10072
-
#7466 ezt az ebayt már nézegettem de nem vágom pontosan mi is ez , bárki tehet fel cuccokat a világ bármely részéről és lehet rendelni ? vagy hogy megy ez? vagy mi ez? -
#7465 Ebay. -
Cat #7464 frottir? plüss? -
#7463 Ez mennyibe fáj? -
#7462 Az igen jó, tudom melyikre gondolsz, ilyen szőrme-szerüség belül és kivül meg piszkos fehér bőr;)
Nekem ez is tetszik nagyon, lényeg, h levehető kapucni legyen rajta és egyszerű legyen, semmi gombos zseb vagy hasonló figura.
-
mate317 #7461 Tud valaki olyan dzsekit, amit valami fehér szőrme bélel, ami télen nagyon meleg? Nem az a hosszú szőrme, inkább egy törülközőre rímel! (Biztos nagyon egyszerű a neve az anyagnak, de nem vágom!)
Múlt télen haveromét felvettem pólóra, és 0 fokban melegem volt, szal nekem kell egy olyan, valaki esetleg tudja hol lehet olyanból jóféléket venni? -
#7460 tyőőő de király, már meg is van az áldozat :)
am szerintem itt nézd meg, és értesíts ha van :D
de am csak ilyen színösszeállításban van, mert máshogy nem is nagyon találok:S
-
#7459 Nem láttam, de őszintén szólva nadrágokat nem is nagyon néztem, tehát nem mondom azt, hogy nincs. -
hasonló nadrágot nem láttál ott, vagy valahol mashol? ilyenvalami pamut szerű anyag + kicsit vastagabb télies mint a farmerek... -
#7457 aprópénz... :) -
#7456 "csak" :D -
#7455 tetszik, amit én akarok az csak 30k :D -
#7454 Ma voltam a Saxoo Londonban és a 4U-ban kabátot nézni. A 4U-ban sajnos nem találtam nekeme tetszőt, viszont a Saxooban találtam egy baromi jót. Tavalyi kollekció, viszont az ára így is nagyon húzós (40k). Egyelőre megvárom, hogy bejöjjön az idei kollekció minden boltban, akkor majd biztos találok jó kabátot olcsóbban is. Bár ha ezt leáraznák... hmm... :) Majd meglátom. :)
Egyébként így néz ki (természetesen a lila folt nélkül :) )
-
Bennie #7453 csácsá lehet, hogy off a téma, de nem tudjátok hogy hol lehet kapni iylen shutter(rácsos vagy nem tom, hogy hogy hívják magyarországon) napszemüveget.
(ilyet stílusba :http://www.thealternativestore.net/cache/kanye-shutter-sunglasses-102473-0.jpg) -
#7452 feleslegesen méregdrága cuccok szerintem... -
#7451 köszi szerintem is jó, de majd szerintem én is kinövöm ezt a laza stílust :) -
Cat #7450 Nyílik a Gucci-üzlet, jön a Dolce & Gabbana
Megállíthatatlannak tűnik a világmárkák Andrássy úti hódítása. A napokban megnyíló Gucci üzletet néhány hét múlva követi a főleg táskában és cipőben erős Roberto Cavalli szaküzlet debütálása, és várhatóan az év végéig átvágják az Armani divatház és kávézó képzeletbeli szalagját is. Ám ezzel nem ér véget a sor: már a befejező munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében és hamarosan építőmesterek foglalják el az Andrássy út és Nagymező utca sarkát is: ott az olasz Dolce & Gabbana cég nyit exkluzív szalont.
Piaci hírek szerint a sugárúton már jelen levő Omega után a sportos órákat gyártó TAG Heuer is hamarosan üzletet nyit. Elsőként az Ermenegildo Zegna olasz divatház nyitotta meg boltját még 2005-ben, majd ezt követte a Louis Vuitton, a Burberry és most a Gucci. A közelmúltban ide helyezte "támaszpontját" a középkategóriás cikkeket forgalmazó Nike és a Guess is.
A luxuscikkeket forgalmazó üzletek inváziójának egyik oka az, hogy jelentősen emelkedett a Budapestre irányuló japán turistaforgalom - egyes luxuscikkek forgalmazásával foglalkozó cégek ugyanis éppen a távol-keleti utasok számától teszik függővé az üzletnyitást. Az európai "nagybevásárlást" intéző japánokon kívül egyre jelentősebb a magyar vevők aránya is. A vásárlóerő növekedésének biztos jele az is, hogy a luxuscikkgyártó cégek a magyarországi képviselő helyett saját vállalkozásban vesznek részt az üzletnyitásban. Az Andrássy út meghódításának következő állomása a Chanel és a Dior megjelenése lehet, illetve továbbra is elképzelhető, hogy egy párizsi nagyáruház nyit a korábbi Divatcsarnok - régebbi nevén Párisi Áruház - újjászülető épületében.
