Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
<#guluszem1> Nem semmi, hogy még mindig nem érted, pedig õszíntén szólva elég sok hülyeséget hordtál itt össze a topik élete során, nem véletlenül említette itt valaki jómúltkorjában, hogy "látszik, hogy vidéki vagy". Most ez sértõnek tûnhet persze, de azért eléggé hervasztó, hogy így gondolkodnak a magyar emberek, remélem, hogy ez nem általánosítható.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sapkafej
"2 ember max aki 40et adna egy napszemüvegért, szal annyira nem pénzesek"

😄

György

Mike at home
max már untam a napszemcsis témát 😊)))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de ha millás lennél az sem lenne baj, sok ember haraxik a gazdagokra, én nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
lépték

Brolly
hát azért annyira nem ismersz😊 egyáltalán nem olyan a baráti köröm mint "én", vis van vagy 2 ember max aki 40et adna egy napszemüvegért, szal annyira nem pénzesek, nem, nem mint én, mert én sem vok pénzes, muterék se gazdagok, nem szegények de nem is milkások, ezt sem engedhetném meg magamnak, de ----> #6460...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
joh most kivételesen nem munkával kerestem meg, mivel ballagtam, de akkor mit vegyek ha én ilyesmire "szeretem" elkölteni a pénzt, nem pedig pl. kocsira vagy a legújabb vga kártyára, engem ez érdekel, nem fogok már most a bankba betenni 10 ezer forintott hogy 10 év múlva legyen belõle 20...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
huh, bocsi mindenkitõl, nem tudtam hogy ennyire komolyan veszitek ezt

Gnome
aztis észrevehetjük, h brolly kistelepülésen él és egy kis településen "nagylétükü" (életembenemhallottamégeztaszót) élésmód hózzájárul a falu/településen lakó többi embertõl való különbözni akarással..fõleg gondolom tagja egy "nagylétükü" társaságnak is így ahogy az egyik vesz egy drága cuccot a másiknak is vennie kell..azaz egymást nyûgözik le + a falu többi tagjaitól is elkülönülnek vmilyen szinten a ruházatukkal..magyarul márkabuzi...ami nem márkás vagy nemkerül nagyonsokba nemveszi meg mert a "nagylétükü" kollektíva azt nemfogadja el...de nembajaz..vki borb*zi,szivarb*zi,autob*zi, számítógépb*zi...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Mike at home
nem értettél meg
nem azt irtam, hogy pfuj, 50k-ért vett szemüveget
azt irtam: nagyobb léptüküen él
neki annyi 50k mint nekem mondjuk 5
nincs ezzel baj
hanem az, hogy ez a témája egy hete
erre írtam azt, hogy: "ez az egész legalább szól annyira rólad mint a szemüvegedrõl"

ezt Brollytól függetlenûl írtam, mielõtt még rámugrana😊

azért nem ellenkeztél volna, ha neked is ennyit tojnak a szüleid😊

szerintem mindenki emlékszik még a suliban a jólszituált szülõk gyerekeire. Én olyan ajándékokra emlékszem, mint lakás jacuzzival, kabrió Saab, böhöm chopper, stb.

Mike at home
tizernévre megértem

Lteebee
Ismerek embereket, akik tízenéve hordanak egy igazán drága napszemüveget és ezt helyénvalónak is tartom.
Magamról nem tudom elképzelni, hogy tudnék annyira vigyázni egy akár 20k-s szemcsire is, mint amennyit dolgozom az áráért.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike at home
arról nem beszélve hogy ezt a pénzt jó eséllyel nem te kerested, hanem tojta neked a mikulás

Mike at home
vagy az itt lévõ átlaggal ellentétben, nagyobb léptélüen élsz
én biztos nem adnék 50k semmiféel napszemüvegért, de ha netán mégis, nem verném itt magam hetek óta, hanem szép csendeben vennék maganeak vmit és nem reklámoznám
ez az egész legalább szól annyira rólad mint a szemüvegedrõl

Brolly
Hát nem csak azért vettem mert Armani, akkor vettem volna egyet pesten, azért mentem miskolcra mert nem volt oylan ami tetszik, pedig volt vagy 60 fajta armani csak vagy az ára nem tetszett vagy maga a szemüveg, szal azért is vettem mert tényleg tetszik nem csak azért mert Armani...

Lteebee
Hát valszeg azért, mert nem az a lényeg, hogy király szemüveget veszel, hanem hogy király emporio uomo szemüveget vettél és látszik is rajta.

Brolly
hehe, miéért?

neevous
A fogyasztói társadalomról írok tételt. Asszem ihlehetet kaptam.

Mike at home
ha nem, akkor meg az 50k-ból kapsz másikat

Taranov
Hát az enyém még bírja, remélem, hogy még pár évig így marad 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
a napszemcsi fogyóeszköz
éppen ezért mondtam Taranovnak, hogy pénzkidobás helyett adja az 50k-t nekem 😊

Mike at home
mindent el lehet
öcsémnek is volt fazsa napszemcsije, de ráült
azóta nem vesz drágát

Brolly
hehe, örültél mikor ráültél mi?😊 mennyi idõs volt?
Most a karkötõ az milyen volt, comete?😊 vagy "sima" arany,ezüst karkötõ, meg azt nem tudom hogy lehet elhagyni de biztos ellehet.

