10072
  • Csuhai G
    1.
    (A 2. jobban tetszene fekete fűzővel)
  • zoltan93
    szerintetek melyik néz ki a legjobban?

ezek közül akarok vanni de nem tom meiket.
  • bauer15
    hasohnló csak olyan ami hátul fedett vagyis nem lehet állítani.
  • Narusco
    loller, EZT találtam egy reklámban iwiwen :) mi a véleményetek a heavy toolsról? elég jó árak...
  • Narusco
    ez kéne?
  • bauer15
    New York Yankees baseball sapkát keresek valaki tudna segíteni?
    hol lehet kapni.
    vagyg rendelni magyarországon
  • zoltan93
    cs!
    valaki megtudja mondani, hogy mi a neve annak az adidas cipőnek aminek az oldalán valami karatézó csávó van? lehet hogy olyat veszek feketébe. szerintetek milyen?
  • Gnome
    Te nemrakod ki a faladra a márka szatyrokat mint a joarcok?:S....pedig azthittem:CCCCC
  • Narusco
    jaja, az jöhetne
  • OPM
    képt pls!
  • Narusco
    én meg megnéztem az o'neilt ahol elvileg van billabong, de nem tul sok... 1-2 póló volt de nem a legjobbak
  • Jagumo
    2 különbüző, amit 1. idéztél az étényleg szar mert szirótotta az egész alkarom és arra nincs ráírva hogy Retro JEANS, amit meg vetem arra rávan :)
  • Brolly
    "Meg akartam venni Retro pucsit, szerintem tudjátok melyik az aminek egy nagy 64-es van az elején, hát az olyan piszok kényelmetlen, hogy pff :D szorította az alakarom ha meg feltűrtem akkor a könyököm :D "

#7330:
    "elején egy nagy 64 egy van és rávanírva hogy retro jeans, "

? :)
  • Jagumo
    mámint retroban, kiscsaj előttem vette gy pólót és a legnagyobb szatyiba adták mint mondtam :DDD
  • Jagumo
    ja és igen, csak GIGANTIKUS méterü szatyor van szal a legnagyobb XD nemis kértem utálom a sok plázacicát merg ilyen köcsöggöt akik retros szatyorban hordják a cuccaikat annyirafeltudnaszni...

Persze csak ha pont azvan lénél akkor semmi baj :D énis multkor aBoriginalba kaptam egy gecinagy szatyrot aztán mindet abba pakoltam, itthon meg mindig kibaszom a szemét mellé a szatyrokat :D
  • Jagumo
    50%-ben voltak szal akkor valszeg nyári kollekció, de én csak UrbanStyle-osat láttam meg valami szart eddig nyáron... és amost legalább nagyon olcsón megusztam a pulcsikat, bár még lehet kellvenni majd elválik
  • Jagumo
    Baszod olyan Retro pucsikat vettem Westenb-ben , nagyon odabasz elején egy nagy 64 egy van és rávanírva hogy retro jeans, kibaszottjó! meg egy világoskék fehér csíkosat is, ezek eddig nemvoltak uj kollekció vagy lehet hogy voltak de mert az egyik 5995-volt a másik meg 6995 , és csak tök poénből mentem be westend-be mert pont arra jártam!

Meg egysapit is vettem 3000 volt, de azis nagyonnagy!

Egyépként van pár cucc az uj kollekcióból annyira nem nagy eresztések, amiket eddig láttam , de még nicns kipakolva minden szerintem :)
  • Narusco
    én budaörsön intersportban láttam pár dolgot.aztán ha jól tájékozódtam akkor a westendben is van 1 bolt

• Jagumo
    kicsit odabasz :D
  • Jagumo
    nemtom , biztos minőségben is jók ,de a cuccok kurvajók KATT , de hol lehet kapni??
  • GTheo
    Zsírok a billabong cuccok ;] Főleg a surfösök :P
  • Narusco
    Billabong cuccokról valakinek tapasztalat? Vagy valami jó online / nem online boltot tudtok ajánlani? 2 pólóm és 1 gatyám van, nekem nagyon bejönnek... kényelmes, jól néz ki. Persze ha szereted a stílust.
  • Jagumo
    XD kb. nemis tom milyen régóta keresek Diesel pólót hollehet kapni pesten, erre unatkozok beírom google-be hogy diesel póló és egy egész diesel webshopjönki :DDDD

