Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.thecloset.com/view_product.asp?pid=3777
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
qurvadrága
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Csak épp Tiszában!😄
1.Jobban nézki,2.nem tömeg márka,3.ugyanilyen tépõzáras,csak jobbak a színek,és bõr!😄 Ja és Tisza!😄
Szintén 20volt..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
GT: Blend Of America a teljes márkanév, dce csak BLEND-et tünteik fele, nekem 2 gatyám van olyna 😄
Ma vltam vásárolni, kinéztem egy Oakley farmert 14k-ért, de mutterom rábeszélt egy tök hasonló Wranglerre, csak az vastagabb, 18k volt. Meg vettem egy Blend pulcsit 13ért. asszem blend, nemtommien, dekurvajólnézki😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
#6630 : eszméletlen jól néz ki 😊
Iet fogok venni szerintem hétfõn vagy kedden 😊
Mi a véleményetek errõl a cipõrõl:

xP
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
más:...Sztem elég komoly az õszi kollekciójuk nekem bejön...tervezek venni nálluk ingeket és zakot..most õsszel sztem aztfogom nyomni amig nemlesz túl hideg
jah meg eszembejutott másis voltam kinn D&G boltban...hát nah ottazért telljesen más a felhozatal mint itt..otthon már hányok a sok dolcseöves dolcsereklámozospolos ruháktól..nah kinn ez nincsmeg...
Lacoste meg egyszerûen státusszimbolum Mon..cipõi jok nagyon de kiskrokodilért nemfogok egy totálsima nyakaspolot felvenni^^....amit ott kinéztem magamnak õszre az a pilotás dzsekije az iszonyatnagy...néztem tavaly télre is 4uban de nagyonhuzós ára volt...majd összesporolok rá de vennifogok egyet^^
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Bár szerintem a hosszú ujjú pólók lesznek 30-40 ezrek.. 😞
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Sajnos a póló is ilyen árban várható.
Egyébként az a fõ probléma, hogy Magyarországon a fizetés sokkal sokkal alacsonyabb annál, mint Franciaországban/Olaszországban, ahova ezeket a cuccokat elsõsorban gyártják.
A másik meg az, hogy Magyarországon öltözködésre nem annyira szokás költeni, ami nem kifejezetten baj, csak így nem is tudnak annyit elkérni a cuccokért.
Egyébként a Lacoste Nyugat-Európában már unalmas, mert szinte mindenki abban jár, csak nem tudom, hogy miért, amikor lehetne feleannyiért is pólót venni, ha egyszínûrõl van szó.