Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaso
Fox boltokat mondjatok már legyetek szivesek!
Lteebee
Ez az oxydo valami újonnan nagy márka?
Azelõtt nem hallottam róla.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

balintka
Sziasztok! Olvasgattam fórumot és látom, hogy több ember is beruházott egy napszemüvegre. Kinéztem magamnak az alábbi típust: OXYDO XDREAM1 BLACK DQK és az lenne a kérdésem, hogy Pesten hol kapható ez. Neten csak webáruházban találtam, de feltétlen szeretném felpróbálni mielõtt megvenném. Olvastam, hogy Ofotértban lehet ilyen márkájúakat kapni, de nekem spec pont ez a típus tetszik nagyon és nem szeretnék "potyára" vidékrõl Pestre felmenni egy szemüvegért.

Valaki írta a linket, gondoltam, megnézem, mi a választék a piacon. Annyira nem volt jó az a szemüveg.

Taranov
Én azért túltenném magam rajta, ha ilyen szemüveg kéne, de mivel a környékünkön van egy nagyon jó Ofotért, ezért kizártnak tartom, hogy akár egy másik kerületbe is elmenjek szemüvegért, mert fölösleges.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

prezi
nemtudom, nekem is csinálták, gondoltam használom 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Mike at home
prezi, milyen logo ez már, alig ismertelek fel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

😄

Brolly
hát de úgy barátilag szívatnak...
hát úgy is-is, mert ruha az nem érdekli mi van rajta, de pl. a haja sem érdekli hogy hogy áll...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Hehe, visionstore weboldalon egy szemüveg leírása:

"A D kezdõbetû megtalálható a keret és a szár összeillesztésein, és a DIESEL felirat is felkerült a bal oldali lencsékre, hogy kifejezzék, viselõik részesei a „DIESEL kultusznak”."

Pff. DIESEL kultusz? Mi az egyáltalán? Nevetséges. Ha a részese vagy, akkor már vagy valaki? És ezt kifejezi egy D betû meg a felirat a bal odlali lencsén? Az már valami!

A zárás a pont az i-n:
"...melyek minden egyes darabnál és minden egyes részletben kiválóak és kivételesek. A sikeres DIESEL jövõ irányába tartó emberek szellemei…"

Aha. Kombinálva az Axe-hatással, a lehetõségek határtalanok!

Ez a szöveg engem meggyõzött, hogy itt NE vásároljak. Ti hogy látjátok a helyzetet?

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szivatnak, ha felveszel egy új cuccot, ami nem egy ismert márka? Elég sznob társaságod lehet. Vagy nekik nincs rá zseton és kinéznek maguk közül, ha veszel egy új ruhát? Ajjaj.

#6490 <= jaja, ez így van.

#6473 <= "akinek elég jól megy mégis alig költ magára". Magára vagy márkás ruhára? Nem ua.

prezi
de nem volt csak 42,5 es és kicsit nagy de nem para <#gonosz3>

prezi
ma vettem

Taranov
Én is Puma stoplist hordok, de hozzád hasonlóan nem vagyok megelégedve a minõségével. Philip Russelt hol lehet venni Mo-n?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
irde be ugyanezt ide, majd ott lenácizlak 😊))))))))))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

szerintem te összetéveszted az sg-t az indexel, ott szokott egy ilyen kijelentést fél oldalnyi topikszenny követni.

