10072
  • Jagumo
    8-9
  • Csuhai G
    2. és 4.
    Mondjuk a másodikat csak buliba venném fel. :)
  • Brolly
    király!
    am mennyiért adod el vagy bolti áron dobod, csak úgy kíváncsiságból kérdezem:P
  • Gnome
    nekem a harmadik jön be...az első is jó csak beugrik róla győzike festékes gatyája és rögtön felfordul a gyomrom...a második ultrahypertrendye szal nemadja nagyon.
  • Jagumo
    direkt töredezett :)
  • Jagumo
    egyépként ha valakit érdekel egy 'Energie öv bőr bolti ára 16990 volt hibátlan állapontban akkor eladó :)

itt egy kép, (netről van a kép)

a szíja barna és ilyen töredezett.

• Jagumo
    a 2.-al angyon felbasznám töriranárom agyát nagyon beszólna, mondju a a többire is , már csak ezért is vennem kel eggyet :D
  • Jagumo
    1. meg a 3. a 4. túl egyszerü, a második meg tul brutál, de nagyon jók azok is :)
  • Viktorr
    Az első a a legjobb,szerintem!
  • Jagumo
    a 4 közül 1-et biztos veszek! nem is tudtam hog yza A&F ilyen farmereket csinál, á :D köszi szépen!

• Jagumo
    baszod, kössz áááááá milyen farmerek geci :D nagyon brutál!
  • Jagumo
    Playersroom-ban is kapsz, 10000 forint egy póló, de ha érdekel akkor Alterego-ban is megnézheted, ott vannak ilyen használt márksás cuccok potom pénzért pl: Armani gatya 4000 forint meg Fred Perry pólók 3000 forint meg Lacoste de án ott ruhát nemnagyon veszek mert márkásak de nemnéznek kijól nagyon kell kereseni cuccot hogy jót kapj (legalábbis nekem), kivéve a Converse cuccok azok eredetik, azért tudom mert ottvettem Converse táskát 10000 helyett 8800-ér :)
  • Gnome
    Krisztina krt 23 na nemmindha eltudnál bóklászni:P...pulcsi max huszas lehet..ajánlom még ezt a linket ha márkabzie vagy:P
  • Viktorr
    Köszi!
    Jártál már ott?Nemtudod pulcsik milyen árban vannak?
  • Gnome
    Moszkva tér, krisztina körút
  • Viktorr
    Hali!
    Abercrombie cuccokat hol lehet kapni?
  • The Garrett
    mert ha csak 8k lenne. Hetvegen voltam bécsben ott néztem az ilyen F1 es puma ingeket, 80-90EUR nál kezdődtek. :/ igaz nem bwm-s volt hanem ferrari-s. Itthon nem nagyon láttam ilyeneket a puma boltokban.
  • greg benz
    Háát.. azért elég húzós 8 rugó egy pólóért:D Mondjuk puma meg minden,az biztos:P
  • Jagumo
    az tényleg nemdrága :)
  • Jagumo
    ez pl gecijóár szerintem
  • greg benz
    Most ezzel szemezek,postával 4000..és nem tűnik rossznak

• Jagumo
    Ezt is nézdmeg, itt is vannak BMW cuccok itt olcsóbb
  • greg benz
    looool,hát ennyiért tuti nem fogok venni
  • Jagumo
    Ejha találtam pólókat, csak kicsit drágák :DDD ezér már szerintem márkásat is lehet, de pesze kinek a pap kinek a papné
  • Jagumo
    passz, talán pumába nézd meg mert ott van támodatónak, esetleg akkor ott meg talál valami Forma1-es webshopban
  • greg benz
    Senki?
  • greg benz
    Sziasztok!

Bmw-s pólókat,ingeket hol lehet kapni jó áron,nem gagyit,nem tudtok véletlenül segíteni?

ilyesmire gondolok:

Előre is köszi!
  • Jagumo
    kössz :)
  • geristar
    Hát a legalsó részen ahol van a saxoo bolt is. Ott van majdnem egymás mellett 3bolt is ahol kapható egy pár póló és öv is.
    Bemész a főbejáraton lemész a mozgólépcsőn és elindulsz a kajáldák felé, 50m múlva ott lesz jobb oldalt.
  • gotchaaa
    Én igen.
  • Jagumo
    nemszeretem a HT-t :D
  • gotchaaa
    Hétfőn este rendeltem tőlük két pulcsit, már itt is vannak. :)
  • Jagumo
    na erre énis kiváncsi vagyok :)
  • Csuhai G
    Westendben Ed Hardy? Hol?
  • geristar
    A west end-ben is vehetsz ott 5000-10.000ft között mozog!
  • Jagumo
    Nekem is van egy Retro pólóm és ugyan ez a felirat rajta. Deathh Before Dishonor, és kb a minta is hasonló, véletelen egybeesés vagy copyzás? :DDDDD

• Jagumo
    tudja valaki hogy az Ed Hardy pólók milyen árfekvésben vannak? Bécsi úton van 1 bolt, majd megkellene nézni .
  • OPM
    az első, egyértelműen!

soha nem volt még fekete utcai cipőm :)
  • Csuhai G
    Fekete fűzővel jobban tetszene a második.
  • zoltan93
    nekemis csak a fűző szur szemet de azt lehet cserélni. fekete fűzővel is az 1.?