Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt fejtsd ki légyszi bõvebben

ott ne nagyon vásároljatok ha nem muszáj, szopatnak.

-the invisible-

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mike at home
globalplaza.hu

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

neevous
Szerintem jobban jársz, ha elmész oda.

zoltan93
csá! adidas, puma vagy nike utcai cipõt szeretnék venni budapesten az árkádba. nem tud valaki adni valami jó linket ahol tudnék válogatni a cipõk közt?

Mike at home
na igen, de nem itt a topikban

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Jó, ezt már megbeszéltük. Mivel Giorgio Armanit nem tudja az ember felbérelni magának, kénytelen választanai valahonnan. Esetleg azt még meg lehet tenni, hogy nem a legnagyobb tömegben eladott, legjobban látható márkajelzéssel ellátott ruhát veszed.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
pedig ettõl az még konfekció

Taranov
A rockkoncert közönsége ugyanezt mondja a te cuccaidra annyi módosítással, hogy "Ilyet nem láttam még életemben" 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ilyen szart nem láttam még életemben 😄

Taranov
Nekem épp elég, hogy egy hétig nem tudok aludni a Sziget zajától, a weblapjára már nem vágyom 😊

Sziget honlapot nézegetem, jobbra rajta banner, ahol ruhákat árulnak. Rákattintok, bejön egy beépülõ bolt... ÚRISTEN 😄 Egyes darabok eléggé kiakasztóak 😊

http://www.darkshop.hu/index.jsp?kat=10104

Taranov
Én sem vásárolok ott sokat, de talán van elõnye is ennek az árnak, egyrészt nem kommersz a cucc, másrészt ez tényleg olasz gyártmány és olasz tervezés. Ettõl függetlenül vannak bizonyos darabok, amiknek az árával elszálltak, de talál az ember néha egy-egy különlegességet, ami nem hordozza magán a konfekciós ruha ismertetõjegyeit.

Lteebee
Persze féláron ennyik.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Valami elképesztõ árak vannak, évente egyszer betévedek.

Taranov
A GAS õszi kollekciója viszont jónak ígérkezik, az imént néztem a weboldalt.

én meg vettem egy galléros cactusclone pólót egy ezresér<#ravasz1>

GTheo
Na tegnap pont 10k-t költöttem ruhára:
Oneill rózsaszín hosszúujjú póló: 8ezerrõl 4ezerért
Esprit póló: 2800Ft szintén féláron
Tom Tailor póló: 3200 Ft

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Taranov
Persze, ezek elegánsabb márkák, de a 4k-s ing azért azt hiszem, hogy mai viszonylatban kifejezetten olcsónak számít, nem ritkák a 15-20 ezresek sem, amire azért én személy szerint sajnálnám a pénzt.

Csuhai G
Retro Jeans

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lteebee
Én nem adok, soha nem adtam 4-5k-t egy pólóért.
Most meg már elég öreg is vagyok ahhoz, hogy inkább egy esprit, vagy 4you inget vegyek 4k-ért.

Mike at home
most éppen melyik ózletrõl beszéltek?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTheo
Féláron ienek kb., de pólók hannak 3ért is...
Tom Tailor pólókat fogok ma venni 1-2t, ott is minden le van árazva 3-4-5k-ra a pólók közül. Kül az Oneill is tök olcsó most, ien 5-6-7k-ért megkapsz már 1 pólót, csak sajna most nincs oan ami tetszene...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Csuhai G
10k 1 farmer, 4-5k 1 póló, 6-7k 1 pulcsi. Ezek szvsz elég jó árak. Szerintem el is megyek körülnézni, hátha megtetszik valami.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Szerintem akkor már "átlagos" áron van.

Lteebee
retro még féláron is drága szvsz

mintha az Europark (Határ út) bejáratánál rögtön jobbra lenne egy Diesel bolt, persze lehet hogy tévedek, de nekem ugy rémlik hogy az volt.

miskolcon mér nincs ilyen? vagy mindig rosszkor megyek<#idiota>

Taranov
Igen, vannak akciók szinte folyamatosan.

GTheo
Ma nézelõdtem árkádban, minden eszméletlen olcsó, Retroba minden féláron, Tom Tailorban szintén...

Csuhai G
Diesel boltot nem találtam még sehol, de szerintem tuti hogy lehet kapni Diesel cuccokat MO-n.

Taranov
Azt hiszem, hogy olyan nincs Magyarországon.

dízelbolt? plázák,ilyesmik?

Csuhai G
Sziasztok!
Hol lehet venni Diesel cuccokat?

Lteebee
sterbincki...

Kit--Kat
Az everlastot a trendi diszkósok is szeretik😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Had viselje, de az valóban túlzás, hogy Budapesten nincs normális kínálat ruhából 😄

a londsdale és az everlast elég alacsony presztízsû dolgok, boxolók és tüntetõk körében viszont nagyon népszerûek 😊

http://index.hu/kultur/eletmod/lonsdale0920/

Muszáj neked kopaszok márkáját viselned?

asszem van a pólus centerben egy ilyen bolt a gyúrós bolt mellett

TommoT

üdv! még április elején, vidéki gyerek módjára felmentem Budapestre, hogy a NAGY városban majd megkapok ruhában minden jót. Üres kézzel tértem haza, de ezúttal nem szeretnék így járni. Kérem aki tud segítsen, hogy hol a fenében lehet Pesten normális kínálattal találkozni? Minden plázát végigjártam, de mindenhol ugyanaz. Szeretnék valami Lonsdale, Everlast vagy akármilyen jobb cuccot megnézni széles kínálatban. Merre menjek? Nincs valahol valamilyen bevásárló utca?
Nézzétek el, hogy nem ismerem a fõvárost.

Taranov
Köszi, mutattad már többször is.

koloncos
Nem tudom ez milyen márka de ha a nõt is adják hozzá akkor rögvest bevásárolok 😊

😊

Amse
mammut-tól nem messze a margit körúton (Mountex környékén) a Procross nevû boltban van dögivel fox cucc. Honlapjuk is van.

ikegami
oksa.

Mike at home
goker vagy zone

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ikegami
Hopp. Westend Speedshop.
Keresek Vans Old Skool fekete cipõt...
--> Csak 46-os van (ami eléggé nagy), és nem lesz utánpótlás.
Mivan? Hihetetlen.
Akkor menjek Budára a többi boltokat végigjárni?
Ötlet?

<#confused>

GTheo
Na vettem egy Polaroid Furore napszemüveget, 17ezerért, tennék be képet csak neten nem nagyon találok de még körül nézek 😊

balintka
Én nem értek ehhez, nekem szimplán ez a szemüveg tetszett meg, ezért is érdekelne, hogy pontosan hol juthatnék hozzá.

Gaso
merre találok ilyen üzletet? :|