10072
-
#7106 most vettem ezt a kosarascipőt. -
#7105 nemláccik -
Most vettem ezt a kosarascipőt. -
#7103 szerintem a csillogó rész gáz ezüstben is -
#7102 Ennyi boltban is. -
#7101 nem rossz, bár nekem ez is tetszik:
puna
am ezek milyen árak boltba is ennyibe vannak vagy csak neten rendelve kerülnek ennyibe? -
Cat #7100 jobb mint az arany, az baszottul giccses/cigányos. -
#7099 Ez az ezüst szín fontos motívum lett mostanában. -
Cat #7098 két hét mulva piszkosszűrke lesz :) -
#7097 Srácok ezt a cipőt néztem ki, kinek hogy tetszik ?
-
Sekler #7096 új szerezmény: Harrington
-
Cat #7095 ez a kettő van csak, deák utca (fashion street) meg az andrássy bevezető szakasza lesz. -
#7094 pl. goker.hu
globalplaza.hu -
#7093 Andrássy a világörökség része -
szando #7092 jaja andrássyt akarják most fejleszteni ebből a szempontból..
amúgy budapesten szerintem a váci utcán kívül nem nagyon van ilyen utca, sajnos.. -
csoxer #7091 hol lehet kapni a legjobb bézbóllsapkákat,fullcapekez? lehetőleg azé 10e alatt:) -
#7090 Biztos valami főiskolához kell. -
mate317 #7089 Nem akarok beszólni, de ez elég sznob. -
#7088 Szevasztok!
Épp topikot akartam nyitni, de gondoltam fölösleges lenne, hisz itt is biztos tudtok segíteni.
Kérlek mondjatok olyan budapesti utcákat, amik turizmus, és egyben divat szempontjából felkapott helyek! Szeretném, ha mondanátok is valamilyen nevesebb (luxus) boltot, ami megtalálható az utcában. Például:
Andrássy út - Louis Vuitton, hamarosan Gucci
Legyetek szívesek segíteni a budapesti luxusmárkaboltok felkutatásában! :)
Köszi! Anteemoon -
Ronny #7087 így igaz, az utolsó kettőnek pár hónapon belül kiszakadt az oldala, az egyiknél még a fekete gumicsík is lejött,. -
#7086 Nemá!
Most vettem egyet nemrég.
Mondjuk iszonyat ritkán fogom hordani, nem jönne a melóhoz... -
#7085 Sztem amiket manapság adnak vászon chuck's-okat azok elég tré minőségűek alig bírt ki 3 hónapot :S -
#7084 all starom nekem is van, sajnos már eléggé elkopott a sarka, de szeretem -
#7083 na azt megnézném -
#7082 Bakker, nem is 4, hanem 5 volt... -
#7081 Nekem volt eddig 4 pár Chuck Taylor All Star, meg két egyéb típus.
Az All Star mindent ver. -
#7080 és éljen meg még legalább 50-60 -at, különben kénytelen leszek mezitláb járni! :) -
Cat #7079 Száz éves a Converse cipő -
greger #7078 Pesten a westend metroszintjén van egy boltja, a bejárat után csak menj egyenesen tovább. -
tengery #7077 HELP please!
Hardsoda felsőket szeretnék venni, de nem tudom hol lehet kapni ezt a márkát, neten se találok üzleteket.Lentebb olvastam hogy Miskolcon lehet kapni ott hol? vagy Pesten is van üzlet?
köszönöm a választ előre is -
Ronny #7076 bécs jó lenne, de már mind1, majd megnézem a londoni boltjukat. Az a legnagyobb, nem? Ha jól tudom akkor egy rakás kimondottan Benetton outlet is van a környéken. -
#7075 és még így is gecidrága
:P -
#7074 Képeket kaphatunk ? :) -
whiteshadow #7073 Végülis egy leárazott Camel Active barna (20k) és egy 4you (12k) fekete zakót vettem. A kettő összesen kevesebb volt, mint leárazás nélkül bármelyik lenne külön :). -
#7072 Hát akár azt is. -
#7071 725millás bevétel viszonylatában a 8 milliós adózás utáni jelentheti a viszonylag nagy visszaforgatott jövedelmet. -
#7070 Feles méret?
És esetleg egy W33L32-es nadrág? Nagy dolog lenne? -
#7069 pl. gyere fel msn-re -
#7068 Ha meggazdagodtam, elugorhatunk Milánóba :)
Egyébként mehetünk, csak hová? -
#7067 menjunk vmikor vásárolni nemtomhova, fizetem a benzin felét, na mitszólsz?