Mike at home
Japcsiban éltél egy ideig?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gnome
namost gondolkodtam h beírjam e az önkényuralmis dolgokat (ismerve az sgt) de végül beírtam...szal mégegyszer nekem a jelképek formája tetszik nem az eszme😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Vannak jodolgok elvisuban de max csak a keleti behatás miatt meg az ismeretlen márka miatt érdekes😊.. de sztem annyira nemadja....amíg magánsuliba jártam elmentem egy "kikényszerített"(azaz vagyelmegyek vagykirúgnak) japán sulikirándulásra velük..hát hogy azok hogy öltöznek😄...Eszméletlen szabadság van ölözés terén és este az emberek 80% igen extrémen van felöltözve😛...ésmost nem a goth lolikra kell gondolni(pff😛) hanem kb mindenki egyénisége kivetül este az emberekre...(azértmondom h este mert nappal mindenki egyenruhábanvan és mindenki szürke max a bandázók nem)...ott az önkényuralmi jelzéseket sem veszik komolyan..láttam egy "pimpesen" felöltözött emberkét bottal és SSgyûrûvel a kezén😛...én kiskorom óta rajongok a náci jelekért(nem az eszméért és nehívjatok nácinak nekem csak a jelképeik tetszenek!!) pl simán az üzletekben árulnak náci pólókat,jelvényeket (én vettem magamnak egy totenkopfot + a másodikvilágháborús japán zászlós kitûzõt..osztálytársamnak voltak bõrfejû haverjai szal bevásárolt nekik pólókból)...azonkívül tényleg igényes ruhák voltak csak sokminden nemvolt átlageurópai méretben😛..szal nadrágoknál bokám kilátszódott meg ilyenek..namindegy a lényeg, h nagyontetszett az a féle szabadság ahogy ott öltözködtek szinte mindenki érdekesvolt aki szembejött..Magyarországon ilyen nemnaon lesz sztem mégegy jóideig..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Mike at home
azért vettem pumát, anno vettem párat és az jó volt, így most megint vettem, kényelmes volt, vettem tehét egy rakattal 😊
de semmi vagizás vagy ilyemsi, eszembe sem jutottmint ahogy náalm az Arena, Speedo, BK, Converse, Wrangler, stb. sem a vagizást szolgálja
ezek szerintem tök kommersz cuccok

Brolly
Puma zoknijaid vannak, nekem ált. garfieldos, mondjuk azt nem én veszem hanem muterom bár jó ez nekem.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mike at home
nem is gondoltam, hogy egyesek a pumával is képesek vagizni :o
a jómultkor vettem egy hosszú ujjú pólót, de nem azért mert 20 centis puma feliart van rajta, hanem mert tetszett a szine 😞 a puma zoknijaimról nem beszélve, jólvan faluba ilyenben nem megyek, BP-ne meg tökmindegy

Brolly
Külföldön veszed a cuccokat, vagy az csak kívételes alkalom volt?

plas
#6490: akinek van elég pénze nem fog vele hivalkodni, és mindezektõl függetlenül meg fogja venni magának a jó cuccokat.

#6491:Mondjuk a Puma Conceptben lehet kapni egyedül Evisu jeans-t aránylag elérhetõ áron, de a választék az röhejes 😞 Én még anno egy farmerkabátot vettem külföldön, de inkább meg sem mondom mennyiért... 😊))

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Brolly
Az se rossz, meg olyan garantáltan nincs senkinek itt, bár nekem csak a farmerjai tetszenek.

Kit--Kat
ezt én parasztvakításnak hívom, általában a legcsóróbb akar a leggazdagabbnak látszani

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

plas
Kölyök koromban én is arra törekedtem, hogy a megvett pólón minél nagyobb betûvel és minél láthatóbb helyen legyen a "Replay" stb... felirat. Ma is megveszem az igényes, és sok esetben drága cuccokat, de csakis olyanokat, ahol nem virít egyetlenegy felirat sem. Én jólérzem magam benne, gyakorlatilag másoknak nem kell tudni, hogy mennyi az ára... Szóval ilyen 20cm-es feliratú PUMA pólót -mégha fizetnének érte- se vennék fel. De ez a korral jár... Majd rájöttök ti is 😄
Ha olyan cucc kell, ami garantáltan nincs senkinek sem; vegyetek Evisu-t. Japán márka, EU-ban se sok helyen kapni, és nemutolsó sorban elég súlyos pénzösszeget kell otthagyni érte...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

GTheo
Puma nem olyan rossz, nekem volt egy 32ezres puma stoplison de fél év alatt szétbasztam :S:S
Kül szerintem a legkorrektebb márka a Philip Russel, árba sem rossz és van egy pár eléggé de jó cucc... Például a legjobb rövidgatyáim mind PR-ek, van 1 pár egész jó PR-es pólóm is...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike at home
gondolom mert annyira nem ismerik, bezzeg a Pumát

Taranov
Elég menõ a Puma ma a tizenévesek körében, csak naggyon kommersz.
A Tommy Hilfiger egy jóval drágább márka, de suliba, Tiesto koncertre közel sem olyan trendi.

