10072
  • Mike at home
    te rohaggyá meg :)))
  • Taranov
    Az elegáns emberek menjenek el évente kétszer Milánóba vagy Párizsba, aki meg ezt nem engedheti meg magának, öltözzön úgy, mint a busmanok. :)
  • Phat Smoker
    megrendelheted bátran, ha a postásnak nem tetszene az óra, meg is kapod! :))
  • Mike
    nem meglepő, de mi akkor a megoldás?
    utazzak ki némethonba?
  • Csuhai G
    Sajnos ezt nemtudom megmondani, nézd meg valami térképen. Viszont a Saxoo Outlet már megszűnt! :( Azaz pontosabban nem megszűnt, hanem beköltözött a Premier Outlet Centerbe.
  • whiteshadow
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a következő boltok:

Saxoo Outlet József krt. Rákóczi térnél
    ROLAND VIP SHOP, Budapest (VIII. ker.), Elnök u. 1.

milyen messze vannak egymástól ill. vmelyik metrómegállótól?
  • Punker
    és ebben mi a meglepő?
  • Mike
    arról nem bezsélve, hogy Mo-n feles méretről még csak nem is hallottak
  • Mike
    itthon nem lehet kapni semmit
    de ha megkérdezem, hogy kellene ez a cipő, ilyen márka, ilyen tipus, ilyen szín, ilyen méret, lehet rendelni? nem

:((((
  • Cat #7057
    Ennyit mutatnak ki a könyvekben. Simán kihozhatnak belőle több pénzt is. Persze ha nagyon jól menne, nyilván nem lennének csődben...
  • Csuhai G
    Ennek nagyon nem örülök, mivel a Saxoo egyik kedvenc márkám. Amúgy a hírnek sajnos van valóságalapja, hiszen a közelemben már 2 Saxoo márkabolt is bezárt. :(
  • Taranov
    Ez meglepő, mert a 8 milliós adózás utáni eredmény, illetve a 25 millió adózás előtti egy évre vetítve nagyon kevés, ez 1 tulajdonost sem tart el igazából. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a cikk pontos.
  • Cat #7054
    Csődben a Saxoo London forgalmazója
  • Lteebee
    Bécsi benettonban voltunk egy hónapja, full új kollekció és nem is voltak igazán drágák a cuccok.
  • neevous
    Csak lassan már aktualitását veszti a dolog:)
  • Ronny
    oksa, megnézem! Egy fekete-fehér csíkosért ölnék:)
  • Ronny
    lásd Benetton!
  • Taranov
    Valóban, ez teljesen tipikus eset.
  • The Garrett
    es az meg a jobbik eset ha eljutnak.
    Enis voltam ma korulnezni 1-2 boltban, de mindenhol aztmondták hogy ha jön is a nemzetkozi honlapon levo cuccokbol, akkor sem biztos hogy mindegyikből / mindenfele meretben. :(
  • Taranov
    Magyarországra mindig később jutnak el az új kollekciók, nem igazán értem, hogy miért van ez, mert nem vagyunk olyan messze Európától, ha a távolságot nézzük.
  • GTheo
    Még szinte semmiből sem jelent meg, meg ma néztem a saxoo oldalát és még nem.
    Jövőhét körül várhatóak szerintem, oakleyban is aztmondták hogy jövőhéten jönnek új cuccok, playersroomban is...
  • Csuhai G
    Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy meg jelent-e már a Saxoo 2008-as tavaszi-nyári katalógusa? :)
  • Mike
    igen
  • mrbaba
    csá all!

Az lenne a problémám, hogy kinéztem magamnak egy armani órát de Mo-n nem lehet kapni. Namost az lenne a kérdésem, hogy pl Németországból bátran megrendelhetem?

A választ elöre is thx!
  • Taranov
    Ez jó hír, én azt hittem, hogy 40-50 körül vannak.
  • Csuhai G
    A Saxoonak nagyon jó zakói vannak és 20-25 ezer közötti áron kaphatóak, tehát szerintem nem tartozik a drágább márkák közé.
  • Taranov
    Ennyiért szerintem csak a Springfieldben. Meg persze kevésbé neves helyeken.
    Azok a márkák, amik még jók ebben a műfajban (Saxoo, GAS, 4You stb.) drágábba.
  • whiteshadow
    Ti milyen zakókat hordotok? Ilyen lezserebbre gondolok környakú poloval pl. Hol lehet ilyenekből jókat venni emberi áron? (Kb 20)
  • The Garrett
    hat amig 25-40e egy eredeti addig szerintem m.o-n az is marad :D
  • GTheo
    Playersroomban azt mondta a csaj hogy jövő héten jönnek új cipők, és az Oakleyba is jövőhéten jönnek új cuccok :)
  • Phat Smoker
    jah...tuti nem!
    lacoste-ból ritka az eredeti.
  • Taranov
    Én is láttam mostanság Lacoste-nak látszó pólót mindenféle feliratokkal rajta. Gondolom ezek nem eredetiek.
  • Phat Smoker
    tegnap láttam egy arcon egy nagyon komoly pólóinget....egyszerre volt rajta a fred perry és a lacoste logója!
  • GTheo
    ÖÖÖÖ ja :D
    Nem pontosan olyan Le Coqom van, jóval sötétebb kék.
  • Mike
    na most akkor szépen megtanalunk linkelni, ugye?
  • GTheo
    Jelenleg van egy ilyen Le Coqom:
    http://www.shoes.com/product.asp?p=5022701&variant_id=EC1017755

De ez nagyon bejövős, főleg fehérben..:
    http://www.shoes.com/product.asp?p=5029855&variant_id=EC1017742
  • Mike
    régen milyen jó kis márka volt ez
  • Gunnersboy
    Szombathelyen most a PlayersRoomba jöttek uj Le Coq cipők, de nemnéznek ki valami jól :s pedig énis vettem volna, de hát egyiksem tetszett...
  • Mike at home
    ez se csúnya
  • GTheo
    :DDDD

Ma nézelődtem az árkádban, Espritben találtam nagyon jó új kollekciós pólókat nagyon jó árban, 3 ezer körül... Espritben nem túl gyakori ennyiért egy póló...
    Meg kinéztem egy Oneill cipőt, 2 darab van már csak, és csak 11 ezer mert le van árazva... Bár lehet inkább megvárom az új Le Coq cipőket, elég jók szoktak lenni... :)

Vmi hasonlót néztem ki.