Diesel shop kicsit drága,szal 30 alatt gatyát nemkapsz, de nekem nemiskell gaty elég szarok... 2 póló viszont nagoyn teteszik eggyet szerintem veszek :)
  • Csuky
    Helyes :P...
  • Jagumo
    nekem van 1 egész devergo pólóm :D
  • Jagumo
    hát igen nekem is van ebből a mostani nyári kollekcióból 2 olyan pólóm aminek kb olyan nagoyn szar anyaga van, hogy áá :D, tényleg nagyon szar, olyan kis könnyű, boltban aztmondták mert nyári póló és azért 6990-volt...

de viszont 7990 vettem a galléros csíkosat azis nyári kollekció de annak nagyonjó anyagavan!

Van még egy UrbanStyle-os, az se áll tartósságban a toppon szerintem :D

Meg akartam venni Retro pucsit, szerintem tudjátok melyik az aminek egy nagy 64-es van az elején, hát az olyan piszok kényelmetlen, hogy pff :D szorította az alakarom ha meg feltűrtem akkor a könyököm :D
  • Csuky
    Hát én a Devergot tudom ajánlani, vagy nekem ez a márka jött be, jó minőség, és eléggé jó kollekciójuk van :)
  • Jagumo
    Wilkinson egyépként nemtudom :D
  • SAFIII
    csá
    nem tudjátok melyik az a napszemüvegmárka aminek két kard a jele??
    köccccc
  • neevous
    A jó minőséget speciel én elhagynám.:)
  • Jagumo
    én is multkor láttam westendben retroban 1900-ér pólót, de nemtetszett, amugy is a Retro egy noname magyarmárka, de ettől függetlenül szerintem nagyonjólkinéző cuccokat csinál nekem is van csomó pólóm és 1 gatyám, de nem olyan drága és jóminőség
  • Gunnersboy
    Jeans Storeba szombathelyen ilyen 50-70%os leárazások vannak, tegnap 1800ér sikerült megvennem egy 6ezres retro pólót :DD

• Jagumo
    ADIO??? pedig az elég populáris nagy márka. Goker-ben vagy Garrage Store-ban nemkapsz?
  • Kaplan
    Nem tudom mennyire illik bele a topikba a kérdésem de azért felteszem.
    Szóval kedvenc cipőmárkám az ADIO. Két vagy három ADIO csukát elkoptattam de azóta egyszerűen sehol nem látok. Legalábbis ZoneShopban, Footlockerben, nem sikerült. Van valakinek ötlete merre lehet ilyen márkáju cipőket venni?
  • Csuhai G
    Jaja, a felhasznált anyagokon és a színeken kívül nem sokban különböznek egymástól. :)
  • Jagumo
    nekem nagyon nemjönnek be a hosszukás táskák :D

a cipőkkel kapcsolatban meg tényleg jól birják :D csak mirz már? mindgyikugyanugynéz ki kb, nincs sok eltérés :DD a szint kivéve:D
  • Csuhai G
    Pedig szerintem egész jól bírják a gyűrődést (bár nem túl szépek). :)
    Most nehéz döntés előtt állok; a Tisza válltáskája "hosszúkás", tehát szerintem sokkal kényelmesebb, a Lacoste válltáskája viszont jobban néz ki. :)
  • Jagumo
    tényleg Tisza se rossz :D nekem cipőm van, de nemnagyon csípem :/
  • Csuhai G
    Köszönöm a segítséget! Szerintem Lacoste lesz a dologból. Eddig a Tiszának néztem az egyik műbőr táskáját, szintén 11k-ért, de ez a Lacoste jobban tetszik. :) Holnap elmegyek, megnézem élőbe. :)
  • Jagumo
    ja és ahonann linkeltem a képetm ne higgy az áraknak mondom Westend-ben 1 hete voltam és emlékszem 11000 valamennyi most 15000-ről leértékelve a lacsote :)