10072
-
#7426 Nem az én stílusom, de bejövős! -
#7425 Most akarok majd télre venni cipőt, és a Vagabond kollekcióját nézegettem. Szerintetek a 3 cipő közül melyik néz ki a legjobban?
egy
kettő
három
+ venni szeretnék télre egy jó szövetkabátot. Eddig a Saxoonak minden évben nagyon jó szövetkabátjai vannak, viszont elég drágák. Tudtok még mondani 1-2 jó helyet ahol majd találhatok? -
gotchaaa #7424
-
#7423 Éberkrombi and Ficcs -
#7422 egyéként a Scotch And Soda-át hogy kell jól kiejteni
Szkoccs end Szóda?
és az Abercrombie & Fitch azt se tudom biztosan talán:
Éberkrombi and Ficcs? :D ha valaki leírja így ahogy ejteni kell megköszönöm :) -
#7421 ez a hozzászólás :) -
#7420 ezt az oldalt talátam, bár elég ratyi cuccok, de a hivatalos oldalon tényleg jó nacik vannak.
a A|X farmerek hasonlítanak kicsit lejebb a A&F farmerekre és olyanokat lehet ka itthonis :) -
#7419 Armani Exchange cuccokat hol lehet kapni magyarországon? Eléggé bejövősek :) -
#7418 jaja, pedig sztem jól néz ki.. -
#7417 ilyen van havernak, hát nem csodálkozom, hogy nem áll jól, ritka az akinek jól áll -
hairdresser #7416 feketében -
hairdresser #7415 police -
hairdresser #7414 -
#7413 rakd be ide a képet...egyébként rejtettebben is reklámozhatnál ám...nemvagy banfélő látom^^ -
hairdresser #7412 eladó 2008 as police fémkeretes napszemüveg,ajcsiba kaptam de nem áll jól ezért eladdnám akit érdekel privzzen és küldök képet -
#7411 Köszi a válaszokat!
Ma végülis sikerült elutalni az ipsének az összeget, remélem hamar megérkezik :) vettem egy diesel polot 1.5k -
Cat #7410 bpterkep.index.hu
A Moszkva térnél van. -
#7409 Krisztina körút 23?? oda hogykell eljutni hogy lehet? igaz majdnem pesten lakok ,gödön, pestől 20km, meg 9 évig éltem pesten, de nemvagyok jártas annyira pesten :D -
#7408 jujj derossz :( de A&F bolt holisvan? :D visszaolvasok kicsit mintha valaki írta vola :) -
cargame #7407 Beszarok h nem lehet rendelni A&F-tol ide Romaniaba :S -
cargame #7406 Igazad van vegulis :) -
#7405 Nemtudom...én próba nélkül soha nem vennék farmert. -
cargame #7404 Huh ilyeneket lehet rendelni neten???? -
#7403 Ha utalsz, akkor másnap a számláján kell lennie és az a gyakorlat ha megérkezik a srácnak, akkor aznap postázza is. Innentől kezdve a magyar postától függ, hogy mikor ér hozzád a cucc, vagy egyáltalán hozzád elér-e és nem tetszik meg a csomagod a postásnak.
Mondjuk még csak személyes átvétellel vettem a vaterán akármit is. Találkoztuk, megnézed a cuccot, kp-val fizetsz. Így a legtisztább szvsz. -
#7402 Minden az eladó és a vevő rugalmasságától függ. Legjobb esetekben:
Készpénz: még az aukció megnyerésének napján megbeszéltek egy találkozót, tehát akár már aznap este.
Banki átutalás: utalod a pénzt, ő feladja a csomagot + posta 1-2 nap. Legszerencsésebb esetben 2 nap az egész, de ez sajnos nagyon ritka.
Postai utánvétel: feladja az eladó postán a csomagot, és 1-2 napon belül ott is van. Jobb esetben már az aukció megnyerése utáni napon készhez foghatod a csomagot.
A postai utánvétel a legtisztább, legkényelmesebb, leggyorsabb módja az aukció lebonyolításának, ugyanakkor ez a legdrágább (tudtommal 1050FT). -
#7401 én vettem onnan egyszer egy polot, átutalásos fizetéssel, átutalást követően 2 napon belűl megjött, korrekt volt az eladó is :) -
#7400 -
#7399 akkor le tudnád írni kb mikor kapok készhez valamit attol függően melyik fizetési módot választom ?%! -
#7398 Esetleg tudok segíteni:) -
#7397 jah és nem farmert akarok venni -
#7396 vaterás dolgokban jártas valaki ? :o -
Cat #7395 én tökingyen kilyukasztom bárkinek a farmerját, még meg is szaggatom kicsit, ha kell. Felárért te magad tépheted ki a kutyám szájából.
De lehet inkább elkérem az alattunk lakó festő srác 3 éves munkaruháját, és felrakom vaterára 35ezerért. Egyedi darab. -
#7394 A 4U boltokban. -
#7393 Scoth and Soda ruhákat hol lehet kapni?Vidéken valahol esetleg_? -
#7392 Nekem hasonló van valahol a padláson,ingyen a tiéd... -
#7391 de most hogy megtudatm hogy az A&F ilyen gatyákat gyárt , és az A&F cuccok nemrosszak minőségben sőőt :D -
#7390 jaja, Millionare gatya 30k és nemis olyan jó akkor már inkább Energie... -
#7389 4Uban nagyon elszálltak az árak és azagáz, h annyi pénzért néha nem a megfelelő minőséget kapod(szóserólla iszonyatjó cuccaik vannak)....árügyileg az A&F felett van... -
#7388 olcsóbb, és azért jobb , nekem van egy oly Scotch and Soda pólóm ilyen türiz zöld talán vagy nemtom milyen szinü és egy kalapos papagály van rajata és rávan írva a márkanév, annyira aranyos :D féláron vettem 5000-ér :)) -
#7387 Scotch & Soda sztájl :)))