10072
-
#6986 a tömegből egy ember: -Én nem!
xD -
#6985 igen, brian élete ROKZ :) -
Phat Smoker #6984 Az alábbi pár hozzászólásból eszembe jutott a Brian Életének alábbi jelenete:
Brian (az áldást kérő tömegnek): Nektek önállóan kell gondolkoznotok! Ti mind egyéniségek vagytok !
A tömeg: Igen, mi mind egyéniségek vagyunk !
Brian: Ti mind különbözőek vagytok !
A tömeg: Igen, mi mind különbözőek vagyunk !
mindez a fórum témájához igazítva:
-Ti mind egyedien öltözködtök!
-Igen, mi mind egyedien öltözködünk!
-
#6983 az is a media hatalma hogy vannak olyanok mint te akik az egyediseget eroltetik mindenkire. :D -
#6982 [média hatalma] légy egyedi... -
#6981 Mammut, Westend, Campona, ezekben biztosan. -
whiteshadow #6980 Nem tudjátok melyik Gas-boltban lehet venni olyan pulcsikat pl, amik Balázson szoktak lenni a széfben? A fehérváriban nem nagyon vannak :S -
#6979 Köszi mindenkinek -
#6978 fhm-ben pl szokott lenni ( legalabbis a kulfoldiekben amiket töltögetek torrentrol) -
Phat Smoker #6977 pár darab a google találatok közül:
http://www.mensflair.com/
http://men.style.com/
az újságok közül talán a GQ -
#6976 Hello
Engem az érdekelne,hogy van a olyan férfi magazin(lehet netes magazin is),amiben vannak ruha ajánlatok?pl a nőknek ott van a cosmopolitann,de férfiban ilyet még nem láttam -
Cat #6975 Szerintem nagyon egyszerű a dolog: menj be egy boltba, sakkozd ki hogy mi a pontos méreted (pl. 32/32), és ezt rendeld meg tőlük, így minimális esélye van a tévedésnek. -
#6974 LOL -
#6973 Mert belső komplexusokkal küzdök és szeretethiányban szenvedek.
Amúgy csak simán tetszik :) -
#6972 szvsz ha valaki Espirittel próbál menőzni, az már régen rossz -
#6971 rendelt
ja
nem szarok
persze sznoboknak tilos
olcsó is, tömeg cikk is, pfuj :) -
#6970 ja ha azért pityeregsz mert szabadon nem náciskodhatsz, akkor jól van ez így :) -
#6969 nem baj hogy beirtad, Tarcsi csak szarkasztikus :) -
#6968 ezekkel az olcsó cuccokkal itt ugyan nem tud menőzni -
#6967 sztem nem menőzésből írta be..és ezek az árak még nemis annyira drágák...pl ing 5ezerért...Ha szeretném az espirites ingeket(egyébként nemvágom ezt a márkát) biztos felkeltené a figyelmem
főleg most, h elvileg 50-60%os leárazások vannak mindenhol írjátok csak be h mit mennyiért vettetek...legalább tudjam mit hagyok ki vizsgaidőszak miatt.. -
#6966 Megtaláltam az inget, ilyet világoskékben.
http://www.artdesignportal.com/fit-striped-shirt_386_0_AdID_10267615.html
És ilyen a pulcsi: ( a fekete)
http://www.topsport.hu/index.php?cat=148&gyarto=&nem=f&meret=&id_termek=42691 -
#6965 Tényleg elnézést kérek emiatt, úgy tűnik, hogy csak nekem bántja a szemem. -
#6964 Bocs, nem gondoltam, hogy bárkit is érdekel. Szerintem egyébként bármelyik Esprit boltban lehet kapni inget, de nyilván nem egy árban vannak, és feltételezem, hogy senki nem úgy választ inget, hogy Esprit legyen, vagy Tom Tailor legyen, vagy bármilyen legyen, hanem annak alapján, hogy hogyan néz ki, milyen anyagból van.
így mivel egyik márkának sincs az összes boltjában ugyanaz az árukészlet, ezért egyáltalán nem biztos, hogy te egy olyan inget vehetsz 5000-ért az Espritben, amilyet GTheo vett, vagy olyat, amelyik tetszik.
Egyébként egyértelműen menőzés szaga van, mivel nem írta konkrétan a típust sem, meg semmit. Csak hogy Esprit.
A kép még talán érdekes is lenne. -
#6963 Antiszociális-e vagy, vagy zavar, hogy egy rovátkával többet kell görgetni a görgődön?
Ha most inget szeretnék venni, személy szerint érdekelne, hogy hol vette 5k-ért az Esprit ingét... -
OPM #6962 netről ruhát rendelni nagyon zsákbamacska dolog, én már megszívtam párszor..
sensation whitera szeretnéd? -
#6961 Sziasztok!
Valaki rendelt már ruhát a Quelle-ről? Mi a véleményetek róla? Jó minőségű ruhái vannak? Kinéztem most egy nadrágot, de mivel nem túl olcsó (pk-val együtt 10.000FT), ezért kicsit félek a megvételétől.. Kép a nadrágról:
Tehát akinek van bármilyen tapasztalata a bolttal kapcsolatban, kérem ossza meg velem. :)
Köszi!
-
#6960 Pécsi árkádban...Féláron vlt, hosszúujjú. -
#6959 Nem, sajnos nincs másmilyen média:(
És ebben a médiában igenis probléma már a feszegetés is.
Van, amiről beszélni sem szabad és lassan gondolkodni sem. -
#6958 Hol kaptál 5 ropiért Esprit inget?
Kéne nekem is annyiért, ha hosszúujjú.
A westendben leárazva 8-9 ezer:( -
#6957 Jó csak ha beírom mellé akk az pár hszt megpazarol, mert mondjuk engem is érdekelt a tisza pulcsi hogy mennyi volt... na mind1, akkor máskor nemírom. -
#6956 ha magadtol nem jonnel ra segitek: Azzal hogy beirod az árat is a dolgok mellé, amellett hogy senkit nem érdekel, még olyan hatást is kelt(het) másokban hogy itt akarsz menozni az x ezer forintos pulcsiddal, amit eddig se nagyon toleráltak a topikban szerintem.
Maradjunk a melyik ruha miert jó / miért nemjó / hol lehet kapni sablonnál, abban kevesebb lehet a sértődés mindkét féltől... -
#6955 Ha bajod h beírtam h milyen ruhát vettem akkor máskor nemírom ha nemtetszik. Képet is akartam betenni de nem találtam MÉG... -
#6954 fantasztikus, köszönjük -
#6953 Tegnap voltam vásárolni, ezeket vettem:
Esprint ing 5100 Ft
O'neill pulcsi 11500 Ft körül
Az ing 10ről volt leárazva, a pulcsi asszem alapból 16 volt. -
#6952 van nem abban a médiában?
nem a feszegetés a probléma, hanem a kérdésfeltevés mikéntje, és a kérdésekre talált válaszok -
#6951 US -
#6950 te meg ne piszkáld szegényt -
#6949 miért akarsz rendőrnek látszani, Marci? :))) -
#6948 Melyik sereg? -
#6947 Abban a médiában simán fasiszta, de legalábbis büdös náci vagy, ha valós problémákat feszegetsz:)