10072
  • Police88
    a tömegből egy ember: -Én nem!

xD
  • The Garrett
    igen, brian élete ROKZ :)
  • Phat Smoker
    Az alábbi pár hozzászólásból eszembe jutott a Brian Életének alábbi jelenete:

Brian (az áldást kérő tömegnek): Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok !
    A tömeg: Igen, mi mind egyéniségek vagyunk !
    Brian: Ti mind különbözőek vagytok !
    A tömeg: Igen, mi mind különbözőek vagyunk !

mindez a fórum témájához igazítva:

-Ti mind egyedien öltözködtök!
    -Igen, mi mind egyedien öltözködünk!
  • The Garrett
    az is a media hatalma hogy vannak olyanok mint te akik az egyediseget eroltetik mindenkire. :D
  • plas
    [média hatalma] légy egyedi...
  • Taranov
    Mammut, Westend, Campona, ezekben biztosan.
  • whiteshadow
    Nem tudjátok melyik Gas-boltban lehet venni olyan pulcsikat pl, amik Balázson szoktak lenni a széfben? A fehérváriban nem nagyon vannak :S
  • Viktorr
    Köszi mindenkinek
  • The Garrett
    fhm-ben pl szokott lenni ( legalabbis a kulfoldiekben amiket töltögetek torrentrol)
  • Phat Smoker
    pár darab a google találatok közül:
    http://www.mensflair.com/
    http://men.style.com/

az újságok közül talán a GQ
  • Viktorr
    Hello
    Engem az érdekelne,hogy van a olyan férfi magazin(lehet netes magazin is),amiben vannak ruha ajánlatok?pl a nőknek ott van a cosmopolitann,de férfiban ilyet még nem láttam
  • Cat #6975
    Szerintem nagyon egyszerű a dolog: menj be egy boltba, sakkozd ki hogy mi a pontos méreted (pl. 32/32), és ezt rendeld meg tőlük, így minimális esélye van a tévedésnek.
  • Lteebee
    LOL
  • I.C.ram
    Mert belső komplexusokkal küzdök és szeretethiányban szenvedek.

Amúgy csak simán tetszik :)
  • Mike at home
    szvsz ha valaki Espirittel próbál menőzni, az már régen rossz
  • Mike at home
    rendelt
    ja
    nem szarok
    persze sznoboknak tilos
    olcsó is, tömeg cikk is, pfuj :)
  • Mike at home
    ja ha azért pityeregsz mert szabadon nem náciskodhatsz, akkor jól van ez így :)
  • Mike at home
    nem baj hogy beirtad, Tarcsi csak szarkasztikus :)
  • Mike at home
    ezekkel az olcsó cuccokkal itt ugyan nem tud menőzni
  • Gnome
    sztem nem menőzésből írta be..és ezek az árak még nemis annyira drágák...pl ing 5ezerért...Ha szeretném az espirites ingeket(egyébként nemvágom ezt a márkát) biztos felkeltené a figyelmem
    főleg most, h elvileg 50-60%os leárazások vannak mindenhol írjátok csak be h mit mennyiért vettetek...legalább tudjam mit hagyok ki vizsgaidőszak miatt..
  • GTheo
    Megtaláltam az inget, ilyet világoskékben.
    http://www.artdesignportal.com/fit-striped-shirt_386_0_AdID_10267615.html

És ilyen a pulcsi: ( a fekete)
    http://www.topsport.hu/index.php?cat=148&gyarto=&nem=f&meret=&id_termek=42691
  • Taranov
    Tényleg elnézést kérek emiatt, úgy tűnik, hogy csak nekem bántja a szemem.
  • Taranov
    Bocs, nem gondoltam, hogy bárkit is érdekel. Szerintem egyébként bármelyik Esprit boltban lehet kapni inget, de nyilván nem egy árban vannak, és feltételezem, hogy senki nem úgy választ inget, hogy Esprit legyen, vagy Tom Tailor legyen, vagy bármilyen legyen, hanem annak alapján, hogy hogyan néz ki, milyen anyagból van.
    így mivel egyik márkának sincs az összes boltjában ugyanaz az árukészlet, ezért egyáltalán nem biztos, hogy te egy olyan inget vehetsz 5000-ért az Espritben, amilyet GTheo vett, vagy olyat, amelyik tetszik.

Egyébként egyértelműen menőzés szaga van, mivel nem írta konkrétan a típust sem, meg semmit. Csak hogy Esprit.

A kép még talán érdekes is lenne.
  • neevous
    Antiszociális-e vagy, vagy zavar, hogy egy rovátkával többet kell görgetni a görgődön?
    Ha most inget szeretnék venni, személy szerint érdekelne, hogy hol vette 5k-ért az Esprit ingét...
  • OPM
    netről ruhát rendelni nagyon zsákbamacska dolog, én már megszívtam párszor..

sensation whitera szeretnéd?
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Valaki rendelt már ruhát a Quelle-ről? Mi a véleményetek róla? Jó minőségű ruhái vannak? Kinéztem most egy nadrágot, de mivel nem túl olcsó (pk-val együtt 10.000FT), ezért kicsit félek a megvételétől.. Kép a nadrágról:

Tehát akinek van bármilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban, kérem ossza meg velem. :)
    Köszi!

• GTheo
    Pécsi árkádban...Féláron vlt, hosszúujjú.
  • Lteebee
    Nem, sajnos nincs másmilyen média:(

És ebben a médiában igenis probléma már a feszegetés is.
    Van, amiről beszélni sem szabad és lassan gondolkodni sem.
  • Lteebee
    Hol kaptál 5 ropiért Esprit inget?
    Kéne nekem is annyiért, ha hosszúujjú.
    A westendben leárazva 8-9 ezer:(
  • GTheo
    Jó csak ha beírom mellé akk az pár hszt megpazarol, mert mondjuk engem is érdekelt a tisza pulcsi hogy mennyi volt... na mind1, akkor máskor nemírom.
  • The Garrett
    ha magadtol nem jonnel ra segitek: Azzal hogy beirod az árat is a dolgok mellé, amellett hogy senkit nem érdekel, még olyan hatást is kelt(het) másokban hogy itt akarsz menozni az x ezer forintos pulcsiddal, amit eddig se nagyon toleráltak a topikban szerintem.
    Maradjunk a melyik ruha miert jó / miért nemjó / hol lehet kapni sablonnál, abban kevesebb lehet a sértődés mindkét féltől...
  • GTheo
    Ha bajod h beírtam h milyen ruhát vettem akkor máskor nemírom ha nemtetszik. Képet is akartam betenni de nem találtam MÉG...
  • Taranov
    fantasztikus, köszönjük
  • GTheo
    Tegnap voltam vásárolni, ezeket vettem:
    Esprint ing 5100 Ft
    O'neill pulcsi 11500 Ft körül
    Az ing 10ről volt leárazva, a pulcsi asszem alapból 16 volt.
  • Mike at home
    van nem abban a médiában?
    nem a feszegetés a probléma, hanem a kérdésfeltevés mikéntje, és a kérdésekre talált válaszok
  • Punker
    US
  • Mike at home
    te meg ne piszkáld szegényt
  • Mike at home
    miért akarsz rendőrnek látszani, Marci? :)))
  • Lteebee
    Melyik sereg?
  • Lteebee
    Abban a médiában simán fasiszta, de legalábbis büdös náci vagy, ha valós problémákat feszegetsz:)