Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Mi a véleményetek a Tommy Hilfigerrõl? Megéri az árát? Jó minõség? Most nyílt márkaboltja az Aréna Plázában.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jó minõségû Lacoste polókat itt láttam: http://chemise.eof.hu tökjó áron van. nekem pl nagyon bejön. már rendeltem is.
GTheo
Vágom, ma bõvült... De nekem nadrág nem nagyon kell már, utóbbi 1 hónapban vettem egy levis,wrangler,blend gatyát....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Most bõvült pl wranglerrel a poc.

GTheo
Voltam tegnap a premier outletben, nem is olyan rossz, tavaly nem tetszett ennyire 😊
Stoplis szempontból jó volt, 45 helyett 25ért vettem egy cipõt, oneillban szinte minden féláron van, vettem is egy sídzsekit, columbiában fundango cukkok kurvajók árban és kül is...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike
no ebben tökéletesen egyetértek
és minden téren ez van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Taranov
Eleve az jellemzõ Magyarországra, hogy mindent elõször negatívan ítélünk meg. Ahelyett, hogy azt mondanánk: milyen szép zakója van ennek a srácnak, rögtön az a kérdés merül fel, hogy buzi-e 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
egyébként meg ez szerintem annyira jellemzõ ma Mo-n, pfuj buzi, meg az összekacsintások

Mike
te ne tudnád <#ravasz1>

Taranov
Szerintem prezi ezt viccbõl írta, de mindenesetre sokat sejtet, hogy Te erre így felkaptad a fejed <#ravasz1>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
és nemtökmindegy
kinek mi köze hozzá?
ruhákról beszélünk, és mit olvasok? itt is megy a buzizás

Neeem! Tényleg van neki. <#gonosz1>

prezi
fake -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Gladiator
az nem lehet, mert a sál a barátnõjéé.

prezi
gay -.-

Jobb, ha nem tudod! <#smile>

Gladiator
mesélj😄

Ha ismernéd a srácot... <#wow3>

<#smile>

Amse
vicces a blogon a leírása a képnek 😊

nadrág: Zara
pulcsi: Zara
zakó: örököltem
cipõ: Sherpa
táska: Crumpler
sál: barátnõmé

Gladiator
indexen találtam.

Hát ez a haverom. Hogy kerül ide. <#wow2><#wow2><#wow2>

<#smile>

GTheo
Síruhát kéne vennem... Körül néztem ma, Oakleyban volt 1 rohadt jó ilyen vékony de meleg sídzseki 30ért, gatyák ott drágák voltak, heavy toolsban voltak még jó sídzsekik 30 körül meg gatyák 20 körül... A legjobbak az oneill sícuccok csak hát 50-60 egy sídzseki, na holnap go premier outlet, hátha van ott vmi jó oneill 😊

Gladiator
valamennyivel mehet 20 felé, csak olyan 45-50-et nem adnék ki érte. na jó, legyen 30, de ez a végsõ ajánlatom😄

Kit--Kat
Springfieldben is van csomó ilyesmi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Ja, akkor mégsem.

Taranov
GAS, Benetton, 4You, Mexx

Gladiator
ja, nem kell a legújabb trend szerinti Gucci, vagy anyámkínja, 20.000nál többet nem nagyon akarok rákölteni. Esetleg Outletben kapni ilyen fajtát? Ott jóval olcsóbb, nem?

Gladiator
tudom, hogy ez nem kabát, de hasonlót keresnék. az az igazság, hogy jövõhten megyek haza, és semmi meleg cuccom nincs, tehát nem nagyon lesz idõm nézelõdni, hogy hol van ilyen kabát, tehát ha vki tudna pár márkát/boltot mondani az remek lenne. Tehát ilyen szövet szerû, nem az a sportos Adidas, meg hasonlók. Köszi

felsõ, de már megvettem a new yorkerben.
jó lenne ha 20k lenne az alsó határ 😄

Mike
a 20k az alsó vagy a felsõ határ?

Taranov
Az igaz, lehet, hogy nem éri el az ára a 20 ezer forintot.

Mike at home
az nem jó, mert ott olcsóbb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
C&A?

Aki tud olyan boltot pesten ahol 20e ftért lehet jóminõségû, meleg kabátot venni, az kérem ossza meg velem.
tx

prezi
jah abbol is cigit veszek... 😄 apropo hervis honlapon szetnezek!

GTheo
500Ftos kínait annyid maradt csak miii??😄

prezi
akkor nalam ez buko lesz, 20k val mentem bulizni, nem sokra emlekszem, max veszek egy papucsot XD

GTheo
20-30 között...
Tegnap én is durcit buliztam 😄😄

prezi
hat mit is mondjak, honlapon neztem a cipoket egyik se nyerte el a tetszesem :\

Bandee1987
én columbia sapit vettem 3000-ért, jó meleg 😊
ilyet

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

prezi
arak ?! tegnap buliztam egy durcat most fogom megnezni mennyi penzem maradt cipore... 😄😄😄

GTheo
jaja, columbiaból vannak...

prezi
Hervis-ben vannak jok ? lehet benezek

GTheo
egyébként sztem még kosaras cipõk jók télre 😄 jól néznek ki és nemhiszem h "beáznának"

GTheo
nekem adidas chile simán bírja... ha nincs túl nagy hó akk jó az... ha meg nagyobb van akk van vmi columbia cipõm, anno hervisben huszonvalamennyi vlt, az is bírja rendesen a gyûrõdést+ kurvameleg is.

prezi
Venni kell egy fasza telicipot .... hmmm

Punker
én most abban reménykedek USA-ból átcsúszik e vám nélkül a multicam gúnyám 😊

a moduláris mellényem hongkongból megúszta a vámot szerencsére 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
<#wilting>

Csuhai G
Köszi, bár az ára miatt tuti nem veszem meg. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GTheo
kösz az infót szerintem kihagyjuk 😛
Ma találtam pécsett az árkádban egy tök jó boltot, Dr. Jeans, van egy pár egész jó Gas gatya, elfogadható árban ! (20 körül)
De mondjuk most vettem 3 gatyát... Levi's 501, Wrangler sharkey meg most egy blendet...