10072
  • Jagumo
    áááá 10k-ér max leértékelésben kapsz ami most nemnagyon van mivel mostjött új kollekció, Vans van 13000-ér asszem talán tok madj képet is mutatni.
  • DlESEL
    Szóval jóféle deszkás cipőt keresek 10kk-ig.
  • Jagumo
    Vaterán találtam egy Energie cipőt , nekem nagyon bejön pont a méretem , csak kicsit messze lakik a csávó aki árulja :S

• DlESEL
    esik a víz?
  • Jagumo
    én most Nike Tennis Classic-ot hordok imádom azta cipőt 2 is van belőle mondjuk az egyik már lassan 2 éves de szinte semmi baja nincs... ugyan úgy mint a Tisza cipőmnek annak sincs semmi baja mondjuk az nemnagyon használtam, nekem is van Converse de nagynagyon használom, főleg most mert kicsit fázik benne a lábam meg ha esik a víz beázik :D :D
  • Jagumo
    lefozótztam, holnap berakom, most mek aludni :)
  • Gunnersboy
    én azér hordok deszkás cipőt mert ősszel már vékony a converse dorgó :)
  • Jagumo
    haverom nagy deszkás és őt nagyon felbasszák :DDDD
  • Jagumo
    a DnB-sek hordanak deszkás cipőt... tiszta szánalom, mármint nem a deszkás cipő bátáym is olyat hord de ő ugyis öltözködik ilyen kicsit bőbb gatya stb, de DnB-sek áá Csőnacit vesznek fel ahogy deszkás cipőt, még lehet felcsapatnak egy fullcap-et is és ugrálnak mint a majmok :DDDD
  • Mollaka
    sztem a bank dance hall idén tele lesz dc-vel meg etnies-zel :)
    ez a trendi úgy tűnik a diszkósoknál is
  • Csuhai G
    :DD
    Mivel az előzőleg beszúrt Etnies cipő láthatóan tetszik neki, ezért nem tudom mire vélni a dolgot. :)
  • Rockynhooo
    jah könnyen lehet _:D:A_:DS_A
  • Gunnersboy
    nevéböl kiindulva sztem nem deszkás érdekli :D
  • Csuhai G
    Szerintem úgy érti, hogy milyen stílusú cuccokra gondolsz (elegáns, deszkás, stb) és hogy tudnál-e mondani pár márkát amit keresel. :) Valamint jó lenne tudni, hogy neked mi számít olcsónak...
  • gotchaaa
    Tudja valaki, hogy hol lehet olyan pulóvert venni, amire rá van írva, hogy Mackófelső, és a kapucniján van két medvefül?
  • DlESEL
    Ilyet lehet neten rendelni? vagy milyen üzletbe találok? mennyi?
  • DlESEL
    aha
  • Mollaka
    milyen jellegű cuccokra gondolsz? márkák?
  • DlESEL
    Tudtok nekem mondani fasza oldalakat, ahol jó cuccok vannak viszonylag olcsón?
  • Mollaka
    sztem a paypal topicba írj...a kettő nagyon összefügg :)
  • bauer15
    hali aki rendszeresen szokott rendelni ebayről nem segítene nekem rendelni?
    vagy megrendelné és én meg neki fizetném ki.

• Viktorr
    És tudsz róla mutatni képet?
  • Viktorr
    Az a baj,hogy máshol meg nem is nagyon kapni,főleg nem ez az ár alatt.Sajnos!
  • Jagumo
    16000 volt :)
  • Jagumo
    az A&F pulcsik nekem is nagyon bejönek.
  • Gunnersboy
    ebayről rendeltem magamnak cipőt, postaköltséggel együtt 16k-bol kijöttem, itt magyarországon ugyanaz a cipő 25k....
  • I.C.ram
    USAbol jon es 15k forint???? Jol lehuznak teged :)
  • Viktorr
    15.000 ft,de tegnap rendeltem.Sajnos nekem is Október elején fogják tudni postázni,mert az USA-ból jön.
  • prezi
    mennyi volt ?

én rendeltem egy polót még szeptember elején és még mindig sehol sincs :|

• Rockynhooo

ezt tervezem ha még fennt lesz jövhéten és lesz pénzem :D
  • Viktorr
    A képre én is kíváncsi lennék:)mármint a pulcsira

Én ezt vettem:
  • Mollaka
    valaki látott valami jó pufidzsekit valahol? kéne venni valamit lassan télire...:)
  • szieszáj
    ma vettem, nekem tetszik :)
    (bocsi a képekért de telefon volt kéznél)

• Csuhai G
    17.000 volt? Mert akkor tudom melyik, én is ma néztem. :) Tényleg jól néz ki.
  • Jagumo
    bassszus ma WooDoo-ban olyan Devergo pulcsit vettem, bélelt és áá majd nyomatok képet :P
  • Jagumo
    30k ,szerintem nemolyan drága egy ilyenkabátrét ráadásul Scotch and Soda ,4Y-ban szinte mindegyik-ben van :)
  • Gunnersboy
    nagyondurwaaa :D
  • neevous
    Ott van leírva a shipping az ára mellett...valahol free.
    Am haverral rendeltünk 2ilyet:

4973ft
  • Rockynhooo
    értem , akkor annyira nem éri meg , mert teeszem azt kinézek egy polot 3K-ért és amcsiba van akkor rájön még a posta ktg ami nem kevés gondolom így ottvok mintha itthon vettem vna :|
  • Csuhai G
    Ez egy világméretű aukciós oldal, olyan mint Magyarországon például a Vatera.