10072
  • orsi871106
    igaz hogy drága a mountex meg a merrell is,de ha minőségi cuccot akarsz akkor megéri rááldozni a pénzt,mert hosszú távon kifizetődő a dolog,legalábbis én így vagyok vele
    hová mész túrázni a vizsgaidőszak után?
  • amazon15
    Jól csinálod, olcsón megveszed a bakancsot a premierben (ami nem azt jelenti, hogy kevésbé márkás) utána meg elköltöd a "megspórolt" pénzedet külföldön! :)
  • jezjezjez
    Prága, München.. vannak ám ott szép kulturált sörözők is, megértelek h nem egy késdobálót választasz :D
  • akhork
    nem én inkább elmegyek túrázni külföldre egy hétre és nem lepukkant kocsmákban butítom magam.. :P :D amúgy tényleg a mountex a legjobb csak arra kinek van pénze. marad a premier vagy amit találok majd
  • jezjezjez
    Vizsgaidőszak után... bakancsba mész kocsmatúrára? :D:D
  • amazon15
    Én a mountex-et tudom kiemelni ha bakancsról van szó, egyedül az a baj, hogy eszméletlenül drága. Szeretnék venni most banacsot, de egyelőre nincs ötletem, mert azért gagyit sem szeretnék...
  • akhork
    merrell tényleg jó, de a Salamanderben és a Horváth cipőben is tényleg minőségi cipőket lehet kapni. Én is új bakancsot szeretnék venni mivel megyek túrázni vizsgaidőszak után. :D
  • zsoflas
    szerintem,ha bakancs akkor Merrell..nekem az van már egy jó pár éve és még sosem okozott csalódást!Pedig mi is elég kemény túrákra járunk...Sztem egy próbát megér a dolog.
    Merrell
  • hellobello
    Átböngésztem az oldalukat, de én nem találtam meg.
  • kerekpocak
    Jó persze.. nem ugyanaz a kategória, de hasonló :D
    Office shoe van a premierben? Csak mert nem vagyok egy nagy bakancsos aztán kíváncsi lennék hogy lehet-e mást is kapni.
  • Punkerwork
    azért azt vegyétek figyelembe hogy az utcai bakancs / túra bakancs / magashegyi bakancs nagyon nem egy kategória.
  • kacsi33
    van
  • haptork
    Igen van. Érdemes megnézni. Múlt héten még volt egy csomó cipő/bakancs jó árban.
  • hellobello
    Columbia márka bolt is van a premierben ?
  • kerekpocak
    decathlon nálam nem a toplista tetején van. Sajnos nekem is volt rossz tapasztalatom. Bár nem akarom megkövezni az üzletet, de azt hitszem találsz jobbat. Salamander nálam vitte a pálmát, mind kiszolgálás mind változatosság terén. A másik a Horváth cipő. Bár árban eléggé magas, de cserébe kapsz is.
  • predator1982
    én is azt kerestem egy sajátjukat, és csak pár darab volt 36-os méretben, hömpölygött a tömeg csizmát, meg bakancsot keresve, és mindenki szorongatta csalódottan a 36-kat...
    én a hervisben találtam jót
  • Punkerwork
    passzolom mert itt nincs a környéken, de a saját bakancsaik tudják azt a szintet mint egy columbia.

ha annál komolyabb kell akkor meg rendes túra bolt.
  • predator1982
    hát dechatlon-ban kb. semmi sincs, és heteket kell várni ha akarsz valamit. legutóbb mikor ott jártam, le volt pusztitva az egész
  • kacsi33
    Premier Outlet Centerbe érdemes szétnézni, érdemes kimenni Biatorbágyra, ott hatalmas választék van ráadásul igen olcsón
  • Punkerwork
    mountex / overland vagy ha olcsóbb kell decathlon.
  • haptork
    Én Columbiában szoktam bakancsot venni. Elég sok helyen van márkaboltjuk és azt hiszem valahol outletjük is van.
  • tarus21
    A Jókai téren van egy egész jó kis sport outlet szaküzlet, én nem rég jártam arra szintén bakancs ügyben. Nagy a választék és segítőkészek (ami szerintem nagy szó manapság...)
  • melcsiw
    nem tudom ti hogy vagytok vele,de ha tél akkor nekem mindig vmi havas hegyvidék jut eszembe...de sajnos,ha most kinézek az ablakon mindent látok,csak havat nem...szerencsére a vizsgaidőszak után megyünk a Magas Tátrába kirándulni:) Viszont a tavalyi bakancsomat kinőttem...nincs vmi ötletek hol érdemes venni?
