Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
80-as évek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Vélemény?

Mike at home
javaslom a quelle.hu mérettáblázatainak nézegetését, majd úgy nekiindulni a világnak/netnek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

95ös csípõ, és kb 113 cm hosszú.....
sziasztok! nem tudtok olyan boltot ahol nagyon hosszú szárú gatyák vannak? mert elég vékony a csípõm, ezért nehéz nekem gatyát találni.....
prezi
most néztem elég jo dolgok vannak a Hervis-ben csak kár hogy miskolcon nincs :C

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Viktorr
17.000 Ft,fél év garancia mondjuk ez a minimum

prezi
Sherpa, Merrell, Columbia .... igaz 20k felett vannak de minõségi termékek <#eljen>

jónak tünik, mennyi volt?

télre ideális viselet.

Aztmondjátok meg hol lehet venni normális fiucsizmát. A westendben a puma boltban 30e be kerül - nyilván ennyit nem ér meg. Ötlet vki?

Viktorr
Ma vettem,nagyon szép és kényelmes...

Taranov
_Hát nem sok információ derül ki belõle.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Brolly
Ez jó, csak még egy pár márkát be kéne szúrni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Nagyáruház-teszt: csak férfiaknak!

http://velvet.hu/trend/ffi1219/

Krezga
Én is hordom síeléshez, de nekem az utcán is tökéletesen megfelel.
Gnome
nekem téli sportokhoz van sherpa kabátom és nagyonnagyon megvagyok vele elégedve...nemhiába szponzorálja a vezetõ himalájás mentõcsoportokat...amikor naonnagy havazásvolt elõfordult h felvettem...de ezek a thermokabátok sztem mindennapi használatra feleslegesek de simán hordhatóak..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Krezga
Azért 60 ezret nem adnék ki egy kabátra, csak ha nagyon sok szórni való pénzem lenne😄 Most szerencsésen jött össze minden, és tudtam venni egy ilyen kabátot😊

de miért kell ezen lovagolni, más ennyiért vesz 2 pólót...
89
és ez milyen extrákat tud? 100% hogy nem fázol benne néhány órás gyaloglás után? vagy miért ér meg egyeseknek 30-60 ezer Ft-ot egy távolkeleten gyártott kabát?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Mike at home
van minusz 1-2 fok hûha

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Próbáld már ki, hogy reggel 6-kor felkelsz és 12 km-t utazol a suliba/munkahelyre. Meglátod, hogy Budapesten is k**** hideg van 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Krezga
nem a lappoknál, de az Alpoknál😄

/nah, hagyjuk, mert eléggé off/
Mike at home
merre? itt Mo-n van ilyen hely? vagy fent lax a lappoknál?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Krezga
sajnos beszélni nem tud, de tud kávét, és teát csinálni igen😄 😊

jah, a Himalájára nem megyek, mert néhe errefelé is k**va hideg van😄
az milyen? beszél vagy mi hogy olyan extra?<#idiota>

TommoT

Mike at home
mesz a Himalajara most a teli szunetben?

csgery
ÉN LG zoknit szoktam hordani Samsung pólóval😄
Krezga
Nah, végre be tudtam szerezni egy Serpa kabátot, szencsére Szombathelyre az egyik boltba a héten érkezett pár Serpa cucc😊
Doomista
ez megfelel,thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sapkafej
www.polomania.hu

György

Doomista
Szeretném itt megkérdezni,hogy ismertek e olyan jó,és megbizhato honlapot,ahol lehet venni polót,és lehet rá kérni feliratot és képet.Szoval pl én mondom meg hogy milegyen a polon itt ott,és megcsinják elküldik.Elõre is köszi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Viktorr
ugyértem hogy pl felveszek egy szakatt koptatott gatyát pl egy nike melegítõvel együtt...de fordítva nem igaz😄

"a stílusom retro,strett blabla tudjátok a mai divat... "

Aha. A stílusod a mai divat. Ez aztán stílus 😄

Brolly
most miééért<#confused> 😊 nem igaz, nem értem, mondjad már kíváncsivá tettél.
Azt még meglátom hogy felvásároljam-e van így is elég😉))

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gnome
😛...ez aranyos...ha tudod milyen a stílusod nemkell tanács h mitvegyél fel...én nemrég vettem egy harvardos cipzáros kapucnis pulcsit a 4u-ban..az ára..jaj inkább nemirom le mer jön brolli és felvásárolja a boltot

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

prezi
nincs valami magyar Stüssy oldal ? :|

Viktorr
street

Viktorr
Skacok,tudnátok ajánlani nekem egy fajin pulcsit lehetõleg cipzárosat,a stílusom retro,strett blabla tudjátok a mai divat...

Eredeti Lonsdale pulóverek, polók Angliából!

December 21-én megyek haza, igény esetén tudok vinni magammal a kívánt méretben, színben bármilyent.

Színek: fehér, piros, sötétkék, világoskék.

A pulóver: 9000Ft.
A poló: 4000Ft.

Ne az utolsó pillanatra hagyjátok a döntést, én sem szeretnék ezzel foglalkozni utolsó nap.

Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mike at home
meg ha a sarknál nem lenne ilyen magas, hanem be lenne vágva

Rage47
jah tényleg, eléggé belerondít a képbe :S
Mike at home
nem csúnya
csak az csík nem kéne rá

Ez jobb az eredeti szinébe sztem de mind1 jah és ez
Etnies Dublin...de gondolom már lejött 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

megtaláltam😊

Amse
akkor legalább sunyiba fotózd le a telefonodal, mert így nem igaán tudunk segíteni 😊

na várj😊 magát az etniest én is megtaláltam, de a itt cipõk között nincs olyan.

én ilyen kis visszahúzodó gyerek vagyok, szal ez kiesik a reggeli tömött metrón😊

direkt ezt választottam 😊

CSOCSO
omg de szar ez a kep😄
Doomista
avagy használsz googlet.googlet használtam,onnan 1 perc alatt minden infot,oldalt ráadott.máris ráadta a angol oldalt,emgnéztema témáját,vágtam is.aztán ott volt a magyar oldal is ^^

Doomista
egy cipó.nõi és férfiben van.skatebord,avagy gördeszkásoknak készült leginkább,ez a fö témája ^^
magyar oldal
angol oldal