Gnome
mitszámít az a 9k mi?😛....nemszeretem a drága szemüvegeket...gcijolnéznekki nekemisvolt egy elégdrága rayban-em aztán kocsibanfelejtettem elsõülésen...milettvele? ráültem...széééttöröött...éénnyyi..pádlóu..(idézve kobrajanit) .....azóta vettem egy tökugyanolyat newyorkerben kispénzért és mindenki dícséri..pedig nemlátszik semmi "eredeti Emporio Armani" jelhez hasonlo sem....sajna nekem nemvalok a drága kis kiegészítõk..voltak már nekem karkötõim is azokat is elhagytam..szal😉

Brolly
Most néztem neten 31, de akkor meg muter tuti megtudná hogy mennyiért veszem és akkor lehet kicsontozna.

Brolly
<#mf1>

Taranov
😊

Amse
akkor vegyél minimum 2õt

Brolly
Hát már mind1, Miskolcon találtam megfelelõt 40ért, de sztem jó és látszik rajta hogy igazi, eredeti Emporio Armani, nagyon király.

GTheo
Megvan h miet szeretnék, Oxydo Aster x2-t, angol oldalon 75 euroért is találtam de magyar oldalakon nincs is a szemüveg :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike
ezt a fölös pénzedet inkább add nekem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Taranov
Hát érdemes elmenni. Én kifejezetten Ray-Bant kerestem, azok 27-tõl 50-ig vannak, de biztos van olcsóbb is.

Lteebee
És mik az árak?
Nem szánnék én sem kiemelkedõen nagy összeget, de kéne valami kényelmes.

Taranov
Lehet, hogy tényleg nem a legjobb helyeken nézted, mert egy sima Ofotértben is nagyon nagy a választék.

GTheo
Én azt csinálom h ma bemegyek a boltba, felpróbálom még1x és megkérdezem h mi a pontos neve annak az oxydo szemüvegnek, és netrõl megrendelem 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Brolly
Meg én is megrendelném netrõl mert sokal olcsóbb csak nem tudom hogy hogy álna rajtam, ilyen összegnél meg már nem szeretnék kockáztani...

Brolly
Akkor úgy jársz mint én, vis hogy én is most veszek csak én nem találtam pesten 30 alatt jót, de komolyan retro 15 volt de hogy azok milyen trokhárak:S vagy lehet rossz heleken néztem de akkor se találtam, felpróbáltam egy 78ezres Pradat is, jó volt meg minden, de azért annyit nem szeretnék kiperkálni egy napszemüvegért, szal marad egy Armani ami 40:S, sajnálom de hát nah, vhogy kihúzom nyáron

GTheo
Ma napszemüveg nézõben voltam ( most egy régebbi Smith napszemüvegem van amerikából hozta a bátyám de csk "átmeneti" 😄) és találtam egy egész jó oxydot csak az a baj h 30 rugó, de neten 20 alatt van szinte mind1ik oxydo, csak nemtudom pontosan meiket néztem, innen szerintetek meik a legjobb oan férfi napszemcsi aminél a lencse középen "egybe van" ?
http://www.visionstore.hu/napszemuveg/index.php?cPath=81

Brolly
Az a baj a Retroval hogy már olyan "divat" lett azt hordani mint pl. a converse tornacipõ, jó nekem pl. bejön, de már azért nem fogok venni Retro culát mert már nagyon sokmindenkinek az van.
Am azt akarom kérdezni hogy a Westendbe lehet vhol kapni Von Dutch cuccot?

Taranov
A 4U designban sokkal egyedibb és különlegesebb, mint a Retro. Egyébként nekem is tetszik.

Gnome
sztem a retro kicsit már ciki..vagyis nemtom...énmár nagyonjoideje kerülöm ha ruhákat veszek...mostanában egyre jobban bejön a 4U..elég különleges cuccaik vannak és sztem annyira nemfelkapottak itt mint a többi márka...ezért is tetszik

Taranov
Ez igaz, de ettõl függetlenül a brand nem olyan erõs, mint mondjuk a Gasnál, pedig hasonló stílus. Az viszont nem baj, hogy magyar.

A retro cuccokat nem hordják agyon az emberek szerintem, mert hetente "beshoppingolnak" és már van új.

Tikal
csak lehuzás, minoségben azért nem olyan jok....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Nem felel meg a Westend? :-)
Ott van csak Lacoste márkabolt.

Brolly
Attól még jó cuccokat csinál sztem, meg nekem hálásak is, nem baj hogy magyar(nekem).

Tikal
gondolom vágod h a retro az magyar termék és irreálisan magas áraival akarja elhitetni veled hogy jo minoségû, kozben meg nem az 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Westenden kívül esetleg?