10072
-
#7026 kivéve minkor kivonják a forgalomból, és nem lehet többet kapni, okoska -
#7025 hat pedig ez nem atomfizika :)
szezonváltás előtt leárazzák az elozo szezonos holmikat...unnepeket utan meg leertekelve rasozzak az emberekre a megmaradt árut, akinek meg nincs annyi esze hogy ezt ne tudja, az vegye drágábban ^^ -
#7024 vettem nike magasszárút egy honapja, átmentem másik boltba 5kval drágábban volt, kiröhögtem őket, tökjóvolt
mondjuk az ilyen esetek nagyon ritkák... -
#7023 Ismerős...
Karácsony előtt pár héttel kaptam egy Nike magasszárút 28ért, rá 1 hétre 18 volt... -
#7022 meg nekem vhogy sosincs ilyenekkel szerencsém
megvettem az Etnies Arto-mat 20k-ért, rá egy hónapra lehetett kapni akciósan 14-ért -
#7021 az baj, hogy amig leutazom Miskolcra meg vissza, elolvad amit spórolhatnék -
#7020 voltam ma Hervisbe, Szombahelyen a Family Centerbe, hát nemépp ugyvan minden ahogy az ujságban láttam :DDD
van olyan kabát ami mult honapba 40k volt (síkabát) mostmeg akcióban ugyanennyi és kinnvan a 20%os matrica :DD
Vans cipő nemis volt, amugy minden ugyanolyan drága mint eddig :) -
csoxer #7019 minden:)
asszem -
#7018 akkor :? :D -
csoxer #7017 nem -
#7016 csak cipő ? -
csoxer #7015 ugye? -
#7014 ejha -
csoxer #7013 miskolcon coraval szembeni hervisben leárazás van,van pár 70%os cucc is. 14ezres fekete vans cipő 4ezerér:) -
#7012 A sajátomat a Mamutban az Espritben vettem...a válazték nem olyan nagy, de nekem éppen egy egyszerű fekete kellett. -
Ronny #7011 valaki nem tudja hol van normális választék sálakból? C&A, H&M kihúzva, semmi használható:/ -
Ronny #7010 utólag htx, találtam ott kabátot és zakót is olcsóért:) -
#7009 ezt én pontosan tudom :) -
#7008 nem érdekel ha sok másnak is van, nem nagy probléma, azért még ha tetszik akkor megveszem, de ha van lehetőségem akkor próbálok olyan ruhát venni ami kevésbé elterjedt... -
#7007 gondolom éppen emiatt a sajátjaidat már elégetted -
#7006 aha, jó, nem kicsit írtam el, nah mind1, sry...
akkor maradjunk annyiban hogy elterjedt lett :)
#7001: soho, saxoo, a plázába a gas mellett lévő bolt, aminek mindig elfelejtem a nevét, meg még egy a sétálón annak meg alapból nem vágom a nevét:S -
#7005 De az ő haveri körében csak a teljesen egyedi cuccokat hordják, olyanokat, amik más haveri körökben nincsenek jelen. :) -
#7004 Véletlenül :) -
#7003 Remélem magadtól is rájössz a paradoxonra:
"csak az a baj hogy nagyon elterjedt az utóbbi időbe, de attól függetlenül igen jó és népszerű a haveri körömben." -
#7002 ték -.- -
#7001 melyik boltokba lehet nézelődni ? -
#7000 :D -
#6999 itt miskolcon 4 boltba lehet kapni hardsodat, csak az a baj hogy nagyon elterjedt az utóbbi időbe, de attól függetlenül igen jó és népszerű a haveri körömben. -
#6998 állj, nem mindegy
csikós vagy csíkos? -
Cat #6997 springfield -
#6996 Kedvenc márka? Talán Hardsoda.. Tényleg a Westenden kivül van más boltjuk? meg talan saxoo -
#6995 Ajánlom figyelmedbe a New Yorkert. Amúgy tényleg szinte mindenhol. -
#6994 Szinte mindenhol. -
#6993 Hey hó!
Csíkós pólót keresek!Hol lehet csíkos pólókat kapni? -
#6992 Tökszorítós cucc, sírok, nagyon beteg naci. 15K körül már Oakley-van, leárazáskor még 8K-ért is lehet kapni, igaz az lazaaaa.:D:D -
#6991 azlesz az, a hivatalos honlapon máris találom a dolgokat,még 1x köszi szépen! -
#6990 kösz,már megérte:)rákeresek igy hátha találok valamit:) -
Phat Smoker #6989 a 'St. Louis Cardinals' baseball csapat logója van rajta. -
#6988 azért beteszem a linket is joban látni teljes méretben
mien polo ez? -
#6987 szeva,kéne egy kis segitség,it van ugye ez a kép,és a bal oldali gyereken milyen polo van?nemtom valaki ismerős e ilyen téren