Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
"És ha majd nem anyuciék fogják mindezt finanszírozni, vajon akkor is meg tudod majd ezeket venni? "

"Na ja, a mai fiatalok arról híresek, (hogy spórolnak) ha össze is gyûjtött ennyit (amit kötve hiszek) akkor pont 3 db göncre fogják elverni. Az a baj, hogy míg õ megteheti hogy ennyit ad ki egy ruháért, addig van aki azt sem tudja mit eszik holnap"

"én megdolgoztam azért amim van. Nekem nem rakta a seggem alá anyuci meg apuci a házat meg a kocsit."

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vica2
én nem is írtam olyat, még burkoltan sem

Mike at home
de veled sem értek egyet, amikor olyat irsz, hogy egy gyerek nem vehet semmit, mert nem õ kereste rá a pénzt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én a kiforratlan sznobságukon gúnyolódtam
ugynis szerintem onnan indul a dolog, hogyha annyira számít, hogy egyedi legyen, meg drága, meg különleges, akkor nem veszek fel konfekciót

prezi
és ennek semmi köze sincs a ruhákhoz (max a CCCP) 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

vica2
800 ft-os pulcsit nem veszek, az túl olcsó és akkor tuti nem menõ. Amúgy meg ahogy mások én is csak a véleményemet mondom el a márkás ruhákról, nem osztom a lapot senkinek, nem hiszem hogy leugattam volna bárkit is, ja és igen igazad van nem én találtam fel a spanyol viaszt. De te sem, úgyhogy kár is vergõdnöd. De sajnos nap mint nap látom, mi az a pofátlan gazdagság, mert sajnos olyan környezetben élek, olyanok vesznek körül, akiknek az a legégetõbb problémája, hogy ma vajon melyik autóval menjek dolgozni, a Bmw-vel vagy az Audi-val. Vagy esetleg beüljön egy szaros Octaviába.

vica2
Én sem azért írtam mert bárkit is irigyelnék itt (ha akarnám meg vehetném, de hülye lennék annyit kiadni rá), inkább szánalmas, hogy az embereket hogy be lehet csapni. És ahogy te is írtad én is csak gúnyolódok a sznobságukon. Na de ahogy látom, te sem értesz velük 100%-osan egyet. Csak épp te jobban csomagolod a dolgot.

Mike at home
jól dolgoznak a marketingesek 😊
a Levi's 50x ezer éves cucc, és még mindig veszitek 😊

"soha az életbe nem vennék fel egy buffalot, vagy energie cuccot"
no ez meg az a rész amit majd kinõttök 😊

Mike at home
hol látsz te ebben politikát?
szocializmus, kommunizmus?
ebben semmi politika nincs, egyszerüen a kommunizmus az a társadalmi rend, ahol mindeki egynelõ, mindeki egyenlõ mértékben osztozik a javakból, illetve minden a közösségé, senkinek nincs semmilyen magántulajdona

magus
nekem például fontos a márka, soha az életbe nem vennék fel egy buffalot, vagy energie cuccot, mert társítom azokkal a számomra unszimpatikus emberekkel, akik hordják, és nem azért szeretem a levist, mert drága és most nagyon menõ (na ez aztán tényleg a vicc netovábbja) leszek azzal, hogy egy drága cucc van rajtam, hanem mert jól néz ki és pozitiv a márka megítélése a szememben.

magus
nem hiszem el, hogy ezen nem képes túllépni valaki... nem az a lényeg, hogy ez mennyire éri meg, hidd el a 800 ft-os pulover sem éri meg neked, itt ezen már rég túlléphetünk azt hiszem, nem te találtad fel a spanyol viaszt ezzel.
a fél milliós tag heuer órának sem az a célja, hogy lássák, hogy te neked van érzéked, hogy megvedd a legjobb ár-arányban lévõt, hanem, hogy lássák, hogy te megvehetsz félmillióért egy órát. ez már a luxus kategóriát súrolja szerintem, ez engem nem érint.
attól még hogy én nem tehetem meg, hogy veszek egy tag heuert, nem fogok a magyarságommal dobálódzni és egyenként a kurva anyját kívánni mindenkinek akinek ez kapásból megadatott szülõk által, nekem meg még úgysem, hogy dolgoztam. jah, kegyetlen világ, van aki fenn van aki lenn.
29 évesen azért ennyire még ne tekintsd magad nagy öregnek, nem hiszem, hogy itt bárkinek is az anyja lehetnél. pláne ha nem veszed a lapot ahogy látom.
és amúgy távol álljon tõlem, hogy társadalmi rétegekbe szorítsam a nehéz munkától megfáradt lelkedet, de ahogy látom te még nem láttad mi az, hogy pofátlan gazdagság, ha egy 14 ezres pulcsira ugrasz

prezi
ajj ne legyen már mindig politika a vége :|...
inkabb irjatok valami tapasztalatot a Hervis-rõl, most fog nyílni itt is (vuhu) és Sherpa dzseki 17k reklám áron van!. hmm 😄

