Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Na ja, a mai fiatalok arról híresek, (hogy spórolnak) ha össze is gyûjtött ennyit (amit kötve hiszek) akkor pont 3 db göncre fogják elverni. Az a baj, hogy míg õ megteheti hogy ennyit ad ki egy ruháért, addig van aki azt sem tudja mit eszik holnap"
"én megdolgoztam azért amim van. Nekem nem rakta a seggem alá anyuci meg apuci a házat meg a kocsit."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ugynis szerintem onnan indul a dolog, hogyha annyira számít, hogy egyedi legyen, meg drága, meg különleges, akkor nem veszek fel konfekciót
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a Levi's 50x ezer éves cucc, és még mindig veszitek 😊
"soha az életbe nem vennék fel egy buffalot, vagy energie cuccot"
no ez meg az a rész amit majd kinõttök 😊
szocializmus, kommunizmus?
ebben semmi politika nincs, egyszerüen a kommunizmus az a társadalmi rend, ahol mindeki egynelõ, mindeki egyenlõ mértékben osztozik a javakból, illetve minden a közösségé, senkinek nincs semmilyen magántulajdona
a fél milliós tag heuer órának sem az a célja, hogy lássák, hogy te neked van érzéked, hogy megvedd a legjobb ár-arányban lévõt, hanem, hogy lássák, hogy te megvehetsz félmillióért egy órát. ez már a luxus kategóriát súrolja szerintem, ez engem nem érint.
attól még hogy én nem tehetem meg, hogy veszek egy tag heuert, nem fogok a magyarságommal dobálódzni és egyenként a kurva anyját kívánni mindenkinek akinek ez kapásból megadatott szülõk által, nekem meg még úgysem, hogy dolgoztam. jah, kegyetlen világ, van aki fenn van aki lenn.
29 évesen azért ennyire még ne tekintsd magad nagy öregnek, nem hiszem, hogy itt bárkinek is az anyja lehetnél. pláne ha nem veszed a lapot ahogy látom.
és amúgy távol álljon tõlem, hogy társadalmi rétegekbe szorítsam a nehéz munkától megfáradt lelkedet, de ahogy látom te még nem láttad mi az, hogy pofátlan gazdagság, ha egy 14 ezres pulcsira ugrasz
inkabb irjatok valami tapasztalatot a Hervis-rõl, most fog nyílni itt is (vuhu) és Sherpa dzseki 17k reklám áron van!. hmm 😄
az turi szint
nem én irtam, olvasni is kéne a topikot, nem csak irni
van akinek a 15k turkáló szint
nekem nem, vannak akiknek meg igen
ilyen ez a világ
can aki 20 ávesen meg tud venni egy 10 milkás autót, más egy élet alatt sem
nem vagyunk egyformák
és taranovnak igaza volt, de én annyival megfejelném, hogy nem szocializmus, hanem kommunizmus
mi a véleményed ezek után részvényrõl, bankbetétrõl?
én nem veszek megamnak 50k-ért egy pólót, még ha megengedhetném magamnak akkor sem, de nem irigylem másoktól (max kicsit gúnyolódok a kezdetleges sznobságukon)
másrészrõl elég felnõtt vagy ahhoz, hogy tudd, nem turkálunk más zsebében, mindenki arra költi a pénzét aire akarja, ha a gyerekemnek 30k-ért veszek legot, és ezt egy topikban leirom, az épp annyira magánügyem, mint hogy lego helyett gatyát veszek a kölöknek
a kedves szülõ sem lopta a pénzt, dolgozott érte
a srác pedig nem kivagyiskodott, egyszerüen beirta miket vett
A szocializmust meg nagyon nem vettem észre magamon mert akkor még igencsak fogalmam sem volt arról hogy mi is megy ebben az országban. Azért annyira nem vagyok még vén a 29 évemmel. Igaz az idejáró többségnek az anyja lehetnék.
egyébként sem vesznek 15k-ért nagyon semmit
az turi szint
#6741: És akkor mivan ha õ dupláját keresi? "Mi" meg máson keressük a dupláját, ilyen az élet...
#6745:eggyetértek...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha valakinek ez az 50 ezer Ft nem hiányzik, miért ne költse el? Miért zavarná, hogy valakinek azon nagy haszna van? Szerintem téged vertek át jól a szocializmusban, de még mindig nem vetted észre, hogy annak a rendszernek vége.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
vagy az 1x hordott ruhád elégetése helyett vidd el a vöröskeresztnek 😊
aztán majd látod a koldusokon a menõ cuccokat, ehhehe, kemény lenne
közröhely tárgya lennél otthon a faluban
mégis égesd el 😊
egyébként is egy 55k-ért tuhát venni az nem gazdagság
tehát a gazdag szót kicserélném jómódra
nah akkor mit csináljon az akinek van pénze és megengedhet magának olyan cuccot amit más nem?
jah és képzeld van olyan mai fiatal, ritka de van...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
el kell fogadni, hogy nem mindenki csóró, és nem bûn gazdagnak lenni
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
1 honnan veszed hogy "anyuciék" finanszírozzák neki? attól hogy nem múlt el 18, attól még spórolhat, nah mind1
2 még ha "anyuciék" is finanszírozzák neki, akkor mi van? miért baj az hogy ha a szülõ ad rá pénzt?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Konkréten ez a zakó és nadrág kellene, vagy valami ehhez nagyon hasonló, de fogalmam sincs itthon hol vannak még ilyen jellegû boltok.
http://www.levisstore.com/product/index.jsp?productId=2595565&cp=2068573.2075200.2075201&parentPage=family
Egy Oakley dzsekit 21 990 Ft
http://oakley.com/pd/4980/16870
Meg egy Tom Tailor pulcsit 13 490 Ft
http://www.tom-tailor.com/index.php?view=produkt&division=7&kategorie=2&unterpunkt=4&bdivision=3&bkategorie=4&bunterpunkt=-1&bmodus=kategorie&farbnummer=8005&artikelnummer=25108640010&s=3ae3ba5e7b5586065371b8f4eb95863bmd3d9446802a44259755d38e6d163e820
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Am t Tom Tailor is drága, bár nekem nem is naon teccik, a farmerokat leszámítva.
régi deszkásabb cuccai viszont elég jok, birják a strapát... pl ez a HT felsõm elég minimal😊
szeretem <#alien>#alien>