10072
  • Jagumo
    többszinben van, legalábbis amikor én néztem többszínben volt Lacoste.

Amugy nagyon egyszerű szima olvaltáska az eleje felépőzárazható és bal alsó sarkában van egy kis krokodil, nekem vajszinü-bordó testszett kívül fajszinü felől bordó és a krokodil ugye zöld, de a full fekete se rossz, meg a szürke fekete sem :) ez a 3. teteszette a legjobban.

A B&B (szerintem ismered,Björn Borg) detto csak az egysziű, és sokfajta szin van feket, piros, kék, fehér, szürke, és 9890 forint mindig és az van írva abalalsó sarkába hogy Björn Borg :D
    ilyet a Westend-ben 2 helyen is kapsz a Táska vilában, ottvan egyből ahogy felmész az 1. emeletre legelöl nagyban ki is van írva hogy Björn Borg, meg a Converse mellet ottis kivan írva hogy Björn Borg :)

Lacoste meg az alapsorban van ahgy a metrotól jösszbeés lekanyaradsz elöl :)

a B&B ígynézki, kcisit szarkép de eztis sokat kerestem

a Lacoste meg így:

fu lehet van pár helyesírási hiba, bocs, de kb 40 percig kerestem ezeket a rühes képeket :D
  • Csuhai G
    Köszi a tippet, majd valamelyik nap megnézem. Addig is le tudnád írni, hogy néz ki? Leginkább a színe érdekelne. :)
  • Jagumo
    szerintem!
  • Jagumo
    Lacoste, vagy B&B én Lacoste-ot akartam venni, de végül Converst vettem mert sokkal jobban nézett ki mint a lacoste. azért akartam lacost-ot mert olyan nagyonkevés embernek van, és az egy elég komoly márka szal lazán passzol öltönyhöz :) a B&B meg mondjuk elég sok embernek van de az is jó.

a Westend-ben most 11000-ér van Lacoste 15000-ről leértékelve ha érdekel :D
  • Csuhai G
    Szerintetek hol tudok olyan válltáskát venni (leginkább suliba kéne), amit simán hordhatok zakóval, szövetkabáttal?
  • bauer15
    helo nem tudja valaki mennyi a postaköltség weboldalon?itt
  • LordVenom
    huhhh...az pech,én így voltam pár éve a Tom Tailor pólókkal...
  • Csuhai G
    Igaz, a nadrágjai tényleg egész jók. Viszont a felsői.. én tavaly tartottam ott egy nagy bevásárlást, és az összes felső pár héten belül kinyúlt, bolyhosodott, stb..
  • LordVenom
    Az árához képest szerintem is mindenképpen a "jó minőség" kategóriába tartozik. Évek óta hordom a PR vászonnadrágjaimat,és semmi kopás,rojtozódás rajtuk.
  • Jagumo
    igaz, mihez képest jó minőség, szerintem az árához képest jóminőség
  • Csuhai G
    Azért a jó minőséget nyugodtan kihúzhatnánk..inkább csak olcsó. :)
  • Jagumo
    nekem inkább 161 és 148, de én most vettem övet ,de legközelebb inenn fogok :D
  • LordVenom
    A 166-os cikkszámú Hugo öv nekem is megdobbantotta a szívem...:D
  • Jagumo
    jaja Jeans Club-ba bemegyek mindenhol PR cuccok :D, ami mondjuk jó mert olcsó és jóminőség, de forgalmazhatna Dieselt :D
  • Jagumo
    eredeti armani öv meg ing 12 nemrossz, és ugye ez minőség :))
  • LordVenom
    Régen (vagy 10 éve) volt rengeteg Diesel cuccom. Emlékszem anno a Jeans Club-ban nem szinte csak Philip Russel volt a kínálat,mint most,hanem tele volt Diesel,Replay,Gas,Tom Tailor meg Chevignon cuccokkal. És nagyon baráti áron voltak. Régi szép idők. :))
  • Brolly
    Itt kurva jó övek vannak, van amelyikért nem sajnálnám a pénzt.
  • Jagumo
    Márkás ingek, cipők, övek, nyakkendők áronalatt
  • Jagumo
    olcso márkás ingek, most valahogy unalmamban ilyeneket keresgélek :)
  • Jagumo
    egyép Diesel cuccokat lehet kapni magyaroszágon mert nemnagyon találtam :/

van egy oldal német a Duna.dede itt drága, meg mire idér 60000000000000 forit lessz :D
  • Jagumo
    köszi, nemrossz, és itt lehet kapni Diesel pólót rég keresem :)
  • LordVenom
    Itt egyébként jó áron vannak szerintem minőségi márkák:
    Platinablue
  • Viktorr
    Köszi!
  • LordVenom
    Nagyon én sem rajongok az ingekért,de a munkám miatt nekem fontosak. Az meg,hogy kényelmes,és tartós legyen,az meg főleg fontos...
  • Jagumo
    Itt
  • Narusco
    akkor utalni kel, vagy megadni a számot és lehúzzák ? :)
  • Viktorr
    És ilyen pólókat hol lehet kapni?
  • Jagumo
    ez is jó, meg még tetszik pár csak nemmidegyik van s vagy M-be :D
  • Brolly
    jó:)
    Bár nekem nem tetszik az, mikor 10 centis betükkel van felírva a márkanév.
  • Jagumo
    jó nekem kell egy ilyen! :D

• Jagumo
    ez kibaszott jó!
  • Brolly
    upsz, bocsi a nagy képért...
  • Brolly
    Hát de ezen az áron minőséget veszel, jobbat nem nagyon találsz itt magyarországon. Gondolom nem azért veszel meg egy márkásabb cuccot, hogy reklámozd, hanem hogy jól érezd magad benne.
    Ja meg én se vagyok ingpárti (sajna).
    Nekem most speciel ez kéne feltétlenül:
  • Jagumo
    SSzépen leárazták :DDDDDDDD
  • Jagumo
    ezek már felső kategóriás cuccok. még nemvásároltam ott, de kicsit húzós átak :)
  • Jagumo
    ém még nemvagyok ingpárti :)
  • LordVenom
    Én még nem. Bár egész jó áron kínálja a termékeit. De pont a két kedvenc ing márkám hiányzik a kínálatból...

Egyébként a Premier Outlets Roland divatház üzletében,ha inget akarsz,most voltam,és Tommy Hilfiger ingek 20ezer forint körüli áron kaphatók. Viszont van egy 1-et fizet 3-at vihet akció. Legalábbis a múlt héten még volt. ;)
  • Brolly
    Ezt a boltot próbálta már valaki, mert elég megbízhatónak tűnik, csak hát mivel a távolság és az idő egy picit közrejátszik a kipróbálásában, így van némi kockázat neten keresztül, de ha valaki mond egy meggyőző tapasztalatot, akkor bátorságot merítek és rendelek netről, mert nagyon jó ruhák vannak és hasonlót nem nagyon találok máshol, főleg nem ilyen árakon.
  • GTheo
    Mutasd már a képet ! ! :D
  • Csuhai G
    17.000 FT egy pulcsiért.. leárazva! Én sem a legolcsóbb cuccokat veszem, de ezt elképesztőnek és egyben óriási hülyeségnek tartom (no offense, csak a véleményem mondtam el). :)
    Egyébként a képet azóta is várjuk róla. :))