Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Nah elmentem a Lacoste boltba, ahol tudomásomra adták, hogy az õszi-téli kollekció csak szeptember közepén érkezik meg. :\

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Taranov
És a márkaimázsnak sem tesz jót, hogy Szegedtõl elkezdve Kecskeméten át mindenhol van GAS bolt. Véletlenül sem akarok senkit megsérteni ezekbõl a városokból, de azért egyik sem egy Firenze, még a budapesti bevásárlóközpontok sem.
És Olaszországban sincs minden kisvárosban boltjuk, csak Milánóban, Firenzében és hasonlóan elegáns helyeken.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Láttam a kollekciót, nekem a Lacoste mellett a GAS a kedvencem, de igazából mindkettõre sajnálom a pénzt.
Lényeg a lényeg, kicsit furcsa a GAS mostanság, nem mondanám, hogy borzalmas, csak ez nagyon olaszos, kifejezetten a legfrissebb, és egyáltalán nem konzervatív divatot tükrözi. Magyarországon ilyen cuccban valószínûleg majomnak néznének.
Voltam a firenzei GAS boltban (sajnos az ottani Lacoste-ot nem találtam), és hát mondanom sem kell, hogy teljesen más volt, mint a magyarországiak, sokkal nagyobb választék, sokkal jobb összeállítások, tökéletes kiszolgálás. Szóval ez megerõsített abban a hitemben, hogy a GAS-szal, mint márkával semmi gond nincs, csak a magyarországi forgalmazó nem az igazi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csuhai G
Jah.. 😞
Gas-ról jut eszembe: láttad az õszi-téli kollekciójukat? Szerintem borzalmas. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Taranov
Hát sajnos 15-20 ezer forintra is simán lehet számítani, a GAS-ban, ami talán a második legdrágább márka az országban a Lacoste után, ilyesmi árak vannak.

GTheo
http://www.playersroom.hu/adidas.php?categoryid=0

Második cipõ a felsõ sorban jobbról, 10 ezer pécsen a playersroomban :|
Holnap megveszem szerintem 😊
Mondjuk tavasszal vettem egy Le Coq cipõt(15k), meg decemberben egy adidas chilét(25k).

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Csuhai G
Jah, az engem is érdekelne. Ha 5000 FT felett lesz, ami szinte biztos, akkor arról lemondok. 😊

Taranov
Ilyennél már az ár nem számít 😄
Engem még annak az övnek az ára érdekelne, ami a Calorie összeállításában van.

Csuhai G
Nekem mondjuk az nem tetszik, de hát ízlések és pofonok. Abban egyetértünk, hogy a Calorie nagyon ütõs, szerintem az a legjobb az összes közül. 😊 Ha kapható MO-n is akkor már csak az árától félek. 😊

Taranov
A Calorie nagyon ütõs, ezen embléma nélkül is látszana, hogy nem tud bármelyik tervezõ ilyet kitalálni. A Campagne annyira nem fogott meg, kicsit olyan retro focimezes, akkor már inkább a Commando.

Csuhai G
Lacoste hossszú ujjú pólók közül nekem ez a 2 tetszik nagyon: Campagne, Calorie. Biztos jó drágák.. <#szomoru1>

Csuhai G
Rendben, bár még nembiztos, hogy el tudok menni hétvégén.
D4nY: Ez engem is érdekelne, tényleg vannak jó cuccok! 😊

D4nY
wáwáwá. és akkor hogytok ien cuccokat beszerezni? xD
mert 1-2 dolog nagyon nagyon tetszik és megvenném õket :S

xP

Taranov
Ha egyetértetek, jó lenne esetleg publikusan, mert akkor így a weboldalon szereplõ egy-két termék árát megtudnánk a terméknév alapján.

Mike
mit mondtam? outlet (ha mázlid van) nagyker (ez jóval olcsóbb)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gabor1990
Nekem is ilyen van csak feketében. Tényleg nagyon jól néz ki és kényelmes is. 20k alatt nem nagyon kapod meg sztem, max ha vmi akció van

Csuhai G
Szerintem ezt priviben. 😊

prezi
szétnézhetnél nekem is, ha mondom a honlaprol terméknekevet ugy menni fog ? 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csuhai G
Aha, köszi!