Mike at home
vesznek!
az turi szint
nem én irtam, olvasni is kéne a topikot, nem csak irni
van akinek a 15k turkáló szint
nekem nem, vannak akiknek meg igen
ilyen ez a világ
can aki 20 ávesen meg tud venni egy 10 milkás autót, más egy élet alatt sem
nem vagyunk egyformák
és taranovnak igaza volt, de én annyival megfejelném, hogy nem szocializmus, hanem kommunizmus

Mike at home
ja szal akinek anyuci apuci segge alá rajta, mellesleg meg mondjuk 14-15 éves, az húzza meg magát, járjon secondhand cuccokban, mert nem õ kereste meg a pénzt?
mi a véleményed ezek után részvényrõl, bankbetétrõl?
én nem veszek megamnak 50k-ért egy pólót, még ha megengedhetném magamnak akkor sem, de nem irigylem másoktól (max kicsit gúnyolódok a kezdetleges sznobságukon)
másrészrõl elég felnõtt vagy ahhoz, hogy tudd, nem turkálunk más zsebében, mindenki arra költi a pénzét aire akarja, ha a gyerekemnek 30k-ért veszek legot, és ezt egy topikban leirom, az épp annyira magánügyem, mint hogy lego helyett gatyát veszek a kölöknek
a kedves szülõ sem lopta a pénzt, dolgozott érte
a srác pedig nem kivagyiskodott, egyszerüen beirta miket vett

vica2
na a továbbiakban nyugodtan folytathatjátok a dumcsit arról hogy ki mennyiért vett göncöt magának én meg majd a háttérben jót röhögök azon hogy milyen menõk vagytok annyi pénzért<#hehe>

vica2
hát már ne is haragudj de neked nagyon el van szállva az agyad, egy 15 ezres gatya vagy pulcsi neked turi szint? szerintem te alaposan elnéztél valamit....

vica2
400-500% haszon? hát akkor drága barátom téged jól átpasztak a játékboltban <#hehe>

vica2
Tudod úgy van képem a szobában ülni, hogy én megdolgoztam azért amim van. Nekem nem rakta a seggem alá anyuci meg apuci a házat meg a kocsit. Azt én meg a párom teremtettük meg magunknak, úgy hogy 17 éves korom óta dolgozom.
A szocializmust meg nagyon nem vettem észre magamon mert akkor még igencsak fogalmam sem volt arról hogy mi is megy ebben az országban. Azért annyira nem vagyok még vén a 29 évemmel. Igaz az idejáró többségnek az anyja lehetnék.

Mike at home
és az miért baj?
egyébként sem vesznek 15k-ért nagyon semmit
az turi szint

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTheo
Tom Tailor pécsen az árkádban, legkisebb méret XL-es volt... De neten tomtailor oldalán van kisebb...

#6741: És akkor mivan ha õ dupláját keresi? "Mi" meg máson keressük a dupláját, ilyen az élet...

#6745:eggyetértek...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Punker
gyerekjátékokon 400-500% haszon van úgyhogy a gyerekeknek s evegyetek soha semmit mert azon más meggazdagszik......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
El vagyok képedve attól, amit írsz.
Ha valakinek ez az 50 ezer Ft nem hiányzik, miért ne költse el? Miért zavarná, hogy valakinek azon nagy haszna van? Szerintem téged vertek át jól a szocializmusban, de még mindig nem vetted észre, hogy annak a rendszernek vége.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Neked hogy van képed az internet elõtt ülni a szobádban? Van, aki most is egy aluljáróban fagyoskodik. Nem is tudom, hogy bírod magadnak ezt megbocsájtani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csuhai G
És én most azért ne vegyek magamnak márkás ruhát, mert más keres rajta(m)? Nahés? Õ ebbõl él, neki ez a munkája.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Brolly
<#hehe>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

vica2
Jól van drágáim, vegyétek meg ezután is a drága cuccokat, mert attól tuti menõk lesztek. Amúgy meg jól átvernek benneteket, mert az a cucc amit pl. 15 ezerért megvesztek fele annyiba sem kerül a tulajnak. És ezt csak azért mondom mert voltam már márkás cuccokat árusító üzletben eladó és láttam amit láttam. Van hogy duplán adja, mint amennyiért beszerezte. Na mindegy mindenki vegye meg amit akar és amennyiért.

