Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Aztmondjátok meg hol lehet venni normális fiucsizmát. A westendben a puma boltban 30e be kerül - nyilván ennyit nem ér meg. Ötlet vki?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
de miért kell ezen lovagolni, más ennyiért vesz 2 pólót...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
jah, a Himalájára nem megyek, mert néhe errefelé is k**va hideg van😄
TommoT
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Aha. A stílusod a mai divat. Ez aztán stílus 😄
Azt még meglátom hogy felvásároljam-e van így is elég😉))
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
December 21-én megyek haza, igény esetén tudok vinni magammal a kívánt méretben, színben bármilyent.
Színek: fehér, piros, sötétkék, világoskék.
A pulóver: 9000Ft.
A poló: 4000Ft.
Ne az utolsó pillanatra hagyjátok a döntést, én sem szeretnék ezzel foglalkozni utolsó nap.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
csak az csík nem kéne rá
Etnies Dublin...de gondolom már lejött 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

magyar oldal
angol oldal