Lteebee
Nehéz lekövetni a mi korunkban.
Tegnap még a puma volt az királytigris...

Mike
mondom hogy semmi Puma

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Brolly
<#hehe>

Gabor1990
Akkor majd nem a géped irod az aláírásba, hanem ,hogy XL-es Tommy Hilfiger ing, Puma cipõ + 60k-s Armani napszemüveg<#idiota>

Mike
háddeazt akkor nem látja senki

Lteebee
De hilfigerbõl vannak ízléses ingek, cipõk egész pici logóval.

Mike
szerintem a Puma nem egy nagy etvasz
Ha most lennék 12-14 éves, és mondjuk nem csóresz anyu/apu csakis Tommy Hilfiger cuccokban járnék, alsógatya (persze ki kell látszódjon!) farmer, kell vmi aranylánc is, vagy ha trendi akarok lenni akkor valami fûzött fa/kõ, fülbevaló, szemöldökpiercing, pirszinges bézbolsatyesz

Lteebee
Sokkal menõbb egy Tiësto koncert egy napszemüveggel, pumacipõvel, retródzsínsszel, meg pumapólóval.

ez mindenkinek a saját értékítrendje szerint változik. Hiába mondanám, hogy összegyûjthetne egy délkelet-ázsiai hátizsákos utazásra, amikor az ilyen embereknek ez jellemzõen nem szerepel az értékes dolgok között, mert nem lehet elvagizni vele a haveroknak.

Taranov
Jó, ez nem csak a te hibád, Magyarországon nagyon nagy tekintélyük van a különbözõ márkáknak, te max. abba a körbe tartozol, akik a márkáért veszik meg. Én úgy gondolom, hogy normális esetben azért vesz valaki 40k-ért szemüveget, mert az könnyebb, kényelmesebb, designosabb, mint az 5000 forintos, nem azért, mert látszik rajta a márka.

Lteebee
Például kihagyják az automata mosógéppel mosást, vagy a nyelvtanfolyamot, hogy szép kék led, meg alufelni legyen a golfjukon.

Brolly
Mit értesz ezalatt: "ezekért a dolgokért milyen dolgokat hagytak ki. "
vagyis milyen dolgokra gondolsz?

Brolly
Én egyáltalán nem vok ilyen, mert pl. egy hete vettem egy pólót, és egyáltalán nem nagy márka, nem is ismeri senki (még én sem) és mégis megvettem, mert jól tetszett és jól érzem magam benne. Olyat meg naon nem is ismerek aki alig él meg, mégis drága cuccokat vesz. Inkább olyat akinek elég jól megy mégis alig költ magára.

ez a fránya szóismétlés

sajnos ez egy ilyen világ. Sokan verik bele magukat az adósságba, hogy villoghassanak. Jobb esetben még öreg korukra sem jönnek rá, hogy ezekért a dolgokért milyen dolgokat hagytak ki.

Brolly
ehh lehet, bocs a sok hülyeséget hordtam össze, de ezt hogy érted hogy így gondolkodnak az emberek, miért én hogy gondolkodom, ezt nem értem.
Am meg ezt most akkor vegyem úgy hogy dicsekdtem hogy vettem ennyi pénzért napszemüveget és hogy én ezt megtehetem, hát így visszaolvasva tényleg úgy tünik, pedig ha hiszed ha nem egyáltalán nem szoktam dicsekedni semmivel nem is szeretek, bár látom néha hibázok. Bármit veszek, elsõnek rossz hordani mert mindenki szívat meg olyan furi, mind1 tudom érdekesek a nézeteim dehát nem lehet mindenki egy véleményen.

Lteebee
Vidéken is, meg pesten is sokan alig jönnek ki a fizuból, de 20 centis betûkkel büszkén viselik a puma feliratot és még fizetnek is érte egy valag pénzt.
Mindegy, hogy élsz, a lényeg, hogy a sok balfasz lássa, milyen drága cuccokra futja.

Mike at home
nemtom feltûnt-e, de errõl beszéltem

Taranov
Ez mondjuk tök mindegy, örülj neki, hogy valaki gond nélkül tud ilyen szemüveget venni. A probléma inkább ott van, hogy nem csöndben veszi meg, és hordja, esetleg úgy, hogy nem is látja senki rajta a márkajelzést.