció mint minden télen :D
  • jezjezjez
    Nem volt óriás karácsonyunk, meg nem tudom elképzelni, hogy karácsonykor mindenki jószívűen, olcsóbban adja a ruhákat. Azt inkább eltudom képzelni, hogy nagyobb tételben vásárolnak fel a márkaboltok karácsonyra. Aztán ami rájuk marad, azt olcsóbban próbálják majd elpasszolni.
  • gyekenyheni
    karácsony után is mindig vannak jó leárazások mindig...amit elötte nem tudtak eladni azt most megpróbálják leárazva...
  • mámászítá
    Én már kivásároltam magamat karácsonykor, de azért az akciós ruháknak sosem tudtam ellenállni.