10072
-
#7226 bazd olyan cuccokat vettem ma ÁÁ :D -
#7225 Többre számítottam, ez tényleg nem olyan drága. -
moralosan #7224 3-4e~ -
#7223 Milyen árban vannak a pólók? -
moralosan #7222 Én szeretem, általában csak pólókat veszek ott, a stílusomhoz megfelelőket :P. Nem igazán drágák szvsz. -
#7221 A Zara-ról mi a véleményetek férfiruha terén? Milyen minőségű ruháik vannak és milyen árfekvésben? Nektek mennyire jönnek be a ruhái? -
moralosan #7220 Én a 2szer ennyibe kerülő tiszámat vittem vissza 3-szor, mindig megjavították, de mindig szétjött, negyedikre már kinőttem .
Azóta cipőben csak converse, sporthoz [futó és teremcipő] adidas, minden más ruhám c&a, h&m, zara, meg hómméd pólók :). -
#7219 Ismerősöm már 3 különböző márkájú cipőt vitt vissza garanciális idő alatt, különböző problémák miatt. Természetesen egy esetben sem kapta vissza a pénzét, vagy vásárolhatta le a cipő árát, mondván, nem megfelelően használta, így nem vonatkozik rá a garancia. Ha a gyaloglás nem megfelelő használat, akkor nem tudom mi számít annak... -
#7218 sz.tem el fogják küldeni bevizsgálásra és megpróbálják kideríteni hogy "jól" használtad e
nekem 2 cipőmmel is ezt csinálták de nem ilyen márkájúval. -
kocsisgabor9999 #7217 Hali 10000-ért vettem egy Devergo cipőt Debrecenben a Plázai Woodooban. 1 hónap után elkezdett bomlani egy varrat és nyílik szét... van rá garancia vagy kicserélik?:S mert sajna nem értek ezekhez a garanciás dolgokhoz. de úgy gondolom egy 10000 forintos devergo cipőnek nem kéne ilyen produkálnia -
#7216 ha jól értem akkor amit belikeltem árut azt 4 dollár lenne a postaköltség? iáig ?
az nem kevés? -
#7215 bazz a 2. kurva kurva jó! :D -
#7214 ASMC.de
www.reintex.hu -
#7213 de erre amit linkeltél
US $7.50 + $3.50 Hungary -
#7212 hát ha lejjeb mész ott van shipping cost, és kilehet választani bizonyos termékeknél hogy Hungary, de nem minedgyiknél, eladótol függ küldi e amerikán kivülre
(vagy ha német ebay, akkor europán kivülre) -
#7211 am. valaki rendelt már ebay ről?
mennyi ben lenne a postaköltség? -
#7210 ilyet én is találtam de ez nem teljesen olyan azér köszi
-
#7209 szinte mindegyik katonai boltban kapható(persze pirosat még nem láttam,de fehér,fekete,zöld van)
http://www.militaria-nagyaruhaz.hu
http://www.airsoft.hu -
#7208 Például EBay-en. :) -
#7207 hello http://cgi.ebay.com/New-Cotton-Arab-Shemagh-Scarf-Silk-Red-Black-Sz-L-soft_W0QQitemZ290249407912QQihZ019QQcategoryZ3007QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ilyen sálat keresek megtudja valaki mondani hol találok?
kössz -
#7206 *arra -
#7205 Ma ara jártam és beugrottam...tanúsítom:) -
#7204 Mégsem ajánlom senkinek a boltot. Olyan alacsonyan vannak az árak, hogy 100%, hogy hamisítvány + minden pólónak ugyanolyan anyaga van + a rányomtatott minta színe is mindnek majdnem ugyanolyan. Ezeket összevetve biztosra vélem, hogy hamisítványok. -
mate317 #7203 Túl szép hogy igaz legyen. De egy próbát megér, úgyis ott a KFC:D -
#7202 Elnézést, a pontos helyet kihagytam. :) A király utcai és a Wesselényi utcai villamosmegállók között volt a bolt. :) -
Cat #7201 tudod milyen hosszú a 4-6os vonala? :D -
#7200 Ma a körúton, a 4-es 6-os villamos vonalán sétálva láttam egy "Academy" nevű ruhaboltot. Bementem, és nagyon meglepődtem. Vadonatúj Christian Audigier, Ed Hardy, Henleys, Abercrombie pólók 2500 FT-ért (!!!) voltak kaphatók. Bár a választék nem volt túl széles, mégis csodálkoztam. Ezek nagyon drága márkák, nem is értem, hogy kerülhetnek ennyibe.. gondoltam egyből, hogy hamisítványok, de a cimkéjük és az anyaguk teljesen olyan mint az eredetiké (ráadásul én még nem hallottam ezeknek a márkáknak a hamisításáról). Szóval akit érdekel, az ajánlom hogy nézzen be.. -
whiteshadow #7199 Nem tudjátok hogy mondjuk mammutban mennyibe kerül most egy camel active zakó? Csak premier outletsben láttam eddig. -
#7198 hi, John Devin márkájú cuccokat nem tudjátok véletlen hol lehet kapni? -
#7197 wow ez nemrossz :d
na egy ilyenben ugy néznék ki mint valami menekült -
#7196 Ilyesmi:
-
#7195 az milyen?
google-ba beirtam de nem találtam semmi érdekeset -
#7194 Box cap? -
#7193 és valami nyáron is hordható sapkát tudnátok mondani?
mert elég hosszú a hajam, ozt inkább betúrom "kalap alá"... télen még Oké a sima sapka, de most valami vékony anyagú/szellőző cuccot keresek..amit mindíg lehetne hordani, nemcsak hideg időben
jahés baseballsapka kizárva :-D -
Sekler #7192 figyelj sportoláshoz sztem igencsak praktikus,
egy srác ilyenben jár le a konditerembe edzeni télen, aztán ha már kellően bemelegített csak akkor veszi le és nyomja polóban.
amugy meg nem kérdezték, hogy tetszik e neked vagy sem, -
#7191 Tárgytalan,most hozta a postás! :) -
#7190 Hello!
Valaki rendelet már közületek az ebtm-től?
Ugyanis vasárnap rendeltem,de még ki sem postázták :S
Ezt a posta szállítja,vagy valami futárcég?
FReak_ -
#7189 Hali
Megtudjátok mondani,hogy a nyári Saxoo kollekció azon belül a férfi pólók mennyibe kerülnek kb,mennyitől kezdődnek?
Köszi -
#7188 képt róla! -
#7187 Vettem tegnap egy fehér Tisza cipőt,tenni stílusú,fehér a cipő[meg a talpa],kék az első része a t betűnek,a középső része az piros a vége szint én kék.Fekete fűző:)