Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Valami ilyesmi farmert vettem Wranglerban:

http://www.thecloset.com/view_product.asp?pid=3777

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Taranov
Hát ja, gondolom ezek a Nike cipõk Amerikában 50-60 dollárba kerülnek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

magus
nekem most ezek a ruhák tetszenek nagyon

magus
azért nem vettem tisza cipõt anno, habár nagyon tetszett, mert aki már csak egy icike picikét is alternak érzi magát tisza cipõt vesz, annyi van belõle, mint égen a csillag. nikebõl szintén, de az meg szimplán azért mert a cigányok valamiért csak ezt az egy márkát képesek hordani

Mike at home
az egyiken van gyár, külföldi nagyker, szállítás, helyi nagyker, kisker árrés, másikat meg itthon gyártják, talán még a nagyker is gyári, és így 20k
qurvadrága

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sapkafej
mondjuk nékem is van Tiszám. de a hülyeség az hülyeség 😛

György

12346
közben sikerült lejjebb is olvasnom. szal hát ja.

12346
nem-e? dehogynem^^

GTheo
Szerintem kb az összes Tisza cipõ ugyanolyan csak más színûek... nemtom nekem nem nagyon tetszenek...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Taranov
Miért, az rosszabb, mint a Nike?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sapkafej
dehát nem tömegmárka

György

Mike
20k-ért tiszát, na az szép

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Taranov
Akkor ezesetben tényleg jobb választásnak tûnik, mint a Nike.

Truck Driver001
Majdnem kiütöttük egymás hsz-át!^^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
adj erõt mester o_O

sapkafej
basszus, ti amúgy mirõl beszéltek?

György

Gabor1990
Az

Taranov
Magyar gyártmány a Tisza?

sapkafej
nem nyelvtanilag helytelenítettem ezen megszólalásodat

György

Truck Driver001
Tanár-e vagy?Fáradt vagyok na:/

sapkafej
nem tömegmárka?

György

Truck Driver001
Hát..Én már megvettem!😊
Csak épp Tiszában!😄
1.Jobban nézki,2.nem tömeg márka,3.ugyanilyen tépõzáras,csak jobbak a színek,és bõr!😄 Ja és Tisza!😄
Szintén 20volt..

GTheo
nem nagyon találtam :| max lefotózom holnap 😉😄

Brolly
képet!😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

prezi
simán vmi túramárka kabátot vennék, vmi thermo béléssel, de nekem fontos a design, ilyen vagyok, válogatos :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

GTheo
Én ma az Oakleyban láttam egyik eszméletlen gyönyörû õszi kabátot, de 31ért nem fogom megvenni...

prezi
jo majd irok normalisan is biztos 😄

prezi
én kabettot akarok venni 20k-ból egyet találtam adidas-ben de még széjjel kell nézni, bár reggelente hideg van -.-

GT: Blend Of America a teljes márkanév, dce csak BLEND-et tünteik fele, nekem 2 gatyám van olyna 😄

GTheo
A Le Coq cipõmnél betûröm, az adidas chilém jó lazán van fûzve és így picit kilóg de úgy h nem lóg le a földre 😊

Ma vltam vásárolni, kinéztem egy Oakley farmert 14k-ért, de mutterom rábeszélt egy tök hasonló Wranglerre, csak az vastagabb, 18k volt. Meg vettem egy Blend pulcsit 13ért. asszem blend, nemtommien, dekurvajólnézki😄

Mike at home
a maradékkal? (örök problémám 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTheo
H érted h mit ? Kb. olyan lesz mint a képen, max 1el feljebb is befûzöm...

Mike
és a fûzõvel mit fogsz csinálni?

GTheo
Nemnagyon vágom 😄 De sztem jól néz ki 😊 azok nélkül ien túl egyszerû lenne, meg kurvaolcsó a cipõ, pár hónapja 21 vlt, most meg 10 :|

Mike
csúnya?

Mike
mik azok ott rajta?

GTheo
#6629 : sztem undorító...
#6630 : eszméletlen jól néz ki 😊

Iet fogok venni szerintem hétfõn vagy kedden 😊

D4nY

19990FT lényegében olyan amilyet te mutattál csal picit más xD

xP

Sziasztok
Mi a véleményetek errõl a cipõrõl:

D4nY
tegnap westendbe láttam ilyesmit, és van füzösben is. 19990 .. még gondolkozom, hogy megveszem-e :S

xP

Csuhai G
Elõtte is leadhatod. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

prezi
akkor majd szolj mikor mész szeptember közepén és akkor leadom az infot 😊

Taranov
Nekem ez a szürke gatya + zakó tetszik nagyon a GAS õszi kollekcióból, talán Albert 35 a neve, nem emlékszem tisztán.

Taranov
Én nem tudom, nem nagyon szoktam a Lacoste-nál vásárolni, csak annyit tudok, hogy tavasszal a rövidujjúak voltak 21-31 között 😞

Gnome
14 városban van ott gas jeans...és azért mondanám, h Mo.+n Szeged városok körében eléggé benne van minimum a top 5ben..ha belegondolsz egyetemista város teli sokezer fiatallal és a gas elsõsorban õket is célozza..persze a fizetõképes rétegét...egyébként is ha belegondolsz más az ízlés az olaszoknál és más nállunk...azt hozzák ide be amit eltudnak adni...

más:...Sztem elég komoly az õszi kollekciójuk nekem bejön...tervezek venni nálluk ingeket és zakot..most õsszel sztem aztfogom nyomni amig nemlesz túl hideg

jah meg eszembejutott másis voltam kinn D&G boltban...hát nah ottazért telljesen más a felhozatal mint itt..otthon már hányok a sok dolcseöves dolcsereklámozospolos ruháktól..nah kinn ez nincsmeg...

Lacoste meg egyszerûen státusszimbolum Mon..cipõi jok nagyon de kiskrokodilért nemfogok egy totálsima nyakaspolot felvenni^^....amit ott kinéztem magamnak õszre az a pilotás dzsekije az iszonyatnagy...néztem tavaly télre is 4uban de nagyonhuzós ára volt...majd összesporolok rá de vennifogok egyet^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Csuhai G
"póló is ilyen árban várható" <- Csaknem a Calorie-ra gondolsz éppen? Mert ha tényleg 15-20k lesz akkor tuti megveszem! 😊
Bár szerintem a hosszú ujjú pólók lesznek 30-40 ezrek.. 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Taranov
Jaja, ezekre a fém csattos övekre. (Bár melyik nem fém? 😊
Sajnos a póló is ilyen árban várható.
Egyébként az a fõ probléma, hogy Magyarországon a fizetés sokkal sokkal alacsonyabb annál, mint Franciaországban/Olaszországban, ahova ezeket a cuccokat elsõsorban gyártják.
A másik meg az, hogy Magyarországon öltözködésre nem annyira szokás költeni, ami nem kifejezetten baj, csak így nem is tudnak annyit elkérni a cuccokért.
Egyébként a Lacoste Nyugat-Európában már unalmas, mert szinte mindenki abban jár, csak nem tudom, hogy miért, amikor lehetne feleannyiért is pólót venni, ha egyszínûrõl van szó.

Csuhai G
Ezt szerintem az övre értette. 😊

az igen, nem is tudom mennyit kéne keresnem ahhoz, hogy 20 rongyért vegyek polókat.

Csuhai G
😄DD

Taranov
Akkor azért írd fel, hogy mire vagyunk kíváncsiak, el ne felejtsd 😄