Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hehe, www.globalplaza.hu
ott keress rá
bp-i áruházakat is ismeri 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Brolly
hát tom, de nekem vhogy jobban jön be pest, sztem azért mert ott többminden található meg, meg ez már hagyomány hogy felmeünk egy emghatározott idõbe haverokkal vásárolni, mint a lányok😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mike
esetleg globalplaza

Brolly
Hát nah, muszály...😊 am milyen ötleted van még?😊
Köszi szépen^^

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Taranov
És ha most ballagtál, akkor csak Budapesten tudsz vásárolni? :-)
Egyébként gratulálok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Brolly
Hát az, ez a fõ ok hog ypestre meek vásárolni, a másik bár az mellékes hogy most ballagtam...😉

😄DDDDDDD

ez _annyira_ jellemzõ.

Brolly
hát jah, miskolcon is most nyílt a newyorker, 1 hét és már mindenki olyan cuccba volt amit ott lehetett venni, ez azért sztem gáz...

Taranov
Az a gond, hogy már nagyon sokan járnak ilyenben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GTheo
Leszarom, kurvajó az a gatya kell nekem 😄 plz segítsetek neten megkeresni, kék farmer, szövegekkel,számokkal rajta... elõre thx ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Brolly
jaja😊 de jól teszi hogy nem halgat az anyjára, nekik mindigis rossz izlésük volt ált.!😊

már nemazért, de a fishbone termékek tényleg ultraszarok 😊

GTheo
Ma newyorkerben láttam 1 farmert, full 1xû farmer, tele számokkal meg szövegekkel, 10800ért asszem, Fishbone, neten vmeikõtök segítene megkeresni? Anyám szerint undorító de megfogom venni(vetetni) 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lteebee
don't

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike
senki?

Mike at home
coolmax rövidszárú? zoknit keresek
tippek?

pl:

vagy k2

(de ezek télleg csak példák)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A mammut1-be van everlast bolt a földszinten meg van egy everlast szaküzlet a hun utcába(A lehel tértõl kell menni a 14-es villamossal 3 megállót).Ott 8rongy egy pulcsi!!!
sikerült Debrecenbõl hozatnom a pique polót, most viszont felmegyek Pestre, aki tudja véletlenül megmondaná hogy ott hol juthatok Lonsdale vagy Everlast cuccokhoz? szükségem van egy uj pulcsira<#whatever>

ghost cb
Diesel bolt nem tudjátok véletlenül, hol van BP-en? A Wetendben lévõ megszûnt kb egy éve. 😞

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Mike at home
a core shoes mit fed?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali, Én ezt a cipõ keresem de nagyon:NIke Air zoom control IIha valaki megtudná mondani hogy pontosan hol vagy címet mondani az kérem tegy e

köszönöm
köszönöm

Debrecenben a Gambrinusz közben találsz!
(konkrétan azt a pulcsit és pólót nem tudom😊)

chicco
chicco
az aproneten találsz.eredetit Angliábol

sziasztok, van itt valaki Debrecenbõl, vagy Pestrõl aki esetleg tudja, hogy hol lehet arra felé Lonsdale cuccokat venni, mert itt Miskolcon nincs az amit keresek (pl. #6315, meg cipzáros galléros pulcsi)

Brolly
Hát egy kicsit kellemetlen lenne az bitos, dehát sztem nem sokan mondják meg így elsõ ránézésre hogy nõi, dehát majd meglátom akko, meg meg is kérdezem az eladót, kíváncsi vok õ mit mondana.

Taranov
Hát úgy értem, hogy nagyon bántana téged, ha kiderülne mások számára, hogy ez egy nõi szemüveg. (Annak ellenére, hogy tetszik neked)

Brolly
Jól látod részben, de itt nehéz megcsinálni hogy nekem legyen a legmenõbb cuccom, de én inkább arra utazok hogy ritka legyen hogy ne legyen ugyanolyan cipõje senki másnak pl., azért is akarok most mindenféleképpen egy armani felsõt venni májusba mert ilyen még nincs itt, de azért közbe nézem hogy hogy néz ki, szal lehet bármilyen egyedi vagy drága ha nem tetszik akko azé nem veszem meg. De pl. az armani pólók amik a sensoba vannak azok jól néznek ki, szal nem cask azért veszek mert nincs senki másnak, nah jó fele-fele arányban ezért is meg azért is.
De azt nem értem hogy "nehogy kifogásolja vki hogy ez a szemüveg nõi", ezt hogy érted?

szerintem egy szemüvegnél halál mindegy hogy nõi vagy férfi. Modell csávokon olyan kurvás szemüvegeket látni hogy ihaj.

Gnome
nezavarjon h nõi😛.....ez csak akkor gáz ha egy szemüvegekben jártas lány felismeri...akkor max eleresztesz egy zavart mosolyt éskész

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Taranov
Az a gond szerintem, hogy szinte csak azzal foglalkozol, hogy másoknak mennyire fog tetszeni, amit hordasz.
Nem akarlak megsérteni, de én azt szurtem le az eddigi írásaidból is, hogy az az elsõdleges szempont, hogy a településen neked legyen a legmenõbb cuccod, és nehogy kifogásolja valaki, hogy ez a szemüveg nõi.
Mert egyébként teljesen mindegy szerintem, hogy nõi-e, ha tetszik.

Brolly
Deee ott az odlalon a 9333as model van a férfi kategóriába, és arra is azt írta hogy nõi:S amúgy miért nõi, nem tom.

Taranov
Hát lehet, hogy az nem az.

Brolly
aha, az faxa, most nézem hogy ott van a kis ikon hogy female, de akko nem értem hogy az armani odlalon miért a férfi kategóriában van, nah majd meglátom.

az európai napszemüveges oldalakon kötelezõ lett négerekkel reklámozni a szemüvegeket?😄

Brolly
Nõiii, nem tom mi a nõi ebben a szemûvegben, nézd meg az armani.com odlalát és ott a bizonyíték hogy nem nõi😊

csak azért mondtam mert itthon a márka teljesen ismeretlen.

pfu, ha csomo celeb hordja akkor tutijó 😉

(kiafrancot érdekel hogy más mit hord?)

kösz a tippet. A mountexesnek más a szabása, a Zoneba majd benézek.

ha napszemüveg akkor Nueu. A britteknél egy csomó celeb hordja és ennek ellneére is rohadt olcsó.

Taranov
Hát tényleg nõi.

Gnome
aranyos nõi szemüveg....nem?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Brolly
Én is most fogok venni, itt van egy pár jó szemüveg:
link
Az E.A 9334-st néztem ki magamnak, csak lehessen kapni ithon.

Kit--Kat
Polaroid😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Nekem a Ray-Ban jön be. Nem olcsó, de egy életre szól. (Ha nem töröd össze)

kojak90
ciao, tudtok vmi napszemüveget ajánlani?

Gaso
:SD_?:_ASDF?:_AS?:_D?:_AS?:_FASd és igaz.
Taranov
Szerintem a puma.com-on és az adidas.com-on.

Jagumo
hello
cipõt szeretnék venni, de lusta vagyok bemmeni Pestre hogy körülnézzek mik vannak. Pumát vagy Adidast szeretnék

valaki tud linket adni hogy hol nézegessek ilyen cipõket a neten?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money