Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szerintem elegáns.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez hogy tetszik?

Kapucnis

R0sc0

nemtudtok segíteni hogy ez milyen felsõ?
köszii!

Amse
gondolom amerikai számozás, mert az angolnál a 10-es férfi az 9,5-ös nõibe szóval ha USA akkor 43,5

bauer15
hello
ez hányasnak felel meg európai számozásnál?
M'S: 10
W'S: 11,5
kösszi elõre a választ

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Mike
kár

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Amse
Nem. Grafikus vagyok a Mountexnél szóval a nálunk azt jelenti, hogy a cégnél ahol dolgozom 😊

Mike
mi az hogy nálunk? boltod van?

Amse
ez mondhatni sima kapucnis pulcsi. biztos, hogy nagyon sok helyen találsz. speed, zone-ban is biztos van, de még nálunk is akad

http://cgi.ebay.ca/Dont-Hassel-The-Hoff-Happy-HasselHoff-Funny-Hoodie-NEW_W0QQitemZ330090304601QQihZ014QQcategoryZ15687QQcmdZViewItem

ilyen fazonú melegítõt hol lehetne venni(persze Hasselhoff nélkül😊? Csak a militarty boltokban láttam csicsás felirat nélkülit.

Taranov
Még esetleg a váci utcai Footlockert tudom javasolni, bár én ott még nem jártam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kösz!
Régen volt egy fórum, ott írtak egy konkrét boltot, ahol lehetett venni Lacoste cipõket, csak sajnos megszûnt😞

Taranov
Hát Magyarországon nem nagyon tudsz Lacoste cipõt venni. Egyrészt a Salamandert tudom javasolni, ott a tavalyi kollekcióból van pár darab, illetve "márkafüggetlen" cipõboltokban, pl. a Mammutban elvétve lehet találni.
Én a weboldalról néztem ki 2-3 fajtát, ami nagyon tetszett, de azokat sajnos csak Olaszországban, illetve európai nagyvárosokban lehet megvenni.

Üdv!
Arról szeretnék érdeklõdni, hogy hol tudok Lacoste v. Fred Perry cipõt venni?
Elõre is köszi!

bauer15
de😄

neevous
Csak nem Linkin Park?😊

sapkafej
nézz be a Speedbe vagy a Zone-ba, barátom. máshol úgysem árulnak ilyet!

György

bauer15
valaki megtudja mondani ennyibõl ez mien márka?
kössz elõre is

Brolly
Naon szépen köcce, csak azt a Ray-Ban nevû boltot nem találtam a westend oldalán, de a laurentes.hu igen faxa ksi oldal, köcce😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Taranov
A Westendben van a földszinten egy Ray-Ban-es bolt, a weboldalon megtalálod.
A Mammutban pedig több helyen is, elsõsorban a Mammut II-ben, talán a 2. emeleten az Olivér Optikában érdemes próbálkozni.
Police napszemüvegek ezen kívül minden mennyiségben vannak a Gas boltokban, Duna Plaza, Westend, Mammut I. (Outlet a 11. kerületben a Daróczi utcában), illetve Police napszemüveggel kapcsolatban a www.laurentes.hu címet érdemes felkeresni.

Brolly
Hali! Vki nem tudja hogy a Westendbe vagy az Árkádba hol tok venni olyan napszemüveget mint pl. Emporio Armani,Police,D&G...??

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

GTheo
Smog? Newyorkerekben van belõle mindenféle....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike at home
a Wranglernek is van deszkás gatyája, persze nem kifejezetten deszkás márka

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

neevous
Pl: és, Etnies, Birdhouse, Emerica, Element. Úgy ennyi jutott eszembe. Nem vagyok benne a témában.

bauer15
kössz de geszkás stílusú legyen

Mike
Wrangler

bauer15
hello
olyan nadrágot keresek ami egyszerû sima fekete farmer nem "csõgatya " hanem inkább deszkás féle
tudtok márkákat mondani
kössz

Kit--Kat
Naggyon jó kis márka, ár/értékben eléggé vezetõk között van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
A tartós dolgaik drágák nekik is, de amúgy jó cuccok, régen sokat vettem ott.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
Nekem tetszik, laza, nagy a kínálat és nem túl drága, ezek az elõnyök.
Hátrány csak annyi, hogy nem túl drága, azaz inkább az olcsóbb kategória a márkás cuccok közül. Ez is csupán azért hátrány, mert nagy a tolongás a boltban, sok ember hord ilyen cuccot stb.
Egyébként én szeretem összességében.

Hi!
A Springfield-rõl mi a véleményetek?

Harly18
Tud valaki valamit a Memphis One cipõkrõl? Milyen márka ez? Interneten keresgéltem, de semmit nem találtam. Van egy cipõ, amit megvehetnék 29.90 Euroért, nagyon klassz, fekete bõr....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Nem tudom, hogy ki mennyire van otthon a "deszkas" cipok teren, de akiket erdekel a tema, talan megorulnek az alabbi labbelinek:

Lakai Kost One Brown/Blue Nubuck

we must travel in the direction of our fears

Taranov
Elméletileg van 10% vám, és az ezzel megnövelt összegre, tehát 110 dollárra dobják rá még a 20% ÁFA-t.

$99 a cipõ!
Kapucnitlanított 2 éves

Kétéves gyermekrõl parancsolták le a kapucnit egy brit boltban a huliganizmus elleni harc jegyében.
A nagyszülõk - mert éppen õk vitték a csöppséget "shoppingolni" - igencsak meghökkentek, amikor belépvén a boltba, a személyzet azonnal rájuk szólt, hogy fedjék fel csemetéjük fizimiskáját a csuklyák és kapucnik hátrahúzását megparancsoló szabály okán.
Az esetet a nagypapa igencsak dühöngve mesélte el lányának, a gyerek anyjának, akit azután megszólaltatott a The Sun címû brit lap.
"A fiunk nem csupán aprócska, hiszen még csak kétéves, hanem ráadásul igen jó gyerek. Szó sem volt arról, hogy rohangászni kezdett volna a boltban" - mondta az asszony, hozzátéve, hogy kezd megõrülni a világ.

megvámolják, de nem vészesen. még így is általában jobban kijössz.

-the invisible-

😄DD

miért pont a cipõket vámolnák meg? luxuscikk? Mennyiért szeretnél rendelni?

Sziasztok!

Szeretnék Footlocker.com-ról cipõt rendelni, és azt szeretném kérdezni, hogy mennyi vám, plusz költségem lesz. Azt hallottam elég rendesen megvámolják a cipõket. Igaz ez?
thx

Punker
hagyjuk már ezt a skinkabát dumát.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
meglátom 1 átlag emberen fel se tûnik, de ha bakancs fehér fûzõ kopasz fej társul mellé, akkro már megfordul a fejemben 😊

a sötétebje meg rögtön köpköd.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

konkrétan nem szkinhead kabát az ennek az elõdje, sok kopasz hord ilyet:

ahh ne haragudj de hulla fáradt vagyok, és nem értem mire gondolsz

sapkafej
mi ez a szkinhed kabát? 😛

György

Punker
az már csak iq kérdése 😊

nem fognak ebben skinheadnek nézni?<#confused>

Gnome
inkább 90es évek közepe 😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"