Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Jelenleg van a Westendben lévõ Lacoste boltban a sokak által keresett kékes, lilás CALORIE hosszú ujjú póló. Sajnos az ára nem a magyar keresethez lett kikalkulálva, 41500 Ft.
Ha valakit esetleg érdekel...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
pedig gondold el Punker, én és a könyörgés 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
politizált már megint, én meg hiába könyörögtem kõszívü gz-nek

Taranov
Nem vagyok én olyan drukker, aki leszólja a többi csapatot, szóval csaknem fogok ott kapni. Egyébként különösebb dolog nem történt, csak annyi, hogy mostmár 1 büntetõpont is bant jelent a számomra, ettõl akar (?) megóvni Mike 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
mert mi történt? foci topikokban röpködnek a büntik nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Mostmár nem gyujtök többet szerintem, mert csak ide és a focis topikokba fogok írni.

Mike
ugyanis megállt az idõ

Mike
lejárt a bünti? milyen szerencse, nehogy összeszedj még, mert nem fog lejárni soha többé

Taranov
És a Salamanerben is érdemes esetleg megnézni.

The Garrett
cheers, thx! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csuhai G
A Westendben lévõ Lacoste márkaboltban, vagy az Office Shoes-ban lenne érdemes megnézned.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

The Garrett
lacoste ruhakat lehet itthon kapni?
hivatalos honlapjukon a magyar forgalmazonak egy görög címet ad meg. boltokban pedig hirtelen nem ugrik be hogy láttam volna, max ingeket.

emiatt érdekelne<#whatever><#szeret>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Scottt
Hát igen...

A Lonsdale-t londonból küldi ismink.Thor Steinert pedig haverék szerzik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lteebee
Gay and proud?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

R0sc0
az Gap.

Mike at home
olyat amilyet rabszolga gyerekek készítenek Indiában?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban Gas zakót venni? Köszi 😊
Gnome
Kicsit akkor politikailag is eldõltél egy bizonyos oldalra ugye?^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

hol jutsz hozzá ezekhez?

Mike at home
google
globalplaza.hu

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vki nme tud egy jó farmer boltot(webshopot) ami nem tul drága de jó farik vannak...? link 😊 please

GTheo
5ért?!??!?!??!?!! Mondjuk Outlet...
Szombat vettem 501eset 20ért :S:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

dienesoft
Adidas-t veszek mindig, mindenbõl, nagyon jó márka. A cipõi kicsit megformálják a lábadat (de ez valószínû azért volt, mert elég igényteleneket hordtam kisebb koromban. Van 2 cipõm, mindkettõ jó sportolásra (az egyik Superlight, a másikon 3 db zöldes-sárgás csík két két oldalt, és alapból pedig fekete, a neve nem ugrik be most). Van vagy 8 fölsõm, 2 melegítõm, szóval tök jó. Ja és természetesen nem vonom kétségbe más konkurenciák ruházati cikkjeit, csak ebbõl van Outlet édesanyám munkahelyétõl nem messze...<#eljen><#vigyor3>

Mike
én spec a wrangler-t szeretem 😊

Mike
nem
sõt, biztos hogy nem

Scottt
Kedvenc márka:Lonsdale&Thor Steiner.

Uff én beszéltem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

magus
bmw-t és audit az vesz aki már egy icipicit is gazdagnak érzi magát. ha van vkiben csak egy kicsi érzék a stílus iránt nem veszi meg a két fent említett gyártó egyik autoját sem. nem azért veszik mert tetszik nekik (illetve nem azért tetszik nekik mert az az õ véleményük) hanem mert mindenkinek ez van.

a levis gatyák meg azonkívül hogy jah elismerem jól dolgoznak a marketingeseik, szerintem jó cuccokat csinálnak.amikor végigpróbálok több farmert több márkából sokszor volt rá példa hogy a leviss került ki gyõztesen.

Punker
szerintem ne itt menjünk bele a tiszta haszon fogalmába 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Super Saiyan
ez csak reklám reg. ugy értem csak azért regizett hogy reklámozzon

>:C

Brolly
és tegnap regisztráltál, akkor úgylátom gyorsan fogsz szerezni egy pár büntit...<#szomoru1><#wilting>...<#felkialtas><#felkialtas>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
és ez hogy jön ide, meg am is ez nem reklám???<#ejnye1>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Üdv!

