Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ja és ezeket a Dolce&Gabbana meg Armani feliratú pólókat nem várja el senki. Ha valakinek van egy rendes nadrágja, rendes ingje meg egy rendes pulóvere, az már bõven elég bárhová, szerintem azért itt senki nincs olyan pozícióban, hogy elvárnák a 30k-s inget meg a nemtomhány k-s öltönyt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
így van
lehetsz bármilyen gazdag ha tajparaszt vagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
A régi ht cuccaim nekem is mûködnek még, de a pár évvel késõbbiek szinte azonnal bolyhosodtak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
Meg az, hogy mennyire vagy bunkó. Persze ez is csak bizonyos körökben.
De lehet drága ruhád meg drága autód, ha egy értelmes mondatot nem tudsz összedobni magyarul. Na jó, ez egy kicsit túlzás volt, de a kommunikáció ennek ellenére nagyon fontos, ha valaki megjelenik vahaol. Kell tudni köszönni, magázódni, nem szabad túl hangosan beszélni, de túl halkan sem, nem kell túl tolakodónak lenni, de azért érdeklõdni kell mások felõl. Ezek sokkal fontosabbak, mint a ruha meg az autó, ha meg kell jelleni valahol.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
dobd ki mind! 😊

Mike
és méeg egy dolog
tizenévesen lehet, hogy fontos a ruha, de késõbb már nem érdekel senkit
max az hogy van-e úszómedencéd, meg milyen kocsid
meg kinél csináltattad a szmokingod, ha nõ vagy, a ruháid
de ez is csak bizonyos körökben

Taranov
Egy olyan nõnek, aki valamilyen magas pozícióban van, fogadásokra jár, még oké, hogy sok estélyi ruha kell, amiket ráadásul saját maga készíttet, de azért egy férfinak szerintem nem kell egy jó öltönynél több.

prezi
Heavy Tools teljesen jo, régi termékei vannak, mai napig jok !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Mike
csak megemlítettem az itt megjelenteknek
nekem erre nincs ennyi elszórható zsém
konfekció alapból szar, ha egyedileg akarsz öltözni
az évi 365 teljes ruházatról nem is beszélve, ezzel eltartasz pár textilest

Taranov
Mondjuk a Lacoste tényleg tömegtermék, de az is biztos, hogy csak Magyarországon ilyen státusszimbólum, nyugatabbra egyszerûen természetes, hogy ilyenben járnak az emberek, nem akar senki azért többnek látszani másoknál.
Azt meg azért ne mondd, hogy egy neves tervezõ által készített konfekció szar.
Jópofa lenne, ha egy Armani öltöny szarnak számítana bárhol is, szóval szerintem ez csak neked szar, ami eléggé meglepõ, mert nem hiszem, hogy úgy a mindennapokban annyira nagyon igényes lennél ezekre a dolgokra.

Mike
amilyen számok itt röpködnek, és veritek magatokat a Lacoste szarokra, illetve minden turka ami nem 50k, én bizony ha számolatlanul szórnáma pénzt göncökre, akkor egyedi, iparmûvész által klszített cuccokban járnék, nem pedig a konfekció szarokban, amit olyan nagyra tartotok
öltönyt a szabónál, hozzá való cipõ is kézzel, efgyedileg készülne
ha már olyan igényesnek akartok látszani

Taranov
Igen, az nem gázos.

Mike
vagy mûpiszkos, mûszakadt

Mike
itt mindig okosodok
eddig nem tudtam hogy HT turkáló szint, ej, megyek elégetem ezeket azonnal

ha valaki lenne olyan kedves és adna havi egy százast, akkor minden hónapban vehetnék magamnak akár 2 pólót is, és nem kéne a turkálóból öltöznöm

Mike
gondolom amit egyszer felvett, megy a tûzbe

Taranov
Hát mondjuk igen, ha csak a szekrényben áll, akkor jobban megunja az ember szerintem. Azt meg senki nem csinálja, hogy vesz egy ruhát, egyszer felveszi, aztán elajándékozza a rászorulóknak.

sapkafej
meg ha veszek vmi jót, akkor nagyon sokszor fel akarom venni, nem azzal janizni, hogy minden nap új ruha

