Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem, mert abból a pénzbõl amit ott hagynék kétszer annyit ugyan olyan dolgot kapok máshol, pl outletben
Én gyakran vásárlok a new yorkerbe és semmi bajom nem volt az ottani ruhák minõségével.
Nekem egyik ismerõsöm mesélte és állítólag igaz. Az egy dolog, hogy ritkán van ott akció, de még rossz minõség is (kínai piac).
szerintem mindent kinába vagy távol keleten gyártanak, de inkább az a lényeg hogy az ár/érték arány hogy van, s pl a westendben ez már nagyon felborul
New Yorkerre nem mondanám, hogy a kínaiból hozza a cuccokat, de ettõl függetlenül, ha épp nincs leértékelve valami ott, akkor nagyon drága.
Nekem is túl drága a Westend, a New Yorker-be meg a kínairól hozzák a cuccokat. Úgyhogy nagyon gyenge.
Melcsiw-nwk válasz, hogy már sajna nincs Energie bolt a westendben (én is úgy tudtam amúgy, de nemrég jártam arra és nem találtam...). Pulóver viszont van dögivel 😊, na jó mínusz 3,mert az én elhoztam tegnap ( 50%-ért nem bírtam ott hagyni õket a Springfield ben és Orsay-ban, olyan szépem néztek<#whatever><#nevetes1> )
hát én tutti nem megyek a Westendcicicenterbe.....nem csak nagyon drága de még sokan is vannak
Nekem most valami pulóverre fáj a fogam. Csak lusta nagyon nincs idõm folyamatosan nézelõdni, hogy mit hol érdemes.
Lassan itt a tavasz ideje frissítenem a ruhakollekciómat. 😊
Energie boltot tuti találsz a Westendben. D&G és Gucci pedig az Andrássy úton van (az Operánál) egymástól kb. 100m-re 😉 Armanit passzolom, Premier outlet centerben van, de hogy a "városban" hol, na azt nem tudom...
szigetlakó
A cucc legyen tartós és strapabíró.

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Haller!
Ilyen Energie kabátot honnan tudok beszerezni?

Illetve a rutinosabbaktól kérdezném, hogy Pesten merre találok ilyen üzleteket: Energie, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Gucci?
Köszi elõre is😊

cesc fábregas

predator1982
bagaboo táskája van valakinek esetleg? én utcán láttam, nagyon tetszik. utánaolvastam, állitólag nagyon strapabíró. de azért érdekelne azok véleméyne akik használják.

pred

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

byzhouse
idõsebb korosztálynak való 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

http://premieroutletscenter.hu/cikk/learazas_learazasa

tessék egy kis kedvcsináló 😊
milyen akciók vannak a premierben? mert beszélünk itt hogy milyen jó, de semmi konkrétum😛
sosem láttam Mustang cipõt, viszont a Premirebe tutti van
premierben voltál már amirõl a többiek beszélnek?
mustang cipõk? nem tudom én még csak táskát láttam de az igen rusnya volt😛
SL
Mustang cipõkrõl vélemény valaki?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

igen lusta vagy, vagy nincs barátnõd, és nincs shoppingolási hulláma.....én egyébként teljesen kivagyok a plázáktól, nagy helyen drágán sok dolgok lehet venni....akkor már inkább outletek....az is nagy, de talán kevesebben vannak, és tutti olcsóbb
Egész nap talán sok lenne😄
én nem bírom a vásárlást 3 óránál tovább. szeretek inkább egy helyre menni és ott megvenni mindent. lusta vagyok?😛
Most szinte mindenhol akciók és leárazások vannak,tegnap voltam a Westendben a barátnõmmel,hát durva😄 Mindenhol ilyen 50-70%-os árengedmények vannak,megéri benézni.
én nem bírnám egész nap....de én is be szoktam nézni a premierbe....sõt ha most akció is van akkor biztos elmegyek még a héten 😊
De jó imádok a Premier Outletben vásárolni, olyankor kimegyünk a csajokkal és egész álló nap ott vagyunk, nyitástó-zárásig.
Szezonban vannak még azok a ruhák és cipõk és táskák és stb 😄
Viszont ha nagy leárazás akkor outlet... pl a Premier Outlet most ott is van megint nagy akció mint minden télen 😄
Nem volt óriás karácsonyunk, meg nem tudom elképzelni, hogy karácsonykor mindenki jószívûen, olcsóbban adja a ruhákat. Azt inkább eltudom képzelni, hogy nagyobb tételben vásárolnak fel a márkaboltok karácsonyra. Aztán ami rájuk marad, azt olcsóbban próbálják majd elpasszolni.
karácsony után is mindig vannak jó leárazások mindig...amit elötte nem tudtak eladni azt most megpróbálják leárazva...
Én már kivásároltam magamat karácsonykor, de azért az akciós ruháknak sosem tudtam ellenállni.
Igen vannak lárazások. Ilyenkor mindenhol vannak. Bár nem az lenne a normális hogy karácsonykor törjön rád a vásárlási láz? 😄
Na vajon vannak leárazások a nagy ünnepi vásárlási hullám után?
Körül kéne nézni, de még nem igazán jött meg a hangulatam hozzá, így hogy vége az ünnepeknek.
zolo
Spyder, Sherpa, Helly Hansen, Columbia, mind tökéletes, igazából már mindegyik ugyanúgy véd, külsõ és a kényelem alapján válasszál szerintem.

http://flickr.com/photos/zolika90/

ilyen kéne, szürkében 😊

hol lehet venni fasza ushankákat??? h&m-ben a próbababán láttam egy szürkét, az egész szõrmés volt és szürke árnyalataiból állt, de nem volt készleten, sehol nem találtam olyat ami tetszene (ezen kívül). esetleg vki tudja konkrétan melyikrõl beszélek?

Csuhai G
The North Face

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

még mindig aktuális
nekem sieléshez KELL egy ilyen

ezt én irtam bammeg miután itt láttam azt 😄

sziasztok!
Síkabátot keresek de márkásat, meg olyat ami tényleg véd rendesen. (valamennyire vízálló, légáteresztõ, meleg, MÁRKÁS, jól is néz ki, stb.)
Láttam egy jó párat a WestEndben, rá is szánnék annyi pénzt, csak nm tudom melyik márka mellett döntsek. (spyder, Colorado, Alpine) van vkinek vmilyen tapasztalata?
Hát egész felsõtestes mintáknál kicsit fura ha még nem hordtál olyant, de szokni kell és jólesz.

Positive Mental Attitude

byzhouse
attól félek,hogy idétlenül állna a koponya miatt 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ironfist <#eljen>

Positive Mental Attitude

byzhouse

predator1982
nah végül hervisben vettem egy salomon téli hótaposót:-)

ez téli cipõ:-)

pred

uh, ez engem is nagyon érdekelne, sieléshez jó lenne 😄

tigeroo
figyi berakom a linket és megnézed oké?

http://www.arenaplaza.hu/news%28Arena_20_Sz%C3%A1zal%C3%A9kos_Szerda%29-8637.htm?utm_source=buzz&utm_medium=news&utm_campaign=wednesday
milyen márkák vannak most? ha jól láttam változni szoktak.

állítólag azért adnak olyan zenéket, amilyeneket, mert az elõsegíti a vásárlókedvet😛
Sajnos az a baj hogy most már nem kellemes karácsonyt mondunk hanem boldog vásárlást 😞

igen megint akció lesz!! én megyek :d