Gondoltál már arra hogy szeretnél pénzt keresni az interneten nagyon egyszerû módon? Akkor most itt a lehetõség! Nem átverés én ebbõl vettem az új winchesteremet! Nem kell mást tenned mint regisztrálni az alábbi címen : http://www.advercash.net/signup.php?ref=moriel
ha megvan akkor lépj be és kattints a view ads-ra ahol csak annyit kell tenned, hogy megnézel naponta 6-7 hírdetést 30 másopdpercen keresztül és kész is. Az oldal lényege az, hogy a hírdetésekért aki hirdet az fizet, viszont annak akinél hirdetnek be kell bizonyítani hogy az oldalát nézik is. Itt jüvönk a képbe mi! Azért kapunk pénzt hogy néhány hírdetést megnézünk. Ha másért nemis akkor kíváncsiságból nézd meg. Nagyon megéri! Tényleg nem átverés! A kifizetés is nagyon egyszerû: kell nyitnod egy elektronikus bankszámlát a www.paypal.com oldalon. A pénzt ide fogják utalni. Innen pedig már a rendes bankszámládra kerül a pénz amit bármikor levehetsz! Ne hagyd ki! Egy próbát megér!
Lteebee
De ha megveszek valamit 100-ért és eladom 200-ért, akkor biztos, hogy 100% a hasznom?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike
próbáld meg a goker.hu-n és a globalplaza.hu-n is

Vanek
ja,privátba sikitson pls,azt hamarabb meghallom😄

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Vanek
aki ilyen cipõt talál 42-43as méretben sikitson! ugyanis a felsorolt boltokban nem találtam:S...
cipõ

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Mike
azonnal égesd el 😄

Mike
pedig rádfér
az nem átbaszás, hanem profit
tudod olcsóbban veszed mint ahogy eladod

vitatkoznek 😊
szombaton vettem meg eletem elso levis farmerjat (nem, nem azert mert csoro vagyok, hanem mert nemvagyok farmeros), 4990 forintert. 501-s. akcios volt a GL outletben 😊

- Lefotoznál? - Nem..

Taranov
Legalábbis gondolom, hogy ezért tartod értelmetlennek a saját magad által kezdeményezett vitát.

Taranov
Pedig te kezdeményezted, de úgy látom, azóta megváltozott a véleményed, és így értelmét vesztette a vita is.

prezi
<#unalmas><#unalmas><#unalmas><#unalmas>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

vica2
Ezt meg sosem mondtam hogy én mindent jobban tudok. Nem is ismersz akkor nem értem miért mondasz ilyet, ezek szerint te tudsz mindent jobban.

vica2
De nagyon is tisztában vagyok a szó jelentésével, köszi nem kérek kioktatást.

Punker
ne foglalkozz vele õ mindig mindent jobban tud, én teljesen hihetõnek tartom hogy a kínából jövõ 10k pénzes plüssmaci a nagykerben csak 2000.

Taranov
Az átbaszás azt jelenti, hogy azt mondták neki, hogy ez a játék 10 ezer forint, de a bankkártyájáról 15 ezret húztak le. Na, ez az átbaszás, de úgy tûnik, hogy te nem vagy tisztában a szó jelentésével.

Taranov
De most megint kevered a szezont a fazonnal. Attól, hogy te kerested meg a pénzt, még másnak sokkal nagyobb szüksége lenne rá. Van a lakásotokban WC-csésze vagy gáztûzhely? Tudod, hogy azon is haszna volt a gyártónak, a szállítónak, az importõrnek, a kereskedõnek és még az államnak is? Tévétek is van? Az pedig egyenesen fölösleges, nem is értem, hogy miért nem adakoztátok el az árát.

vica2
neked meg igazad van, "OFF" mert ennek a vitának itt úgy sincs értelme.

vica2
egyikben sem látom hogy azt írtam volna hogy nem vehet meg semmit

prezi
OFF <#ejnye1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !