10072
-
#7066 te rohaggyá meg :))) -
#7065 Az elegáns emberek menjenek el évente kétszer Milánóba vagy Párizsba, aki meg ezt nem engedheti meg magának, öltözzön úgy, mint a busmanok. :) -
Phat Smoker #7064 megrendelheted bátran, ha a postásnak nem tetszene az óra, meg is kapod! :)) -
#7063 nem meglepő, de mi akkor a megoldás?
utazzak ki némethonba? -
#7062 Sajnos ezt nemtudom megmondani, nézd meg valami térképen. Viszont a Saxoo Outlet már megszűnt! :( Azaz pontosabban nem megszűnt, hanem beköltözött a Premier Outlet Centerbe. -
whiteshadow #7061 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a következő boltok:
Saxoo Outlet József krt. Rákóczi térnél
ROLAND VIP SHOP, Budapest (VIII. ker.), Elnök u. 1.
milyen messze vannak egymástól ill. vmelyik metrómegállótól? -
#7060 és ebben mi a meglepő? -
#7059 arról nem bezsélve, hogy Mo-n feles méretről még csak nem is hallottak -
#7058 itthon nem lehet kapni semmit
de ha megkérdezem, hogy kellene ez a cipő, ilyen márka, ilyen tipus, ilyen szín, ilyen méret, lehet rendelni? nem
:(((( -
Cat #7057 Ennyit mutatnak ki a könyvekben. Simán kihozhatnak belőle több pénzt is. Persze ha nagyon jól menne, nyilván nem lennének csődben... -
#7056 Ennek nagyon nem örülök, mivel a Saxoo egyik kedvenc márkám. Amúgy a hírnek sajnos van valóságalapja, hiszen a közelemben már 2 Saxoo márkabolt is bezárt. :( -
#7055 Ez meglepő, mert a 8 milliós adózás utáni eredmény, illetve a 25 millió adózás előtti egy évre vetítve nagyon kevés, ez 1 tulajdonost sem tart el igazából. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a cikk pontos. -
Cat #7054 Csődben a Saxoo London forgalmazója -
#7053 Bécsi benettonban voltunk egy hónapja, full új kollekció és nem is voltak igazán drágák a cuccok. -
#7052 Csak lassan már aktualitását veszti a dolog:) -
Ronny #7051 oksa, megnézem! Egy fekete-fehér csíkosért ölnék:) -
Ronny #7050 lásd Benetton! -
#7049 Valóban, ez teljesen tipikus eset. -
#7048 es az meg a jobbik eset ha eljutnak.
Enis voltam ma korulnezni 1-2 boltban, de mindenhol aztmondták hogy ha jön is a nemzetkozi honlapon levo cuccokbol, akkor sem biztos hogy mindegyikből / mindenfele meretben. :( -
#7047 Magyarországra mindig később jutnak el az új kollekciók, nem igazán értem, hogy miért van ez, mert nem vagyunk olyan messze Európától, ha a távolságot nézzük. -
#7046 Még szinte semmiből sem jelent meg, meg ma néztem a saxoo oldalát és még nem.
Jövőhét körül várhatóak szerintem, oakleyban is aztmondták hogy jövőhéten jönnek új cuccok, playersroomban is... -
#7045 Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy meg jelent-e már a Saxoo 2008-as tavaszi-nyári katalógusa? :) -
#7044 igen -
#7043 csá all!
Az lenne a problémám, hogy kinéztem magamnak egy armani órát de Mo-n nem lehet kapni. Namost az lenne a kérdésem, hogy pl Németországból bátran megrendelhetem?
A választ elöre is thx! -
#7042 Ez jó hír, én azt hittem, hogy 40-50 körül vannak. -
#7041 A Saxoonak nagyon jó zakói vannak és 20-25 ezer közötti áron kaphatóak, tehát szerintem nem tartozik a drágább márkák közé. -
#7040 Ennyiért szerintem csak a Springfieldben. Meg persze kevésbé neves helyeken.
Azok a márkák, amik még jók ebben a műfajban (Saxoo, GAS, 4You stb.) drágábba. -
whiteshadow #7039 Ti milyen zakókat hordotok? Ilyen lezserebbre gondolok környakú poloval pl. Hol lehet ilyenekből jókat venni emberi áron? (Kb 20) -
#7038 hat amig 25-40e egy eredeti addig szerintem m.o-n az is marad :D -
#7037 Playersroomban azt mondta a csaj hogy jövő héten jönnek új cipők, és az Oakleyba is jövőhéten jönnek új cuccok :) -
Phat Smoker #7036 jah...tuti nem!
lacoste-ból ritka az eredeti. -
#7035 Én is láttam mostanság Lacoste-nak látszó pólót mindenféle feliratokkal rajta. Gondolom ezek nem eredetiek. -
Phat Smoker #7034 tegnap láttam egy arcon egy nagyon komoly pólóinget....egyszerre volt rajta a fred perry és a lacoste logója!
-
#7033 ÖÖÖÖ ja :D
Nem pontosan olyan Le Coqom van, jóval sötétebb kék. -
#7032 na most akkor szépen megtanalunk linkelni, ugye? -
#7031 Jelenleg van egy ilyen Le Coqom:
http://www.shoes.com/product.asp?p=5022701&variant_id=EC1017755
De ez nagyon bejövős, főleg fehérben..:
http://www.shoes.com/product.asp?p=5029855&variant_id=EC1017742 -
#7030 régen milyen jó kis márka volt ez
-
#7029 Szombathelyen most a PlayersRoomba jöttek uj Le Coq cipők, de nemnéznek ki valami jól :s pedig énis vettem volna, de hát egyiksem tetszett... -
#7028 ez se csúnya -
#7027 :DDDD
Ma nézelődtem az árkádban, Espritben találtam nagyon jó új kollekciós pólókat nagyon jó árban, 3 ezer körül... Espritben nem túl gyakori ennyiért egy póló...
Meg kinéztem egy Oneill cipőt, 2 darab van már csak, és csak 11 ezer mert le van árazva... Bár lehet inkább megvárom az új Le Coq cipőket, elég jók szoktak lenni... :)
Vmi hasonlót néztem ki.