10072
  • Jagumo
    Energie pucsit Westendben én 38990-ről , 16990-ér vettem :D
  • Csuhai G
    A Westendben lévő Gas márkaboltban most óriási leárazások vannak. 35500 FT-os zakó 10500 FT! Vettem is belőle egyet.. :)
  • Jagumo
    bazd olyan 'Energie pulcsit vettem majd rakok képet fu basszus minent "űberel" :DDDDDDD ^^ majd rakok képet csak levan merülve a fényképező:D
  • Cat #7263
    http://www.blackdream.hu/
  • Narusco
    aham, kösz... kb szombaton rendelek, még lehet hogy lesz majd 1,2 hülye kérdés :D
  • neevous
    1. nem
    2. bankszámaszámot kell megadni.
  • Narusco
    https://www.designbyhumans.com
    Jól értem, hogy a pénzt egyfajta kreditkéne lehet használni, hogy "fel kell tölteni" és akkor azt le lehet vásárolni? Ha igen, ha nem, hol lehet ide utalni?
  • Jagumo
    igazából nézzkörba boltokba hátha találsz valami extrát, én a nagyon hivalkodó pólókat szeretem sazl azt szeretem énis ha gecinagy mintha van rajta :D

de ha nagyon extárt akarsz akkor fogod magad megtervezel magadnak egy pólót és polovilágon megcsináltatod :)
  • Gunnersboy
    menj el valami sexshopba, na ott biztos találsz valami "extravagánsat"
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Én egy elég "bevállalós" feltünési viszketegségben szenvedő csajszi vagyok! És egy olyan oldalt keresek ahol extravagáns ruhaneműk vannak minden érdekel (cipő, ruha, nadrág kalap, fehérnemű, stb), nem baj ha drága vagy külföldi csak legyen és minnél több! Aki tud ilyet az lécci segítsen!
  • sapkafej
    ez a best
  • LordVenom
    Őszinte leszek,mivel véleményt kértél: szerintem mindkettő giccs. De ettől szép az élet,hogy különbözőek vagyunk. ;)
  • Csuhai G
    Köszi a választ, akkor én is rendelek (már csak meg kell oldanom ezt az utalásos dolgot, mert nincs bankkártyám). :)
    Narusco: Nekem tetszenek a pólók, főleg a #7251.
  • Narusco
    zsíííros, akkor rendelem is hamarosan :) szerintetek amugy jo a 2 póló?
  • neevous
    Megbízható. A futár az csak kihozza...utalnod kell. Amikor én rendeltem, akkor még nem volt ilyen free shippinges móka. Ha az van oda írva, hogy ingyenes, akkor az úgy is van.

Jah...és Csuhai G....Megjöttek a pólók egyben és minden rendben velük:)
  • Narusco
    elqrtam,
  • Narusco

ezeket rendelném... láttam régebben beszélgettetek a designbyhumans.com-ról, és a véleményeteket szeretném kérni róla :) megbízható? 70 dollár felett tényleg ingyen házhozszálítják? és magyar lesz a futár vagy amcsi?:D lehet nála forintal kp-ban fizetni vagy dollár kell, esetleg bankkártya?:D
  • Jagumo
    nagyon szánalom, ja XD
  • Cat #7248
    eleve ki rendel olyan webshopból, amelyiknek saját domainre nem telik?
  • Jagumo
    Energie meg Replay árkategóriában van, és az energie meg a replay cuccok jóval jobbak :)
  • prezi
    hát azok elég durvák... még ha tíz ká lenne a top, talán elgondolkoznék egyetlen egy póló vásárlásán -.-
  • Viktorr
    Nálad bejön a pólók képei?
  • Police88
    azok az árak xD
  • Viktorr
    Köszi szépen!
  • Gunnersboy
    rendeljél a zinternetről pl
    deputamadre69hu.extra.hu
  • Csuhai G
    Rettentő primitív, nem ajánlom.. egyébként nem tudom.
  • Viktorr
    Sziasztok!
    De puta madre márkájú pólót hol lehet kapni?
  • Gunnersboy
    7,50 + 3.50 tehát 11$ lenne
  • LordVenom
    5 éve egy Uniform övet használok,de nem jött szét sem a lyukaknál,se sehol...lehet,hogy szerencse....
  • Jagumo
    nemtom ezt mostvettem, de amit 2 hónapja vettem még egyenlőre annak se ment szét bátyámnak van egy már 1 éve használja és még jó a lyuknál :D
  • Gnome
    az öv nemtetszik, mert márkajel a csatja...

de övekkel kapcs kérdeznék, h nektek is szétmennek a lyukaknál?...próbáltam 3ezertől 15ezres öveket de előbbutóbb mindegyik szétmegy..
  • sapkafej
    azt a kurva. és kb csak egy márkát hirdetsz vele
  • Jagumo
    de mivel 50% van 7k :D
  • Jagumo
    14k
  • neevous
    Az öv mennyibe fájt?
  • Jagumo
    én ilyen övet vettem most :)

meg ilyen sapit

• Jagumo
    nemis hallotam róla , de ez a pulcsi nemis tetszik :D
  • neevous
    Nem:)
    pölö:
  • moralosan
    Ez az?
  • neevous
    Hi,
    Guru cuccokat lehet kapni Magyaroszágon? Ha igen, akkor hol? Előre is köszi:)