György

Taranov
Ezt abszolút osztom. Az a fontos, hogy valakinek ízlése legyen és türelme vásárolni. így abszolút jól fel lehet öltözni nem márkás cuccokból is, és természetesen aki direkt azt nézi, hogy a másik milyen márkát hord, az hülye, nem kell ezt ragozni.
Ettõl függetlenül szerintem aki szeret erre költeni, annak azért élvezetet jelenthetnek ezek a drága boltok, mert vannak különleges és elegáns darabok, még ha Magyarországra nem is hozzák annyira ezeket.
Pl. a Lacoste póló azért futott be ennyire, mert nagyon nagy a színválaszték, megfigyeléseim szerint a hasonló stílusú 6-7000 Ft-os Springfield pólónál könnyebb egy Lacoste póló, jobban szellõzik. Az már más kérdés, hogy manapság azért veszik, mert 20 ezer Ft alatt nem lehet venni.
Egyébként egy férfi járhat szinte mindig ugyanabban a ruhában, csak az a fontos, hogy tiszta legyen és rendes, nem elvárás az, hogy ne legyen rajta kétszer ugyanaz.

A ruhákról nem beszélni kell hanem megvenni õket és hordani. És egy kis tapasztalat: A legdrágább helyeken is vannak szar ruhák (a lacoste felsõk pl úgy gyûrõdnek hogy az botrány), és vannak nagyon jók(ralph lauren póló nagyon szép is, nagyon jó is). Az olcsóbb, de még márkás cuccok(pl.Aboriginal, Heavy tools) a legnagyobb átbaszás a világon, ezresekbe kerülnek, viszont kb turis minõségûek. Aki viszont a legolcsóbb kategóriában otthon van(turi, piac, bazárok) fillérekért tud full divatos és gazdag ruhatárra szert tenni. Csaj oszt.társam pl királyul néz ki ilyen cuccokban + szinte sosincs 2x ua az ruha rajta.

Mike
valamilyen szinten egyteértek mert anno volt egy eche made in usa wranglerem, mérföldekkel jobb volt mint az itthoni vagy a mostani török

Lteebee
A világmárkák Olaszországban is világmárkák.
Egy GAS nadrág nem lesz olcsóbb, sõt, valszeg 5-10-15%-kal még drágább is.
A választék valóban nagyobb és véleményem szerint egy rakás gyártónak vannak elsõosztályú és gyengébb minõségû termékei.
Vegyél egy replayt olaszországban és egyet itthon (persze ez remélhetõleg csak teoretikus, mert nekem nem tetszenek), tapintásra megmondod, melyiket készítették a csicskáknak, mert a birkák megveszik ezt is és még örülnek is.

Taranov
Milánóba sajnos még nem jutottam el, de Firenzében idény nyáron azt vettem észre, hogy a belvárosban Roberto Cavalli, GAS, Armani boltok vannak, óriási a választék, nagyon jó a kiszolgálás, de az árak nem voltak mérsékeltebbek az itthoniaknál. Legalábbis amit én láttam.
Hát nem olcsó mulatság elutazni Milánóba vagy Firenzébe vásárolni, de teljesen mások ott a körülmények, mint Magyarországon a Westendben vagy a Mammutban. Itt ez az elegáns, ott pedig ilyen bevásárolóközpontok csak a külvárosban vannak. Ez kicsit eltúlozva olyan, minthogy Magyarországon az emberek menekülnek a panelból, Törökországban meg most építik õket.
Azért azt meg kell jegyezni, hogy sok elegáns bolt van Budapesten is a központban, a Váci utcában, az Operánál.

Lteebee
Jó, hogy Olaszországot említed.
200-300 méterre a milánói dómtól (ami elég extra helynek számít) tudsz magadnak olyan ruhákat vásárolni, ami egyrészt jó minõségû, másrészt itthoni szemmel sem drága és nem utolsósorban nem jön szembe, akárhányszor le-, vagy fölmozgólépcsõzöl valahol.

Taranov
Ja meg valószínûleg az extravangásabb ruhadarabokat sem hozzák, mert itt konzervatívabb az ízlés, mint Párizsban vagy Rómában.