A magyarországi internetezők egyharmada állítja magáról, hogy kisebb-nagyobb rendszerességgel vásárol dizájner márkát - derül ki a Nielsen 48 országban végzett internetes felméréséből. A luxusmárkák vásárlói világszerte leggyakrabban Calvin Klein-, Ralph Lauren- vagy Diesel-termékeket választanak, Magyarországon viszont a nem igazán luxusmárkának számító Diesel az első, amelyet a Calvin Klein és a Gucci, a Giorgio Armani, a Chanel, valamint a Givenchy követ. A magyarok a Gucci márkára vágynak leginkább: amennyiben a pénz nem számítana, minden harmadik vevő Gucci márkájú terméket vásárolna. A második-harmadik helyeken azonban már eltérnek a preferenciák: a magyar netezők által kedvelt Diesel és Christian Dior helyett globális átlagban a Chanel, Calvin Klein és Louis Vuitton számít a leginkább vágyott márkának. A magyar megkérdezettek kisebb hányada (44 százaléka) tartja túl drágának a luxusmárkákat, mint tizennyolc európai ország 67 százalékos átlaga. Ugyanakkor azzal az állítással, hogy "a luxusmárka használója számára lehetővé teszi, hogy megmutassa társadalmi státusát", a magyarok 49 százaléka ért egyet, szemben az 57 százalékos európai átlaggal. -
#7449 jah, nagyon laza ez a dzseki :) -
#7448 A Quellet már néztem, de sajnos nincs olyan kabát ami tetszene. A 4You-s tippet is köszönöm, ott még nem voltam, majd valamelyik nap megnézem.
Egyébként a kabát baromi jól néz ki, ha ilyen laza ruhákban járkálnék, akkor én is ilyet vennék. :) -
#7447 akkor már én is a legújabb szerzeményemet :) pár napos...
-
Narusco #7446 etnies rulz :)
ilyenem van, és nagyon fasza :) mivel a vans inkább már csak emo szutykokat gyárt kellett vmi más:) -
#7445 legszimplább ha felhívod őket..a mammutban lévő boltot javaslom -
#7444 Itt nézz körül lehet találsz olyat ami tetszik. -
#7443 én 4Y-ban nézegettem kabátkat és én Scotch & Soda kabátot fogok venni, de volt mintha lettvolna ott valami jókis szövetkabát csak ha jólemlékszem drága volt :D
én magamnak ilyen kabátot néztem ki :)
-
#7442 köszi :) -
gotchaaa #7441 Előző cipőm is fekete volt(ilyen), nem akartam megint feketét. -
#7440 Köszi a linket!:D De vajon hogy tudok rendelni, meg mennyi lehet a szállítási költség?:D -
#7439 ugyanilyen cipom van nekem is, csak feketeben. Sokkal jobban nez ki ugy. Foleg a mustarsarga cipofuzovel. -
#7438 ez az arto is cool egyébként! :) -
#7437 a Zone-nál nem lepődöm meg ezen...GoKer rulz -
gotchaaa #7436 Nekem is tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni, bár ez így elég hülyén hangzik.
Meg az itteni Zone-ban nem is lehet kapni, annak ellenére, hogy a honlapjukon fent van.
Végül ilyet vettem:
-
#7435 43?
http://www.outletstore.pl/NIKE/318089131/Product.aspx -
#7434 Mindegyik faca. -
#7433 Ja, azt elfelejtettem, hogy a cipő egy Nike Fin'star...:) -
#7432 Hali!
Ha vki tudja hol lehet pontosan ugyanilyen cipőt kapni 42.5 vagy esetleg 42-es méretben, az szóljon, mert ááá ilyen kell...:D:D
Nézegettem neten, de csak 1 helyen találtam és más színben...:/
-
#7431 a "trendi" márkákat annyira nem ismerem, szal nem tudok jobb tanácsokat adni sajna :) -
#7430 Igen, bár az idei kabátjait azért majd megnézem. -
#7429 tetszik ez a színkombo...ha nem lennék Adio b.zi, talán be is szerezném :) -
#7428 a springfield túl kommersz? -
#7427 Szkáccs en szóda