10072
  • Jagumo
    bazd olyan cuccokat vettem ma ÁÁ :D
  • Csuhai G
    Többre számítottam, ez tényleg nem olyan drága.
  • moralosan
    3-4e~
  • Csuhai G
    Milyen árban vannak a pólók?
  • moralosan
    Én szeretem, általában csak pólókat veszek ott, a stílusomhoz megfelelőket :P. Nem igazán drágák szvsz.
  • Csuhai G
    A Zara-ról mi a véleményetek férfiruha terén? Milyen minőségű ruháik vannak és milyen árfekvésben? Nektek mennyire jönnek be a ruhái?
  • moralosan
    Én a 2szer ennyibe kerülő tiszámat vittem vissza 3-szor, mindig megjavították, de mindig szétjött, negyedikre már kinőttem .

Azóta cipőben csak converse, sporthoz [futó és teremcipő] adidas, minden más ruhám c&a, h&m, zara, meg hómméd pólók :).
  • Csuhai G
    Ismerősöm már 3 különböző márkájú cipőt vitt vissza garanciális idő alatt, különböző problémák miatt. Természetesen egy esetben sem kapta vissza a pénzét, vagy vásárolhatta le a cipő árát, mondván, nem megfelelően használta, így nem vonatkozik rá a garancia. Ha a gyaloglás nem megfelelő használat, akkor nem tudom mi számít annak...
  • bauer15
    sz.tem el fogják küldeni bevizsgálásra és megpróbálják kideríteni hogy "jól" használtad e
    nekem 2 cipőmmel is ezt csinálták de nem ilyen márkájúval.
  • kocsisgabor9999
    Hali 10000-ért vettem egy Devergo cipőt Debrecenben a Plázai Woodooban. 1 hónap után elkezdett bomlani egy varrat és nyílik szét... van rá garancia vagy kicserélik?:S mert sajna nem értek ezekhez a garanciás dolgokhoz. de úgy gondolom egy 10000 forintos devergo cipőnek nem kéne ilyen produkálnia
  • bauer15
    ha jól értem akkor amit belikeltem árut azt 4 dollár lenne a postaköltség? iáig ?
    az nem kevés?
  • Jagumo
    bazz a 2. kurva kurva jó! :D
  • Punker
    ASMC.de

www.reintex.hu
  • Gunnersboy
    de erre amit linkeltél

US $7.50 + $3.50 Hungary
  • Gunnersboy
    hát ha lejjeb mész ott van shipping cost, és kilehet választani bizonyos termékeknél hogy Hungary, de nem minedgyiknél, eladótol függ küldi e amerikán kivülre

(vagy ha német ebay, akkor europán kivülre)
  • bauer15
    am. valaki rendelt már ebay ről?
    mennyi ben lenne a postaköltség?
  • bauer15
    ilyet én is találtam de ez nem teljesen olyan azér köszi
  • BADE
    szinte mindegyik katonai boltban kapható(persze pirosat még nem láttam,de fehér,fekete,zöld van)
    http://www.militaria-nagyaruhaz.hu
    http://www.airsoft.hu
  • Csuhai G
    Például EBay-en. :)
  • bauer15
    hello http://cgi.ebay.com/New-Cotton-Arab-Shemagh-Scarf-Silk-Red-Black-Sz-L-soft_W0QQitemZ290249407912QQihZ019QQcategoryZ3007QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    ilyen sálat keresek megtudja valaki mondani hol találok?
    kössz
  • neevous
    *arra
  • neevous
    Ma ara jártam és beugrottam...tanúsítom:)
  • Csuhai G
    Mégsem ajánlom senkinek a boltot. Olyan alacsonyan vannak az árak, hogy 100%, hogy hamisítvány + minden pólónak ugyanolyan anyaga van + a rányomtatott minta színe is mindnek majdnem ugyanolyan. Ezeket összevetve biztosra vélem, hogy hamisítványok.
  • mate317
    Túl szép hogy igaz legyen. De egy próbát megér, úgyis ott a KFC:D
  • Csuhai G
    Elnézést, a pontos helyet kihagytam. :) A király utcai és a Wesselényi utcai villamosmegállók között volt a bolt. :)
  • Cat #7201
    tudod milyen hosszú a 4-6os vonala? :D
  • Csuhai G
    Ma a körúton, a 4-es 6-os villamos vonalán sétálva láttam egy "Academy" nevű ruhaboltot. Bementem, és nagyon meglepődtem. Vadonatúj Christian Audigier, Ed Hardy, Henleys, Abercrombie pólók 2500 FT-ért (!!!) voltak kaphatók. Bár a választék nem volt túl széles, mégis csodálkoztam. Ezek nagyon drága márkák, nem is értem, hogy kerülhetnek ennyibe.. gondoltam egyből, hogy hamisítványok, de a cimkéjük és az anyaguk teljesen olyan mint az eredetiké (ráadásul én még nem hallottam ezeknek a márkáknak a hamisításáról). Szóval akit érdekel, az ajánlom hogy nézzen be..
  • whiteshadow
    Nem tudjátok hogy mondjuk mammutban mennyibe kerül most egy camel active zakó? Csak premier outletsben láttam eddig.
  • neevous
    hi, John Devin márkájú cuccokat nem tudjátok véletlen hol lehet kapni?
  • tigeroo
    wow ez nemrossz :d

na egy ilyenben ugy néznék ki mint valami menekült
  • neevous
    Ilyesmi:
  • tigeroo
    az milyen?
    google-ba beirtam de nem találtam semmi érdekeset
  • neevous
    Box cap?
  • tigeroo
    és valami nyáron is hordható sapkát tudnátok mondani?
    mert elég hosszú a hajam, ozt inkább betúrom "kalap alá"... télen még Oké a sima sapka, de most valami vékony anyagú/szellőző cuccot keresek..amit mindíg lehetne hordani, nemcsak hideg időben
    jahés baseballsapka kizárva :-D
  • Sekler
    figyelj sportoláshoz sztem igencsak praktikus,
    egy srác ilyenben jár le a konditerembe edzeni télen, aztán ha már kellően bemelegített csak akkor veszi le és nyomja polóban.
    amugy meg nem kérdezték, hogy tetszik e neked vagy sem,
  • FRe4k
    Tárgytalan,most hozta a postás! :)
  • FRe4k
    Hello!
    Valaki rendelet már közületek az ebtm-től?
    Ugyanis vasárnap rendeltem,de még ki sem postázták :S
    Ezt a posta szállítja,vagy valami futárcég?

FReak_
  • Viktorr
    Hali
    Megtudjátok mondani,hogy a nyári Saxoo kollekció azon belül a férfi pólók mennyibe kerülnek kb,mennyitől kezdődnek?
    Köszi
  • Mike at home
    képt róla!
  • Scottt
    Vettem tegnap egy fehér Tisza cipőt,tenni stílusú,fehér a cipő[meg a talpa],kék az első része a t betűnek,a középső része az piros a vége szint én kék.Fekete fűző:)