Mike at home
ossz kaját a szegényeknek
vagy az 1x hordott ruhád elégetése helyett vidd el a vöröskeresztnek 😊
aztán majd látod a koldusokon a menõ cuccokat, ehhehe, kemény lenne
közröhely tárgya lennél otthon a faluban
mégis égesd el 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
osztják

egyébként is egy 55k-ért tuhát venni az nem gazdagság
tehát a gazdag szót kicserélném jómódra

Brolly
Ezért ne vegyen drága ruhát egy ember, mert közbe van aki még kaját se tud venni magának... ehhhh
nah akkor mit csináljon az akinek van pénze és megengedhet magának olyan cuccot amit más nem?
jah és képzeld van olyan mai fiatal, ritka de van...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mike at home
ez a topik errõl szól, nem a éhezõ mit eszem holnap emberek osutják meg itt egymással vásárlási tapasztalataikat, elképzeléseiket
el kell fogadni, hogy nem mindenki csóró, és nem bûn gazdagnak lenni

Csuhai G
Diákmunkáról még nem hallottál..?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

akkor már ketten vagyunk,akiknek van ízlése😊

vica2
Na ja, a mai fiatalok arról híresek, (hogy spórolnak) ha össze is gyûjtött ennyit (amit kötve hiszek) akkor pont 3 db göncre fogják elverni. Az a baj, hogy míg õ megteheti hogy ennyit ad ki egy ruháért, addig van aki azt sem tudja mit eszik holnap. Szerintem meg az a szülõ sem normális aki ennyi pénzt ad a kölkének ruhára, fõleg ha csak 3 db-ot vesz. Ja és az sem másodlagos hogy õ kb. fél óra alatt megvette a cuccot, van aki meg ennyiért egész hónapban robotol mint az állat.

Brolly
öööö
1 honnan veszed hogy "anyuciék" finanszírozzák neki? attól hogy nem múlt el 18, attól még spórolhat, nah mind1
2 még ha "anyuciék" is finanszírozzák neki, akkor mi van? miért baj az hogy ha a szülõ ad rá pénzt?

Csuhai G
A pulcsi az tetszik! Hol vetted, mennyibe került, volt S-es méretben? 😊

vica2
És ha majd nem anyuciék fogják mindezt finanszírozni, vajon akkor is meg tudod majd ezeket venni?

ghost cb
jah pont ezt akartam mondani 😄

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Taranov
Szerintem is ott.

Gnome
gas

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ez sajnálatos😞 esetleg nincs külföldi online boltjuk?

Konkréten ez a zakó és nadrág kellene, vagy valami ehhez nagyon hasonló, de fogalmam sincs itthon hol vannak még ilyen jellegû boltok.

a pulcsi jó😊

GTheo
Vettem egy Levis 501 farmert 19 990 Ft
http://www.levisstore.com/product/index.jsp?productId=2595565&cp=2068573.2075200.2075201&parentPage=family

Egy Oakley dzsekit 21 990 Ft
http://oakley.com/pd/4980/16870

Meg egy Tom Tailor pulcsit 13 490 Ft
http://www.tom-tailor.com/index.php?view=produkt&division=7&kategorie=2&unterpunkt=4&bdivision=3&bkategorie=4&bunterpunkt=-1&bmodus=kategorie&farbnummer=8005&artikelnummer=25108640010&s=3ae3ba5e7b5586065371b8f4eb95863bmd3d9446802a44259755d38e6d163e820

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Brolly
<#hehe>
Am t Tom Tailor is drága, bár nekem nem is naon teccik, a farmerokat leszámítva.

GTheo
Ma árkádban körül néztem, Tom Tailorban volt 1 kurvajó farmer meg egy egész jóó pulcsi... Az a baj h XL-es az meg picit nagy :\ Másból XLes kell...

Mike
😄DDD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

prezi
felgyútom 😄DDSA

Mike
aha
és képes voltál többször is felvenni?
pfuj

prezi
jah mostanában eléggé populáris lett :C
régi deszkásabb cuccai viszont elég jok, birják a strapát... pl ez a HT felsõm elég minimal😊

szeretem <#alien>

A ht-rõl nem úgy értettem, hogy rossz, nem bírja a strapát, hanem hogy az összes ruhájuk egy basic polo, amire rányomnak egy random mintát. Mintha egy pólóminta-tervezõ programmal csinálták volna, 10mp alatt. Az meg még durvább hogy tegnap bementem a már említett aboriginalba, és ott is ez van. A felsõik mind egyszerû formájúak egyszerû anyagból, csak a gagyi mintában térnek el egymástól, semmi stílus. Ez nekem nem ér meg 5-6ezret, fõleg ha máshol ennyi pénzbõl vehetnék 3-4 tök divatos felsõt is.

Mike
simán kinézhetnek a társaságból
bár szerintem a férfiak erre annyira nem adnak mint a nõk