10072
  • Csuhai G
    Nem az én stílusom, de bejövős!
  • Csuhai G
    Most akarok majd télre venni cipőt, és a Vagabond kollekcióját nézegettem. Szerintetek a 3 cipő közül melyik néz ki a legjobban?
    egy
    kettő
    három

+ venni szeretnék télre egy jó szövetkabátot. Eddig a Saxoonak minden évben nagyon jó szövetkabátjai vannak, viszont elég drágák. Tudtok még mondani 1-2 jó helyet ahol majd találhatok?
  • gotchaaa

• Jagumo
    Éberkrombi and Ficcs
  • Jagumo
    egyéként a Scotch And Soda-át hogy kell jól kiejteni

Szkoccs end Szóda?

és az Abercrombie & Fitch azt se tudom biztosan talán:

Éberkrombi and Ficcs? :D ha valaki leírja így ahogy ejteni kell megköszönöm :)
  • Jagumo
    ez a hozzászólás :)
  • Jagumo
    ezt az oldalt talátam, bár elég ratyi cuccok, de a hivatalos oldalon tényleg jó nacik vannak.

a A|X farmerek hasonlítanak kicsit lejebb a A&F farmerekre és olyanokat lehet ka itthonis :)
  • GTheo
    Armani Exchange cuccokat hol lehet kapni magyarországon? Eléggé bejövősek :)
  • Gunnersboy
    jaja, pedig sztem jól néz ki..
  • Brolly
    ilyen van havernak, hát nem csodálkozom, hogy nem áll jól, ritka az akinek jól áll
  • hairdresser
    feketében
  • hairdresser
    police
  • hairdresser
  • Gnome
    rakd be ide a képet...egyébként rejtettebben is reklámozhatnál ám...nemvagy banfélő látom^^
  • hairdresser
    eladó 2008 as police fémkeretes napszemüveg,ajcsiba kaptam de nem áll jól ezért eladdnám akit érdekel privzzen és küldök képet
  • prezi
    Köszi a válaszokat!

Ma végülis sikerült elutalni az ipsének az összeget, remélem hamar megérkezik :) vettem egy diesel polot 1.5k
  • Cat #7410
    bpterkep.index.hu

A Moszkva térnél van.
  • Jagumo
    Krisztina körút 23?? oda hogykell eljutni hogy lehet? igaz majdnem pesten lakok ,gödön, pestől 20km, meg 9 évig éltem pesten, de nemvagyok jártas annyira pesten :D
  • Jagumo
    jujj derossz :( de A&F bolt holisvan? :D visszaolvasok kicsit mintha valaki írta vola :)
  • cargame
    Beszarok h nem lehet rendelni A&F-tol ide Romaniaba :S
  • cargame
    Igazad van vegulis :)
  • neevous
    Nemtudom...én próba nélkül soha nem vennék farmert.
  • cargame
    Huh ilyeneket lehet rendelni neten????
  • neevous
    Ha utalsz, akkor másnap a számláján kell lennie és az a gyakorlat ha megérkezik a srácnak, akkor aznap postázza is. Innentől kezdve a magyar postától függ, hogy mikor ér hozzád a cucc, vagy egyáltalán hozzád elér-e és nem tetszik meg a csomagod a postásnak.
    Mondjuk még csak személyes átvétellel vettem a vaterán akármit is. Találkoztuk, megnézed a cuccot, kp-val fizetsz. Így a legtisztább szvsz.
  • Csuhai G
    Minden az eladó és a vevő rugalmasságától függ. Legjobb esetekben:

Készpénz: még az aukció megnyerésének napján megbeszéltek egy találkozót, tehát akár már aznap este.

Banki átutalás: utalod a pénzt, ő feladja a csomagot + posta 1-2 nap. Legszerencsésebb esetben 2 nap az egész, de ez sajnos nagyon ritka.

Postai utánvétel: feladja az eladó postán a csomagot, és 1-2 napon belül ott is van. Jobb esetben már az aukció megnyerése utáni napon készhez foghatod a csomagot.

A postai utánvétel a legtisztább, legkényelmesebb, leggyorsabb módja az aukció lebonyolításának, ugyanakkor ez a legdrágább (tudtommal 1050FT).
  • Gunnersboy
    én vettem onnan egyszer egy polot, átutalásos fizetéssel, átutalást követően 2 napon belűl megjött, korrekt volt az eladó is :)
  • prezi
  • prezi
    akkor le tudnád írni kb mikor kapok készhez valamit attol függően melyik fizetési módot választom ?%!
  • neevous
    Esetleg tudok segíteni:)
  • prezi
    jah és nem farmert akarok venni
  • prezi
    vaterás dolgokban jártas valaki ? :o
  • Cat #7395
    én tökingyen kilyukasztom bárkinek a farmerját, még meg is szaggatom kicsit, ha kell. Felárért te magad tépheted ki a kutyám szájából.

De lehet inkább elkérem az alattunk lakó festő srác 3 éves munkaruháját, és felrakom vaterára 35ezerért. Egyedi darab.
  • neevous
    A 4U boltokban.
  • Viktorr
    Scoth and Soda ruhákat hol lehet kapni?Vidéken valahol esetleg_?
  • LordVenom
    Nekem hasonló van valahol a padláson,ingyen a tiéd...
  • Jagumo
    de most hogy megtudatm hogy az A&F ilyen gatyákat gyárt , és az A&F cuccok nemrosszak minőségben sőőt :D
  • Jagumo
    jaja, Millionare gatya 30k és nemis olyan jó akkor már inkább Energie...
  • Gnome
    4Uban nagyon elszálltak az árak és azagáz, h annyi pénzért néha nem a megfelelő minőséget kapod(szóserólla iszonyatjó cuccaik vannak)....árügyileg az A&F felett van...
  • Jagumo
    olcsóbb, és azért jobb , nekem van egy oly Scotch and Soda pólóm ilyen türiz zöld talán vagy nemtom milyen szinü és egy kalapos papagály van rajata és rávan írva a márkanév, annyira aranyos :D féláron vettem 5000-ér :))
  • neevous
    Scotch & Soda sztájl :)))