  • predator1982
    milyet vettél ha megkérdezhetem? és mitől lábbarát?
  • drees
    Jelentem megvettem életem első minőségi ( lábbarát :P ) csizmáját. Elegem lett már az állandó boka- és sarok fájásból, és árban sem volt annyira vészes, fizettem ennél már többet is sima divatcipőre.
  • zeneimádó22
    Hmmm, igen kreatív kérdés :)... szerintem hosszúságra az olyan 10-15 cm-t jelenthet, más néven retikül.
    A második kérdésedre pedig a válasz: én eddig még nem rendeltem, csak vásároltam anno a westendi üzletükben, szóval ez ügyben nem tudok hasznos infóval szolgálni.
  • Gaba94
    Üdv!
    Lenne egy hülye kérdésem, de a táskák méretébe nem vagyok otthon:D
    Szóval ez a cucc XS-es méret, valaki letudná írni, hogy ez centiméterbe milyen adatokat jelent? Legfőképp a hosszúsága érdekelne :)
    Köszi előre is és bocs a hülye kérdés miatt!

A #9843-ban feltüntetett kérdésem arra vonatkozva, hogy az energie.it-ről rendelt-e már valaki? Pontosabban az érdekelne, hogy bankkártyás fizetésen kívül lehet-e még máshogy fizetni, pl moneybookersen vagy ilyesmin? Köszi.
  • orsi871106
    Az örök dilemma...nincs szükségem rá, DE AKAROOOM! Hétvégén pechemre betévedtem a westendbe és 5 perc alatt szerelmes lettem vagy 2 norvég mintás pulcsiba és egy csipkés blúzba a Tally-ben. 1 hét múlva megyünk síelni, tehát most aztán tényleg lakatot kéne tennem a pénztárcámra, csak hát már el is képzeltem magam a pihe puha kötött pullóverecskében amint forralt bort szürcsölgetek egy francia hüttében...hmmm
  • Gaba94
    Rendelt már valaki innen?
  • predator1982
    mondjuk én legutóbb ott egy klassz sálat találtam, meg bolerot, nagyon jó áron:-) tudom nem nagy cuccok, de én ennek is örültem nagyon:-)
  • jezjezjez
    Persze hisz ők is tudják, hogy mi az igazán fogós áru, ami tetszik az embereknek.
  • mámászítá
    A premierben amúgy tényleg jó kis akciók szoktak lenni, bár tény ami tény én is szoktam "horribile" árakat látni és pechemre pont azok szoktak igazán tetszeni.
  • AgyAnnnnnna
    pedig a premierbe tényleg jó árak vannak szerintem, ha az ottani is sok, annál már csak a kínai piac van lejjebb árban is meg mindenhogy
  • jezjezjez
    Jaja, C&A nem éppen az igazi erre a célra, de azért ott is küörül lehet nézni. Meg hamár kinézek egy bevásárlóközpontba, akkor nem csak ott vásárolok. :) Premierben is mindenhol szétnézek. Bár néha vadárakat látok, de azért jó etetni egy kicsit a szememet.
  • predator1982
    hát ott én alig találok értelmes cuccot...
  • mámászítá
    Akkor már inkább C&A !!! Ott sokkal több minden van és ahhoz képest, hogy a bevásárlóközpontokban találhatóak igen olcsók ott a cuccok.
  • jezjezjez
    Devergoba vásároltam még régebben. Csak mostanság nem igazán szoktam fogni magam és tudatosan elmenni a vásárolni.
  • predator1982
    new yorkerben nem is mindig lehet találni értelmes ruhát, én mostanában ezt vettem észre, de ez mondjuk izlés kérdése is. ha valaki szokott jeans clubban vásárolni, most nagy leárazások vannak ott is, tudom ajánlani, ki lehet fogni jó cuccokat:-) zárójelben megjegyzem tényleg a jó minőségű cuccokat ki kell fogni, nekem volt columbia gatyám, nem volt olcsó, és alig egy évet birt, elszakadt, kikopott az anyag...
  • jezjezjez
    Csak van olyan ruha, ami a durva intenzitást is kibírja. :P És ti milyen márkaboltokban szoktatok vásárolni, amúgy?
  • AgyAnnnnnna
    Mondjuk hogy egy ruha meddig bírja, nem kizárólag az anyagán múlik, hanem azon is, milyen 'intenzitással' hordod :D