Taranov
Szerintem egyszerûen az olcsóbb cuccokat hozzák, a 100 ezer ft-os zakók meg az 50 ezres pulóverek úgysem nagyon találnának gazdára. (Ami nem a magyarok hibája természetesen, csak itt azért mégis alacsonyabb az életszínvonal)
Ezen kívül még azért tûnhet szerényebbnek a kínálat, mert a drága márkák, mint pl. a Lacoste, Luis Vuitton, Hugo Boss, Chanel, Armani stb. kevésbé képviseltetik magukat. Szóval Franciaországban vagy Olaszországban azért is tûnhet nagyobbnak a kínálat, mert mindenhol ilyen fényûzõ cuccokat lát az ember, amiket úgysem vesz meg.

Mike
szerintem nem

Lteebee
4en be kell ülni egy autóba és elmenni külföldre vásárolni, ide csak a maradékot hozzák.

Mike
annyira azért nem szar

magus
felejtsd el szerintem Mo.-n a Benettont

botrányos, hogy milyen szinten szart próbálnak meg eladni itthon. Néha-néha becsúszik egy igazán jó ruhadarab, de amúgy azt, amit az utolsó románnak nem bírtak eladni, azt megpróbálják itthon. tényleg katasztrofiális, hogy mennyire nem hozzák be ide a jó cuccokat

Csuhai G
Valamelyik téli Saxoo kollekcióban volt hasonló kabát.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

neevous
Sziasztok!
Esetleg láttatok valahol Bp.-n hasonló fazonú kabátot? Ha esetleg van tippetek a márkát illetõen, azt is jól jönne😊

Taranov
Hogyne árulna.

az itthoni Benetton árúl férfi cuccokat is? Most néztem meg a nemzetközi lapjukat és krva jó a õszi/téli kollekció.

yo nigga!

mark oh

ezt akettö cipöt használom.imádom öket.
az utobit(icon smooth) én vettem meg az utolsot,tavalyi model,de még maradt 1db a raktárban az árkádban.

Choke off

mark oh

ezt a cipöt keresem,már jo régi.de kell!

Choke off

Mike at home
😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

prezi
szaros 😄

Taranov
Örülj neki, hogy suliba járhatsz, majd ha felnõsz, meglátod, milyen lesz dolgozni 😊

Mike at home
semmi, elkezdõdött a rohadt suli

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
hi, mizújs?

Mike at home
hi

Taranov
😞(
És mi volt még?
Egyébként a Springfield egy kicsit tömegmárka Mo-n, de annyival olcsóbb, hogy inkább én is azt választanám.
A Saxoo meg elég jó cuccokat csinál, ráadásul a magyar gazdaságot támogatod vele 😊

Csuhai G
Nah tegnap voltam a Westendben lévõ Lacoste boltban. Megérkezett végre az õszi-téli kollekció, de a sokak által várt "Calorie" hosszú ujjú póló nem jött meg, és nem is fog. Legalábbis kék színben. Piros-sárga színben mintha láttam volna, de már csak 1 darab volt belõle és ha a szemem nem csalt akkor 40.000 FT-ért adták.
Nagyot csalódtam, de az árából inkább veszek 1 Saxoo pólót, 1 Springfield pulcsit és 1 Spf farmerkabátot. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Helóka Mindenkinek!
Ha bárkit érdekel eredeti GAP vagy Old Navy ruházat, írjatok!
Az USA-ból kapom a holmikat.Nagyon jó áron! A rucikat meg tudjátok nézni az interneten.
prezi
ugyanilyen van nekem is csak fekete-fehérbe 😄

Brolly
Ma vettem, utolsó darab😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ghost cb
találtam is itt egy pulcsit magamnak 160 USD-ért 😞 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

R0sc0
dö klozet

Sziasztok vannak márkás cuccaim!DADA G-UNIT! Ilyenre gondolok olcsón
minden héten jönnek nekem Új cuccok a nagybáttyámtól külföldrõl ezért mindig van valami jó cucc és sok pólók nadrágok övek stb.
Olcsón egy pólót 4500ft-ért adok! Máshol látod 6-7-8 ezerért is!
Eredeti!MSN-em:[email protected]
Azért adom el mert rosszak a méretek!
Vegyél fel!Nagyon sok jó cuccom van!
Budapesti vagyok!