10072
  • Cat #7186
    ultrabéna, ne legyél rá kiváncsi.
  • prezi
    rövidujjú kapucnisfelső™
  • tigeroo
    hali!
    bocs a hülye kérdésért,de az ilyen fazonú pulóvereket hogy hívják?
    mi a rendes neve, hogy keressem anélkül hogy hülyén körülírnám? (mackóatléta?)
  • I.C.ram
    Nincs olyan bolt, ahol kicsit más stílusúak a polók? Ha ismertétek a logikwear-t akkor olyasmi keresek. Jó amerikai is, sőt az lenne a legjobb.
  • Csuhai G
    4-5 hét elég sok, de mivel olcsók a pólók én is rendelek 4-et. :)
  • neevous
    Most rendeltem meg. 13$ volt a 6 pólóra a postaköltség és olyan 4-5 hét, mire az ajtó előtt lesz.
  • Csuhai G
    Nagyon megtetszettek az itt lévő pólók, innen én is szívesen rendelnék. Mennyi volt a postaköltség és mennyi idő alatt szállították ki? Vagy még csak most rendelted meg? :)
  • Csuhai G
    Az első és a negyedik tetszik a legjobban.
  • Gunnersboy
    nekem ez tetszik a legjobban

• Gunnersboy
    alsó 2 néz ki a legjobban sztem :)
  • sapkafej
    kurva lók
  • neevous
    Végül rászántam magam, hogy a designbyhumans.com-ről rendeljek. Így együtt 20,5k-ba fájtak, tehát pólónként 3400ft-ra jön ki...szerintem nem jártam rosszul:)

• OPM
    wow, bejövősek ezek a pólók! nem is kicsit :)
  • neevous
    Akkor ezt benéztem..bocs:/.
  • Csuhai G
    Jól látom, hogy Magyarországra nem szállítanak? :(
  • neevous
    Nem igazán, de találtam még egy ilyen webshoppot, ahol elég korrekt a shipping:
    "We now ship around the world. We have $14.95 flat rate shipping to the following countries."
    Magyarán ha egyet rendelsz, akkor is 15$-t fizetsz, ha huszat, akkor is.
  • I.C.ram
    Dede ilyesmi. nincs véeltlenül valami magyar webshop, ami hasonló ezekhez?
  • neevous
    *egészen...bankkártyás VIP rulllzzz..
  • neevous
    Nem egsészen vagyok biztos benne, hogy ilyenre gondolsz-e, de Funkrush, Design by Humans, EBTM.
  • I.C.ram
    Valaki ismer olyan alternatív polóboltokat, mint amilyen a LogikWear volt? Ahogy látom a LogikWear már megszünt :(
  • LordVenom
    Ha Philip Russel,akkor nekem a nadrágok jöhetnek szóba. Jelenleg is van 3 vászon nacim,amit nyúzok,és jól bírják.
    Én a replay-el jártam úgy régen,hogy a vadiúj farmer pár hónap alatt szó szerint lekopott rólam. (pedig nem abban aludtam :))
  • Scottt
    Debrecen,Mod Store
  • Sekler
    Warriort láttam én is neten, vannak cuccaik amik nagyon tetszenek, de a gyűlölködés ami a forumon zajlik néha elveszi a kedvemet, hogy én is ugyanazt hordjam...
    Egyébként hol jutsz hozzá? Rendeled, vagy valamilyen üzletben? Ha utobbi akkor hol van?
  • Scottt
    Lonsdale pulcsik hihetetlenül melegek.Télen haverok nagykabátba alatta 2pulóver én meg egy szál Lonsdale pulcsiban nem fáztam.A Warriorokról is hasonló a véleményem.
  • Csuhai G
    Leggyakrabban Saxoo London-t és Springfield-et. Ár/érték arányuk szerintem teljesen rendben van.
  • menace
    nekem az egyik (rózsaszín) Levis pólóm 8éves kb és semmi baja csak lassan kinövöm....
  • GTheo
    A PR különben annyira nemrossz. Én régebben vettem ott cuccokat, egész jókat. A Retro elég gyér márka szerintem, 1 éve vettem ott egy pólót, 3 lyuk van rajta...

Különben én általában Esprit, O'neill, Tom Tailor pólokat veszek, gatyából Levis és Wrangler. Meg még van egy nagy kedvenc márkám, Blend of America, eszméletlen jó cuccokat csinálnak :)
  • kocsisgabor9999
    Akkor te mit szoktál venni?
  • Csuhai G
    Nekem a Philip Russel ruháim hihetetlenül hamar bomlottak el, nyúltak el, bolyhosodtak ki. Pocsék minőség olcsó áron..
  • kocsisgabor9999
    Én ajánlom mindenkinek a Philip Russelt-t aki meg tehetősebb gondolom Devergo Lonsdale meg hasonlók. Egyszer vettem egy ABOriginal pólót és 3 helyen szakadt ki meg kopott le a mintája (1 hónap alatt) nem én szakítottam ki hanem magától szakadt...
  • Sekler
    Miért ne lenne márka? Attól még, hogy a tescohoz köthető sztem még nevezhetjük márkának, legfeljebb nem túl "neves"
    bár nekem nem volt szerencsém a Cherokee-hoz.

Nincs annyi pénzem, hogy Gucci-t és társait vegyek, melyek itt valahogy nagyon népszerűek, de néha beszabadulok a 21. század fellegváraiba a plázákba de hát elképesztő, hogy néha miket árulnak 15-20 ezrekért. Nem értem, hogy egy szakadt, rongyos pehelyvékony polóért hogy lehet ennyi pénz elkérni, csak azért mert undorító flitteres szarokkal ráírták azt a bizonyost... Tudom itt nem a "nagyokat árulják", de az átlagembernek ez a felső kategória. Sajnos.
  • csoxer
    látom te is olvastad a Tesco-titkot:)
  • mate317
    Az nem márka, valami tescos áru amit próbálnak ilyen jól hangzó névvel eladni proliknak.
  • csoxer
    a Cherokee márkáról van vkinek vmilyen tapasztalata?
  • mate317
    Direkt írtam, hogy "nem a kövérekre gondolok". Pl. aki fotogén, szép a tartása, azon minden jól néz ki, mindegy milyen cimke van rajta. De egy görnyedt, elbaszott emberen nem hogy nem segít, kifejezetten rosszul állhat egy bármilyen márkás ruhadarab, mert nem rájuk tervezik őket. És pl a bőrszín is számít, ha jól lebarnulsz, egy egyszerű fehér ingben is jól nézhetsz ki. Számít a haj is, tehát nem csak azt kell nézni, mi mennyibe kerül, meg hogy mennyire elegáns a márka.
  • sapkafej
    ezt az ilyen-az-alkatom dolgot csak a gyenge dagadtak találták ki. le kell fogyni
  • LordVenom
    Miért olyan hihetetlen,hogy vannak eredeti cuccai? (persze lehet,hogy nincsenek,csak kíváncsi vagyok miből vontad le a következtetésed)
  • mate317
    Nem hülyeség, a modellek akkor miért modellek?
  • Phat Smoker
    hehe...made in china ?
    gondolom tele vagy eredeti gucci, prada és D&G cuccokkal ;-)

pradan belül pl. melyik a kedvenc darabod ?
  • sapkafej
    ezt hülyeségnek tartom