Taranov
Ez engem is érdekelne. Rövid ujjú pólók mintázattól függõen 21-31 ezer Ft, válltáskákat pedig a Reálszisztéma menedzser shopban néztem eddig, a Lacoste boltban nem, és ott olyan 15 ezer Ft körül voltak.

Csuhai G
Aham, azt megtudnád mondani, hogy milyen árban vannak a hosszú ujjú pólók és a válltáskák?

Taranov
Nem rosszak, csak nekem személy szerint ez a budapesti Lacoste bolt nem tetszik.

Csuhai G
Nah majd szerintem hétvégén elmegyek körülnézni a Lacoste boltba, mert megtetszett 1-2 hosszú ujjú póló, táska, cipõ. 😊

Gnome
tetszenek most ezek a cipõk..igaz nagydivat lett belõlük de énis tervezek egyet õszre

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Mike
outlet, nagyker

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Truck Driver001
Szerintetek van olyan hely,ahol ezt a Nike cipõt megkapnám 20ezer alatt?😊
Mert akárhol nézem,mindenhol ennyi.Beleszerelmesedtem.Csak kicsit sokalom az árát!😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Taranov
Hát vannak jó cuccok, csak 50 ezer egy pulóverért... azért hülyének ne nézzenek 😄
A nadrágok egyébként milyen árban vannak a Lacostenál?

Csuhai G
Nemhiába tettem idézõjelbe, azt hogy "csak". Nem olcsó, de én sokkal drágábbra számítottam.

Nadi: Köszi. Úgyis világosat szerettem volna venni. 😊)

Én 22ért vettem tavasszal egy fehéret!
Nekem teljesen jól bírja, viszont haverom ugyanolyat vett, csak feketében, az övé már szétment😊

Taranov
Szerintem nincs.

Taranov
Jaja, itthonról írok.

D4nY
hi

http://www.armaniexchange.com

ien bolt amiben ezeket a cuccokat árulják van bp-en? xD

thenksz

xP

Mike at home
visszajöttél?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát mert annyira olcsó, fillérekbe kerül

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csuhai G
Aham, thx. 😊

Taranov
Inkább csak alkalmi cipõnek hordom, de jól bírja egyébként. Egyedül az a baja, hogy gyakran kell tisztítani, mert törtfehér.
Egyébként minden bõr rajta + olyan miami vice feeling 😊

Csuhai G
Ezt hogy érted? Nemértem. 😊

Mike at home
minimum 3-mat

prezi
esetleg valaki meg tudná nézni hogy van e már õszi kollekció ?! meg akkor a honlapon lévõ cuccok tuti kaphatók ? mert van egy két póz ruhadarab <#gonosz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csuhai G
25-30 ezer FT?? "Csak"?? Teljesen el voltam tájolva, nemhittem hogy annyiért lehet kapni, mint pl egy Pumát. Hmm, lehet hogy télire veszek egy Lacoste cipõt. Amúgy milyen a minõsége? Jól bírja?

Taranov
25-30 ezer Ft körül átlagban.
A Westendben lévõ Salamanderben egy kicsit drágábbak, de ott normálisabb a kiszolgálás. Én a nyári kollekcióból vettem egyet, nagyon jó, csak sajnos a méretet nem jól választottam ki, eggyel nagyobb kellett volna.

Csuhai G
Néztem a Lacoste weblapján a cipõket, és nagyon jól néznek ki! Valaki tudja, hogy ezek Magyarországon (Westendben lévõ Lacoste boltban) mennyibe kerülnek kb? Elõre is köszi!

tetszik, bár nekem a superstar ugrik be róla

mondjuk itt, de a posztban van egy link egy másik posztra, azt is érdemes elolvasni.

-the invisible-

sapkafej
nekem nem jön be

György

ez kurvajó. ma vettem: Õt

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zoltan93
hát nekem tetszik elvégre azért vettem meg. csak kiváncsi voltam a véleményetekre.

Csuhai G
Nekem nem tetszik, de az a lényeg hogy neked tetszen (szerintem). 😊

zoltan93

Szerintetek ez milyen?

ghost cb
Mit kell ezen bõvebben, bemész térdeltetnek és te lecsapolod a boltost. Hallottam már róla én is.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)