10072
  • Mike at home
    kivéve minkor kivonják a forgalomból, és nem lehet többet kapni, okoska
  • The Garrett
    hat pedig ez nem atomfizika :)

szezonváltás előtt leárazzák az elozo szezonos holmikat...unnepeket utan meg leertekelve rasozzak az emberekre a megmaradt árut, akinek meg nincs annyi esze hogy ezt ne tudja, az vegye drágábban ^^
  • Gunnersboy
    vettem nike magasszárút egy honapja, átmentem másik boltba 5kval drágábban volt, kiröhögtem őket, tökjóvolt

mondjuk az ilyen esetek nagyon ritkák...
  • GTheo
    Ismerős...
    Karácsony előtt pár héttel kaptam egy Nike magasszárút 28ért, rá 1 hétre 18 volt...
  • Mike
    meg nekem vhogy sosincs ilyenekkel szerencsém
    megvettem az Etnies Arto-mat 20k-ért, rá egy hónapra lehetett kapni akciósan 14-ért
  • Mike
    az baj, hogy amig leutazom Miskolcra meg vissza, elolvad amit spórolhatnék
  • Gunnersboy
    voltam ma Hervisbe, Szombahelyen a Family Centerbe, hát nemépp ugyvan minden ahogy az ujságban láttam :DDD

van olyan kabát ami mult honapba 40k volt (síkabát) mostmeg akcióban ugyanennyi és kinnvan a 20%os matrica :DD
    Vans cipő nemis volt, amugy minden ugyanolyan drága mint eddig :)
  • csoxer
    minden:)
    asszem
  • prezi
    akkor :? :D
  • csoxer
    nem
  • prezi
    csak cipő ?
  • csoxer
    ugye?
  • Mike
    ejha
  • csoxer
    miskolcon coraval szembeni hervisben leárazás van,van pár 70%os cucc is. 14ezres fekete vans cipő 4ezerér:)
  • neevous
    A sajátomat a Mamutban az Espritben vettem...a válazték nem olyan nagy, de nekem éppen egy egyszerű fekete kellett.
  • Ronny
    valaki nem tudja hol van normális választék sálakból? C&A, H&M kihúzva, semmi használható:/
  • Ronny
    utólag htx, találtam ott kabátot és zakót is olcsóért:)
  • Mike
    ezt én pontosan tudom :)
  • Brolly
    nem érdekel ha sok másnak is van, nem nagy probléma, azért még ha tetszik akkor megveszem, de ha van lehetőségem akkor próbálok olyan ruhát venni ami kevésbé elterjedt...
  • Mike
    gondolom éppen emiatt a sajátjaidat már elégetted
  • Brolly
    aha, jó, nem kicsit írtam el, nah mind1, sry...
    akkor maradjunk annyiban hogy elterjedt lett :)

#7001: soho, saxoo, a plázába a gas mellett lévő bolt, aminek mindig elfelejtem a nevét, meg még egy a sétálón annak meg alapból nem vágom a nevét:S
  • Taranov
    De az ő haveri körében csak a teljesen egyedi cuccokat hordják, olyanokat, amik más haveri körökben nincsenek jelen. :)
  • Taranov
    Véletlenül :)
  • I.C.ram
    Remélem magadtól is rájössz a paradoxonra:
    "csak az a baj hogy nagyon elterjedt az utóbbi időbe, de attól függetlenül igen jó és népszerű a haveri körömben."
  • prezi
    ték -.-
  • prezi
    melyik boltokba lehet nézelődni ?
  • Taranov
    :D
  • Brolly
    itt miskolcon 4 boltba lehet kapni hardsodat, csak az a baj hogy nagyon elterjedt az utóbbi időbe, de attól függetlenül igen jó és népszerű a haveri körömben.
  • Mike
    állj, nem mindegy
    csikós vagy csíkos?
  • Cat #6997
    springfield
  • wordsworth
    Kedvenc márka? Talán Hardsoda.. Tényleg a Westenden kivül van más boltjuk? meg talan saxoo
  • Csuhai G
    Ajánlom figyelmedbe a New Yorkert. Amúgy tényleg szinte mindenhol.
  • GTheo
    Szinte mindenhol.
  • Viktorr
    Hey hó!
    Csíkós pólót keresek!Hol lehet csíkos pólókat kapni?
  • FlyHigh
    Tökszorítós cucc, sírok, nagyon beteg naci. 15K körül már Oakley-van, leárazáskor még 8K-ért is lehet kapni, igaz az lazaaaa.:D:D
  • Milka
    azlesz az, a hivatalos honlapon máris találom a dolgokat,még 1x köszi szépen!
  • Milka
    kösz,már megérte:)rákeresek igy hátha találok valamit:)
  • Phat Smoker
    a 'St. Louis Cardinals' baseball csapat logója van rajta.
  • Milka
    azért beteszem a linket is joban látni teljes méretben
    mien polo ez?
  • Milka
    szeva,kéne egy kis segitség,it van ugye ez a kép,és a bal oldali gyereken milyen polo van?nemtom valaki ismerős e ilyen téren